Nieuw

Gaat de EU de Griekse grens sluiten?

Het lijkt me grootspraak, bluf en een dreigement. En volkomen in tegenspraak met de intenties die de EU tot nu toe heeft laten zien. Het is de EU organisatie Frontex die eigenhandig ‘vluchtelingen’ oppikt en naar Europa brengt in plaats van ze op de kust van vertrek af te zetten. Maar dan nu wel jammeren dat Griekenland zijn grens niet bewaakt.

Elsevier:

Griekenland moet uit de Schengenzone worden gezet als het land niet meer doet aan grensbewaking. Het land ligt al geruime tijd dwars bij de bewaking van de zuidoostelijke grenzen, waar veel migranten vanuit Turkije illegaal de oversteek naar de Europese Unie maken. Als het land niet eindelijk werk gaat maken van de bescherming van de buitengrenzen van Schengen, moet het uitsluiten van Griekenland uit de zone serieus overwogen worden, zegt de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Johanna Mikl-Leitner tegen de Duitse krant Die Welt.

Nou hebben ze wel een punt dat Griekenland een uitgebreide marine heeft. Dat is enerzijds vanwege een terechte angst voor de Ottomaanse buurman, die alleen vorig jaar al 1472 keer het Griekse luchtruim geschonden heeft, terwijl die luchtmacht van ISIS wel gelijk een Russisch toestel uit de lucht schoot, deed de Griekse al die keren niks. Griekenland heeft procentueel van alle EU landen by far het hoogste defensiebudget. Anderzijds werd in het vorige decennium Griekenland door Duitsland en Frankrijk nog gedwongen om aanzienlijke hoeveelheden tanks en marinebootjes te bestellen bij de Duitse en Franse defensie-industrie als voorwaarde om leningen te kunnen krijgen van Franse en Duitse banken.

En hoe gaan die arme en depressieve Grieken dan betalen? Ze zouden natuurlijk die 30 miljard belasting op kunnen gaan halen, of die 6,3 miljard EU-geld nuttig besteden, of iets doen aan de zwarte economie die met 28% de grootste van alle OESO landen is, of stoppen met de grootste importeur van conventionele wapens in Europa en de vijfde grootste ter wereld te zijn, een landje van 11 miljoen man/vrouw ja. De Griekse defensie-uitgaven zijn met 4,8 procent van het bruto nationaal product (Nederland: 1,5 procent) de hoogste in Europa. Fubar >>

Schulden die door de Troika inmiddels bij de Europese burgers neergelegd zijn. Die Griekse tanks en bootjes worden dus door u betaald. Nog voor de grote invasie begon zei ik er dit over:

01

Al een paar maanden daarvoor kondigden de Grieken openlijk aan dat als de EU en Troika niet zouden inbinden dat ze elke IS-terrorist door zouden laten:

01

En ze hebben woord gehouden. Omdat er meer en meer verzet komt van de Europese bevolkingen klaagt de EU nu een beetje mee. Ondertussen laten ze nog steeds jihadi’s binnen en hebben ze Engeland van de week verplicht zich aan een quotum te houden. Nou is het zo dat een grens meestal een grens is tussen twee landen. In dit geval hebben twee landen dus schuld aan de enorme binnenmarcherende mohammedaanse invasiemacht.

Griekenland en Turkije. Terwijl Griekenland keer op keer de mantel uitgeveegd wordt en verder in de schuldslavernij gedwongen wordt, krijgt de andere kant van die grens steeds cadeautjes, geld en complimenten. Terwijl Erdogan actief IS steunt, actief de immigratiejihad bevordert, openlijk uit is op een genocide onder de enigen die IS daadwerkelijk bestrijden, de Koerden, meent Merkel op te kunnen merken dat ze het volste vertrouwen in deze islamofascist heeft

De Duitse bondskanselier Angela Merkel is er heilig van overtuigd dat Turkije er alles aan doet om de migrantenstroom naar Europa te beperken. Ankara zou haar dat hebben beloofd. Elsevier >>

In werkelijkheid zien we iets andere gebeuren, deze maand januari zijn er 30 maal meer ‘invaders’ geland op de Griekse eilanden dan vorig jaar. Deze opmerking van Merkel, die onderhand in der eentje bepaalt wat de EU doet, is net zo zot als het commentaar op een Poolse mediawet, terwijl Turkije tegelijkertijd beloond wordt voor het opsluiten en doodmartelen van meer journalisten dan China en Iran bij elkaar.

De vorige keren dat Duitsland Turkije omarmde liep het ook uit op een ramp voor Europa.

