Nieuw

Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven

Discussie voeren op een normale manier is eenvoudigweg niet meer mogelijk voor mensen die het niet eens zijn met de huidige gang van zaken in zijn of haar gemeente. Luisteren doet men wel echter iets doen met de woorden van de bezorgde spreker kun je eenvoudigweg vergeten en het enige dat van invloed is op beslissingen genomen in de vele gemeenteraden die ons land rijk is, is de mening van “onze” regering, een mening die als wet gezien dient te worden en ook zodanig moet worden uitgevoerd.

Hier in Nederland is iedereen gelijk, althans volgens de letter der wet, maar de interpretatie van deze wet is voor iedereen kennelijk anders. Waarom worden licht getinte daders in eerste instantie als verdachte van criminele activiteiten niet omschreven als licht getint en kan ik wel gelijk in een politiebericht of in de krant lezen dat een gezochte dader blond haar met krullen had? Waarom krijgen wij niet direct te horen wanneer er asielparasieten actief zijn in de verkrachtingsbranche zodat wij onze vrouwen en kinderen kunnen waarschuwen, terwijl er (overigens terecht) groot alarm wordt geslagen indien er in de buurt een oudere blanke man aan het potloodventen is?

De definities van angst en haat volgens Wikipedia

Angst is een fysiologische toestand die gekenmerkt is door lichamelijke, cognitieve, emotionele en gedragscomponenten. Angst kent verschillende gradaties. Voorbeelden van mildere vormen zijn: ‘je niet op je gemak voelen’, onrust en bezorgdheid. …

 

Haat is een sterke emotie, die wordt ervaren als een gevoel van afstoting tot iets of iemand met een neiging tot het kwetsen of vernietigen van het onderwerp. Voorbeelden zijn mannenhaat, vrouwenhaat en mensenhaat. …

http://nl.wikipedia.org/wiki/Haat

Haat staat in de ogen te lezen van islamieten die pogen ons het leven onmogelijk te maken, die proberen andere te onderwerpen en ten kosten van alles hun zin door wensen te drijven aangezien dit geschreven staat in een boek vol met levenslessen van een haatdragende pedofiel.

Angst staat in de ogen te lezen van Yezidi die op de vlucht zijn voor moslims die hen wensen uit te roeien, angst staat te lezen in de ogen van homo’s die ook in Nederland niet veilig zijn in asielzoekerscentra, maar dezelfde angst staak ook te lezen in de ogen van christenen die gevlucht zijn voor de achterlijke ideologie islam en nu samen met deze potentiële moordenaars in het zelfde kamp dienen te verblijven.

Dezelfde angst staat ook te lezen in de ogen van de vele mensen die op de bres springen tegen het overheidsbeleid om steeds maar weer meer asielzoekerscentra te bouwen, opvangplaatsen die via het corrupte zooitje van het coa door de strot geduwd worden bij de diverse gemeenten in den landen. Deze angst slaat steeds verder door aangezien er steeds meer mensen zijn die het niet meer pikken en om die reden bereid tot actie zijn. Deze mensen overschrijden grenzen wanneer er varkenskoppen worden geplaatst, wanneer er vernielingen worden aangericht of mensen worden bedreigt, maar is dit iets volkomen onverwachts? In Heesch, om maar actueel te blijven, liep het eerst goed mis en vervolgens was er een redelijk gesprek mogelijk, maar is er ook naar de mensen geluisterd die absoluut geen megastal vol alleenstaande mannen in de buurt van hun vrouwen en kinderen willen hebben? Ik denk het wel, nee weet wel zeker dat er naar ze is geluisterd, maar wat gaan ze ermee doen dat is de grote vraag. In Geldermalsen ontplofte de bom al eerder, nu in Geldermalsen maar dit had eigenlijk wel in zo’n beetje elke andere plaats in Nederland kunnen zijn aangezien er geen of in elk geval veel te weinig rekening met de bezorgde, angstige mensen gehouden is in de afgelopen periode van onrust en onbehagen.

De mensen die angstig zijn gaan vreemde dingen doen en de staatspropaganda machine die wakkert deze angst onbedoeld steeds meer aan door zoveel mogelijk negatieve berichtgeving met betrekking tot de asielindustrie te verzwijgen. Mensen hebben internet en lezen door alle ellende op de wereld steeds meer berichten die ze volgens de Nederlandse staat beter niet zouden kunnen lezen. Het dom houden van de burgers was in het verleden een beproefde manier om de macht te houden en om dit doel te kunnen bewerkstelligen is een nationale propaganda machine van essentieel belang voor de staat. De mainstream media “mist” bewust berichten die volop te lezen zijn op de vele open media en de positieve asielzoekers propaganda de wereld in geholpen door de staatsomroep wordt in een nog hoger tempo afgebroken en onderuitgehaald door de vele hobbyisten die onder andere blogs, tweets en facebook volgooien met de eerlijke verhalen van die mensen die in de buurt van de asielzoekers megastallen wonen of middels verhalen omtrent slachtoffers van licht getint geweld die door de slachtoffers zelf de wereld in worden geholpen.

De waarheid is niet meer te ontkennen door de propaganda jongens en meiden van de staatsomroep en dan rest hen enkel nog de “haatkaart” om uit te spelen.

We zien de angst niet meer bij de Nederlanders en berichten enkel over haat, haat tegenover de “arme” asielzoekers om op die manier de bezorgde burgers als daders te kunnen bestempelen. Dit is de nieuwe smerige strijd die er door de Nederlandse regering tegen de eigen autochtone bevolking wordt gestreden. In deze strijd worden Rutte en zijn zooitje ongeschikte van harte gesteund door de staatsomroep door de uitermate gekleurde berichtgeving, maar ook door de staatspolitie. Mensen, gewone burgers, die bezorgde berichten op internet hebben geplaatst, met een bezoek vereren om op deze manier te laten weten dat de Nederlandse staat niet gediend is van kritiek op het huidige wanbeleid.

Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven, droevig maar wel waar. Alleen verwarren wij angst niet met haat, maar is het de propaganda machine van de Nederlandse staat die ons wil doen geloven dat onze angst totaal onnodig is en dat wij ons door extremisten angst aan laten praten die wij vervolgens middels haat willen verdringen.

Er is niets aan de hand, alles komt goed en wij kunnen met zijn allen weer rustig verder slapen, althans volgens “onze” leiders die niets liever zouden wensen dan dat wij dit sprookje zouden geloven, gelukkig zijn er vele met mij die niet in dit Haagse sprookje wensen te geloven en de waarheid nog steeds zien zodat wij van een sprookje niet zonder enige tegenstand in een nachtmerrie gaan ontwaken.

met groet Bolo 

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven

 1. nederland is al lang ten dode opgeschreven, toen de eerste moslim voet op nederlanse bodem zette,nu is het te laat om nog wat eraan te doen.

  Like

 2. Angst is er de oorzaak van dat de illegale spullen om je te verdedigen niet aan te slepen zijn en dat er groepen ontstaan die zelf hun gezin gaan beschermen. Zo gauw angst veranderd in wanhoop worden er eerst varkens in bomen gehangen en als de wanhoop toeneemt krijgt straks het begrip ‘hangplek’ een heel andere dimensie.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // januari 22, 2016 om 22:14 //

  Het ophangen van een varkenskop op heilige plekken is ook afschuwelijk(?!) in vergelijking met het verkrachten, aanranden, beroven en mishandelen van honderden ongelovige hoeren in Duitsland.
  En een Nederlandse ex-militair die ISIS-terroristen bestrijdt met geweld arresteren en de vele ex-ISIS strijders niks aan doen en maar weer integreren met de drie w’s spreekt ook boekdelen.
  Ook de vele illegaal hier binnenstromende niet uit een oorlogsgebied afkomstige vaak zeer gewelddadige mohammedanen allemaal “vluchtelingen” noemen is ook zoiets.
  Daarnaast een duivels boek aan mensen opdringen als heilig en stellen dat ze dat maar moeten accepteren en respecteren is ook bizar.

  Het zijn allemaal tekenen, die we eerder zagen, toen idealistische socialisten zich samen voegden met knokploegen en het totalitaire nationaal socialisme groeide in Europa. Ook zij waren meesters in bizarre manipulaties van logica, en wisten linksom via mensen overtuigen van hun “idealen” of rechtsom met (totalitair) bestuurlijk of knokploegen geweld hun agenda door te drukken.

  We staan er slechter voor dan we ons beseffen. De enige hoop die ik heb is een bestuur dat een pas op de plaats maakt, en eerst maar eens gedurende een tijd zorgvuldig gaat overzien hoe zaken zich ontwikkelen, zowel binnen als buiten Europa.

  Liked by 2 people

 4. polderboy // januari 22, 2016 om 23:08 //

  @Breinbrouwsel 21:31
  Trouwens goed gesproken. Mensen moeten zelfs het recht in eigen handen nemen om hun gezinnen te beschermen. Dat is niet meer dan een plicht! Er zijn bedenkelijke types die dat macho gedrag noemen, zoals Bouzza. Maar ik stel nadrukkelijk, dat ik gelukkig nooit een boek van hem gelezen heb, en nooit zal lezen. Ik houdt nu eenmaal wel van macho’s, die hun gezin beschermen, maar niet van triefel zoals Bouzza, goedkope sletjes, die mohammedaanse hufters vergelijken met deze nobele lieden.

  Liked by 1 persoon

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Haat is een logische emotie die wordt opgewekt door de angst voor vernietiging van het bestaan!

  Like

 6. Heb geen angst voor de moslim, wel voor mijzelf voor wat ik hem straks aandoe.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // januari 23, 2016 om 02:02 //

  Weet niet meer of ik het destijds in een artikel of een reactie geschreven heb, de vraag of ik gewoon een hekel had aan allochtonen of dat ik ze haatte, angst kwam daar niet in voor.
  Niet dat ik nou de nationale held uit wil hangen maar bang ben ik niet voor ze. Natuurlijk wel als ze in een grote groep intimiderend gedrag zouden vertonen maar daar gaat het hier niet om. Een hekel hebben aan, eerlijk gezegd denk ik dat ik dat station gepasseerd ben en dat het bij mij tegen haat aan begint te leunen.
  Discrimineer ik? Waarschijnlijk wel.
  Ooit moest ik voor na een operatie tijdelijke huishoudelijke hulp aanvragen. Bij de telefonische aanvraag gaf ik enigszins beschaamd maar wel duidelijk aan dat ik pertinent geen hoofddoeken over de vloer wenste. Dat werd vrij vlot genoteerd waardoor ik vroeg of dat een vreemde eis was.
  “Nee hoor” zei de dame aan de telefoon, “dat komen we geregeld tegen”.

  Like

 8. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  chapeau Bolo…

  Like

 9. Jackvanderveen // januari 23, 2016 om 08:56 //

  Waarom wordt BEZORDGHEID vertaald met ANGST?
  Waarom probeert men op zulk een wijze de echte nederlander te degraderen?
  Langzaam wordt onze bezorgdheid naar een hoger niveau gestuwd door onze eigen wegkijkregering.
  Iedereen (> 75%) ziet ons Nederland de afgrond in glijden op deze wijze van import(eren van individuen die onze directe vijanden zijn/worden), alsmede export(eren van keiharde valuta naar de bakermatgebieden waar onze vijanden vandaan komen om mogelijk te maken, dat er nog véél meer komen).
  Logisch dat ook de autochtoon zijn alarmen laat rinkelen en binnenkort massaal actief in verzet komt.
  Onze zorg (dus zeker geen angst) is om ons nageslacht een vreedzame en welvarende toekomst te kunnen garanderen, zoals onze grootouders en ouders dat voor ons hebben gedaan.
  Niets staat in de weg om vanuit deze welvaart anderen, ons haten of liefhebben, daarvan op hun locatie mee te laten profiteren.
  Maar helaas, honderden miljarden zijn reeds gevloeid naar Afrika en nog zit men aldaar geen welvaart.
  Ook hier zijn deze mensen nu om op dezelfde wijze onze welvaart kapot te maken.
  Velen, die het mohammedanisme fanatiek aanhangen leven als proleten. Dit reeds eeuwen lang.
  Oorlogje voeren, veroveren, verarmen. Voila, weer een woestijn erbij. Want destructieve levenswijze kennen zij tot in den treure.

  Like

 10. Angst voor mezelf, zeer zeker niet, maar wel angst voor de kinderen van nu en de angst die bij mij leeft of dat hun kinderen ook nog op een normale manier kunnen opgroeien.

  Bezorgdheid vertalen door angst, waarom niet? “Ik maak me zorgen dat Nederland verandert in een land waar onze joods christelijke normen en waarden niet langer van toepassing zijn”, kan. Wanneer ik aangeef dat ik hier bang voor ben, angst voor heb, dan is daar geen letter van gelogen maar maakt mij dit dan een “gedegradeerde Nederlander”?

  Like

 11. Taljaard // januari 23, 2016 om 13:24 //

  De eurofiele neo liberale en socialistische kongsi loopt op haar laatste benen.
  Schengen stort binnenkort in elkaar en de euro komt er achteraan.
  Le Pen maakt grote kans om president van Frankrijk te worden.
  Een Brexit lijkt onafwendbaar.
  In de VS maakt Trump ook een grote kans om president te worden.
  Miljoenen illegale Zuid Amerikaanse immigranten zullen dan worden gedeporteerd, de islam zal worden bezien voor wat zij is en de grenzen gaan ook daar dicht.
  Goed voorbeeld zal dan waarschijnlijk goed doen volgen.
  En mocht Sanders, een integere vent, die ook helemaal niet zulke slechte ideeen heeft, het worden zal de onevenredig grote macht van Wall Street en de financieele sector worden gereduceerd. (“If the banks are too big to fail then they are too big to exist.”)
  Hilary Clinton wordt het in ieder geval niet.
  En bij de volgende Nederlandse verkiezingen lijkt het er sterk op dat Paars III wordt weggevaagd ten gunste van vooral de PVV..
  Het roer gaat in de Westers wereld op korte termijn hoe dan ook om.

  Zie Merkel (en Schauble) er trouwens nog wel voor aan dat zij een dubbele agenda heeft en haar dollemansrit heeft opgestart met het oogmerk de EU op te blazen, zodat Duitsland niet langer de financieele melkkoe daarvan zal zijn. Zij is alles behalve dom en lijkt mij een spinxachtige, sluwe en ondoorgrondelijke intrigante, die nooit het achterste van haar tong zal laten zien, maar waarschijnlijk ook van mening is dat de Duitse handelsbelangen met Rusland belangrijker zijn dan de EU. De lage olieprijs speelt in dat laatste waarschijnlijk een belangrijke rol.
  En met hun enorme handelsoverschot zal Duitsland er economisch alleen maar sterker uitkomen.
  Andere rationele motieven voor haar actie van september vorig jaar kan ik niet ontdekken, anders zou zij echt stapelgek zijn. En dat geloof ik niet.

  Like

 12. Taljaard // januari 23, 2016 om 13:24 /
  “en haar dollemansrit heeft opgestart met het oogmerk de EU op te blazen, zodat Duitsland niet langer de financieele melkkoe daarvan zal zijn. ”

  Duitsland is het enige land dat profiteert van de EU. Heeft als enige een begrotingsoverschot gepresenteerd dit jaar. De handelsoverschotten zijn gigantisch inmiddels dankzij een euro die gedrukt (laaggehouden) wordt door zwakke landen in de Euro. Een euro die eigenlijk veel te goedkoop is voor Duitsland waardoor de duitse export de hoogte inschiet. Diezelfde euro die veel te duur is voor landjes als Griekenland en Italië waardoor hun export stokt.

  De schulden van landen aan duitse banken (en in iets mindere mate franse) zijn door de EU inmiddels overgeheveld van de banken naar álle Europese burgers door die schulden naar het ECB over te hevelen. Duitsland laat alle Europese burgers bloeden voor de duitse winst.

  En helemaal onbegrijpelijk wat je over Sanders zegt, dat is een extreme radicale socialist, precies dat waar jij altijd zo tegen ageert.

  Like

 13. polderboy // januari 23, 2016 om 19:49 //

  @Taljaard 13:24
  “Miljoenen illegale Zuid Amerikaanse immigranten zullen dan worden gedeporteerd…”
  Tien jaar geleden sprak ik, in het buitenland verblijvende, diverse Amerikanen, die zelf begonnen over “onze problemen hier met moslims”. Het waren mensen die gezonde mediakanalen raadpleegde, en statistieken, dus niet de NPO en de Volkskrant.

  Die mensen gaven duidelijk aan geen problemen te ondervinden met de (illegale) Zuid-Amerikanen, hoewel ze ze overal tegenkwamen.
  Maar zeg nu eerlijk, die 30.000 ISIS fascisten, die patat-jihadisten uit de EU en het MO, daar hoor je die 5 miljoen soennitische moslims rond Raqqa toch ook niet over klagen, hoewel ze er makkelijk uit kunnen schoppen? Dat komt omdat die ISIS-fascisten zich aangepast hebben aan die 5 miljoen, zonder integratiecursus, want ze zijn van dezelfde cultuur en dezelfde levensovertuiging, als de islamistische verkrachters in Keulen.
  Zo gaat dat in de VS ook. Dus ik betwijfel sterk of dat die christelijk-cultureel gelijk aan de Noord-Amerikaan gelijke Zuid Amerikaan, of de miljoenen boeddhistische en hindoeïstische Aziaten die inmiddels succesvol leven in de VS, er uit geschopt gaan worden?

  Like

 14. Crazy as hel it self

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven | E.J. Bron
 2. Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven | Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: