Nieuw

Duitsers zoeken als nooit tevoren massaal naar informatie voor het behalen van een wapenvergunning

Pixabay

Multiculturalisme in de praktijk – Onderzoeken tonen aan dat het multiculturalisme mensen verdeelt, onzekerheid creëert, en de sociale cohesie vernietigt. In Duitsland is dit vooral duidelijk geworden in de nasleep van de recordhoge massa-immigratie van mensen uit te afwijkende en regressieve culturen.

De bovenstaande videoclip toont een voorbeeld hoe de situatie in Duitsland volledig is ontspoord en de interesse om zich te bewapenen skyhigh zijn gegaan sinds de grote islam massa-immigratie in augustus, en vooral na de seksaanvallen in Keulen. Andere zoektermen die gekoppeld kunnen worden aan de groeiende onveiligheid zijn ook drastisch toegenomen.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/01/15/tyskar-soker-information-om-vapenlicens-som-aldrig-forr/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Duitsers zoeken als nooit tevoren massaal naar informatie voor het behalen van een wapenvergunning

 1. voorwaarts // januari 16, 2016 om 10:16 //

  Net is onze multiculti Melkert weer benoemd bij de Raad van State. De hele bestuurslaag (politie, burgemeesters, top ambtenaren ministeries, rechters, raad van state, enz enz) bestaat uit deze drek figuren. Allemaal door de politburo’s (lees dictatoriale partijtop) benoemde partijleden op cruciale functies.
  Helaas we hebben geen keus de enige die hier een eind aan kan maken is Wilders.
  Misschien is het vbelang te weten dat de partijtoppen bepalen en niet de leden… zij stippelen het beleid uit (zie ook verkiezing an Verdonk- Rutte).

  Like

 2. http://www.telegraaf.nl/binnenland/25017704/___Na_Keulen_moesten_politie_en_justitie_wel___.html
  De Nederlandse politie is ook al een wassen neus aan het worden, wat een slappe hap figuren.

  Like

 3. Teken aan de wand dat net als het Romijnse Rijk Brussel langzaam aan het instorten is. De mensen gaan nadenken en handelen . Oostblok landen vormen al een klein blok, Italië wil geen 3 miljard naar Turkije, Griekenland pakt 3 Spanjaarden op die mensen uit zee vissen, heel langzaam komt het blok tegen Brussel en Merkel op gang.

  Like

 4. Twee keer het gerucht zien langskomen dat de roverheid op europees nivo van plan is om alle sportschutters hun wapentjes af te pakken zo rond 1 juli dit jaar.

  Dus.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsers zoeken als nooit tevoren massaal naar informatie voor het behalen van een wapenvergunning – Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s