Doe mee met 7.636 andere volgers

About Fubar (5104 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

20 Comments on Gaat de EU de Griekse grens sluiten?

 1. Ik gooi mijn laatste opmerking maar in de comments. Ik vond het wel grappig dat ik een kaartje van Europa tegenkwam waar Turkije witgekleurd is (de rode streep heb ik gezet). Toen ik 30 jaar terug daar rondliftte bestond er nog geen internet, I-phones of tablets. Landkaarten wel, ik kan er uren naar kijken, maar dat heb ik al eens uiteengezet. In Turkije was destijds eenderde van het land niet ingevuld als je een kaart van Turkije kocht. Dat was net zo wit als op de kaart in de header. Koerdistan, ook al lag het in Turkije en was het volgens Turkije deel van Turkije bestond simpelweg niet.

  Like

 2. Naast de landkaarten, die inderdaad een groot genoegen zijn om op te staren en weg te fantaseren, had ik ook altijd een militair kompas bij me, van Loe Lap tegenover Tuschinki bioscoop toentertijd. Vooral op verdwaalde landwegen in Oost-Europa en op zandwegen in Israël en de West Bank was dat ding verdomde handig. Reisgidsen had ik ook altijd bij me. Jeugdhotels en herbergen die ze daarin adviseerde bestonden niet in het werkelijke leven. Ieder geval niet in Oost-Europa. Dat waren allemaal huiswrakken die sinds de Duitse soldaat in wo2 daar vertrokken was niet meer in gebruik waren, als je geluk had, anders eindigde je in het hoofdkwartier van de plaatselijke maffia of een zigeunerkoning.

  Like

 3. @Fubar, eigenlijk zou je zelf grensbewaking moeten organiseren met lokale Bulgaren, Macedoniërs, Montenegrijnen etc. om de islamitische invasie van Europa te stoppen.

  Like

 4. mushroom // januari 24, 2016 om 11:28 //

  Een nieuwe Balkan oorlog lijkt in zicht. Daarbij onlusten binnen Duitsland. Totale chaos.

  Wat te doen met meer dan 2 miljoen vluchtelingen dan? Ze zijn immers hier.
  Zou me niets verbazen, als de pleuris echt uitbreekt. Dat de jonge mannen uit M.O. ook gaat riotten. Plus de slaapcellen van IS.
  Vlam in de pan dus. Met je verfbusje in de hand, schiet je weinig mee op.
  trojan horse is al binnen.
  Nu ontstast al een bottle neck in Griekenland, zie masr’s de ongewensten retour thuisfront te krijgen.
  Het wordt sowieso een zware confronraatie tussen links radicaal en rechtsextreem in de straten.

  Like

 5. Gelukkig hebben we auswitz nog ,worden de gelukszoekers de hedendaagse joden,voila probleem opgelost

  Like

 6. mushroom // januari 24, 2016 om 12:09 //

  De enige Natie in de hele wereld die de sterkste operationele leger heeft is Israel. Binnen 24 uur zijn ze in staat om 300.000 man op de been te brengen. No bullshit ! Ieder Isrealuet is in staat met een wapen om te gaan en legitiem dit ook daadwerkelijk te gebruiken als zelfverdediging.
  Ze hebben de beste Inlichtingen dienst van de wereld. De beste getrainde militaire macht die er is. En the juiste spirit om te handelen, vechten en zichzelf en hun land te verdedigen.
  Shalom Israel.

  Zo’n vluchtelingencrisis zou daar never nooit kunnen ontstaan

  Like

 7. mushroom // januari 24, 2016 om 12:38 //

  Link: niburu.co

  “Aan de oppervlakte gaat het leven zijn dagelijkse gang, maar net daaronder rommelt het bij steeds meer mensen. 

  Niet zo vreemd natuurlijk want wat velen niet begrijpen, is dat hun overheden er niet voor hen zijn, maar efficiënte managers zijn die een sinister plan uitvoeren. 

  Langzaam maar zeker begint er zich bij een groot deel van de bevolking een soort diepe woede te ontwikkelen. 

  Omdat men aanvoelt dat het volkomen misgaat met de niet aflatende stroom vluchtelingen met daaraan gekoppeld de totale waanzin waarmee overheden met dit soort problemen omgaan. 

  Een doorsnee burger begrijpt uiteraard niet dat hun overheden zo weinig oog hebben voor de zorgen en de consequenties voor de eigen bevolking van dit alles. 

  Mensen die zich boos maken over de ene domme maatregel na de andere van overheden, waardoor de problemen alleen maar nog vele malen groter zullen worden. 

