Nieuw

Blanke vluchtelingen niet welkom in Duitsland

Onder Angela Merkels motto wir schaffen das ontpopte Duitsland zich als de populairste Europese bestemming voor migranten uit de derde wereld. Voor de bondskanselier was het een uitgelezen kans het juk van het Duitse collectieve schuldgevoel van zich af te schudden. In slechts één jaar tijd ving Duitsland meer dan een miljoen vluchtelingen op; een scenario dat zich dit jaar wederom zal voortzetten. Toch geldt deze boodschap van tolerantie blijkbaar niet voor iedereen. Terwijl de Duitse autoriteiten hele volksstammen uit Afrika en het Midden-Oosten hebben opgevangen, worden werkelijke vluchtelingen uit het door burgeroorlog geteisterde Oost-Oekraïne systematisch geweerd, gediscrimineerd en gedeporteerd.

Volgens de Duitse krant Frankfurter Rundschau hadden er in 2014 en 2015 ruim 7000 Oekraïners asiel aangevraagd. Slechts vijf procent van de vluchtelingen hebben deze status ook daadwerkelijk gekregen. De overige 95 procent zal worden teruggestuurd naar Oekraïne, ondanks het feit dat de burgeroorlog in het oosten van het land nog altijd voortwoedt.

Curiales >>

Doe mee met 8.100 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6146 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Blanke vluchtelingen niet welkom in Duitsland

 1. voorwaarts // januari 24, 2016 om 17:42 //

  Ze maken zich hoe langer hoe belachelijker en ongeloofwaardiger… Ik begin inderdaad te geloven dat hier een plan achter zit. Ik ben absoluut geen complotdenker, maar dit begint langzamerhand zo krankzinnig te worden dat ik hier wel naar neig.

  Like

 2. ‘Islamitische overheidsambtenaren – niet “ISIS” – in naties zoals Brunei, Somalië en Tajikistan blijven constant openlijk hun vijandigheid uiten richting Kerstmis en het christendom. En extremistische moslims – niet “ISIS” – blijven christenen slachten met Kerstmis in diverse landen zoals Bangladesh, België, Congo, Duitsland, Indonesië, Iran, Nigeria, de Filipijnen, Syrië, de Westoever, en zelfs in de Verenigde Staten.’

  http://nl.gatestoneinstitute.org/7288/kerstmis-onder-islam

  Like

 3. Blanke vluchtelingen (lees christenen) zijn niet welkom. Men kan zich afvragen of die complot theorieën niet toch waar zouden kunnen zijn? In Amerika worden Christenen stelselmatig geweerd en dit is al jaren zo. Ook in Nederland lijkt het dat Moslims in alles voorrang krijgen terwijl iedereen nu langzamerhand weet dat Christenen en masse uitgemoord worden door diezelfde moslims.?? Stof tot nadenken? Ook leert de geschiedenis dat blanken altijd door diezelfde barbaren als slaaf zijn behandeld. Zwarte slavernij is altijd in verhouding minder geweest. In principe zijn we nu al aan het werken voor deze barbaren die zelf in geen 1500 maar iets hebben gepresteerd voor welke samenleving dan ook. Denken we nu echt dat ze nu wel een bijdrage zullen gaan leveren? Ik denk van niet.. En U?

  Like

 4. Als Duitsland echt vindt dat ze iets goed te maken hebben vanuit het verleden zouden de burgers uit de Oekraïne een logische keus zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: