Nieuw

De collectieve zelfmoord van Europa – Deel 1

Wat u niet mag weten over de migratiecrisis

Wat een mooi begin van 2016 had moeten worden, eindigde voor veel vrouwen in een levende nachtmerrie. In zowel Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Finland en Zweden maakten mannen met een islamitische of Afrikaanse achtergrond zich op industriële schaal schuldig aan seksueel misbruik van autochtone vrouwen. Duidelijker dan ooit tevoren prevaleren terroristische aanslagen; iedereen met een westerse achtergrond is nu een potentieel doelwit. Natuurlijk zijn het neveneffecten van de migratiecrisis. Nog altijd bewegen de migratiegolven van Bijbelse proporties zich ongehinderd voort richting Europa, waarvan het einde nog lang niet in zicht is.

Gezinshereniging
Volgens Gerd Müller, de Duitse minister van Economische Samenwerking en Ontwikkeling, liggen de grootste migrantengolven nog voor ons. De politicus geeft aan dat momenteel nog maar tien procent van het totale aantal migranten in Europa is gearriveerd. Zo zullen in de komende jaren tussen de acht en tien miljoen vluchtelingen zich richting Europa begeven. Hierbij hebben we het echter over het totale aantal migranten dat de reis persoonlijk onderneemt. Het thema gezinshereniging wordt namelijk dikwijls buiten beschouwing gelaten. Een vertrouwelijk rapport van de Duitse overheid waarschuwt dat de huidige groep migranten – bestaande uit ongeveer één miljoen – makkelijk kan toenemen tot ruim zeven miljoen wanneer gezinshereniging in gang wordt gezet.

Legale migratie
In werkelijkheid is de ‘migratiecrisis’ niets meer dan een verkapte naam voor illegale immigratie van enorme omvang. Terwijl het vluchtelingenvraagstuk reeds maanden de media domineert, vergeet men al snel dat de immigratie eveneens doorgaat via legale kanalen. Ondanks de enorme aantallen migranten waarmee Europa momenteel wordt geconfronteerd, gaat de legale immigratie op de achtergrond door. Het grootste gedeelte van de immigranten – waarvan een substantieel gedeelte uit Subsaharaans Afrika – komt niet aan in Europa met gammele bootjes, maar met vliegtuigen. Deze groep is in het bezit van een verblijfsvergunning of heeft de termijn van het bezoekersvisum overschreden. Ook het Europese Blue Card-systeem is een voorbeeld waarbij er werknemers worden gecontracteerd uit derdewereldlanden. Jaarlijks betreft het miljoenen mensen.

De tweede golf
In een eerder artikel wezen wij u op de bevolkingsexplosie die zich momenteel in Afrika voltrekt; in slechts veertig jaar tijd zal de bevolking van het continent zijn toegenomen van één miljard naar twee miljard mensen. Aan het eind van de eeuw zullen er in Afrika bijna 4.5 miljard mensen wonen.

Curiales >>

 

 

Doe mee met 8.100 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6146 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on De collectieve zelfmoord van Europa – Deel 1

 1. Via school ooit nog eens melkdoppen gespaard mijn moeder maakte daar een eind aan ze vond het vies en schandalig.
  Er is niet veel veranderd sinds die tijd enkel met het verschil dat er nu kinderen met vliegjes op hun oog worden gebruikt om ons te overtuigen bij te dragen aan de bevolkingsgroei aldaar.
  Hier is een kinderleven het hoogste goed vandaar dat er in die trant gereageerd en gehandeld word hetgeen haaks staat in de praktijk aldaar en als de stroom uit die contreien doorgaat worden wij er ook mee behept.
  Zijn we eigenlijk al door de gastarbeiders die bleven en de gezinshereniging en de daarmee ontstaande religieuze enclaves(kan het niet anders verwoorden) die haaks staan en zichzelf isoleren in een open en democratisch land/maatschappij.
  Het woord integreren kan ik niet meer horen of zien daar het een gebed zonder einde is en met de huidige stroom betekend het niet een stap achteruit maar een gigantische diepteval.
  Hoe voed je zulke mensen massa’s op? want daar komt het op neer opnieuw opvoeden dat kan wellicht bij een kind maar een stuk moeilijker gaat dat bij volwassenen wat inhoud dat de hier geboren kinderen van die volwassenen op hun beurt geen westerse opvoeding krijgen dat kunnen ze hun kinderen niet bieden die taak zal voorbehouden zijn aan de burgers scholieren en verenigingen hier mits men daar de kans toe krijgt…
  Het hoge aantal kinderen zal hier gewoon doorgaan al is het maar voor de kindertoeslag.
  We verplaatsen enkel de problemen met deze opgang gebrachte volksverhuizingen en brengen onszelf en onze opgebouwde beschaving in gevaar maar ja dat is doemdenken men richt zich liever op de toekomst met een positieve insteek desnoods met behulp van een glazen bol ons de voordelen van al die immigranten voorspiegelend. .
  Uiteindelijk zal blijken dat een glazen bol als raadgever toch niet voldoet en eenmaal in gebruik leert de ervaring dat ze zijn verdomd breekbaar.
  4.5 miljard mensen in Afrika over 40jaar .
  ondanks de uitstroom?
  Met of zonder uitstroom dat is verschrikkelijk kunnen ze daar nooit behappen zoveel mensen.
  En krijg zo een licht bruin vermoeden ..wij ook niet!
  Nog 5 a 10jaar deze instroom en we zijn voor eeuwig onherkenbaar als westers Europa.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. De collectieve zelfmoord van Europa – Deel 1 – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: