Nieuw

Heldin Anna werd Helsinki’s Ereburger van het Jaar

YouTube

De vrouwelijke verkoopbediende Anna, 22, is wereldberoemd geworden door twee videoclips van bewakingscamera’s die laten zien hoe ze in haar eentje brutale dieven weet te stoppen. Nu heeft ze de eretitel “Ereburger van Helsinki “ontvangen.

Mensen mochten stemmen wie de ‘Persoon van het Jaar 2015 in Helsinki’ moest worden. Anna behaalde een ruime overwinning met 58% van de stemmen.

De 22-jarige verkoopster werkt in een supermarkt in Böle in Helsinki en werd een succes op het internet nadat de eigenaar van de winkel een bewakingsfilm op Facebook plaatste. De film laat zien hoe Anna fysiek ingrijpt en twee winkeldieven weet te stoppen die zonder te betalen een sixpack bier meenemen.

Afgelopen herfst werd een nieuwe bewakingsfilm geplaatst waar Anna in dezelfde winkel opnieuw een brutale dief in de kraag grijpt – en na haar ingrijpen zijn pet in beslag neemt.

Beide films zijn op de sociale media door miljoenen mensen bekeken.

Anna zegt tegen Helsingin Uutiset dat ze in eerste instantie dacht het een grap was toen ze erachter kwam dat ze was genomineerd. Veel vaste klanten van de winkel hadden beloofd dat ze op haar zouden stemmen. Als haar verteld wordt dat ze heeft gewonnen, antwoordt Anja:

– Ik geneer me een beetje.

Op de tweede plaats kwam pizzabakker Faiz Chisty die een kind van de verdrinkingsdood gered had.

rommel: Onze gewaardeerde redactiegenoot Bolo heeft in een eerder artikel de heldendaden van Anja reeds belicht: Jonge vrouw in Finland vecht terug wanneer “vluchtelingen” proberen haar winkel leeg te jatten. Namens de redactie van Fenixx feliciteer ik Anja met haar welverdiende overwinning als Helsinki’s Ereburger van het Jaar.

Bron:

http://www.friatider.se/hj-ltinnan-anna-blev-rets-helsingforsbo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Heldin Anna werd Helsinki’s Ereburger van het Jaar

 1. Natuurlijk zijn het weer zwarte apen.

  Like

 2. mushroom // januari 15, 2016 om 22:28 //

  Luister: Hongaarse top econoom waarschuwt voor de komende burgeroorlog.
  “Vuil van de wereld, wordt gestort over Europa”: verantwoordelijken zijn de ‘Global Elite’ !

  (Bij ons zou zo’n intervieuw never nooit uitgezonden worden.)
  Hongarije is realistisch en eerlijk. Lof voor president Orban.

  Like

 3. Horatius // februari 6, 2016 om 13:45 //

  De Linkse Kerk zal ongetwijfeld diep geschokt zijn bij het zien van deze beelden.

  Wordt hier niet de privacy geschonden van deze nobele asielzoekers die ook een graantje willen meepikken van de Westerse welvaart door deze films op de sociale media te zetten?

  ‘Dit is het stigmatiseren van een kwetsbare groep in onze samenleving en het zal de extreem-rechtse partijen in de kaart spelen.’

  In Nederland zou menige Linkse advocaat een rechtszaak aanspannen tegen deze moedige vrouw wegens mishandeling, stigmatisering, stemmingmakerij en vervolgens een fikse schadevergoeding eisen ter genoegdoening van deze stakkers. En een rechter van D66-signatuur zou hier volledig in meegaan en de vrouw in kwestie veroordelen tot betalen en met een stevige reprimande (dit zijn nazaten van slaven en verdienen begrip en géén discriminatie!) heenzenden.

  Hongarije zou een voorbeeld moeten zijn voor de rest van Europa; daar wordt in heldere en realistische bewoordingen het gevaar geschetst van de komst van miljoenen vluchtelingen die Europa bewust willen ontwrichten en op termijn volgens een diaspora willen islamiseren.
  Het wrakhout van de Arabische Lente overspoeld de grenzen van Europa en kan al plunderend, moordend, verkrachtend en intimiderend haar gang gaan geholpen door Linkse activisten, de asielzoekersindustrie, sterk verouderde Vluchtelingenverdragen en falende Veiligheidsdiensten.

  Ons land is verdeeld in twee kampen en dit speelt zelfs binnen de eigen kennissenkring.
  Er zijn personen – de idealisten – die tot iedere prijs het sprookje van de zielige asielzoeker willen blijven verkopen, ook al wordt het internet overstroomd met zeer alarmerende beelden die het tegendeel bewijzen.

  Er zijn ook personen – de realisten – die voortdurend wijzen op het gevaar van maatschappelijke ontwrichting, radicalisering van afgewezen asielzoekers, het meeliften van IS-strijders met de ongecontroleerde stromen vluchtelingen, de onvermijdelijke islamisering van onze vrije en open Westerse samenleving, om over de sterk stijgende criminaliteit maar te zwijgen.

  Een eventuele burgeroorlog is niet alleen een gewapende strijd tegen radicale moslims maar ook een diepgaand conflict met collega’s, familieleden, Linkse politici en Bestuurders.
  Onze regeringsleiders spelen letterlijk met vuur met hun op z.g. humanitaire gronden gefundeerde politiek van het toelaten van miljoenen z.g. vluchtelingen, waarvan verreweg de meesten een dubbele agenda voeren.

  Als er NU in geheel Europa een referendum zou plaatsvinden over een JA of NEE t.a.v. het toelaten van nog meer vluchtelingen binnen de eigen landsgrenzen zou ongetwijfeld mimimaal 70 procent TEGEN stemmen.

  In Brussel weet men dit donders goed en daarom zal een dergelijk referendum nooit plaatsvinden en wordt dus de Democratie letterlijk verkracht met alle risico’s en gevolgen van dien.

  De EU wil graag een Verenigde Staten van Europa vormen gelijk de Verenigde Staten van Amerika. Men vergeet echter één ding; die Verenigde Staten kwamen pas echt tot stand na het voeren van een uiterst bloedige burgeroorlog die 4 jaren duurde voordat alle neuzen min of meer dezelfde kant op stonden.
  Hier in Europa hebben we in feite hetzelfde probleem; een Fin heeft nu eenmaal een totaal andere mentaliteit dan b.v. een Griek.

  Voorlopig staat ons als autochtoon alleen het protest via de stembus ter beschikking om onze afkeuring te ventileren t.a.v. het rampzalige beleid vanuit Brussel; in april alvast een voorproefje…

  Like

 4. Bob Fleumer // augustus 17, 2017 om 16:35 //

  Terwijl we in oorlog zijn met de islam praten de formateur en kompanen over gendergelijke toiletten zijn echt hardstikke gek daar in Den Haag.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s