Nieuw

Zweedse asielaccommodaties: Vechtpartijen, vrouwenmishandeling, en seksueel misbruik van kinderen

De ernstige criminaliteit in asielcentrums in Zweden gaat onverminderd voort. In de afgelopen dagen zijn er door de politie onder andere meerdere grote vechtpartijen en een verkrachting van een tien jaar oud jongetje gerapporteerd.

Het aantal gewelddadige incidenten en andere ernstige criminaliteit in asielaccommodaties is nu zo uitgebreid dat Avpixlat nauwelijks tijd heeft om het allemaal te vermelden. Waarbij opgemerkt moet worden dat Avpixlat waarschijnlijk slechts een fractie van het werkelijke aantal misdrijven onder ogen krijgt. Berichtgeving van Avpixlat over de asielgerelateerde criminaliteit is hoofdzakelijk gebaseerd op informatie van de politie en de website’s van de mainstream media, een groot aantal van deze misdaden zullen nooit het daglicht zien.

Afgelopen donderdagavond sloeg het personeel in de asielaccommodatie Signalisten in Västerås alarm bij de politie over een seksueel misbruik in hun accommodatie. Een tienjarig jongetje is onderworpen aan meerdere verkrachtingen. Het vermoeden bestaat dat de seksuele misbruik al sinds december bezig is.

Volgens de lokale krant VLT doet de politie uiterst geheimzinnig over deze kwestie. Men wil niet vertellen of er meerdere personen zich aan dit jongetje hebben vergrepen, en verzwijgt of er een verdachte is. Het jochie is onder jeugdzorg gesteld.

Op vrijdagavond raakte twee groepen van asielzoekers in een massale kloppartij in een asiel accommodatie in Hällefors. Politie werd ingeschakeld. Verscheidene vechtersbazen werden bij het ziekenhuis afgeleverd. Het politie ingrijpen heeft geresulteerd, volgens het lokale dagblad Nerikes Allehanda, in een lawine van aanmeldingen van mishandel en bedreiging. Er is echter geen informatie over eventuele arrestaties. Het plaatselijke sufferdje laat zich verder niet uit met informatie over de vraag van identiteit en achtergrond van de misdadigers.

Zaterdagavond laat werd een 25-jarige asielzoeker in Glava gearresteerd, omdat die bezig was zijn vrouw een stukje islamitische opvoeding bij te brengen, trok haar aan de haren over de grond, uiteraard wordt hier ook niet de nationaliteit / etniciteit van het agressieve islamaapje in het proces-verbaal vermeld.

En voordat het broodje lunch op zaterdag door de keel is mag de politie uitrukken naar de zoveelste culturele verrijking. Deze keer naar het asielcentrum in Skåne. Waar de onderlinge vrede van de islam het geweld zoekt in het paradijs. Een massale onderlinge meningsverschil van islammensjes. Met het bijhorend islamitisch  geweld.

Uiteraard wordt hier ook niet de nationaliteit / etniciteit van het agressieve islamaapje in het proces-verbaal vermeld.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/01/23/gangslagsmal-hustrumisshandel-och-sexovergrepp-mot-barn-pa-asylboenden/

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4129 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Zweedse asielaccommodaties: Vechtpartijen, vrouwenmishandeling, en seksueel misbruik van kinderen

 1. polderboy // januari 24, 2016 om 10:50 //

  Ondertussen in de Volkskrant:
  In Barsinghausen, waar veel neo nazi’s wonen volgens Staphan Weil van de SPD, is brand gesticht in een aanbouw zijnd asielzoekerscentrum.
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/bijna-explosie-in-duitsland-in-brandend-azc-in-aanbouw~a4231106/

  Even googelen levert op dat de neonazi’s een ontspoorde jongere betrof, die in 2012 daar in Barsinghausen ernstig verkeerd bezig was, en veroordeeld is:
  http://blog.zeit.de/stoerungsmelder/2013/11/14/geldstrafe-fur-neonazi-nach-messerangriff_14363
  Die veroordeelde jongeman wordt het incident uit 2012 nog steeds van uitgemolken, door de boel nu maar meteen te framen. Nou, riooljournalistiek van de onderste plank weer bij de Volkskrant. En die Weil van de SPD laat ik me verder maar niet over uit.

  Overigens reageren de kameraden van Weil en de Volkskrant en de Correspondent van Halsema op het incident in 2012, door het noodzakelijk te achten Antifascisten knokploegen te organiseren, omdat de politie niks doet volgens hen:
  Da die Polizei offenbar nicht gewillt ist trotz eindeutiger Mordabsichten seitens der Neo-Nazis in und um Barsinghausen gegen diese vorzugehen, ist es notwendig den antifaschistischen Selbstschutz zu organisieren.
  http://antifawdl.blogsport.de/2012/08/14/demonstration-gegen-nazigewalt-in-barsinghausen/#more-145

  Raar eigenlijk dat recent massaal verschrikkelijk geweld van fascistoïde islamitische volwassenen in Keulen en andere steden bij deze antifascisten er dan helemaal niks toe doet, zeker als de politie de boel op zijn beloop laat?
  Je zou immers verwachten dat ze, als ze knokploegen nodig achten om een ontspoorde jongeman aan puin te stampen, zich nu toch wel massaal gaan organiseren tegen het massale islamfascisme?
  Oh, wacht even, ze zetten hun “linkse” knokploegen in tegen mensen die tegen het massale islamofascisme demonstreren?!?

  Like

 2. Heeft er al iemand bezoek gehad van de Gedankepolizei?.
  http://www.nrc.nl/next/2016/01/20/u-twittert-wel-heel-veel-zei-de-politie-1578392

  Like

 3. @Bert, n.a.v. die stasi en andere ontwikkelingen ben ik onbuigzaam voorstander om imam, koran, moskee en islamitische progaganda TV (en andere mediabronnen) te bannen; tenslotte is dát de BRON VAN HET KWAAD. Maar zolang de oliebaronnen en -uitbaters aan de touwtjes trekken met daaraan vast een scala van productie/consumptie(/uitbuiting) welke ‘wij’ mensen nu eenmaal nodig (ahum) hebben’, zal dit scenario zich alleen maar zo ontvouwen dat het steeds vuiler wordt. De tactiek van het murw maken van de bevolking.
  Geef een vinger …. men neemt je hele hand !!!

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // januari 25, 2016 om 00:38 //

  Wat betreft deze zin;
  “Berichtgeving van Avpixlat over de asielgerelateerde criminaliteit is hoofdzakelijk gebaseerd op informatie van de politie en de website’s van de mainstream media, een groot aantal van deze misdaden zullen nooit het daglicht zien.”

  In Nederland is het niet veel beter;

  http://eservice-data.solidam.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/publication/telegraaf/native-app/issue/2016/01/24/0001/public/frame/e114a529dc059dd9d3c214096fa89636d069ed1d.html

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Zweedse asielaccommodaties: Vechtpartijen, vrouwenmishandeling, en seksueel misbruik van kinderen – Rechtsaf doorzee
 2. Zweedse asielaccommodaties: Vechtpartijen, vrouwenmishandeling, en seksueel misbruik van kinderen | E.J. Bron
 3. Zweden is al lang geïslamiseerd! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: