Nieuw

“Wanneer wij de macht pakken in Europa dan maken we het verkrachten van blanke ongelovige vrouwen en meisjes gewoon legaal”

Een snel groeiend aantal vrouwen en meisjes die zijn ondergebracht in vluchtelingenkampen in Duitsland worden verkracht, aangerand en zelfs gedwongen tot prostitutie door mannelijke “asielzoekers”, dit melden Duitse maatschappelijke organisaties die uit de eerste hand met deze zorgelijke situaties van de onderdrukte vrouwen en meisjes in deze asielzoekerscentra te maken hebben.

Veel van deze verkrachtingen vinden plaats in de gemengde opvangruimtes waar als gevolg van een gebrek aan ruimte de Duitse autoriteiten duizenden mannelijke en vrouwelijke migranten dezelfde slaapvertrekken en sanitaire voorzieningen laten delen. Bij normale geciviliseerde mensen zou dit ook geen enkel probleem op moeten leveren en hooguit wat ongemak, maar helaas is Europa en dus ook Duitsland volgestroomd met volgers van de pedofiel zonder vrede. Dit volk neemt wel de vrouw maar niet diens rechten met als gevolg dat de vrouw als handelswaar dan wel bezit wordt gezien. Met het misbruik, de verkrachtingen en gedwongen prostitutie als bijna logisch gevolg.

De omstandigheden voor vrouwen en meisjes in deze opvangcentra zijn zo gevaarlijk dat de vrouwen worden omschreven als “het wild” en de islamitische mammen als “roofdieren”. Veel slachtoffers houden zich puur uit angst voor represailles stil,  dit volgens maatschappelijk werkers die steeds vaker met deze omstandigheden te maken hebben.

Tegelijkertijd worden steeds meer Duitse vrouwen in de dorpen en steden in het hele land verkracht, aangerand en lastiggevallen door asielzoekers uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Veel van deze misdaden worden gebagatelliseerd door de Duitse autoriteiten en de nationale media, kennelijk om het aanwakkeren van anti-immigratie sentimenten te voorkomen.

Met de afgelopen oud en nieuw viering en de massale aanrandingen door het smerige islamitische tuig nog vers in ons geheugen kan het niet anders zijn dan dat er een oplossing voor dit probleem moet komen. Volgens in Duitsland verblijvende islamitische vrouwen onderdrukkers is de oplossing nabij. Wanneer de islam het te zeggen heeft in Duitsland, in Europa dan maken we het verkrachten van ongelovige vrouwen “gewoon” legaal, de regels van de sharia.

Probleem opgelost.

Hieronder een kleine greep uit de voorbeelden over problemen met de volgers van de islam in Duitsland het afgelopen jaar. Dit alles is nog niet verandert en het is er zeer zeker niet beter op geworden de laatste tijd. Deze voorbeelden komen ook “gewoon” in Nederland voor en ik ben er zeker van dat ook in Nederland de asielindustrie te samen met het zooitje Haagse lamzakken de meeste ellende ons aangedaan door de asielparasieten onder de pet houd. Overigens doet Nederland nog steeds niets tegen het invliegen van minderjarige seksmeisjes als kindbruidjes voor islamitische pedofielen dus hier in de opvangcentra zijn vrouwen in alle leeftijden eenvoudig aan te komen voor de volgers van de achterlijke ideologie islam.

Volgens een redactioneel commentaar in de Duitse krant Westfalen-Blatt weigert de politie publiekelijk in te gaan op misdrijven waarbij vluchtelingen en migranten als dader kunnen worden aangemerkt, dit daar ze geen munitie wensen te geven aan critici van de massale migratie om deze veelal islamitische terreur met feiten in een kwaad daglicht te stellen.  Als gevolg hiervan werd een recente verkrachting doodgezwegen door de politie voor een periode van bijna drie maanden, waardoor andere potentiële slachtoffers puur door onwetendheid onnodig in gevaar zijn gebracht.

Een 13-jarige meisje werd verkracht door een “asielzoeker” in een vluchtelingenkamp in Detmold, een stad in het westen van Duitsland. Extra wrang in deze is het feit dat dit meisje en haar moeder naar verluidt juist hun vaderland zijn ontvlucht om aan de islamitische ​​cultuur van seksueel geweld te ontsnappen.

Ongeveer 80% van de vluchtelingen / migranten in het asielzoekerscentrum in München zijn mannen …  de prijs voor seks met vrouwelijke asielzoekers bedraagt aldaar € 10,-  (Volgens Beierse Broadcasting  / Bayerischer Rundfunk).

In de Beierse stad Mering is op 11 september van het vorige jaar een meisje van 16-jaar oud verkracht door een “vluchteling” als geweldige oplossing hebben de plaatselijke autoriteiten een waarschuwing, dan wel advies, aan de ouders gegeven om hun kinderen niet meer naar buiten te laten gaan zonder begeleiding.

In de Beierse stad Pöcking heeft het Wilhelm-Diess-Gymnasium ouders gewaarschuwd middels een zeer dringend advies om hun dochters het dragen van onthullende kleding te verbieden. Dit aangezien de aanwonende islamitische pedofielen van het plaatselijke asielzoekerskamp er wat andere normen en waarden op na houden en de dochter dan wel eens zouden kunnen bespringen en deze “misverstanden” wil de leiding van dit gymnasium op deze manier proberen te voorkomen.

“Wanneer moslim tienerjongens naar zwembaden gaan worden ze overweldigd wanneer ze meisjes in bikini zien. Deze arme jongens, die afkomstig zijn uit een cultuur waar het voor vrouwen verboden is om naakte huid te laten zien, zullen meisjes gaan volgen. Ze kunnen deze meisjes ook lastig gaan vallen, uiteraard gewoon uit onwetendheid aangezien ze er niets aan kunnen doen.  Natuurlijk genereert dit angst bij de lokale bevolking ” melde een  Beierse politicus in het beursgenoteerde “Die Welt”.

Een politie-inval in een asielzoekerscentrum in  München bleek dat bewakers waren ingehuurd om de handel te beschermen. Mensenhandel drugs en wapens werden naar binnen gebracht en de prostitutie in deze woongemeenschap vierde hoogtij.

Intussen is de verkrachting van Duitse vrouwen en meisjes door asielzoekers al bijna de normaalste zaak van de wereld en lijkt de invoering van de islamitische wetten ter ondersteuning van de vrouwenonderdrukking nog slecht een kwestie van tijd.

Info via Jewsnews

met groet Bolo 

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

18 Comments on “Wanneer wij de macht pakken in Europa dan maken we het verkrachten van blanke ongelovige vrouwen en meisjes gewoon legaal”

 1. jungleelephant // januari 28, 2016 om 23:49 //

  Ze kunnen het proberen:ik draai hun handel met een beweging er compleet af!

  Like

 2. polderboy // januari 29, 2016 om 09:05 //

  Veertig procent van de Duitsers wil dat Merkel onmiddellijk oprot! Dus niet wachten tot de volgende verkiezingen, nee, onmiddellijk wegwezen: Merkel raus!!!
  http://uk.reuters.com/article/uk-europe-migrants-germany-merkel-idUKKCN0V70LI?rpc=401

  Like

 3. polderboy // januari 29, 2016 om 09:25 //

  In Frankrijk is men met de noodtoestand gelukkig al op de goede weg.
  Islamofascistische ettertjes kunnen zonder administratief oponthoud uit hun holletje worden gesleept. Ik meen dat de wet er al doorheen is, om ze te strippen van de Franse nationaliteit, voor zover mogelijk. Alle kleine beetjes helpen natuurlijk.

  Mensenrechten organisaties, dekmantels voor extremistische anarchisten, die zichzelf ook hebben genesteld binnen partijnetwerken, en administratieve besturen, waar zij zich sluw als socialist of milieustrijder voordoen, hebben dat alles voor de Franse Hoge Raad willen voorkomen, maar dat is gelukkig niet gelukt.

  Like

 4. polderboy // januari 29, 2016 om 09:50 //

  Ondertussen gaat Deutsche Welle, een staatsmedia concern met eigen journalisten jugend opleidingsscholen een media offensief beginnen.

  Over Keulen en andere wantoestanden gaat men een soldaat aan het woord laten?!
  Niet een interview met de vele slachtoffers, niet met de daders, maar met een soldaat?
  Wat heeft een soldaat er nu mee te maken, die Keulse toestanden?

  Daarnaast, soldaten worden normaal geacht hun mond dicht te houden over dit soort zaken?
  Natuurlijk is dat de regel, maar niet als het bestuur van de staat onder druk staat. Regels zijn er in de politiek, om aan te wenden, zo het het bestuur uitkomt. Maar dat is toch detournement de pouvoir? Natuurlijk, machiavellistisch als de pest. Nog meer reden om niet op zulke types te stemmen als je verstand hebt.

  Maar het blijft mooi te zien hoe men vol op het orgel de onderbuik gevoelens van het volk bespeelt, als doorgewinterde populisten, die Merkel kliek, via hun staatsmedium Deutsche Welle:
  http://www.dw.com/en/german-muslim-soldier-criticizes-racism-following-cologne-attacks/a-19005902?maca=en-rss-en-all-1573-rdf

  Like

 5. polderboy // januari 29, 2016 om 11:34 //

  Toelichting op 09:50

  Waarom is Deutsche Welle, staatsmedia concern, hier verkeerd bezig, althans bezig om propaganda te voeren voor de baas, Merkel en haar kliek?

  Hier cijfers over aanrandingen en verkrachtingen in Nederland, over diverse jaren, op een populatie van ruim 8 miljoen mannen:
  http://statline.cbs.nl/Statweb/publication/?DM=SLNL&PA=80344NED&D1=0,5&D2=47-48&D3=0&D4=a&HDR=G2,T,G3&STB=G1&VW=T
  Over het hele jaar 2012 is het aantal verdachten voor aanranding 1025 en voor verkrachting 735, in totaal 1760 verdachten.

  Nu stelt die soldaat bij Deutsche Welle dat we aangaande die 1000 verdachten in Keulen op een avond, geen conclusies moeten trekken….?!? Andere steden in Duitsland die avond meegenomen, kom je op zeker 1400 verdachten.

  MAAR OP EEN AVOND(!!) is het aantal verdachten van 1400 van sex misdrijven bijna gelijk het aantal verdachten (1760 in totaal) in Nederland over een heel jaar op 8 miljoen mannen!!
  Verder was in Keulen van de aangehouden verdachten 40% Marokkaan en 40% Algerijn, die als asielzoeker(?) stonden geregistreerd!!

  Je bent wel gek als je daar geen conclusies aan verbindt!
  Allereerst zijn het geen echte vluchtelingen uit Syrië maar “asielzoekers” uit veilige landen.
  Verder is er een belachelijk verschil in crimineel gedrag van die “asielzoekers” en ingezetenen.

  Dat maar 40% “Merkel raus” roept heeft ze dan alleen te danken aan het subversieve berichtgeving van staatsmedia, zoals Deutsche Welle.

  Like

 6. Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // januari 29, 2016 om 15:08 //

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 8. Ik begin met de eerste regel: Wanneer wij de macht pakken in Europa……..en daarmee bedoel ik wij, ons, de Europese burger,……….dan moet je eens zien wat er gaat gebeuren!

  Like

 9. Info: Jewnews, oh ja want dat is zo’n betrouwbare bron/site. *note sarcasm

  Like

 10. ach een keertje de site van jewsnews bezoeken is eens wat anders dan in slaap vallen bij de wereld zapt door……

  Like

 11. HAHAHHAH wie gelooft deze bullshit nou. Je kunt niet eens bronnen vermelden. Denk je nou echt dat ieder buitenlandse man van nature een verkrachter is?

  Like

 12. @Niezen, we hebben het hier niet over ‘buitenlanders’, maar over koran-aanhangers, ook wel moslims of islamieten geheten. Misschien wil je je daarin eens nader verdiepen …

  Like

 13. L. Frans // februari 4, 2016 om 03:43 //

  Zo gaat het in alle moslimlanden. Men wil het alleen niet zien.

  Like

 14. @Niezen febr 2, 2016 om 14.43

  Allereerst gaat het niet om ‘Buitenlanders’. Geen zinnig mens heeft iets tegen buitenlanders. Zinnige mensen hebben wel iets tegen nazi’s die de opdracht hebben elke niet-nazi te verkrachten. Temeer als ze zelf geen nazi zijn en dus op de voorgeprogrammeerde dodenlijst staan van die anderhalf miljard verkrachtingsnazi’s die zich als religie voordoen.

  islam-verkrachting

  koran-verkrachting2

  En.

  Je hoeft je geen enkele illusie te maken of de koran letterlijk genomen dient te worden.

  Blijkbaar weet je nog niet het minste van islam. Wat een hoogmoed onwetendheid al niet kan veroorzaken dat je dan toch het lef hebt je in de discussie te melden.

  Probeer het nog eens zou ik zeggen.

  Be my guest !

  Like

 15. L. Frans // februari 4, 2016 om 05:52 //

  Niezen is zelf een moslim. Hij probeert alleen verwarring te zaaien.

  Like

 16. Wat is dit voor bullshit man. Dat mensen dit geloven. En doe wat aan je grammatica.

  Like

 17. De Islam is een primitieve sekte en opgericht door een ordinaire

  Like

 18. P v Valen // december 18, 2017 om 18:40 //

  Wanneer wij de macht pakken, wat denk je wat er dan gebeurt? Of de regering die maatregelen neemt of de mensen zelf die ploegen gaan vormen. Zou het niet?.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. “Wanneer wij de macht pakken in Europa dan maken we het verkrachten van blanke ongelovige vrouwen en meisjes gewoon legaal” « Welke toekomst…
 2. “Wanneer wij de macht pakken in Europa dan maken we het verkrachten van blanke ongelovige vrouwen en meisjes gewoon legaal” – Rechtsaf doorzee
 3. Moslim verkracht minderjarig meisje om de familie-eer te redden – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: