Nieuw

Groen licht voor Deense politie om kostbaarheden van asielzoekers in beslag te nemen

Het voorstel dat de Deense politie bezittingen van asiel zoekende immigranten kan doorzoeken en waardevolle goederen confisqueren heeft nu groen licht gekregen, alle regeringspartijen plus de sociaaldemocraten steunen het.

Vandaag reeds visiteert de politie asielzoekers om te zoeken naar verschillende documenten en andere items, en nu mogen ze ook waardevolle goederen in beslag nemen, als die gevonden worden – wat al gebeurt tijdens huiszoekingen.

Migranten kunnen nu dus ontdoen worden van hun waardevolle goederen en contanten boven de 10 000 Deense kronen (1340 euro), behalve kostbaarheden met een “grote sentimentele waarde” zoals trouwringen. Het oorspronkelijke voorgestelde limiet was 3 000 Deense kronen (400 euro). Het doel is om het verblijf van migranten te dekken.

De parallellen die worden getrokken met nazi-Duitsland en de plunderingen van Joodse bezittingen zijn niet historisch en nonsens, zegt de Deense minister voor integratie Inger Støjberg.

– In Denemarken hebben we een grondbeginsel dat iedereen voor zichzelf moet zorgen, als ze kunnen. Dit geldt ook voor Denen die sociale bijstand ontvangen, zegt ze tegen het dagblad Sydsvenskan.

Støjberg verbergt niet dat ze het wel en wee van de Deense bevolking op de eerste plaats stelt en de Deense normen en waarden lief heeft.

– Alle Denen willen mensen in nood helpen, maar we moeten in staat blijven om te voldoen aan onze eigen samenleving. U heeft dezelfde discussie in Zweden. Economisch en qua waarden moeten we Denemarken behouden zoals het we vandaag hebben.

– De waarden waar ik over praat zijn vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting, en gelijke kansen voor mannen en vrouwen – niet in het minst in het licht van wat er is gebeurd in Keulen.

Verder wijst zij erop dat slechts tien procent van de asielzoekers een baan heeft na een jaar en 28 procent na drie. Het risico van een parallelle samenleving is iets wat je wilt vermijden.

Asielzoekers moeten volgens het nieuwe voorstel ook eerst drie jaar wachten voor gezinshereniging.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/01/14/gront-ljus-for-danska-polisen-att-beslagta-vardesaker-fran-asylsokande/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Groen licht voor Deense politie om kostbaarheden van asielzoekers in beslag te nemen

 1. 1957johan1957 // januari 15, 2016 om 09:33 //

  Respect voor de Deense regering die hun verantwoordelijk durven nemen.

  Like

 2. Horatius // januari 15, 2016 om 12:30 //

  Deze alleszins begrijpelijke maatregelen zie ik in ons land nog niet gebeuren vanwege de onvermijdelijke Mensenrechten, privacywetgeving etc.

  De persoonlijke bezittingen moeten worden gerespecteerd, misschien m.u.v. bomschoenen, bomvesten en bomgordels. Maar zelfs dan zou een asieladvocaat (dat zijn de ergste!) naar voren kunnen brengen dat de vluchteling het recht heeft om zijn godsdienstige overtuiging uit te kunnen dragen zonder beperkingen van de Overheid.

  Like

 3. De Denen beginnen van zich af te bijten….waar blijven de hollanderkes??

  Like

 4. “Danish Dynamite”: ooit zal ook in andere Europese lidstaten met een hoog sociaal voorzieningen niveau de wal het schip gaan keren. Grenzeloze immigratie van overwegend kansarme islamieten en het op peil houden van een sterke en sociale verzorgingsstaat gaan nu eenmaal niet samen.

  Like

 5. Dominic Arenthals // januari 18, 2016 om 22:40 //

  mensen, trap niet in die onzin.
  Soros heeft een leger asieladvocaten opgeleid.
  Met als doel dat deze vreemdelingen in de watten worden gelegd, ten koste van de belastingbetaler.
  Saillant detail: Soros deed dit al eens in Hongarije, iswm. de nazi bezetter. Bezittingen van mede-Joden stelen en helen. In zijn eigen woorden: “de beste tijd van mijn leven”.

  Eindeloze juridische procedures zijn dan uiteraard een uitkomst. Generaties lang kan dat worden gerekt. Zijn kliek legt het geen windeieren.
  “Sorosʼ »Migrationsanwalt« im Stab der Open Society Justice Initiative ist Simon Cox.
  Der Londoner Jurist »entwickelt, managt und nutzt juristische Strategien und Projekte, um die Rechte internationaler Migranten weltweit zu fördern.
  Er arbeitet eng mit der International Migration Initiative der Open Society zusammen.«”

  In Duitsland is de zelfscensuur en de Mind Control nog net ff minder compleet dan in ons zwakzinnig geworden land.

  Absolute kijktips:
  Die Drahtzieher der Flüchtlingsinvasion im Detail:

  Wer steuert die Flüchtlingsinvasion:

  Iets breder in de geo-politiek, door zeer ervaren journalist:
  Christoph Hörstel Europas Regierungen bedrohen ihre eigenen Völker:

  EU should ‘undermine national homogeneity’ says UN migration chief – BBC News:
  http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

  Onze regering had voorkennis, heeft dit voorbereid; o.a. instructies aan politiekorpsen waanzinnig hard te hakken op het minste geringste van belastingbetalers, en ‘incidenten’ van de vreemdelingen stil te houden, nationaliteiten niet te rapporteren, en zeer snel vrijlaten; OM vervolgt NIET!
  Ook was de VNG al voor Geldermalsen bezig met een road show – Work shops langs de gemeenten die een taakstelling was gegeven; hoe B&W het slimst AZC door de Raad konden fietsen.

  Betrokken politici en ambtenaren plegen aldoende ambtsmisdrijf, begaan discriminatie, racisme alsmede landverraad.

  Opzet van het geheel blijkt nog eens uit het feit dat de EUSSR dit meteen pro-actief gebruikt om de Politieke Unie door te drukken.
  De associatie met het de fascistische, stelende, frauderende IMF trekpoppen in Kiev gaat zeker niet vooral om handel. De EU: verregaande politieke en economische samenwerking.
  Lees: stealth TTIP. Alles is handel en tevens politiek. nutsbedrijven, milieu-eisen, veiligheidsnormen, defensie, politiestaat, demonstratierecht, etc.

  Dit zijn 1000 rode vlaggen.
  Keelklanken capo Juncker: “grote onrust op het hele Europese continent”,
  trekpop Rutte “goed voor de ”stabilteit’ (?!) aan de randen van de EU”.
  nb. beiden: cryptofascistische retoriek om geplande oorlog tegen de EU volkeren te verhullen?!!
  Ze doen het zo weer, voor de 3de keer.
  De EU is opgericht en bedoeld als sterfhuis voor de Europese volkeren.
  Goed verzwegen misdaad tegen de mensheid:
  genozid Eine Million Deutsche in US-Lager am Rhein ermordet:

  meer, waartoe de globalisten in staat zijn (gebleken):
  http://www.whale.to/b/dresden_p.html
  https://en.wikipedia.org/wiki/Germany_Must_Perish%21

  Wens u fatsoenlijke bezoekers op de site.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Groen licht voor Deense politie om kostbaarheden van asielzoekers in beslag te nemen | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s