Nieuw

Islam is islam

Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten 2013-07-07

Op de Joshua Bode schrijft Joost Niemöller gisteren een recensie over de op 4 juli uitgebrachte film “The Innocence of Islamic Jihad“. De titel luidt: “Er zijn geen gematigde moslims” en de ondertitel: “Er is een film uit op Youtube die dit verkondigt. Een gevaarlijk, en dom, standpunt.”

Zijn betoog hangt hij op aan de kapstok dat er gematigde moslims zouden bestaan. Geert Wilders heeft namelijk gezegd dat er weliswaar geen gematigde islam bestaat maar wel gematigde moslims. De film vertelt hierover dat zulks niet zo is.

01Natuurlijk begrijp ik wel dat je je tegenwoordig in allerlei bochten en kronkels moet wringen om niet voor het hekje van de politiek correcte rechters te verschijnen -dit zal ook geen motivatie zijn geweest voor Geert of Joost- maar het is me allemaal nét iets te deftig om geen ontploffende jihadi’s in je nek te krijgen. Ik ben het met deze review dus fundamenteel oneens. Niet omdat ik Imran persoonlijk ken maar omdat het onderscheid dat hier gemaakt wordt in essentie fout is.

We hebben het dus over “moslims”. Aanhangers van de islam. De centrale vraag in de film is waarom die “moslims” zich met “jihad” inlaten. Dus het vermoorden van onschuldigen als strijd voor de islam zelf. Die vraag beantwoordt de film nogal uitvoerig met de vele geciteerde soera’s en praktijkvoorbeelden. Er komen zelfs verschillende uitingen van jihad aan bod. De review zegt dat niet alle “moslims” mensen dood willen maken.

De denkfout die Joost maakt in zijn review is het verschil tussen “mensen” en “moslims”. Ja, nu worden we wakker en denkt u: “Dit is een overhellend vlak dat riekt naar het nationaal socialisme! Moslims zouden geen mensen zijn?”. Dat hellend vlak is het echter totaal niet. Als we het over een “moslim” hebben dan hebben we het over een mens die de islamitische leer onderschrijft en aanhangt. Die islamitische leer is vanuit haar bronnen nu eenmaal zeer haatdragend naar niet-moslims, afvalligen, vrouwen, Christenen, Joden, enfin: de rest van de wereld.

01Die zogenaamde “gematigde moslims”, die volgens Geert Wilders en Joost bestaan, hangen deze ideologie aan. Ze doen er weliswaar niet veel mee op dit moment maar ze zijn levenslang lid van de club op straffe van de dood. Ze legitimeren en faciliteren passief de essentie van de islam: En dat is sharia, jihad en onderdrukking. Ja, daar zitten hele aardige mensen tussen hoor.

Om die gemeenschap van blije, vrolijke en vrije “moslims”, met meer menselijkheid dan islam, binnen de poorten en in het gareel te houden heeft Allah voorzien in de oelema: De schriftgeleerden. Die wél kunnen lezen en wél weten hoe je de geschriften moet interpreteren voor zo ver dat überhaupt is toegestaan binnen de islam. De islam bestaat niet zonder die oelema. Dit zijn de hoeders van de ideologie. En ze studeren per dozijn af aan de universiteiten van Mekka en Medina.
Ze zien die “gematigde moslims” als afvalligen die je terug moet roepen naar “het geloof”. Ze zien ze zelfs als afvalligen. En die moeten dood. Precies de reden waarom in islamitische landen de meeste slachtoffers onder zogenaamde islamieten vallen. Ze zijn geen cent waard in de ogen van Allah en verdienen de dood want dat vindt Allah zo.

01Nu had Joost het in zijn stukje over dat cartooneske beeld in die film van “gematigde moslims” die zich dan omdraaien en machinegeweren op hun rug bleken te hebben. Dat was onschuldige mensen stigmatiseren! Zoals Hitler van de Joden zei dat ze in een samenzwering het Arische ras wilden leegzuigen.
En dat is dus absoluut niet zo. Hitler had het niet over geloof of ideologie. Die had het direct over mensen. Over een soort volk dat zich Joods noemt. Deze film gaat over mensen die wellicht hun levenlang geïndoctrineerd zijn, maar een “geloof” aanhangen, dat in werkelijkheid een ideologie is, en dit daarmee in stand houden. Een sektarische gemeenschap die gewelddadig is of wordt op enig moment tegen alle andere mensen op aarde. Al bewezen 1434 jaar lang!

Het wordt, zélfs in deze film, heel politiek correct genoemd dat de makers niets tegen “moslims” hebben maar tegen de werking van de islam in de vorm van jihad. Daar waarschuwen ze voor. Met “moslims” bedoelen ze waarschijnlijk “mensen die zich moslim noemen” en die nog te dom zijn om te weten waarin ze geloven omdat ze het vanaf hun geboorte als “waarheid” door de strot geduwd hebben gekregen.

01De Koran is er heel duidelijk in hoe de islam werkt. Het is het laatste woord van Allah en die is zo opgesteld dat de Medinische soera’s meer gelden dan de Mekkaanse, hetgeen inhoudt dat het geweld welke in die laatste soera’s wordt gepropageerd voor eeuwig de enige waarheid is en een opdracht van God. We kunnen het niet anders stellen en dat is elke afgestudeerde islamitische baard het met mij eens.

Door de eeuwen heen is gebleken dat bij oplopende percentages zogenaamde gematigde moslims het geweld toenam tegen hun ongelovigen. Land na land is zo op de knieën gedwongen onder het zwaard van de oelama en hun islam. Ja, die cartooneske “gematigde poppetjes” vormen wel degelijk een gevaar omdat ze kunnen kiezen op het moment surprème: De dood door afvalligheid of overleven door naar de pijpen te dansen van de oelema en even heel vroom de kop van de buurman er af te jassen. Dat is een gevaarlijk en dom standpunt om van mening te zijn? Het zijn de gruwelijke feiten.

01Heeft iemand ooit van “gematigde kopschoppers” gehoord? Een “gematigd pedofiel”? Een “gematigd nazi” of een “gematigd seriemoordenaar”? Iemand die wel de essentie en de noodzaak van deze daden onderschrijft met zijn verwrongen psyche door erin te geloven maar het nog nét iets te druk heeft met de normale menselijke geneugden omdat de tijd nog niet rijp is en de Führer in je hoofd of in het parlement de opdracht nog niet geeft? We leven op een continent vol tijdbommen inmiddels en dát is waar deze film op wijst. Kom maar eens met die lange statistieken van die massale uittreding uit de islam, Joost! Ze zijn er niet.

Deze film geeft zeer helder weer hoe mensen tot jihad komen. Maar het dan over de vorm hebben om het review-verhaal kracht bij te zetten? Dat het te kneuterig is gemaakt? Door iemand die vanwege zijn eerste film met Terry Jones door Spanje als een “gevaar voor de Spaanse belangen” wordt gezien en daardoor zijn asielstatus zag worden ingetrokken en nu al maanden illegaal van aalmoezen moet leven? Die dankzij de politiek correcte Spaanse overheid moet vrezen voor zijn leven omdat ze de moslimgemeenschap daar liever paaien dan hem te beschermen? Wat hadden we dan verdomme verwacht? Een Steven Spielbergfilm? Een Hollywoodproductie van 300 miljoen?

http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/3935-Islam-is-islam.html

 

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7162 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

17 Comments on Islam is islam

 1. Ik heb al (tegen mijn zin) een aantal onthoofdingen gezien zowel openbaar (SA) als de video,s van gevangen genomen tegenstanders of ontvoerders. ENG en wil het niet meer zien. Maar wat verwacht je van de Islam en een moslim. Ik zie niet het beeld van vredelievende mensen die je uitnodigen om thee te komen drinken met een gebakje. Ik zie eerder dat als ik die tent uitloop dat ze zeggen zo, dit was je laatste geneugte en nu mee, je kop gaat eraf waar dan ook omdat ik ongelovig ben.

  Like

 2. Waarom wordt dit bedenksel niet verboden?.

  Like

 3. G.Deckzeijl // januari 17, 2016 om 22:31 //

  Logisch nadenken, Bert( 20:39)
  Bedenksels kun je niet verbieden.
  http://fubar.mobi/2015/12/31/islam-is-verzonnen-onzin-de-beulen-er-van-zijn-het-probleem/

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // januari 18, 2016 om 01:30 //

  Allereerst denk ik niet dat Geert Wilders dit zegt omdat hij dat ook daadwerkelijk vind maar omdat hij anders elke week weer in de beklaagdenbank voor de rechter staat.
  Of dat laf is of slim daar zullen de meningen wel verdeeld over zijn, ik denk dat er op dit moment geen betere oplossing voor handen is. Verder denk ik dat Frik zijn tijd vooruit was.
  Het zou zelfs zo kunnen zijn dat ik het op 7-7-2013 niet met hem eens geweest zou zijn.
  Ook ik ben maar een mens en in 2 1/2 jaar heb ik wel zoveel over de islam gelezen en gezien dat ik het vandaag wel met hem eens ben.
  Moslims kunnen heel lang alle geboden en verboden in de koran met voeten treden maar dat wil niet zeggen dat ze elke dag kunnen terugkeren naar “het ware geloof”.
  Ook het jonge gajes dat bij winkelcentra rondhangt en waarschijnlijk nog nooit een moskee van binnen hebben gezien kunnen van de ene op de andere dag ineens in een jurk gaan lopen en radicaliseren. Het gebeurt ook dagelijks.
  Dus ja, het zijn net explosieven, onschuldig zolang er geen ontsteker in zit, maar het risico dat ze er een ontsteker instoppen is constant aanwezig.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // januari 18, 2016 om 01:30
  Dus ja, het zijn net explosieven, onschuldig zolang er geen ontsteker in zit, maar het risico dat ze er een ontsteker instoppen is constant aanwezig.
  ——————-

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // januari 18, 2016 om 03:07 //

  Ja soms kan ik het wel leuk onder woorden brengen, toch?

  Like

 7. Esperanza // januari 18, 2016 om 03:21 //

  Zo is het maar net, Tijl!
  Daarom deze hieronder voor jou:

  ‘Aanleiding was de zelfmoordaanslag van de Belgische Muriel Degauque die zich in Bagdad opblies. In de omgeving van de explosie vonden Amerikaanse veiligheidstroepen een Belgisch paspoort. Ook bleek dat ze met haar echtgenoot Issam Goris per auto via Turkije en Syrië naar Irak was gereden. Haar graf bevindt zich ergens in Irak.’
  http://www.liberales.be/boeken/eurabia

  Like

 8. Uit het boek: ‘Babylonische spraakverwarring’

  Lemma: Moslim.
  Voor westerlingen betekend ‘moslim’ een stikkertje, een benaming, voor een lid van een bepaalde groep, te weten een religie, die zelf ook weer een stikkertje heeft, die religie noemen we ‘islam’.
  In het arabisch betekend ‘moslim’ ‘die, die de wil van god doet’
  letterljik: iemand die zich overgeeft …
  aan wat? aan de wil van god!

  Zodra wij spreken van een moslim, geven wij toe dat HIJ WEL gods wil volgt.. zodra wij een conflict met zo iemand krijgen, geven wij door hem moslim te noemen toe, dat hij WEL, en wij NIET gods wil volgen. Wij bevestigen de superioriteit door te spreken over ‘moslims’ en ‘islam’, te spreken over ‘lieden die de wil van god volgen’. Deze lieden volgen god niet. Ze volgen de zieke geest van mohammed.

  Het zijn mohammedanen. Volgelingen van mohammed.
  Het is ok om onderling te spreken van moslims, omdat wij de term spottend gebruiken: als synoniem voor ‘volgers van die maffe mohammed’. Maar zodra je met een ‘moslim’ praat: noem hem STEEVAST mohammedaan. Geef NOOIT toe, dat hij een moslim is: iemand, die de wil van god doet. Want dan buig je in het arabisch al je hoofd, geef je al toe, dat jij minderwaardig bent, geef je toe, dat hij WEL gods wil volgt… en jij niet. Heb je het conflict, in de ogen van de mohammedaan, al verloren.

  Like

 9. polderboy // januari 18, 2016 om 08:22 //

  Voor het bestuur is een prachtige ontwikkeling gaande. Steeds meer nobele krijgers monsteren aan in Europa. Krijgers, die het recht en de plicht hebben in naam van God te doden. Het zijn de vrienden van christelijk EU discipel Van der Camp te Brussel, die ze liever heeft dan de goddeloze Europeaan. Ook aartsvader Piet Hein Donner steekt zijn voorliefde voor hen niet onder stoelen of banken.

  Begrijpelijk, want i.p.v. kritische en ongelovige rabauwen heb je hier een nobel volk van godvruchtige volgelingen en meedogenloze strijders: de droom van elke christelijke bestuurder.

  Het zijn ook oogverblindend prachtige paarden, die volbloed arabieren. Kuch, ooit misschien als Trojaans geschenk gediend hebbende en zullende dienen…

  .

  Like

 10. Islam is totale uitroeiing van de ongelovigen. Wanneer gaan mensen dit nu inzien.

  Like

 11. L. Frans // februari 4, 2016 om 05:49 //

  Islam is een ziekte en helaas bestaat er nog geen geneesmiddel tegen deze ziekte.

  Like

 12. Deze moslims zijn de toekomstige kiezers van de PvdA de moslim partij

  Like

 13. Greengo // maart 16, 2016 om 17:27 //

  @iemand // januari 18, 2016 om 04:27 //
  Interessante informatie !! Goed om te weten.

  Like

 14. Greengo // maart 16, 2016 om 17:28 //

  En uiteraard en wederom een ernstig sterk artikel.

  Like

 15. Florac Bosch (@FloracBosch) // mei 3, 2016 om 16:21 //

  De EU commissie is een dictatoriale organisatie die het volk manipuleert en bedriegt!

  Turkije is helemaal niet rijp geworden voor de visumvrijheid… Met dit bedrog en manipulatie wordt bendeleider Erdogan verholpen!
  Turkije ging laatste tijd nog harder achteruit… In Turkije gelden mensenrechten alleen voor de Moslims en de persvrijheid bestaat niet meer!
  Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden afgeslacht!
  Turkije is de oorzaak van de vluchtelingen probleem en is momenteel nog erger geworden, want hebben ze ook Miljoenen Koerden migrant gemaakt!!

  Een schandelijk EU propaganda, hersenspoeling! Corrupte commissie leden van EU blijven de feiten te verdoezelen! Turkije is het grootste gevaar voor de Europeanen, het kan zich niet ontdoen van het regime dat het zelf gekozen heeft.
  Turkije was al vanaf begin betrokken geweest bij de Syrische burgeroorlog! Turkse militaire eenheden vechten aan de kant van Jihadisten van Al Nusra en andere terroristische organisaties!
  Bijna alle jihadisten gaan en komen via Turkije. Alle Jihadistische organisaties krijgen hulp van Turkije!!
  Terwijl huidige Turkije de echte oorzaak van de vluchtelingen probleem is, blijft de EU ons verraden door de macht van het regime te steunen!
  Hierbij maakt EU commissie de weg vrij voor 2.5 miljoen Syrische+80 Miljoen Turken en 500 miljoen afwachtende Moslims van hele regio… Moslims komen met honderdenduizenden; ze gaan met tientallen terug, dit is een bedrog van EU. Stop onmiddellijk met die deal.

  Terwijl Turkije bezig is een nieuw soort Ottomaans Rijk aan het opzetten met Islamisering in Europa, gaan EU leiders op 4 mei eigen bevolking opnieuw manipuleren dat Turkije goed doet en willen de handhaving van de visum voorwaarden aan Turkije forceren!

  Top Bestuurders, zakkenvullers noemen ze zich zelf !

  Door deze dictatoriale bewind en ondemocratisch leiderschap in de EU, kan Turkije nu nog sneller Islamiseren..

  Terwijl de Turken en Marokkanen van de 3e en 4e generatie nog extremer aan het geworden zijn, lokt EU kliek nog meer Turken uit!

  Nu al dreigementen dat er massaal Turkse asielaanvragen deze kant op komen als het visumvrij reizen er niet komt. Beseffen deze mensen wel dat na het verlopen van het visum je hier illegaal bent? Het aantal illegale Turken zal dus drastisch stijgen.
  Geen nood, van uitzetten komt onder het huidige politieke klimaat niets terecht. Per saldo zal het aantal Turken dat de Turkse heilstaat ontvlucht dus toenemen.

  UITLOKKING VAN HONDERDEN MILJOENEN MOSLIMS NAAR EUROPA!

  Terwijl de grote meerderheid van de Moslimjeugd zich verbonden voelt met IS, Al Qaeda, Marokkaanse en Turkse anti- democratische machthebbers, gaan EU leiders Europa aantrekkelijker maken voor 80 Miljoen Turken en circa 500 honderd miljoen Pakistaanse en Arabische Moslims die ook via Turkije willen reizen..

  Moslimjongeren in Europa worden steeds militanter en voelen zich als nieuwe bezetters! Ze bedreigen alles die tegen de Islamitische invasie is!

  EU commissie wilt graag de visum plicht naar de Turken afschaffen. Iedereen weet wat voor puinhoop dat gaat geven. Meer dan 500 miljoen moslims uit de regio krijgen ook een kans voor de jihad!

  Helaas zitten we met een rare kliek opgescheept dat alleen opkomt voor de Moslims, waardoor gewone burger zichzelf maar moet redden. En in Europa zitten er nog veel meer die zichzelf maar moeten zien te redden.

  TURKIJE WILT ISLAMITISCHE MEERDERHEID IN EU LANDEN.

  Turkije heeft een gevaarlijke infrastructuur en een contra Europese maatschappij gecreëerd binnen Europa.

  Turken streven naar de parallelle enclaves in EU landen en nu willen ze graag dat hun enclaves uitgebreid worden via nieuwe instroom. Daarom vragen ze eerst een visum vrijheid, terwijl meer geld vragen meest logische stap was!!!

  De lange arm van Turkije is een gevaarlijke fenomeen geworden.

  Erdogan wilt dubbel paspoort, EU maakt meteen een wet voor hem. Erdogan wilt visum vrijheid, EU gaat ten koste van alles dit regelen voor hem!

  Zodra het visumvrij reizen voor Turkije ingaat, krijgt het westen een tsunami van moslims. Salafisten dictator Erdogan en zijn drugs-mensensmokkel maffia stuurt alle jihadisten naar EU landen.
  De absurditeit is, dat als de vrijstelling van visumplicht er komt, er juist miljoenen Moslims vanuit Turkije zelf bij zullen komen. Een inhouding is slechts een onderwerping aan het dictatoriale bewind in Turkije. Deze echter kan niet ongestraft blijven in Brussel.

  EU Commissie is een grote ramp voor Europa!

  De grootste corruptie ter wereld, een ongekozen dictatuur, administratie kantoor voor de Olie Salafisten zit in Brussel!
  Tientallen miljoenen pompt de EU in allerlei propagandamachines. Ze willen EU+Turkije deal te laten slikken.  Het is werkelijk waar ongelooflijk schandalig. Europese volkeren moeten eerst de grootste bedrog ter wereld ontmaskeren…

  DE EU FINANCIERT RADICALE ISLAM IN EUROPA. ONDER DE NAAM VAN GEMATIGDE ISLAM, BEVORDERT MEN IN FEITE SALAFISME EN JIHADISME!

  Salafisten worden op alle terreinen gesteund in Europa! Zelfs na de aanslagen van Parijs en Brussel, worden er eerst de moskeen en islamscholen in bescherming genomen, terwijl overal op de straten de jihadisten nog aan het schieten waren!!

  Zoals het lijkt hebben de leiders van de EU zich al voor de volle 100% overgeleverd aan de bevordering en verbreiding van de Salafisme binnen EU grenzen..
  Sunnitisce radicale islam, Salafism en Jihadism die vorm van de islamitische heilige oorlog die de andersdenkenden op de hele Europa wil vernietigen, wordt gefinancierd door de EU leiders!
  Het is dus geen wonder dat deze commissie Turken helpt voor hun massale uittocht naar Europa!!

  Europese volkeren hebben nu feitelijk nep en marionettenregeringen, omdat 90% van wat in het parlement behandeld wordt uit Brussel komt. Wat wij gedaan hebben is onze algemene macht overdragen aan een niet-gekozen groep in Brussel, wat een zichzelf in stand houdende situatie is. Het grote probleem met deze vijand is dat hij op de automatische piloot staat.
  Een systeem van afhankelijkheid, collaboratie en corruptie. Allemaal omdat de droom van de kaste der politici over een Islamitische Europa om moet worden gezet in werkelijkheid.

  Maar het gewone volk valt door de ingewikkelde materie en angsthazerij makkelijker voor de laaghartige zwaar gesubsidieerde pro-Islam propaganda, Brussel wordt daardoor gesteund door de Moslimlanden.

  Een schandelijk EU propaganda, hersenspoeling!

  TURKIJE GAAT NOG MEER ACHTERUIT!

  Turkije bestrijd nu alle westerse normen en waarden en zakt steeds verder naar de middeleeuwse barbarij!
  Turkije heeft zich in de laatste dagen nog sterker gemaakt voor de Islamitische barbarij! Islamitische Turken hebben juist nu nog meer journalisten gearresteerd, pers en de oppositie wordt nog meer onderdrukt!

  Massale knokpartij in Turkse parlement, Koerdische HDP leden worden bijna gelyncht door de Salafisten van Erdogan partij!!
  Koerden worden van alle kanten aangevallen en EU zegt dat deze Turkije aan de voorwaarden voldoet!! Turkije gaat juist nu nog harder achteruit! Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden vermoordt! Binnen laatste 4 maanden zijn er meer dan de 75 000 Duizenden Koerden gearresteerd, bijna 1.6 Miljoen Koerden worden vanuit hun woongebied verbannen en als nieuwe migrant, klaar gezet voor de Europa!

  Hoe is het mogelijk dat EU commissie juist nu deze Turkije compleet rijp verklaart voor de EU lidmaatschap!

  EU commissie is een grote leugenaar!

  Terwijl grote meerderheid van Europese volkeren (als voorbeeld; Hongarije 94% tegen, Kroatië 83%, Polen 81% tegen enz…) tegen de visa vrijheid voor Turken is, gaat EU commissie beweren dat Turkije rijp is en aan alle voorwaarden voldoet!

  Dit is weer een EU staatsgreep!

  De EU is een pro Islamitische organisatie die het volk manipuleert en bedriegt voor hun eigen doeleinden, namelijk meer macht via Islamitische verbreiding over de rug van het volk en hun land.

  Wordt wakker. Sta op!

  Like

 16. ildiko // juli 13, 2016 om 08:43 //

  de islam staat zo ver van de westerse samenleving als de Aarde van de Zon en zal het ook nooit dichterbij komen omdat tegenoverstelde en zeer middeleeuwse ideologie is

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. FILM OVER DE WAARHEID VAN DE “GEMATIGDE” ISLAM! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: