Nieuw

De spanning loopt hoog op tussen de bewoners en parasieten te samen met hun fans in Calais

Wanneer een provocatie optocht van pro “vluchteling” activisten, die samen met parasieten en in de buurt verblijvende migranten al schreeuwende de straten onveilig maakte, een woonwijk naderde alwaar de lokale bevolking van Calais meer dan genoeg heeft van de vrijwel constante golf van overlast door de aan de kust verblijvende gelukszoekers en hun aanhang barstte de bom bij deze buurtbewoners.

De buurtbewoners werden voor de zoveelste keer uitgedaagd door de gelukszoekers en hun vriendjes die kennelijk alles kunnen maken en doen dus een confrontatie was eigenlijk eenvoudigweg niet meer te vermijden. Uiteraard was het pro gelukszoekers tuig ruim in de meerderheid en om die reden durfde ze het wel aan om een familie uit te dagen en aan te vallen, zoals het een zooitje linkse lafbekken wel is toevertrouwt. Aangezien we op de nieuwsschare van de staat enkel te horen en zien zullen krijgen dat een van de bewoners van het huis met een geweer naar buiten kwam laat ik onderstaande filmpje even zien waarop een en ander al een stuk duidelijker is.

De uitgedaagde bewoners en de het pro “vluchtelingen” legioen gooide projectielen en schreeuwden beledigingen naar elkaar voordat een bewoner (waarschijnlijk de zoon des huizes) naar buiten kwam met een geweer. De man wees kort met het geweer naar de oproerkraaiers die voor de zoveelste keer zijn woonomgeving onveilig maakte om vervolgens door andere weer naar binnen te worden gedirigeerd.

De angst in de ogen van het meisje bij de brommer na ongeveer een halve minuut alsmede de woede in de ogen van vaders geven een goed beeld van de angst waarin deze mensen moeten leven.

 

Een voorbode van dat wat ons nog allemaal staat te wachten?
met groet Bolo 

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on De spanning loopt hoog op tussen de bewoners en parasieten te samen met hun fans in Calais

 1. De weg van waanzin. Dit willen we niet !!!!
  Ben je toch blij dat je zo’n patroonhoutje achter je voordeur had staan waar men toch een stapje voor terug wil doen (weliswaar niet zonder foto’s te maken welke je vast nog kunt gebruiken, als zielige vluchteling, in de eerste de beste procedure.)
  Massaal naar de schietvereniging … totdat we worden ingehaald door Obama die daar zijn (verdere) levenswerk van wil gaan maken. Tenslotte wil hij, of minstens zijn opvolger, het kromzwaard introduceren …

  Waarom loopt die petitie ‘Stop de asielinstroom, nu!’ zo langzáám terwijl een instantie als avaaz, die deze petitie niet op de agenda heeft staan, via mailstrategie, van alles voor elkaar lijkt te krijgen en er ook harde munten uitslaat. Zou haast denken dat die company naast sponsoring ook wat politiek harde draadjes heeft … Tijd om het e.e.a. te doorbreken aangezien het van kwaad tot erger gaat worden en kanker in een te laat stadium nu eenmaal niet genezen kan worden en het spreekwoordelijk gezegde ‘Zachte heelmeesters maken stinkende wonden’ zichzelf allang beproefd heeft.

  Like

 2. Jackvanderveen // januari 25, 2016 om 10:39 //

  Dit is in het héél klein een voorbode, zo zijn er reeds meer geweest en zullen er ongetwijfeld nog vele volgen, van hetgeen de (vooral) west- en noordeuropeanen te wachten staat.
  Alles met medeweten en medewerking van de perverse rode linksche gutmensch.
  Ook hier ziet men in de politiek reeds mensen hun eigen partijpolitiek de rug toekeren, omdat zij e.e.a. ook niet (meer) kunnen aanzien hoe die perverse rode linksche gutmenschen als op hol geslagen dolle stieren voortgaan met hun zelfvernietiging.
  Heel wijs om met 250.000 euro als wachtgeld voor de boeg af te reizen naar een land waar het gelukkig (nog niet) stikt van de (bosnegers mag ik niet noemen, dus doe ik dat ook niet) afrikaanse stakkers die het oorlogsgeweld achter zich laten, hun vege lijf redden en ons maar kapot komen maken.
  Want alleen een dode zielige afrikaan doet niet meer aan onderlinge stammenoorlogen.

  Like

 3. Duchesne // januari 25, 2016 om 13:35 //

  Wat ik miste in het filmpje was dat ik de rest van de buurtbewoners nergens zag……ik woon zelf in een gemiddelde woonwijk, vorig jaar werd voor mijn deur en jonge vrouw zwaar mishandeld. Er was een geschreeuw en ik dacht eerst dat een kind was overreden. Ik ging naar buiten en zag iemand wegrennen, en iemand op de grond liggen. Ik ben naar het slachtoffer gegaan want de dader was al gaan sprinten maar ik heb niemand, maar dna ook niemand anders in mijn buurt de straat op zien gaan om te komen kijken of helpen…..en het was hard geschreeuw, want ik ben half doof en heb dubbel glas, en toch hoorde ik het nog. Dan moet de rest van de buurt. Het ook hebben gehoord. Lafaards dus waar ik tussen woon. En daarom valt me op dat het verder zo stil op straat is in het filmpje, alsof iedereen zichzelf heeft overgegeven en de moed al heeft verloren. En dat vind ik het meest trieste aan het filmpje,dat ze er alleen voorstaan.

  Ik maak de optelsom tussen hoeveel agenten en soldaten wij in Nederland hebben en die daadwerkelijk de straat op kunnen, want het grootste deel zal objecten moeten bewaken en personen zoals ministers en het koningshuis en burgermeesteres en hun eigen famillie…..dus we mogen heel blij zijn als we in heel Nederland 20.000 mensen hebben rondlopen die een wapen dragen en ons in slechte tijden gaan beschermen. Met dat getal ben ik eigenlijk zwaar optimistisch……
  Dat Houd eigenlijk in dat we weerloos zijn, maar volgens de politiek moet je dat niet zo zien. Er is net trouwens iets meer over Keulen uitgelekt, o.a dat er ook verkrachtingen zijn Geweest. Gisteren moest ik even kotsen van het filmpje waarin een arabier trots vertelt datze met een aantal een blanke maagd hebben ontmaagd, dat het kind ergens rond de tien jaar was maakte. Niet uit. Het was geweldig en voor herhaling vatbaar. Zoiets spoor je volgens mij op enals je het rijtje hebt geefje ze een nekschot, midden op een marktplein ofzo.
  Dit zijn geen vluchtelingen of gelukszoekers, dit zijn dieren die op mensen lijken van de buitenkant. En het zijn er veel…..

  Hoe stop je dit soort invoer……stop hen die deze invoer goedpraten en er geld aan verdienen, stop een organisatie zoals Frontex die steeds weer geredde drenkelingen aan de verkeerde kant van de middelandse zee aan wal zet en dan stop je ook de Stroom.

  en laten we voor de toekomst duidelijk de namen genoemd hebben van hen die dit hebben veroorzaakt, en hen berechten als de tijd daar is. Want deze politiek is een misdaad tegen de eigen bevolking en daarmee verraad.

  Like

 4. realistnl // januari 25, 2016 om 13:41 //

  Ik denk niet dat ik overdrijf als ik zeg dat de spanningen in en om de AZC’s dit jaar zodanig zullen toenemen dat de ‘vluchtelingen’ zullen uitbreken en er islam-knokploegen op rooftocht onze dorpen en stadjes gaan terroriseren. (koran 8:12, 8:60 ‘terroriseer de ongelovigen’).
  Dat de ‘vluchtelingen’ bewapend worden wisten we allemaal al. Ik zou zeggen, neem je maatregelen! http://www.telegraaf.nl/buitenland/24796416/__Wapens_in_Nederlandse_truck__.html

  Like

 5. Esperanza // januari 25, 2016 om 14:15 //

  Een voorbode van wat ook ons hier te wachten staat.
  Machteloze woede gesymboliseerd door een luchtbuksje in de aanslag.

  Like

 6. ‘Jurcevic zei in een interview met de Britse Daily Mail dat vier Duitse meisjes, die ‘eruit zagen alsof ze in een bank werkten, niets provocerends aanhadden, heel bang waren’ toen ze door vier Arabische sprekende mannen werden aangevallen. ‘Ze zeiden dat ik me er niet mee moest bemoeien, omdat deze meisjes ‘van hen’ waren.’

  Met zulke wolven hebben we dus te maken… Hulde voor deze gast !! http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/De-held-van-Kln-Kroatische-kickboxer-redde-tal-van-vrouwen-van-verkrachting-door-migranten

  Like

 7. 16;47 ‘Ze (de islamitische aanranders) zeiden dat ik me er niet mee moest bemoeien, omdat deze meisjes ‘van hen’ waren.’ De agenten die degene beschuldigen van vigilantisme, doen, m.i. hiermee exact dezelfde uitspraak. Wegens islamitisch vigilantisme wordt de ene na de andere sharia-wachtpost opgezet. Rare tijden …

  Like

 8. Iedere stad heeft vigilantes nodig:
  http://forum.fok.nl/topic/1275499/1/999

  Like

 9. mushroom // januari 25, 2016 om 21:47 //

  Ik begin steeds overtuigd te worden, dat er groepen mensen in onzeaatschappij bevinden, die EEN ENORME bord voor hun dummes kopf hebben.
  Hierboven een holocoust survivor woII, ik bedoel….ben gewoon sprakeloos.

  En dan heb je een enorme groep jongeren:”millenials” die zo vergiftigd zijn door jarenlange doctrinatie op scholen, media…ze hebben geen historisch besef.
  Ze hebben geen idee wat er op het spel staat, namelijk hun toekomst.

  Ik denk dat deze groep bestaande uit links liberaal socialistisch humanistisch feministisch(&/#_¥₩₩…vrouwen ver boven middelbare ..leeftijd vooral vrouwen ..westerse bekeerlingen tot een hardnekkig groep behoren die bijna niet te overtuigen zijn van de reeele gevaar

  Like

 10. Ach wat een selectieve verontwaardiging steekt weer de kop op, iedere burger met een klein beetje boerenverstand heeft het kunnen vermoeden dat deze ongebreidelde ‘immigratie’ golf in deze richting zou gaan bewegen. Men (het electoraat) heeft net zoals droog zand het gewoon door de vingers laten glippen men heeft consequent op de verkeerde partijen gestemd.

  Men heeft massaal op 12 september 2012, op de PvdA en een groot gedeelte van de PVV’ers heeft op de VVD gestemd om de rivaliserende knettergekke tomaten partij de SP uit het torentje te houden. En ook vroeger waren zij de over actieve PvdA stemmers, welke geloofden in een maakbare multiculturele samenleving waar van de EU een socialistische heilstaat een vergezicht was, een typisch voorbeeld van het collectivistische en op nazi roots gebaseerd denken.

  Nou Hans Spekman deed in 2012 al een opzienbarende uitspraak: Dat nivelleren een feest is. Jammer genoeg heeft hij gelijk gekregen want de massa immigratie is een ultieme vorm van nivellering, waarin iedereen even arm wordt mijns inziens. Tja de mensen op het filmpje kunnen gewoonweg niets tegen deze moslim barbaren uitrichten, ten eerste zijn zij in de minderheid en ten tweede zijn ze door hun regeringen allemaal sociaal psychologisch op het verkeerde been gezet.

  Verkrachting en roof is deel van hun ‘geloof’ de islam staat het verkrachten van vrouwen toe. De moslims hebben niets met onze wetten te maken, zij hebben hun eigen wetten geïmporteerd. Trouwens dit is in Nederland óók het geval. Wat moet je als burger tegen zo grote groep van moslimtuig beginnen er een paar kapot schieten, laat me niet lachen dan wordt je gelijk als Marinus van der Lubbe in een politiek show proces fijn gehakt.

  Geloof het of niet anno 2016 leeft men in een milde vorm van dictatuur, waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen het dominante EU-bewind. In 82% van de Nederlandse gemeentes is er een opvang voor deze moslims geregeld, in de gemeente waarin ‘k woon zijn ook 87 gelukszoekers gehuisvest zonder dat er een haan naar kraaide, er werd niets aangekondigd over de komst van deze parasieten. Tot zover het ‘democratische’ gehalte van de bestuurlijke elite waar de burger uiteindelijk het slachtoffer en verliezer is geworden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De spanning loopt hoog op tussen de bewoners en parasieten te samen met hun fans in Calais (+ video!) | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: