Nieuw

16-jarige Duitse: Merkel, je hebt Duitsland vermoord

De bovenstaande video van de 16-jarige Duitse Bibi Wilhailm die ze op haar Facebook account had geplaatst werd kort daarna verwijderd met betrekking tot de nieuwe regels voor “hate speech”.

Bibi Wilhailm vertelt over haar ervaringen als vrouw in het nieuwe Duitsland, waar in 2015 ongeveer een miljoen migranten zijn aangekomen, waarvan de meeste moslims zijn met een verwrongen vrouwenbeeld – waar we al een voorproefje van hebben gezien.

Tegen het einde van de video wendt ze zich rechtstreeks tot bondskanselier Angela Merkel en zegt: “dank u voor het doden van Duitsland”. Alleen al voor haar openhartigheid over dit onderwerp heeft de 16-jarige meer moed dan de Nederlandse regering en de gevestigde media bij elkaar.

Engelse ondertiteling kan worden ingeschakeld door te klikken op de tekst pictogram in de embedded clip.

Bron:

YouTube

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

20 Comments on 16-jarige Duitse: Merkel, je hebt Duitsland vermoord

 1. hansvandemortel // januari 22, 2016 om 23:02 //

  Wie het laatst lacht, lacht het best. En dan bedoel ik niet de boerin die kiespijn heeft en Merkel heet met een traumatisch marxistisch verleden.

  Like

 2. Merkel ligt straks aan het infuus met ernstige kwalen en falen.

  Like

 3. Een wanhoopskreet van een dapper 16 jarig meisje dat zich niet meer veilig voelt en tevens madam Merkel een flinke oorvijg verkoopt.
  Een zeer goed filmpje.

  Die Stasi heks in Duitsland heeft het dus van Facebook verwijderd.
  Het staat nog op youtube maar voor hoelang nog.
  Ik heb een kopie gemaakt en versleuteld ergens ter download neergezet voor het geval het filmpje van youtube wordt weggehaald door de nieuwe Stasi en die heks die dit bestuurt.
  Mocht het nodig zijn dan kan ik het ter download aanbieden en 2 weken later de sleutel vrijgeven, net als wikileaks dat deed.

  Ik neem aan dat iedereen hier nu ook het filmpje download via een firefox plugin of zo en veilig bewaart en de youtube link verspreid?
  Dat is het beste.
  Ik heb bijvoorbeeld vernomen dat de bevolking van Canada ook wakker begint te worden. Zorg s.v.p. dat dit de hele wereld over gaat.

  Liked by 2 people

 4. Werkelijk ongelooflijk dat een video als deze waarin ‘a cry for help’ gedaan door een intelligente als ook emotioneel aangeslagen adolescent, en gebaseerd op ervaringswetenschap tevens in staat zijn om essentiële verbanden te leggen, vanwege de nieuwe regels van FB inzake ‘hate-speech’, van FB is verwijderd. In het verlengde hiervan kunnen we wellicht meteen ook alle opleidingen vanaf de basisschool wel schrappen of minstens die inherent zijn aan zelfstandig denken en/of bekwaam communiceren. Met dit meisje én met deze video is NIETS mis !!
  FB mag zich gaan schamen vanwege het gaan van de gemakkelijkste weg en de ultieme domheid die het hiermee toont.

  Like

 5. @Ron, keep up the good work !!

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // januari 23, 2016 om 02:11 //

  En intussen wordt er via GeenStijl een bericht gelinkt waarin staat dat van de 1 miljoen migranten er ruim 600.000 zoek zijn, men weet niet waar ze zijn, ze zitten niet in de opvang, hebben ook geen verzoek tot asiel ingediend, men weet gewoon niet waar ze zijn!

  Like

 7. Misschien verblijven ze op zolder bij mij. De laatste tijd hoor ik verdachte geluiden van boven.

  Like

 8. Ik las in het commentaar bij het youtube filmpje van dit artikel dat het onmogelijk zou zijn om het adres van het filpje in een facebook bericht te plakken.
  Dit is dan een voorbeeld van de collaboratie van Mark Zuckerberg met Merkel’s Stasi.

  Beste lezers, dit plakken van “verboden” links is wel mogelijk, maar je moet facebook voor de gek houden.
  Dit kan door op bepaalde plaatsen enkele tekens in de link te zetten die nergens voorkomen in de echte link. De link werkt dan even niet meer, maar als je vlak eronder de instructie zet om de speciale tekens handmatig te verwijderen dan werkt het opeens weer wel.

  Like

 9. Aanvulling:
  Of je maakt er een zoek en vervang puzzel van, een soort primitieve versleuteling met de sleutel tekstueel erbij:
  Bijvoorbeeld: waar een s staat zet je een k en omgekeerd.

  Like

 10. 02:11 @Tijl Uylenspiegel, alweer enige tijd geleden vernam ik (ergens) in de media dat er een ‘vluchtelingenbivak’ met ongeveer 500 personen was ‘leeggelopen’; spoorloos verdwenen … Daaraan is, volgens mij, verder niet al teveel aandacht besteed; COA; Gemeente en Politiek hebben w.s. gedacht dat deze 500 personen alvast ‘mooi geïntegreerd’ gingen in onze ‘hedendaagse samenleving’. Ondertussen gingen alle lichten in alle ruimten van de moskee alhier brandende en alle dagen en constateerde ik een grotere ‘toeloop’ dan voorheen. De imam himself was al woonachtig in de mosk en heeft het, zo lijkt het, op zich genomen met de chipszakken te sjouwen. Dat woonachtig zijn, roept bij mij de (passieve) vraag op of dit in overeenkomst is met de bestemmingplannen, en het hotelgebeuren neem ik, gezien de oproepen destijds aan parochies én scholen om vluchtelingen op te vangen, dan maar aan als zijnde geagendeerd. Of deze mensen bij Big Brother geregistreerd staan, is de vraag en zou je ‘gemakshalve kunnen aannemen’. Onder de reizigers naar hier zitten beslist figuren die al een sociaal lijntje hebben met families/enkelingen die alhier voorzien zijn van een woning/inkomen en deze mensen gaan ‘ondergronds’. I am sure of it !!

  Wellicht dat de politieke kliek hieromtrent ‘Oh & aah’ gaat roepen & zuchten, maar gezien de hele gang van ‘zaken’ had men dit wel heel gemakkelijk kunnen voorspellen en dus lijkt het mij simpel ingecalculeerd. Shame on them !! Brood & spelen; duur betaald.

  Like

 11. polderboy // januari 23, 2016 om 19:25 //

  Het meisje van facebook halen helpt weinig. In een enquête blijkt inmiddels rond 60% van de Duitsers tegen Merkel’s immigratie-politiek te zijn. Het aantal groeit:
  http://www.express.co.uk/news/world/635427/Polls-half-of-all-Germans-fear-refugees-Cologne-attack

  Ondertussen framde men nu net bij de NPO op Een Vandaag er lustig op los: “Wilders overheerst het vluchtelingen debat” over het feit dat hij rode spray uitdeelde vandaag.
  Men poogde de boel in het belachelijke te trekken, gaf veel aandacht aan “tegendemonstranten” (wat lui in een straat verderop(?)), en een poll(?) die men had gehouden onder het volk.
  Wat Wilders inhoudelijk vertelde toonde men niet. Dat kon ook niet want hij noemde het feit dat er 18 vluchtelingen, dus 60%, onder de 30 vrouwen verkrachtende misdadigers zaten in Keulen, die men tot nog toe heeft aangehouden. Alle 30 overigens afkomstig uit islamitische landen.

  Like

 12. G.Deckzeijl // januari 25, 2016 om 23:07 //

  DUMP facebook.!!!! http://tinyurl.com/nk8fen2

  Like

 13. Esperanza // januari 26, 2016 om 01:17 //

  @Deckzeijl

  Arthur van Amerongen: ‘Ziel verkocht aan Zuckerberg en die mag er mee doen wat-ie wil.’
  http://www.volkskrant.nl/opinie/het-noodlot-sloeg-toe-excommunicatie-van-facebook~a4214659/

  Like

 14. Facebroek

  Like

 15. G.Deckzeijl, ik heb niet de illusie dat er alleen ‘gevolgd’ wordt op FB. NU. is ook een mooi onderzoekutopia; Twitter is genoemd, en wat met sites als deze in het kader van kritiek en feedback …. Feedback van de bevolking – belangrijk … maar w.s. wellicht handig om die typen er straks uit te filteren. Las ik niet ergens dat er zo’n 9 biljard mensenwezens dienen te worden opgeruimd … ondanks de politiekcorrecte ahum inzet op het tegengaan van vergrijzing, waardoor er nu heeeeeeeeeeel veeeeeeeeel ‘productieve’ moslims binnengehaald dienen te worden. De wereld is soep. Niet te vreten en de aivd en stasies watching us. Alle uitlatingen en denkwijzen zijn reuze interessant, eigenlijk. Zelfs tv Utopia voor brood en spelen moet wel een onderzoeksexperiment zijn geweest voor hen die aan de knoppen zitten.
  Alhoewel ik enige voorzichtigheid betracht op het net, maak ik me geen illusie dat ‘de gewoonste zaken’ niet tegen gebruikt kunnen of gaan worden. Het enige alternatief is afblijven van internet. 😉

  Like

 16. Florac Bosch (@FloracBosch) // juni 27, 2016 om 15:44 //

  Kolonisatie van Europa door de uitstoot van Moslims.

  Islamitische instroom van Merkel + Erdogan groeit Exponentieel. In Turkije georganiseerde salafisten, alle vijandelijke islamieten worden als “oorlogsslachtoffer” naar EU gedumpt!
  EU top heeft onder de naam “vluchtelingencrisis” nog miljoenen Moslims naar Europa geïmporteerd. Er blijkt nu dat Merkel  inmiddels zichzelf als de baas van de EU ziet, ging ook met dictator Erdogan Islamitische volksverhuizing te regulieren namens hele EU…!
  Merkel + Erdogan verdrag om hele Islamitische instroom te regulieren en voor altijd te legaliseren is een ramp geworden voor de EU! Nu willen veel landen deze Merkel’s EU verlaten!
  Merkel heeft Europa verraden: Merkel en haar ploeg zijn geen regerend team, het PR functionarissen die lopen te spinnen om de gebeurtenissen die ons onvermijdelijk overkomen zo prettig mogelijk te verkopen als terecht en moreel zeer verheven zoals een ‘waarden’ gemeenschap betaamt.

  Islamitische immigratie gestuurd door Turkije gaat onverminderd door!
  Het is werkelijk “geniaal” opgezet, maar ook zo misdadig duivels. De tsunami van moslim illegalen, jihadstrijders is gelegaliseerd via een verdrag van dictator Erdogan!
  Merkel benadrukt dat ook in de toekomst vluchtelingen naar Europa en daarmee ook naar Duitsland zullen komen. “We willen legale wegen vinden..”. Belangrijk is dat de weg uit Midden-Oosten naar Turkije niet illegaal verloopt, maar “gecontroleerd, legaal en door ons georganiseerd”. Dit is een misdaad, een startsignaal aan 500 á 800 Miljoen Moslims van hele regio!

  Bovendien moesten alle EU landen Erdogan+ Merkel’s verdrag ondertekenen! Dit is de grootste oorzaak van EU ondergang! Dat Merkel Europa kapot maakt door haar niet aflatende drang Arabieren en Turken binnen te laten is juist. Zij is van mening, dat de vergrijzing op deze wijze kan worden opgevangen.
  “Allah Akbar” schreeuwende Moslims worden behandeld als oorlogsslachtoffers door de EU maffia! “Allah Akbar” wordt juist tijdens aanval gebruikt! Dit is een symbool van Jihadistische veroveringsoorlogen.
  Immers geen enkele oorlogsslachtoffer zou “Allah Akbar” schreeuwend binnenkomen…Maar Erdogan+Merkel vluchtelingen wel!!

  Het punt is dat er momenteel meer Syriërs in Europa zijn dan dat Syrië ooit heeft gehad, immers iedereen geeft zich uit voor Syriër, ook de hordes ‘vluchtelingen’ uit de hele Africa en Azie!. Omdat de registratie faalt en daardoor iedereen alle kanten oprent zal Europa destabiliseren!!
  Het snelle voortplanting is een heilige plicht van de moslims, en hierdoor ontstaat altijd een grote overschot van moslimbevolking! Europa is absoluut qua bevolkingpercentage de komende jaren alles behalve verloren de huidige islam tsunami is qua huidige aanwas weliswaar verontrustend…
  Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in Moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrie, Turkije, Libie, Soedan tot Marokko zien we overal overbevolking probleem. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen. 

  DE OVERBEVOLKING IS HET ENIGE WERKELIJKE PROBLEEM !

  Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschoot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen…Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden is sneller. Nieuwe broedplaats van Moslims is nu Europa geworden.
  In huidige situatie passen de Moslims niet meer restricties en gaan er stemmen steeds op om een nieuwe tocht demografisch te ondersteunen door een doelgerichte kolonisatiepolitiek, desnoods door misdadigers naar Europa te verbannen en jonge meisjes te verplichten om ter plekke te trouwen met moslims. Mohammed was ervan overtuigd dat de Arabieren kunnen de wereld veroveren via zijn succesvolle demografische oorlogdoctrine!!
  De ergste gevolgen van deze bevolkingsexplosie zullen nog komen…

  Abnormale groei van Moslims en gevolgen daarvan, huidige jihad oorlogen hebben niks mee te maken met de mensenrechten etc… Creatie van overbevolking is een grote wapen van Islam… Europa is nu al overbevolkt door de binnengedrongen massa Moslims. De komst van nog meer moslims uit Afrika en Azië zal de problemen alleen maar groter maken.

  Mohammed, voor zijn wereld dominantie heeft een nieuwe wapen gevonden.

  Creatie van een constante overbevolking als religieuze plicht, heeft altijd succes gehad en werkt nog steeds! Moslims exporteren hun uitstoot naar Europa en dit noemen ze migratie! De vele miljoenen moslimmannen die nu Europa binnenkomen, zijn opgevoed en opgeleid hoe ze nieuwe gastland kunnen koloniseren. Met huidige politieke doctrinaire patronen verstikken ze de vooruitgang en vernietigen ze bestaande cultuur, wat Mohammed ook deed…!
  De islamitische expansie is een feit. Ze wordt door de goddelijke hand gestuurd. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd. De Islam heeft een andere manier gevonden om Europa te koloniseren;middels de baarmoeder, immigratie en het bekeren van zwakke Europese volkeren.

  EU leiders willen de waarheid niet zeggen tegen hun eigen bevolking! Binnenkomende massa moslims is juist de slachtoffer van de barbarse Islam zelf. Overbevolking en structurele verplaatsing van de uitstoot is goed geregeld met de Islamitische regelgeving! Moslims volgen de wetten van Islam en hun jihad oorloggen zijn dus onvermijdelijk!

  De creatie van een constante overbevolking via een niet- naturelle weg is een grote wapen voor de Islam. Het is een wet in Islam en bedoelt voor de dominantie van hele wereld! De migratiestromen die de laatste jaren op gang komen de verkeerde oplossing zijn voor het probleem van de overbevolking.

  Miljoenen agressief ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims worden geholpen door de EU machthebbers!

  Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS.

  De islam heeft geen absolute meerderheid nodig om hier de boel te domineren. Als maar enkele procenten van de binnenkomende asielzoekers overgaat tot terroristische actie dan kunnen ze de gehele samenleving ontregelen.
  Wat ons hier in Europa betreft zullen we iets moeten verzinnen dat Arabieren, Turken, Pakistanen en Afrikanen in staat stelt hun eigen overbevolking problemen op te lossen zonder die te exporteren naar Europa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: