Nieuw

Van taharrush naar marocchinate slechts een kleine stap voor een moslim, een stap die het einde kan betekenen van onze westerse beschaving

Volgers van het geloof zonder vrede, ziek van geest en een overdreven portie aan zieligheidsgevoel, hierbij gooien wij een ongekende hoeveelheid gutmensch begrip, tolerantie en vergevingsgezindheid.  Wanneer wij dit maar lang genoeg laten sudderen dan is binnen niet al te lange tijd de derde wereldoorlog uitgebroken op het Europese vaste land.

Het aanranden van onze vrouwen en meisjes is slechts een topje van de ijsberg en ja ik spreek over onze vrouwen en meisjes aangezien ik van mening ben dat elke man de verplichting heeft om vrouwen en meisjes te beschermen, zelfs wanneer je ze niet kent moet je ze beschermen tegen in groepsverband opererende gedragsgestoorde figuren die deze kwaad willen doen. Ik spreek over onze vrouwen en meisjes aangezien het in mijn optiek allang oorlog is en men zich hier in Nederland nog steeds neutraal wil tonen met de grootst mogelijke ramp in het vooruitzicht wanneer wij niet snel tot handelen zullen overgaan. Wanneer wij blijven kijken met zijn allen onder aanvoering van het zooitje Haagse lafbekken dan gaat Nederland nog dit decennia veranderen in een oorlogsgebied, in een burgeroorlog waar onze steden worden omgebouwd tot een slachtveld alwaar de Nederlanders zelf de wapens moeten opnemen om zicht te beschermen tegen de islam en de volgers van deze achterlijke ideologie.

De “taharrush” de verkrachtingsdans der moslims los gelaten op feestvierende Duitsers, Zweden en op wie al niet meer in Europa. Vrouwen en meisjes waaraan het licht getinte uitschot zich vergrepen heeft in groepsverband aangezien ze ook nog eens te laf zijn om alleen op verkrachtingstocht te trekken.

Licht getint tuig, volgers van de islam en of het nu Turken, Marokkanen, Syriërs of wat dan ook zijn één ding hebben ze gemeen het zijn moslims die zich niet wensen aan te passen aan onze normen en waarden. Deze moslims hebben schijt aan onze gebruiken en enkel en alleen om die reden zou ze de toegang tot ons land, ons vrije westen moeten worden ontzegt.

Waar ik bang voor ben is dat deze “taharrush” slechts het begin is en dat wij ons op kunnen gaan maken voor de “marocchinate”.  Marocchinate is een Italiaans synoniem voor massa-verkrachting en wanneer wij dit letterlijk vertalen is de betekenis “gemarokkaniseerde vrouw” dit verwijst naar de massaverkrachtingen door Marokkaanse soldaten na afloop van de slag om Monte Cassino en is een overduidelijk bewijs dat het verkrachten in groepsverband bij de Marokkanen in het bloed zit

Een stukje geschiedenis uit de tweede wereldoorlog waar volgens vele beter over gezwegen kan worden, in elk geval in landen alwaar veel inwoners van Marokkaanse afkomst wonen aangezien deze mensen niet echt trots zouden moeten zijn op deze “helde” daden van hun landgenoten, al zou ik mij er bij dit ziek volk niet eens over verbazen wanneer ze hier wel trots op zouden zijn maar dat terzijde.

Op 18 mei 1944 werd door de geallieerden een doorbraak geforceerd bij Monte Cassino, het geallieerde leger werd in de strijd tegen de Duitsers geholpen door het Frans Koloniale leger waaronder een afdeling Marokkaanse soldaten, de Goumiers. ’s Nachts moest deze islamitische afdeling van het Franse Koloniale leger nog even een privé uitstapje maken en zodoende trokken duizenden Goumiers en andere koloniale troepen er op uit om in de omliggende dorpen op zoek te gaan naar wat vermaak. Al moordend en neukend trokken ze van dorp naar dorp om ruim tweeduizend vrouwen en meisjes in de leeftijd van ELF tot ZESENTACHTIG jaar oud te verkrachten, nee meerdere malen te verkrachten aangezien al deze “helden” hun zak wel moesten kunnen legen. Mannen die probeerde hun vrouwen en dochters te beschermen werden eenvoudigweg ter plaatse in koele bloede doodgeschoten. Ruim 800 vaders/echtgenote vonden de dood tijdens deze voornamelijk islamitische slachtpartij.

In Castro dei Volsci staat het monument “Mamma Ciociara” (zie foto) ter nagedachtenis aan deze oorlogsmisdaad waarbij vele onschuldige levens zijn vernietigd. Verder is de film “La Ciociara” een aanrader om een indruk te krijgen omtrent het gebeuren aldaar op het einde van de tweede wereldoorlog.

Is het vreemd dat ik de vergelijking trek tussen taharrush en marocchinate? Is het raar dat ik angstig naar de toekomst kijk daar de volgers van die pedofiel zonder vrede naar mijn mening al iets te vaak het bewijs hebben geleverd dat het alsmaar nog gekker kan?

Denk het niet, vrouwen zijn minderwaardige schepsels volgens die nep profeet van die achterlijke ideologie. Meisjes van elf jaar oud (of nog jonger) mag je rustig verkrachten, staat in de koran. Ongelovige zijn zonder waarden en mogen straffeloos worden afgemaakt volgens de pedofiel zonder vrede.

Voortekenen, groepsverkrachtingen in het openbaar en het gericht gooien van vuurwerk naar die mensen die hier iets tegen willen doen.

Van taharrush naar marocchinate slechts een kleine stap voor een moslim, een stap die het einde kan betekenen van onze westerse beschaving.

met groet Bolo  

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

17 Comments on Van taharrush naar marocchinate slechts een kleine stap voor een moslim, een stap die het einde kan betekenen van onze westerse beschaving

 1. mushroom // januari 12, 2016 om 23:02 //

  In het rijtje Brussel maffia,Asielmaffia, mensensmokkel hoort de Vaticaan. Keer op keer roep deze Paus op barmhartigheid en meer meer meer illigale migraten.

  Erger wordt t als dezelfde Paus(Jezuit !) zegt dat de God van de Katholieken (en Christenen) dezelfde god is van de moslims.

  God van de Christenen is de God van de Bijbel.
  Jezus zegt:”Ik ben de waarheid, de weg, en het leven.
  De enige weg”(Joh.4:16)

  De koran is de spiegebeeld vd Bijbel. Dus zeker niet dezelde God.

  De helft van de Nederlandse burger is 50+, 55+ en bejaard.
  Dienstplicht is afgeschaft.
  Jongens zijn vanaf de jaren ’70 en ’80 en heden geindoctrineerd met feminisme. Huidige mannen/jongens weten t ook niet meer??
  Man als for ‘to protect en to provide’ moet je met een zaklamp zoeken.
  De meesten in de Randstad zijn weekenden high of dronken, sporten, daten!!
  Of bezig met co ouderschap in de weekenden.

  Uhhh…welke mannen??

  We moeten ontzettend zuinig zijn op onze jongens en meisjes bij de politie en t leger.

  Enfin….we zullen zien.

  Liked by 1 persoon

 2. “aangezien ik van mening ben dat elke man de verplichting heeft om vrouwen en meisjes te beschermen, zelfs wanneer je ze niet kent moet je ze beschermen”

  Vind ik ook, hoewel ik niet weet in hoeverre en of dit standpunt algemeen gedeeld wordt.

  Liked by 1 persoon

 3. G.Deckzeijl // januari 13, 2016 om 02:50 //

  @Bolo,
  Dat van die Goumiers lees ik hier voor het eerst. In alle boeken die ik heb over de
  Tweede Wereldoorlog komt het niet voor!
  Ik vraag me af waarom zelfs de geallieerden deze gruweldaden hebben verzwegen.
  http://fubar.mobi/2016/01/07/video-stellung-der-frau-im-islam/comment-page-1/#comment-29049

  Like

 4. G.Deckzeijl // januari 13, 2016 om 02:52 //

  @Bolo
  Aanvulling van 02:50
  http://bloomfieldreport.com/?p=3824

  Like

 5. G.Deckzeijl // januari 13, 2016 om 02:56 //

  Like

 6. Louis Burgemeestre // januari 13, 2016 om 06:54 //

  Dan liever Mekka en Medina nuken = het einde van de Ilsam. Dat zegt de bijbel ook Matheus 7 de Smalle weg vers 13-23.

  Like

 7. G.Deckzeijl // januari 13, 2016 om 02:52 //
  @Bolo
  Aanvulling van 02:50
  http://bloomfieldreport.com/?p=3824

  Heb ik even opgeslagen, kan ik het vanavond lezen kende dit stukje ook niet. Is inderdaad zoeken naar deze daden kwam het tegen in serie Duitse naslagwerken waar overigens ook de totale uitleg van de aanval op Rotterdam is uitgelegd, best interessant maar heeft hier niks mee van doen

  Like

 8. Ze zijn er trots op de Marokkanen. Ze hebben ons al meermalen geprobeerd wijs te maken, dat ze geholpen hebben in de tweede wereldoorlog. Dus deze smerige moorden en verkrachtingen noemen ze ons helpen, dat u zich dat maar even beseft.

  Like

 9. En dan hebben ze nog het lef om te eisen dat op ons bevrijdingsfeest de Marokkaanse vlag wordt gehesen “omdat ze ons hebben bevrijd”. En dan zijn er nog landverradende Nederlandse politici die deze eis braaf inwilligen! Er zal in dit land niets veranderen tot onze elite net zo hard in haar broek sc**t voor de Nederlandse burger als voor de aanhangers van die verachtelijke “profeet”! Tijd om het hele zootje van het pluche te trappen!

  Like

 10. http://www.telegraaf.nl/binnenland/24997658/__Onderzoek_naar_terreur_opvang__.html
  Ook in ons land worden andersdenkenden en anders geaarden geterroriseerd door aanhangers van het geloof van de vrede.

  Like

 11. voorwaarts // januari 13, 2016 om 10:24 //

  ja inderdaad zorgwekkend. Mensen maken zich druk om hasj, uitgaan, en dit soort zaken. Bovendien wat heel opvallend is ze geloven het niet en feesten er gewoon erop los. Doet inderdaad denken aan Noach, terwijl het volk feestte, allelei afgoden aanbad, kwam de zondvloed.

  Like

 12. G.Deckzeijl // januari 13, 2016 om 10:32 //

  @l.burgemeestre(of moet ik zeggen luckybee..???)
  Wat jij voorstelt is bepaald niet nieuw. in 1878 waren ze er al mee bezig.
  Ging helaas niet door zodat we nu mede dankzij de bereidwillige medewerking van tig andere bijbelvaste idioten niet alleen in dit land opgescheept zitten met allahschreeuwende IDIOTEN die de hele wereld met alles erin denken te kunnen bekeren…
  Tip voor je: laat je bijbelteksten hier ook maar achterwege, je snapt zelf wel waarom hè?
  http://fubar.mobi/2015/10/30/flaubert-2/

  Like

 13. Klukkluk // januari 13, 2016 om 11:42 //

  La Loren heeft een prijs voor deze rol gewonnen. Het was dus wel enigszins bekend. Maar onze media blijven liever over Srebrenica meehuilen. Moslims lopen al eeuwen te moorden en te verkrachten. Tot ze tegen de verkeerde aanlopen. Dan moeten er internationale strafzaken komen en vergoedingen en herdenkingsplaten in de hele wereld.

  Like

 14. Like

 15. Like

 16. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

7 Trackbacks / Pingbacks

 1. Van “taharrush” naar “marocchinate” is slechts een kleine stap voor een moslim, een stap die het einde kan betekenen van onze westerse beschaving | E.J. Bron
 2. Fictie of werkelijkheid? | voorzieners
 3. De Multiculturele Verpaupering! | eunmask
 4. Om te laten zien hoe diep het respect bij moslims zit verscheuren ze de Israëlische vlag tijdens herdenking Brussel
 5. Dodenherdenking anno 2017: Ze herdenken de moslims die ons haten – Fenixx.org
 6. Om te laten zien hoe diep het respect bij moslims zit verscheuren ze de Israëlische vlag tijdens herdenking Brussel | Gedwongen Rechts
 7. ‘Onverschilligheid’ De oorzaak van het kunnen slagen van de Holocaust toen en het kunnen slagen van de islamisering nu | Gedwongen Rechts

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s