Nieuw

Berlijn: 13-jarig meisje door immigranten 30 uur lang ontvoerd en verkracht

Mannelijke volgers van de islam dwingen middels massale aanrandingen en verkrachtingen feitelijk de handhaving van de Sharia af. Ze worden daarbij geholpen door de politiek, die de islamisering van ons werelddeel actief stimuleert met massa immigratie.

Een 13-jarig meisje is in Berlijn door drie onbekenden ontvoerd en 30 uur gevangen gehouden en herhaaldelijk verkracht. Diverse Russische media hebben melding gemaakt van het incident.

De Duits-Russische gemeenschap is geschokt door een misdaad waar de politie en media over zwijgen. Vanwege de politiek correcte doofpot woedt in de sociale media een geschil of het bericht waarheid of “rechtse propaganda” is – het slachtoffer beschrijft de daders als “Arabische mannen”. Epoch Times nam contact op met de politie en kreeg van een woordvoerster de volgende verklaring:

“Na politie-onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van ontvoering of verkrachting. Verdere details worden niet bekend gemaakt.”

Bij navraag voegt de woordvoerster eraan toe dat het onderzoek nog niet is afgerond, maar dit het resultaat is van een vorig onderzoek.

Wat was er gebeurd?

Op 11 januari in de ochtend verdween de 13-jarige toen ze op weg was naar school , en de politie publiceerde een AMBER Alert. Dinsdagmiddag volgende dag duikt ze weer op. Volgens eigen zeggen was ze door drie “Arabische mannen” ontvoerd, die haar blinddoekte en meenamen naar een appartement waar ze tegen haar wil 30 uur werd opgesloten en herhaaldelijk verkracht. De plaats van delict ligt vermoedelijk in de buurt van Falkenberg.

Nadat het meisje in Hellersdorf was vrijgelaten heeft ze bij vreemden aangebeld om hulp te zoeken.

De Duits-Russische gemeenschap reageerde met afschuw. In Berlijn-Marzahn gingen Duits-Russen de straat op om te demonstreren.

De ouders en het slachtoffer zijn in shock. Één van de ontvoerders had het meisje met valse voorwendsels in zijn auto gelokt. Zij getuigde ook dat er alleen maar een bed in de kamer was waarin zij ontvoerd was. Ze werd onmiddellijk op het bed gegooid en verkracht. Ze werd ook geslagen.

Russische tv-kanalen verwijzen in hun berichtgeving naar een video waar een onbekende immigrant gedetailleerd beschrijft hoe hij in gemeenschap met zes anderen een minderjarig meisje verkracht, die nog maagd was. Critici wimpelen dit af als extreemrechtse propaganda.

De betrokken familie uit ernstige beschuldigingen tegen de politie.

Politiebeambten hebben het 13-jarige meisje aan een drie uur verhoor onderworpen, geïsoleerd en zonder begeleidingspersoon, werd uitgelachen, bespot, en van leugens beschuldigd – tot zij instortte en toegaf aan de bewering van de politie – dat er geen verkrachting had plaatsgevonden, dat het inbeelding is van haar. Het meisje werd door de wetshandhavers gedwongen om een ​​valse verklaring te tekenen.

De familie heeft een advocaat in de arm genomen om dit resultaat te bestrijden. Er zijn medische rapporten die de groepsverkrachting bevestigen.

Het verhaal van de familie van het slachtoffer doet sterk denken aan het verkrachtingsschandaal in Rotherham, waarbij tientallen blanke jonge meisjes werden verkracht, georganiseerd door een Pakistaanse islamitische bende, en de politie bewust een oogje dicht deed.

Bron:

http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/berlin-13-jaehriges-maedchen-30-stunden-lang-von-migranten-entfuehrt-und-vergewaltigt-a1299783.html

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Berlijn: 13-jarig meisje door immigranten 30 uur lang ontvoerd en verkracht

 1. polderboy // januari 19, 2016 om 17:14 //

  Wat er ook bij staat, is dat Deutsche Welle een bericht op haar internet krant in het Russisch heeft neergezet, waarin staat dat het hele verhaal rond het meisje van 13 jaar een leugen is.

  Deutsche Welle is een Staatszender, met vestigingen in Berlijn en Bonn en een eigen opleidings-academie.
  “De opgave van de DW is Duitsland uitdragen als een in Europa gewortelde, uit vrije wil gecreëerde democratische rechtsstaat en begrip en uitwisseling tussen culturen en volken stimuleren.”

  Dat Arabische tandartsen in opleiding een minderjarig meisje haar vagina uren lang met z’n allen door en door schoon flossen, is nieuws waar de rechtsstaat niet mee gediend is.
  Overigens flikken die ideale democratische multiculti lui die daar uit die DW-akademie rollen, wel ergere dingen op journalistiek gebied.

  Like

 2. Grrr, ik had daar dus een filmpje van staan gisteren. You Tube heeft het er al weer afgerausd.
  Kijk maar:
  http://fubar.mobi/2016/01/17/eine-verwandte-spricht-klartext-uber-die-vergewaltigung-des-13-jahriges-madchen-in-marzahn-hellersdo/

  Om alles eerst te downloaden en weer up te loaden moet ik een extra pc hebben met zijn eigen vrije verbinding, want dat kost ontzettend veel tijd, maar ik heb er al eens vaker over gedacht, want dat You Tube censureert zich het apezuur.

  Like

 3. Als de politie het verdomt om voor de helft van de bevolking op te komen dan zal de bevoking het zelf moeten doen.

  Eigenrichting noemen we dat.
  Oh, mag dat niet?
  Mag alleen de politie ingrijpen?
  Nou, laten ze dan eens als de sodemieter die lamme handjes uit de mouwen gaan steken om de vrouwen (en kinderen) weer te gaan beschermen.

  Verdomt de politie het dan nog steeds of mogen ze het niet van de politiek?
  Dan betekent dit dat op dat moment het contract tussen overheid en burger eenzijdig door de overheid is opgezegd.

  Wel, dan weten wij burgers wat te doen.
  Onszelf bewapenen, burgerwachten, knokploegen, etcetera. Geen leuk vooruitzicht he?
  Oh wat is dat erg, die stoute burgers timmeren “zomaar” een testosteronbom uit een AZC in elkaar toen hij het flikte om een vrouw lastig te vallen.

  Nou, stel halve zolen van de overheid, dat komt er dan van als je de vrouwen niet meer beschermt. Dan gaan we het zelf doen. En dan goed.

  Justitie? Gaan ze de elkaar beschermende burgers laten oppakken?
  De gewone burgers zullen dan wel een subtiele manier weten om justitie te vinden. Bijvoorbeeld een adressenlijstje van rechters en officieren van justitie bij enkele AZC’s bezorgen met de mededeling dat op die adressen personen zitten die graag kennis willen maken met de jonge mannen, en tevens dat er op die adressen gratis woonruimte te vinden is. Dat zullen die asielzoekers zeker weten te waarderen.
  Die AZC bewoners, vooral de mannen tussen 15 en 35 zijn toch allemaal brave jongens die geen vlieg kwaad doen, en zeker niet tegen vrouwen? Dat zeggen onze “geloofwaardige” politici tenslotte, dus wat is het risico.
  Die schattige jongens zullen wel met een mooie bos bloemen aan de deur komen om de rechters en officieren van justitie, en tevens hun vrouwen op hun manier te bedanken voor bewezen diensten.

  Weer wakker geworden politie?
  Ga dan als de sodemieter de vrouwen weer beschermen, neem aangiftes serieus op en ga ijverig onderzoeken, en steek die middelvinger op naar de overheid als die het verbiedt.
  Laat zien dat je een kerel bent en geen slaafs watje.

  Like

 4. Politie verhoor altijd een recorder in je zak het zijn de smerigste honden die er maar bestaan.
  Eigen verklaringen opstellen ondertekenen op ambts eed en dan zeggen dat jij dat verklaard hebt .
  Anders niks zeggen en gewoon naar de tiefus laten lopen

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Berlijn: 13-jarig meisje door immigranten 30 uur lang ontvoerd en verkracht – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: