Nieuw

Zweedse minister ‘Een of twee miljoen asielzoekers per jaar in EU kan’

Europa kan op een bevolking van 500 miljoen makkelijk een of twee miljoen asielzoekers per jaar opnemen. Dat zegt de Zweedse minister voor Migratie, Morgan Johnsson, zaterdag in de Volkskrant. ,,Europa kan het, maar niet als slechts een paar landen meewerken”, aldus Johnsson.

Hij wil maandag zijn EU-collega’s in Amsterdam duidelijk maken dat alle landen mee moeten doen. ,,Er is maar een oplossing voor de vluchtelingencrisis: vasthouden aan het principe van de solidariteit tussen de lidstaten. Dat we elkaar helpen in moeilijke tijden. Dat betekent de vluchtelingen eerlijk verdelen over de lidstaten.”

Europa nu >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Zweedse minister ‘Een of twee miljoen asielzoekers per jaar in EU kan’

 1. jungleelephant // januari 23, 2016 om 23:40 //

  Wat heeft die gore Zweed met ons te maken???Dat zij hun land volledig naar de knoppen hebben geholpen wil niet zeggen dat wij dat ook moeten toestaan!

  Liked by 1 persoon

 2. Kom nou eens in opstand Zweedse burgers!!!

  Like

 3. Dolfdolfo@gmail.com // augustus 14, 2016 om 18:55 //

  Idioot! Democratie is NIET je wil opleggen aan anderen!!! Ze moesten die kerel oppakken voor landverraad! Zweden is nu reeds ,,the rape capital of Europe,,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s