Nieuw

Enorme media-hetze om AZC protest Heesch

Telegraaf:

‘Honderden bestormden gemeentehuis’

Vreemd dat daar niks van te zien is op de beelden die jullie bij je stukje leveren.

Telegraaf:

De Mobiele Eenheid heeft maandagavond het plein voor het gemeentehuis in het Brabantse Heesch ontruimd, nadat een demonstratie van onder andere het actiecomité “Te veel, te lang” tegen de mogelijke komst van een asielzoekerscentrum uit de hand liep.

Het is weer niet te zien op jullie beelden.

AD:

Honderden demonstranten gooiden met vuurwerk, stenen en eieren naar de politie, die daarop in samenwerking met de Mobiele Eenheid het plein voor het gemeentehuis ontruimde. Burgemeester Moorman gaf een noodbevel af. De politie arresteerde drie mensen. Niemand raakte gewond.

Honderden demonstranten gooiden? Dat is nergens te zien. Er waren honderden demonstranten, dat wel, en een enkeling gooide een rotje. Toon maar aan met beelden als ik ongelijk heb. Tot nu toe hou ik het er op dat de hele mediakliek liegt dat ze barsten.

Volkskrant:

Drie arrestaties na uit de hand gelopen demonstratie Heesch

Dan is drie arrestaties wel weinig he? Is de plisie incompetent, of was het misschien niet zo verschrikkelijk als jullie Nederland proberen te doen geloven?

Elke krant en lokaal dagblad had wel wat verslaggevers ter plaatse met fotocamera’s en filmapparatuur. Dus als het zo vreselijk was dan hadden jullie wel gruwelijke foto’s en opnames kunnen tonen. Maar die zijn er niet. Ik heb al jullie filmpjes en foto’s bekeken. Voor het gemak pik ik die er uit, die denk ik het meest volledig is. Nogmaals, als ik het mis heb, laat dan maar zien dat het erger was.

Omroep Brabant heeft dit filmpje op You Tube gezet:

 

Laten we eens kijken (ik zal het steeds zo knippen dat de tijd onder in beeld staat dan hoef ik dat niet de hele tijd te vermelden):

Wel veel mensen:

01

Snoeihard gegooid ei, de dooier is zelfs nog heel:

01

Oh Oh, één ei, of wat is het, heeft de gemeentebunker geraakt. Tout de raad en Plasterk in paniek:

01

Fuk man, vuurwerk, een rotje, precies midden op de open plek:

01

Enorme rookontwikkeling:

01

Ojee, kindervuurwerk, ook wel bekend als Bengaals vuur:

01

Dat was het, Fub?

Ja.

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7162 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

38 Comments on Enorme media-hetze om AZC protest Heesch

 1. Telegraaf graaft door.

  Gebruikt dezelfde tekst, zelfde beelden, maar een nieuwe titel doet wonderen:

  Asielprotest Heesch wordt zwijnenstal

  Like

 2. @Fubar, die demonstranten waren vast Russische provocateurs,
  De CPN is altijd erg sterk aanwezig geweest in Heesch,

  Like

 3. polderboy // januari 19, 2016 om 09:15 //

  Vreselijk, dat ei tegen die muur.

  Waar het hier natuurlijk om gaat, is dat ze zich tegen het bestuur, het ultieme gezag, keren! Daarnaast voeren die ambtelijke bestuurders ook alleen maar uit wat van het COA, Merkel en Brussel moet. Ze worden er goed voor betaald, en wat kan het hun eigenlijk schelen. Juist ja; geen ene moer.
  Verder, alles mag hier en kan hier, zolang het maar niet tegen het bestuur gericht is: kanker Joden roepen, vrouwen voor hoer uitmaken, naar ISIS reizen en bij terugkeer drie w’s ontvangen, met z’n allen naar de hoeren gaan in Keulen… zolang je maar weet te slijmen naar het bestuur. Iedereen weet dat toch inmiddels?

  Mark R. te D.H.- in de wandelgangen gaat het gerucht dat hij zich tot Merkel verhoudt als Monica Lewinsky tot Bill Clinton- zou hij een man geweest zijn en een vrouw gehad hebben, had zijn vrouw opgedragen een voorbeeld te nemen aan die Duitse gastvrijheid. Die vrouwen in Heesch zijn niet erg gastvrij zeg. Het seksisme van vrouwen, die zich niet houden aan de gedragscode van de Keulse burgemeester, moet daarbij dan maar voor lief genomen worden.

  Zelfs Plasterk, normaliter met dat lijzige stemmetje glibberig draaiend en bagatelliserend, sprak nu toch echt zijn afschuw uit over het geweld in Heesch:
  Vreselijk, dat ei tegen die muur.

  Like

 4. Graag neem ik aan dat de demonstranten ‘smeurie-taart-gooiers’ die met genoemde actie een persoonlijke én fysieke aanval uitvoerden op wijlen Pim Fortuyn en ten tijde van een interview en voor de camera’s, destijds en/of achteraf óók zijn opgepakt ter arrestatie !!! Minstens dát te doen, lijkt me fair-play.

  Like

 5. Maar wat te doen met de SP die haar leden al decennia oproept om met tomaten te gooien …

  Like

 6. wirbel010 // januari 19, 2016 om 10:14 //

  Gelukkig toch een website die de waarheid brengt. Volgens de door de belastingbetaler betaalde media liep het enorm uit de hand; oh ja joh? Zet er dan eens een demonstratie van AFA of Krakerstuig naast en zie het verschil! De burgers in dit land hebben niets te zeggen en worden monddood gemaakt. Als je er iets van zegt staat de politie aan je deur zoals bij die ondernemer in Sliedrecht. We worden zogenaamd vertegenwoordigd door neppolitici. Begint ook op te vallen dat in al deze dorpen waar een azc komt een pvda burgemeester zit. Een partij zonder mandaat.

  Like

 7. voorwaarts // januari 19, 2016 om 10:20 //

  De Telegraaf is dat niet die krant die altijd tegen de waarheid is en anti-Nederlands. Oh ja nu weet ik het weer dat was ook al in de tweede wereldoorlog zo. Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken

  Like

 8. 10:29 Uit een van de jij.posts:

  Like

 9. idem:

  Like

 10. .
  Nationale Pers versus Heesch…

  enthousiast werd weer het rellenschoppen uitgemeten
  uw “Dagblad” sprak er luidkeels schande van
  en ‘t stil proces werd weer deskundig overschreeuwd
  .
  want wat heb je daar als lezer nou nog an ?
  we zijn in Nederland toch bijna uit-geleeuwd
  laat je toch rustig met de grote stroom meedrijven…
  .
  praat over ’t weer…het ijs…waar ‘t heeft gesneeuwd
  en of de boer nog bij dat vrouwtje wist te blijven
  wie wil er nog van roof en van Verkrachtingen iets weten ?
  .
  en in Heesch, en al die andere dorpen
  worden steeds vaker verontruste blikken door het raam geworpen…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. R. Kroonenberg, een treffend gedicht !!

  Like

 12. Aldus Annemarie Jorritsma (VVD); ‘Angst in samenleving is schuld media.’ – 18-01-2016 | De Moslimkrant:

  ‘Annemarie Jorritsma (VVD) vindt dat de media en de politiek de ‘angstgevoelens in de samenleving vergroten’. Het breed uitmeten van incidenten maakt mensen heel onzeker.

  Jorritsma: Als ik bijvoorbeeld zie wat er gebeurt rond Keulen, dan is de vraag: is het allemaal zo groot? En is het zo anders dan dat het was? Het lijkt alsof de hele wereld veranderd is, en daar spelen de politiek en de journalistiek een rol in. Elk klein dingetje is en blijft groot, en dat maakt mensen onzeker.

  Er gebeurt iets in een gemeente, en in heel Nederland hebben alle gemeenten hetzelfde probleem. Mensen worden gigantisch bang gemaakt. Het beeld bij Nederlanders bestaat nu dat alle vluchtelingen aanranders, verkrachters of overvallers zijn. Natuurlijk gebeurt er af en toe iets in azc’s, en ja, dat gaat dan om mensen die gevlucht zijn.

  Jorritsma: Uiteraard, heeft afkomst van de daders beslist niets met aanrandingen te maken: Het is niet zo dat alleen mannen uit andere culturen zich zo gedragen tegenover vrouwen, dat doen Nederlandse mannen ook. De meeste meisjes voelen zich niet prettig als ze alleen in een café staan.

  Als ik als kamerlid vroeger naar een café ging, ging ik naar een homokroeg, omdat ik daar geen last van die mannen had. Ze kunnen enorm vervelend zijn.’

  Over bagatelliseren gesproken mevrouw Jorritsma.
  …’is het zo anders dan dat het was?…’

  …’Natuurlijk gebeurt er af en toe iets in azc’s, en ja, dat gaat dan om mensen die gevlucht zijn.
  Uiteraard, heeft afkomst van de daders beslist niets met aanrandingen te maken:

  Het is niet zo dat alleen mannen uit andere culturen zich zo gedragen tegenover vrouwen, dat doen Nederlandse mannen ook.’…

  Zou het toeval zijn dat deze krant ondanks spellingscontrole kamerlid zonder hoofdletter laat staan ..

  Like

 13. Het einde der tijden is nabij, als er mensen hun graf uit gaan kruipen.
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2016/01/hitler_slaat_toe_op_rodelbaan.html

  Like

 14. Luister naar Annemarie Jorritsma en je hebt het mongooltje er gratis bij.

  Like

 15. polderboy // januari 19, 2016 om 13:15 //

  Die Jorritsma mag je van hopen dat ze met andere zaken niet zo uit d’r nek lult. Maar ik betwijfel het sterk. Meestal is er sprake van een patroon, krijgen dat soort lui de kans.

  De 135 man sterke commissie die zich met het Keulse Oud en Neuken bezig houdt moet 1.6 miljoen telefoondata analyseren i.v.m. geroofde telefoons, met als doel daders te vinden.
  Ze hebben 335 uren camerabeelden te bekijken. Dit even ter weerlegging van een verstandelijk beperkte die bij de NPO stelde dat ze in Duitsland bijna geen camera’s hadden zoals bij ons in publieke ruimtes.
  Op 14 Januari had men al 652 aangiften binnen.
  http://www.focus.de/politik/deutschland/nach-uebergriffen-in-koeln-bericht-zeigt-in-ganz-nrw-gab-es-sexuelle-uebergriffe-und-raub-attacken_id_5219836.html
  Ondertussen zijn het 766 aangiften.
  Beloningen van 10.000 Euro worden uitgeloofd.
  http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/ermittlungen-nach-koeln-ich-nehme-nicht-an-dass-die-taeter-verurteilt-werden-koennen-14020264.html

  Tja, in Nederland met 2000 aanrandingen op 16.5 miljoen over een heel jaar (zie CBS cijfers) gaan ze alleen al in Keulen met 1000 man op een avond even heel ontzettend dik erover heen!!.
  Want onder dwang zijn alle seksuele handelingen gericht op genot aanranding. En een vrouw spitsroede laten lopen over een afstand van 200 meter en haar tieten en billen met 100 man lekker bevoelen, is dus goed voor 100 aanrandingen.
  En neem nu eens 300 vrouwen, de helft van die 766 aangiften.

  Like

 16. Het vangt aan met een prikkelende titel: ‘Het is te makkelijk om tegenstanders af te schilderen als racistisch’. Een artikel gebaseerd op een uitzending van ‘Durf te denken’ (en dat zal vast zeer hebben gedaan) te raden aan de inhoud én n.a.v. de volgende uitspraken:

  ‘Burgers in het ontvangende land kunnen zich uitgesloten voelen doordat ze het zelf niet goed hebben. Ik vind het dus niet gek dat je je gaat verzetten tegen de komst van vluchtelingen. Het is te snel en makkelijk om die tegenstanders af te zetten als racistisch en xenofoob: dit zijn mensen die terechte zorgen hebben over hun positie in de samenleving. Dat is overigens géén argument om de grenzen dicht te gooien, maar wel een argument om sociaaleconomische ongelijkheid aan te pakken. Wow. Nu ik dat zo hardop zeg is het echt wel een belangrijk punt.’

  Wow … !!

  ‘Onlangs heb ik me samen met twintig wetenschappers van over de hele wereld een paar dagen opgesloten om hier over na te denken. We kwamen tot de conclusie dat er een nieuw verhaal gecreëerd moet worden waarin het begrip solidariteit weer centraal komt te staan. Zowel binnen de EU, we moeten Italië en Griekenland bijstaan in de opvang, als jegens de vluchtelingen die komen, als jegens hen die de komst van vluchtelingen niet omarmen.’

  ‘Al zou uiteindelijk onder de daders een aantal asielzoekers blijken te zitten, dan nog kun je op basis van dit incident niet zeggen dat er een verband is tussen de komst van vluchtelingen en seksueel geweld tegen vrouwen. Keulen is gebruikt als voorwendsel om te zeggen dat we genoeg hebben van vluchtelingen en om onszelf geruststellen dat het gevaar – seksueel geweld tegen vrouwen – van buitenaf komt.’

  Afijn, via de link de rest … Het programma ken ik verder niet en de hoofdpersoon evenmin. Universitair docent in de rechtsfilosofie Nanda Oudejans.

  http://www.volkskrant.nl/opinie/-het-is-te-makkelijk-om-tegenstanders-af-te-schilderen-als-racistisch~a4226700/
  Ik word er niet blij van

  Like

 17. polderboy // januari 19, 2016 om 14:33 //

  @Greengo 13:38
  Nanda heeft een proefschrift geschreven, getiteld “Asylum”. Beetje de kat op het spek binden lijkt me, net als die Mogherini, die een proefschrift heeft geschreven over “politieke islam”.
  Denk dat het tijd wordt die twee samen met parlement-voorzitster, sociologe en overtuigd moslima Arib, eens een tijdje praktijk stage te laten lopen in Raqqa.

  Aan de andere kant, Nanda zal stellen dat Raqqa ook een incidentje is, net als alles, inclusief WOI en WOII, vanuit haar filosofische denktank bekeken dan.

  Like

 18. @polderboy, dank voor nadere info! In het verlengde van je voorstel zouden mensen als deze kunnen beginnen met de film van 10:33 te bekijken van A t/m Z, ter voorbereiding. Daarna zouden ze een islamitische conclave in NL en/of Engeland moeten gaan bezoeken. Uiteraard zonder bodyguards. Daarna maar weer eens verder praten … en dan eerlijk !!

  Like

 19. Niet druk om maken, er geen nacht van kunnen slapen, laat aan je voorbij gaan, dit was te verwachten van MSM

  Like

 20. Esperanza // januari 19, 2016 om 17:06 //

  @Polderboy 14:33

  Dat proefschrift van Nanda Oudejans waarop zij aan de Universiteit van Tilburg In 2011 promoveerde is getiteld ‘Asylum. A Philosophical Inquiry into the International Protection of Refugees’ Ze won er de VWR-dissertatieprijs 2013 mee.

  Let op het cultuurrelativistische woordje ‘vermeende’ in het jury rapport:
  ‘De problematiek van vluchtelingen – zo betoogt Oudejans – draait ook steeds om de noodzaak voor het eigen ‘Wij’ om zich reflectief tot de vermeende identiteit van dat wij te verhouden. In die zin is de positie van vluchtelingen ook altijd – ook in de wijsgerige zin – op onontkoombare wijze problematiserend voor de souvereiniteit waarvan dat ‘Wij’ als een ‘zelf’ de politieke en juridische drager lijkt of pretendeert te zijn.’

  http://www.verenigingrechtsfilosofie.nl/nanda-oudejans-winnaar-vwr-dissertatieprijs-2013/

  Like

 21. Zoiets als dit … https://www.youtube.com/watch?v=4uLM3wlYuWw
  Zo ongeveer gaat het er ook aan toe binnen de politiek van Israël leerde mij eens een ander filmpje. Vond ik overigens schokkend om te zien … Maar op zich is de hele wereldpolitiek schokkend en verwerpelijk en niet als laatste dodelijk. Infantiliteit kent geen grenzen …
  Filmpje toont veel aan en bovenal dat het zeer onwenselijk is wanneer moslims de vrijheid krijgen om wanneer zij maar wensen in openbaarheid in gebed te gaan. Bij zoiets is filmpje bijna een kleinigheid …

  Like

 22. @ wirbel010 // januari 19, 2016 om 10:14

  Like

 23. 17:45 Humor !
  🙂

  Like

 24. Bij de zuiderburen kunnen ze er ook wat van. Volgens de krant is Molenbeek de veiligste gemeente van België. De gemeente dus van de Parijsterroristen. Volgens mij komt de politie er nooit meer, want no-go area. En de weinige autochtonen daar durven echt geen aangifte meer te doen. http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2016/01/19/criminaliteitscijfers-molenbeek-pak-veiliger-dan-antwerpen

  Like

 25. polderboy // januari 19, 2016 om 20:27 //

  @Krelis 19:37
  Molenbeek stond in het nieuws vanwege terrorisme, als export product. Zo hebben daar de Brusselse Joden museum knaller en twee Baclatan massamoordenaars hun tijd doorgebracht.
  Verder:
  “Of the 190 in Syria, 101 were from Brussels, he calculated. Molenbeek would have supplied a significant number of them.”
  http://www.theguardian.com/world/2015/nov/15/molenbeek-the-brussels-borough-in-the-spotlight-after-paris-attacks

  Die broodschrijver in http://www.dewereldmorgen.be kan dan wel fietsendiefstallen gaan meten en vergelijken, maar dat slaat de plank net zo mis als problemen rond homo’s in Antwerpen gaan vergelijken met die Riyad, waar ze niet bestaan. Nou, dan hebben die lui in Antwerpen nog een berg werk te verzetten. Weer een flut artikeltje de printer uit. Neem aan dat Jorritsma hier nog wel iets verstandigs aan wil toevoegen.

  Ik kap ermee, ga een avondje hoeren neuken in Keulen. Ben ik wel aan toe. En als ze me pakken, zeg ik dat ik een voortvluchtige moslim uit Nederland ben, achterna gezeten door die fascist Wilders en zijn Nazi’s. Dat maakt me super aaibaar natuurlijk: dus meteen die drie w’s (Oudejans, Mogherini en Arib) scoren. Ga ook nog maar effe viagra halen…

  Like

 26. polderboy // januari 19, 2016 om 21:06 //

  Overigens, voor wat het waard is, lees ik bij ejbron dat gemeenteraadslid Christian Janele van de Christelijke-Sociale Burgers voor gescheiden veilige plekken voor vrouwen in de publieke sfeer pleit.
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/19/regensburger-politicus-wil-roze-veiligheidszones-in-stadsbussen/#more-107396

  Tja, vraag me af hoe lang die Germanen dat nog gaan pikken?

  Intellectuelen kunnen nu inzetten. Daarbij wordt meegegeven, dat de hype van de protesterende korte jurkjes mannen te A’dam nog niet tot een rage in Duitsland heeft geleid….

  Like

 27. Kopietje getrokken van @iemand (op open draad geplaatst, 22/01/’16 – 08:22):

  “Vanwege de noodverordening die burgemeester Marieke Moorman van de gemeente Bernheze heeft afgekondigd, zijn nieuwe protesten in het Brabantse Heesch tegen de komst van een azc VERBODEN.”

  Nou, dat was het dan qua ‘democratie’ he?

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25056466/__Protestverbod_in_Heesch__.html

  Like

 28. Aldus Dijkhoff:
  ‘Hij begrijpt dat de bevolking vragen heeft. Die moeten ook kunnen worden gesteld. “Maar als je van tevoren besluit dat je niet gaat luisteren, kom je nooit tot een gesprek.” En een uitkomst moet worden geaccepteerd “anders maak je de democratie onmogelijk.”

  (*Mensen hebben er nu eenmaal een hekel aan om met een overload aan geluid benaderd te worden om een discussie aan te gaan. ‘Overschreeuwers’ worden om die reden juist niet of juist wel ‘gehoord’ (afhankelijk van spelende belangen, zoals voordeel; macht; controle; angst). Het gaat Dijkhoff erom tot gesprek te komen waarbij vragen van burgers kunnen worden gesteld en
  waarop antwoord zullen worden gegeven om tot een uitkomst te komen en daarmee tot
  democratie. Burgers zullen zich daartoe dienen voor te bereiden in vereniging en dit is thans legaal, maar zullen door buitenstaanders (moslims; media; politieke orde) geclassificeerd worden als een club xenofoben die monddood moeten worden gemaakt en zo zijn we terug bij af. Dijkhoff, ontkenner van de horror welke hij mede op ons allen afwentelt, zal met betere voorstellen dienen te komen.)

  Dijkhoff heeft de indruk dat een aantal mensen steeds harder roept, maar denkt dat niet steeds meer mensen hun afkeer delen.

  (*Vooral doorgaan om alle tegengeluid te bestempelen als buitengewoon ongewenst en tot verbod over te gaan, wil wel helpen om dat standpunt tot waarheid te laten gedijen en maakt hiermee Dijkhoff en consorten geen democraten, maar (bureau)fascisten.)

  V.w.b. kritische geluiden vanuit politici is het misschien juister om bepaalde uitspraken inhoudelijk in nuance te brengen aangezien het op bepaald moment nog ontbreekt aan informatie / getuigenissen / waarheidsvinding / etc. ‘Hardlopers zijn doodlopers.’

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25036544/__Dijkhoff__actie_Heesch_deugt_niet__.html

  Like

 29. Heesch – De gemeenteraad van Bernheze praat morgenavond opnieuw over de opvang van asielzoekers. Eerder dit jaar sneuvelde plannen voor een asielzoekerscentrum na een golf van onrust.

  De gemeente Bernheze heeft de opdracht gekregen om 118 bedden te organiseren.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25637124/__Heesch_praat_weer_over_azc__.html

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Enorme media-hetze om AZC protest Heesch – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: