Nieuw

Rutte, Aboutaleb en COA schuldig aan dood LBHT-er

Een vluchteling heeft zich in de asielopvang in Aphen opgehangen en het gaat om een LHBT-er. Op deze locatie worden al langer homo’s en transgenders bespuugd, getreiterd en lastiggevallen door de homo-van-het-dak-gooiers van allah die Rutte met honderdduizenden ons land binnenhaalt. Op de middellandse zee smijten de massamoordenaars van mohammed christenen overboord. In Europa randen de verkrachtingsbendes van Merkel vrouwen aan. En in een AZC in Alphen hebben de homohaters van de woestijnideologie nu een echte vluchteling zo tot wanhoop gedreven dat die zich zelf van het leven beroofd heeft.

01

Er kwamen al eerder klachten uit dit centrum, maar het COA weigerde een aparte opvang te regelen. Het Rotterdam van Aboutaleb weigerde een huis van Humanitas te financieren om deze LBHT-ers een veilige plek te geven. En zeker de 20 keer per dag zijn kont naar het Westen opstekende Aboutaleb, wiens vader imam was van deze doodscult, had moeten weten dat deze mensen in levensgevaar verkeerden.

Op zaterdag 16 januari is er grote onrust ontstaan in de tijdelijke noodopvang aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn. De onrust ontstond nadat één van de vluchtelingen zichzelf van het leven beroofde.

De politie bevestigt noch ontkent op dit moment dat het incident iets te maken heeft met de groep LGBT-vluchtelingen. De groep ging eind vorig jaar in hongerstaking vanwege de aanhoudende discriminatie vanwege hun seksuele geaardheid. Begin januari deed één van hen een zelfmoordpoging in de opvang. Alphens.nl >>

01

 

‘We moeten je uitleveren aan IS’; transgender-vluchteling in azc Alphen bedreigd

DEN HAAG – Een groep vluchtelingen in het asielzoekerscentrum in Alphen aan den Rijn eist een veilige opvangplek. Het gaat om drie transgenders, enkele homoseksuele mannen, een biseksuele vrouw en een aantal sympathisanten. In het azc worden ze uitgescholden en bedreigd en één van de mannen is aangerand. Om hun eis kracht bij te zetten zijn ze sinds vrijdagochtend in hongerstaking.

Maazen (28) en Mohamed (20) komen allebei uit Syrië en zijn ruim twee maanden in Alphen. Ze werden in eerste instantie ondergebracht op de mannenafdeling. Maazen is transgender en voelde zich daar niet veilig. ‘Ik werd uitgescholden en bedreigd,’ vertelt ze. Mohamed werd net buiten de poort door een medebewoner van het azc aangerand, kort nadat was uitgelekt dat hij homoseksueel is. ‘Het was donker. Hij viel me aan en probeerde me te verkrachten.’
Filmpje bij:
Het COA raadde af om aangifte te doen bij de politie, die aangifte doen sowieso zinloos vindt.
Kots !
Rutte, Aboutaleb en het COA hebben geweigerd deze man het leven te redden en zijn dus direct schuldig.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Rutte, Aboutaleb en COA schuldig aan dood LBHT-er

 1. Sanne Wallis de Vries zal hierdoor heus wel in actie komen nadat zij op TV in een praatprogramma onder druk is gezet.

  Like

 2. Esperanza // januari 17, 2016 om 18:09 //

  Kijktip:
  Marianne Zwagerman, een vouw met ballen!
  En slappe zak en huichelachtige kwee Ronald Plasterk die zijn slinkse straatje probeert schoon te vegen.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/zwagerman_brandt_wnlstudio_af.html

  Like

 3. Jackvanderveen // januari 21, 2016 om 05:46 //

  Aboutaleb, een doorgeschoten extremistische moslim achter de schermen, heeft bewust niet meegewerkt aan een veilig alternatief voor die LBHT-ers.
  Openlijk zal hij dit nimmer toegeven, want kost hem dan het Rotterdamse pluche met bijbehourend salaris.
  Doch in het geniep, verwacht ik, dat hij denkt:”mooi zo!, nu de rest nog van dat zooitje!”
  En Rutte, de pansexueel, die neukt iedereen in Nederland. Wat hem het meeste profijt geeft komt het eerste aan de beurt. De burger en de ECHTE vluchteling mogen dood voor hem.
  En COA, denkt er hetzelfde over. Want over de rug van de bevolking kunnen haar beleidsmedewerkers en hun bevriende relaties (misschien nog wel tegen extra vergoeding) zichzelf heerlijk verrijken.
  Hoe men rotzooi, dus geen echte vluchtelingen, hoe minder burgers die hun stem kunnen laten gelden, want de meesten zijn tegen, des te beter voor hun eigen belang: €€€€€€€€€€€€€€€.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Rutte, Aboutaleb en COA schuldig aan dood LBHT-er – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s