Nieuw

Selina, 26, beschreef haar aanranders in Keulen – wordt nu als racist bestempeld

© SWR/Screendump - Rättigheter: Återgivningsrätt: 23 § 3-användning

Selina, 26, is een van de honderden Duitse vrouwen die in Keulen op nieuwjaarsavond werden omsingeld en onderworpen aan Arabische seksaanvallen. Na het spreken over de aanrandingen wordt ze nu bedreigd en als rechtsextremist afgeschilderd.

In een interview met de Duitse televisiezender SWR verklaarde ze dat ze werd omsingeld door groepen “zuidelijke mannen”, die Arabisch spraken en haar voor “hoer” uitscholden.

Meteen na de televisie uitzending werd de 26-jarige onderworpen aan een haatcampagne in de sociale media, waar ze werd afgeschilderd als “extreem-rechts” en “racist”.

In een anoniem gepubliceerde video werd ze met haar volledige naam genoemd. De  videoclip verspreidde zich over het internet en eindige onder andere op de website van een beruchte islamitische haatprediker.

Toen ik dat zag werd ik koud van binnen en erg bang. Ik voelde me niet zeker wat er zou gebeuren als iemand op mijn deur klopt, zegt Selina tegen SWR.

Ook op haar werk kreeg ze bedreigende telefoontjes van vreemdelingen. Nadat ze gedreigd had de onbekende die de video geplaatst had bij de politie aan te geven verdween de clip van het net.

Selina zegt dat ze nooit gedacht had dat haar verschijning zo’n commotie zou opwekken. Maar ze heeft er geen spijt van dat ze heeft verteld over de aanrandingen.

– Ik denk er niet aan om mezelf het zwijgen op te leggen, en dat is de reden waarom ik er openlijk over praat, zegt ze.

Bron:

http://www.swr.de/landesschau-rp/nach-silvester-uebergriffen-in-koeln-online-hetze-gegen-selina/-/id=122144/did=16735818/nid=122144/1w1qteu/index.html

http://www.friatider.se/selina-26-talade-ut-om-sexmobben-h-ngdes-ut-som-rasist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Selina, 26, beschreef haar aanranders in Keulen – wordt nu als racist bestempeld

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 16, 2016 om 00:25 //

  Koren op de molen van figuren als Peter Breedfeld die elke strohalm hoe brak ook aangrijpen om iedereen die dreigt hun luchtballon door te prikken te stoppen.
  Dat er mensen zijn, met name booslims, die dit proberen, soit.
  Veel erger zijn de lui die dit zeggen te geloven, of het “ermee eens” zijn.
  In eerste instantie sloeg de schrik mij om het hart bij het lezen van dit bericht, je bent geneigd te denken dat het meisje nooit meer veilig is of zal zijn, maar ik denk dat de idioten ook wel inzien dat als haar iets overkomt de beer pas écht los zal zijn.

  Like

 2. mushroom // januari 16, 2016 om 00:27 //

  Iedere inwoner van Europa wordt beïnvloed door de overweldigende stroom vluchtelingen die door de machthebbers is gecreëerd.

  De meesten worden heen en weer geslingerd door emoties en hebben allerlei gedachten die ze eigenlijk normaal nooit hebben. 

  Omdat iedereen zo langzamerhand min of meer in verwarring is, wordt de ruimte gecreëerd voor de leeuw. Navolgende is niet bedoeld om angst aan te jagen maar is een beeldende weergave van hoe door sommigen de huidige tijd wordt ervaren. Het toont dat er een situatie wordt gecreëerd waarbij het lijkt alsof er alleen een keuze is uit twee slechten; intolerantie of slachtoffer. Een onmogelijke spagaat waar bevolkingen in worden geforceerd.

  Een trouwe lezer (dank!) verwoordt het als volgt: 

  Europa staat op zijn kop, we worden overspoeld met vluchtelingen en migranten en zelfs de winter houdt ze niet meer tegen. 

  Het zijn jakhalzen op zoek naar stukjes geluk en rijkdom. 

  We laten ons steeds meer leiden door dierlijke emoties, onze dochters, vrienden en andere kennissen kunnen mogelijk worden aangevallen door deze jakhalzen. 

  We gaan steeds harder schreeuwen, voornamelijk uit angst, weg met die jakhalzen!! De een harder dan de ander, we worden steeds banger en onbewust wachten en zoeken we naar de LEEUW. 

  De leeuw gaat en moet ons redden, hij verslaat de jakhals, hij vreet hem op of jaagt hem weg. De LEEUW is onze redder. 

   

  Zijn geest is weer terug, of zoals de film heet: Er ist wieder da. En dat niet alleen, ook de verhalen over de nazi goudtrein geven aan dat de geest uit de fles is gekomen. 

  Onze leeuw heeft zijn manen al gekamd. 

  Geert Wilders kan zomaar de geest van Hitler weer terug brengen. Aan het eind van de clip liepen de rillingen over mijn armen, ook ik maak me namelijk schuldig aan dergelijke gedachten. 

  Ik ervaar het zeer moeilijk om in deze kwestie een goed standpunt te vinden, een menselijk standpunt waarin we de echte vluchteling de aandacht en hulp geven die hij verdient als mens.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // januari 16, 2016 om 02:28 //

  Een volledig scheve vergelijking, onder Hitler werd de bevolking met vervalste ‘feiten’ zo ver gebracht dat ze joden gingen haten en een grote oorlog in werden gedirigeerd.
  Antisemitisme was destijds wijdverbreid, niet alleen in Duitsland maar bijvoorbeeld ook in Rusland.
  Nu wordt Europa overstroomd door gelukszoekers uit Afrika en het Midden-Oosten, dat is niet verzonnen, dat zijn geen vervalste feiten, dat kan iedereen zien.
  En waarom is die stroom op gang gekomen? Omdat ze mekaar de tent uitvechten.
  En omdat Europese leiders dit toelaten uit financiële motieven, grote bedrijven hebben werkkrachten nodig en zeggen die niet te kunnen krijgen, de werkelijkheid is dat ze ze wel kunnen krijgen mits ze voldoende betalen. Door nu een grote stroom mensen bewust binnen te laten zullen lonen sterk dalen en de winsten van bedrijven als Mercedes en BMW zullen door het plafond gaan. De sociale gevolgen interesseren ze niet, dat de samenleving duurzaam ontwricht wordt, het zal ze aan de reet roesten.
  Als je wat wilt doen aan het lijden van mensen door oorlogsgeweld kun je gelden vrijmaken om ze daar in de regio te helpen, niet door een volksverhuizing te faciliteren.
  Geert Wilders vergelijken met Hitler brengt geen oplossing dichterbij, Geert Wilders roept ook niet op tot geweld maar tot een stop van de import en een begin maken van de repatriëring
  van de migranten die hier al zijn.
  De reden van de migrantenstroom is dat ze niet tegengehouden worden, geen enkele migrant heeft ooit geprobeerd Rusland binnen te dringen, waarom?
  A) omdat ze tegengehouden zouden worden
  B) omdat ze daar niet klaar staan met bed, bad, brood en wijven.
  En wat die zogenaamde nazi-trein ermee te maken heeft mag god weten, een stelletje schatgravers denkt beet te hebben, so what?

  Like

 4. AL die aangerande vrouwen moeten hun regering aanklagen wegens opzettelijke UITLOKKING van verkrachtingen door miljoenen RAPERS binnen te laten!

  Like

 5. Dit is op modilanto herblogden reageerde:
  Het volledig omkeren van de zaak !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s