  Dus ontvangen wij berichten van lezers (dank!), zoals de volgende: 

  Het bericht dat hulpverleners op de Balkan vrezen voor een humanitaire ramp breekt m’n hart. Probeer je voor te stellen wat daar aan het gebeuren is !! Volkerenmoord op toenemende schaal. 

  En waarom ? Omdat we gedurende vele jaren intussen als Westen, met die verdomde VS voorop, zonder probleem op basis van directe eigen belangen, hand in hand met twijfelachtige bestuurders met twijfelachtige drijfveren, Israël en Saudi Arabië in het Midden Oosten de hand boven het hoofd hebben gehouden, zonder probleem op basis van de zelfde eigen belangen de hele zooi in het midden Oosten in elkaar flikkeren (bombarderen), intussen ook de Oekraïne en als het zo een beetje doorgaat ook Rusland volledig in de gort draaien, etc., met dit soort ellende als afloop. Wat een godvergeten schandaal. 

  Intussen wel: 

  1. Rond het Anne Frank huis dansen en ons kietelen hoe goed we het in de oorlog wel niet deden bij een toch wel heel andere werkelijkheid; 

  2. Hele dagen in de Kamer lullen over stommiteiten van Minister van der Steur en Plasterk plus het ongeregelde zootje om hem heen en binnen hun eigen ministeries; 

  3. De wereld overhoop halen om de daders van een nogal twijfelachtig misdrijf, het neerpaffen van de MH 17, te vinden en al bij voorbaat roepen dat “Poetin dat gedaan heeft”; 

  4. Een hoop stennis lopen te schoppen over de moord op een Russische ex-spion in Londen en zonder echt bewijs staan te roepen: ”Dat heeft Poetin gedaan” overigens analoog aan punt 3. Ook al zou het zo zijn dan valt het nog steeds in het niet met wat via 9/11 en Irak steeds meer de echte werkelijkheid (b)lijkt te zijn; 

  5. Aan de lopende band black ops uitvoeren en op blootgemoedelijke overtuiging met drones te pas en te onpas door ons als criminelen bestempelde personen neer paffen; 

  6. De wereld verder ontwrichten zodat het van kwaad tot erger gaat. Zie ook hier en hier.   

  7. In de VS een presidentskandidaat op het schild hijsen die met Hitler zou kunnen concurreren; 

  8. Etc. 

  Wat een ongelooflijk smerige troep. Het wordt steeds duidelijker waar dit naar toe op weg is. De grote vraag is hoe dit op losbarsten staande pandemonium nog te keren. 

  Niet alleen bij volwassenen komt steeds meer woede naar boven, ook bij de jeugd. Zij zien hun land, de plek waar zij een toekomst moeten opbouwen, voor hun ogen veranderen in een politiek correcte multiculturele chaos. 

  Wanneer mensen dan in opstand komen en de idiote beslissingen van overheden niet langer tolereren, worden ze automatisch rechts extremisten genoemd. 

  Wanneer je niet wilt dat je eigen land zijn identiteit en historische cultuur verliest, ben je in de politiek correcte wereld waarin wij leven een soort halve of hele neonazi. 

  Steeds meer jonge mensen in vooral ook Duitsland hebben meer dan genoeg van de afbraakpolitiek zoals die door hun huidige leiders wordt bedreven. 

  Navolgend een videoboodschap van een jongerenbeweging in Duitsland die zorgen hebben over hun toekomst. Voor mensen die moeite hebben om het Duits te volgen, bestaat de mogelijkheid om Engelse ondertiteling te selecteren bij het wieltje rechts onderin de video. 

   

  Mensen die zich verzetten tegen de elite die de vluchtelingen gebruiken als wapen, zijn geen rechts extremisten. Het zijn bezorgde burgers naar wie niet wordt geluisterd en die misschien uiteindelijk uit wanhoop wel richting extreem rechtse partijen worden gedreven. 

  De woede onder de burgers is heel begrijpelijk. De (echte) vluchtelingen zelf kun je eigenlijk niets kwalijk nemen want ook zij zijn slachtoffers en worden op zoek naar veiligheid en een nieuw leven gebruikt als pionnen in een spel. 

  De oplossing ligt in eerste instantie vooral in dat de bevolking het begrip gaat krijgen dat zij worden gebruikt in een smerig spel dat wordt gespeeld door gewetenloze psychopaten. 

  Een spel waarbij zij als volk hun identiteit volkomen dienen te verliezen. Waar de oorspronkelijke bevolking moet opgaan in een grijze homogene massa zonder historie en zonder geschiedenis, cultuur en identiteit. 

  Wat er nu gebeurt in Europa vormt onderdeel van het Kalergiplan waar wij al eerder over schreven.

  Het Kalergi plan wordt ook wel wordt omschreven als een pijnloze genocide, van de oorspronkelijke (blanke) bevolking van Europa. 

  Nogmaals, vanwege het enorme belang, de twee hoofdpunten uit het plan van Kalergi. 

  De eerste is het vernietigen van de nationale soevereiniteit door het creëren van een centrale Europese regering. 

  De tweede is het vernietiging van de oorspronkelijke bevolking door middel van massale immigratie en het promoten van kruisbestuivingen tussen de verschillende rassen en culturen. 

  In zijn boek “Praktisch Idealisme” legt Kalergi uit dat de bewoners van het toekomstige Europese Rijk niet langer de mensen zijn die er historisch altijd hebben gewoond, maar dat in plaats daarvan er een soort sub-menselijke soort zal ontstaan door het vermengen van rassen. Hij stelt dat de oorspronkelijke bewoners vermengd moeten worden met andere rassen en culturen zoals donkere of Aziatische mensen, waarbij uiteindelijk een “kudde” zal ontstaan zonder enige identiteit en vooral één die gemakkelijk door de elite onder controle te houden is. 

  Kalergi pleit verder dat de individuele landen niet langer zelfbeschikkingsrecht zullen hebben en deze individuele landen zullen door gebruik te maken van etnisch separatistische bewegingen en massa-immigratie uiteindelijk geheel verdwijnen. Om Europa door de elite te kunnen laten controleren wil Kalergi de oorspronkelijke bevolking veranderen in een mengsel van zwarten, witten en Aziaten.”

  Hier gaat het dus om !!!

  Like

 8. mushroom // januari 24, 2016 om 12:47 //

  Diversiteit = woord voor White Genoicide.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // januari 24, 2016 om 13:48 //

  Leuk nieuws ook voor alle linkse gekkies die continu roepen dat je de grenzen ook helemaal niet kúnt sluiten;
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4231199/2016/01/24/Jordanie-schiet-twaalf-mensen-dood-bij-Syrische-grens.dhtml
  Ze schieten dus niet om te waarschuwen of te verwonden, nee ze schieten gelijk om te doden!
  Wat denk je zelf, zou dat helpen?
  Zo’n bericht gaat als een lopend vuurtje en je kunt er gif op innemen dat ze echt wel ergens anders naar toe gaan.

  Like

 10. Mushroom, kan je punt 7 even verder toelichten?

  Like

 11. mushroom // januari 24, 2016 om 14:31 //

  @ skeeter

  De tekst is niet vam mij, maar hij bedoelt waarschijnlijk Obama ! En niet Trump! Als je dat bedoelt. Want Trump is geen president.
  Obama is bezig geweest VS van binnenuit te vernietigen. Hij haaat Amerika.

  Like

 12. mushroom // januari 24, 2016 om 14:32 //

  Of Trump ? Als dat zo is. Ben ik niet met de schrijver eens. Trump spreekt de waarheid en zegt t waar het op staat. Maar ben bang dat het hem niet gaat lukken

  Like

 13. Dank je Mushroom, maak je over Trump niet te veel zorgen, he can hold his own. Zonder een cent uit te geven heeft hij de media te pakken, doe het hem na. De linksen zijn zo wanhopig dat ze druk bezig zijn met smear campaigns.

  Like

 14. mushroom // januari 24, 2016 om 14:51 //

  Keep the good hope. Trump for president

  Like

 15. Like

 16. Ik heb onlangs in een, helaas op het moment niet terug te vinden, artikel gelezen dat er olie is gevonden in Italiaanse bodem.

  Like

 17. @Greengo // januari 24, 2016 om 15:16 //

  Geweldig zeg, ik hoop dat het zoveel is dat we die arabieren nooit meer nodig hebben en kunnen laten verzuipen in hun eigen olie.
  Als tweede voordeel kan dat verdrag van Straatsburg-1975 de openhaard in, want dreigen met de oliekraan dichtdraaien helpt dan niet meer.

  Like

 18. @Fubar. Ik heb 40 jaar geleden een paar maanden met de trein door Turkije getrokken. Ik had wel een kaart van Turkije met alle steden erop. De Koerdische steden Dyarbakir en Gaziantep stonden er als Turkse steden op. Koedistan bestond inderdaad en het Koerdische deel was deel van Turkije. Dat was in Iran en Irak ook zo. Eigenlijk klopte dat ook wel omdat Koerdistan geen officieel land is. De kaart van Cyprus was wel eigenaardig. Heel Cyprus was gewoon deel van Turkije, het was gewoon een Turks eiland.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Gaat de EU de Griekse grens sluiten? – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: