Nieuw

Zweden: Jongeman wordt door een bende van zijn jas beroofd – politie wil geen signalement onthulllen

Een klein voorbeeldje van het vulgaire politiek correcte wegkijken van de uitvoerende macht in Zweden:

Een jongeman in Jönköping is door een bende van zijn jas beroofd.

– Er zijn vijf verdachten betrokken bij de roofoverval, zegt Fredrik Granström, wachtmeester van het politiebureau in Jönköping.
Niemand is gearresteerd.

Het alarm van de overval kwam afgelopen vrijdagavond bij de politie om 19:00 uur binnen.

– Een 18-jarige man is onder bedreiging van zijn jas beroofd, zegt Fredrik Granström, bevelvoerende weg- cq ontwijker in Jönköping.

– De gedupeerde heeft ons verteld dat er vijf personen min of meer bij de overval betrokken waren. Het slachtoffer was daarna niet in behoefte van geneeskundige hulp.

Weet u of er enige vorm van wapens bij betrokken waren?

– Wij weten niet exact hoe de roofoverval zich heeft afgespeeld. We hebben de omgeving afgespeurd maar niemand is gearresteerd.

Heeft u een signalement van de misdadigers?

– Daar kan ik niet mee naar buiten treden. Zover zijn we nog niet in het onderzoek.

Bron:

http://www.expressen.se/gt/man-ranad-pa-jacka–5-personer-misstankta/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweden: Jongeman wordt door een bende van zijn jas beroofd – politie wil geen signalement onthulllen

 1. polderboy // januari 17, 2016 om 08:52 //

  Ondertussen gaat in “klein Marokko” de politie na een jaar tot actie over. Er schijnen zich 2200 voornamelijk Marokkaanse daders op te houden volgens politie observaties onder de code naam “Casablanca”. Klein Marokko ligt in de Maghreb.

  Ja, dat weet ik ook wel, dat Marokko in de Maghreb ligt, maar, oh, dat ligt in Düsseldorf:
  “Rund 2200 Männer, überwiegend in Marokko geboren und jünger als 30 Jahre, hat die Polizei in ganz Düsseldorf im Visier.”
  http://www.rp-online.de/nrw/staedte/duesseldorf/duesseldorfer-polizei-beobachtet-2200-verdaechtige-im-maghreb-viertel-aid-1.5672486

  Ze zijn gisteren een actie gestart, want:
  “Vor allem Nordafrikaner sollen auch für die Übergriffe auf Frauen an Silvester in Köln verantwortlich sein.”
  http://www.rp-online.de/nrw/staedte/duesseldorf/duesseldorf-300-polizisten-starten-grossrazzia-gegen-nordafrikaner-banden-aid-1.5696721

  Wat erg zeg!
  Nee, niet die criminaliteit en die massa verkrachtingen en aanrandingen natuurlijk. Die daders zijn nu eenmaal cultureel anders, dus dat is normaal.
  Nee, ik bedoel die etnische profilering, en dat onderhuidse racisme vanuit het politiekorps. Daar moet keihard tegen opgetreden worden, want dat speelt natuurlijk de extreem rechtse fascisten in de kaart.

  Kunnen we geen demonstratie houden voor die Marokkaanse criminelen en verkrachters, dat ze niet zo gediscrimineerd mogen worden, dus tegen racisme en onderdrukking van minderheden?

  Like

 2. polderboy // januari 17, 2016 om 09:40 //

  Hier valt er nog wat meer over te lezen:
  http://www.welt.de/regionales/nrw/article151060507/So-geht-es-in-Klein-Marokko-zu.html

  In Düsseldorf zijn rond het treinstation 90% van de stamgasten in 72 kroegen zogenaamde tasjesrovers uit Noord-Afrika. Toch nog 10% niet rovers, wat een positieve ontwikkeling laat zien, toch? Maar het zou ook kunnen zijn dat die 10% uit begeleiders en buurtwerkers bestaan, die de mannen op het rechte pad houden natuurlijk, middels door de gemeente gesubsidieerde projecten?

  En ik lees ook dat van de 2244 (niet 2200) die bij operatie Casablanca in het vizier zijn gekomen, er maar 1256 uit Marokko afkomstig zijn. De rest komt uit Tunesië en zo. Valt ook weer mee: het zijn er maar 1256, en helemaal geen 2200. Wat kunnen ze toch vreselijk overdrijven. Zo krijg je een heel verkeerd beeld van Marokkanen, als het er maar 1256 zijn.

  Nu lees ik ook op bladzijde 17 onder de volgende link, dat er in Düsseldorf 12.618 inwoners wonen met een migratie achtergrond uit Marokko. Op bladzijde 15 staat dat bij dergelijke gezinnen 36% bestaat uit mensen tussen de 18 en 40 jaar.
  https://www.duesseldorf.de/statistik/stadtforschung/download/sb_migration.pdf
  Dat betekent dat 4380 Marokkaanse personen zich in deze leeftijdsgroep bevonden. De helft daarvan zal man zijn, dus het betreft ingeschat 2190 Marokkaanse mannen in de leeftijdsgroep 18-40 jaar die in Düsseldorf leven. Stel dat grofweg de helft daarvan 18-30 jaar oud is en de helft 30-40 jaar oud, dan heb je twee groepen van afgerond 1100 man.

  In de eerste link, van http://www.rp-online.de stond dat de dadergroep jonger dan 30 jaar was. Ik neem aan dat ze toch wel pas vanaf 18 jaar pas op rooftocht gaan en een beetje af en toe aanranden en verkrachten? Dus ook die dadergroep Marokkanen, die 1256 groot is, zal tussen de 18-30 jaar zijn.

  Raar is wel, dat er er meer Marokkaanse criminelen tussen de 18-30 jaar zich in Düsseldorf bevinden dan dat er aan Marokkaanse mannen tussen de 18-30 jaar leven in Düsseldorf: ruim 115% (1256/1100) van de Marokkaanse mannen tussen de 18-30 jaar die in Düsseldorf leven zijn immers crimineel?

  Ik denk dat die lui meerdere criminele banen tegelijk hebben. Het zijn dus eigenlijk harde werkers, die voor de kost zwoegen. Echte kansparels zeg maar…

  Like

 3. Als de politie je niet helpt, moet je het zelf maar doen.
  Italiaanse buschauffeur geeft het goede voorbeeld.
  https://mobile.twitter.com/BadboyBNP/status/687986753005875201/video/1

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweden: Jongeman wordt door een bende van zijn jas beroofd – politie wil geen signalement onthulllen – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s