Nieuw

“Neuk met me of ik vermoord je”: Amnesty-held nu eindelijk gearresteerd voor beestachtige verkrachting

Begenadigd: De immigratiedienst, wat toen geleid werd door de huidige politiechef van Zweden, Dan Eliasson, dat lelijke ingenomen slinkse smoelwerk op rechts, deed gemene zaken met Amnesty, en kreeg de regering zo gek om de Freddy Krueger van de gevaarlijke neuknegers in huis te houden.

De Eritrese verkrachter Henok Werie Fre werd veroordeeld tot uitzetting, maar mocht in Zweden blijven dankzij een campagne georganiseerd door de Zweedse media en Amnesty International. Toen hij in 2011 werd vrijgelaten verkrachte hij wederom een Zweedse vrouw en is sindsdien internationaal gezocht – maar nu is hij gevangen genomen door de Franse politie.

Het was net iets over elf op de avond van 26 april 2011 toen een jonge vrouw in het centrum van de stad Eskilstun een lift werd binnen gesleurd en beestachtig verkracht de culturele verrijking mocht ondergaan. De nieuwe aanwinst uit de woestijn van Islamfrika sloeg haar tijdens zijn verkrachting in haar gezicht en dreigde haar te vermoorden als ze niet “meewerkte”.

De eerder veroordeelde verkrachter Henok Werie Fre, die in 2005 als asielzoeker in Zweden belandde, als tropische vaginadokter, is door DNA-bewijs, sperma, restjes aan de doos, aan de misdaad gekoppeld. En werd sinds die tijd internationaal naar de nieuwe aanwinst gezocht. Op de slavenvlucht, god weet hoeveel meer witte vrouwen van zijn zwarte sabel in die tussentijd mochten genieten. De dark force awakens.

“Ik wil neuken”
Maar nu is dan eindelijk de Eritreaan door de Franse politie uitgeleverd aan Zweden, die volgens Eskilstuna-Kuriren op 22 december door een identificatie met het internationale DNA-register herkend is. Henok Werie Fre is weer terug in Zweden en gaat aankomende maandag in Eskilstun voor het gerecht.

De Eritreaan, met het geboortejaar 1980, was al eerder veroordeeld voor een gewelddadige verkrachting in Boden in april 2007.

Het slachtoffer was deze keer een jonge vrouwelijke postbode die van haar werk op weg naar huis was als Henok Werie Fre haar benadert en verklaart dat hij “wil neuken”. Als de jongedame de uitnodiging weigert overweldigt hij zijn slachtoffer en verkracht haar.

– Neuk met me of ik vermoord je. Ik heb een mes bij me, wil je het zien? Wil je dood? Vroeg de Afrikaan aan zijn slachtoffer terwijl hij haar in het gezicht sloeg.

Na zijn eerste verkrachting trok hij zijn prooi in een hoekje en ging verder met zijn mishandeling en verkrachting.

Voor deze gewelddadige verkrachting in Boden werd Henok Werie Fre door de rechtbank veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf en uitwijzing.

Maar toen  begon de organisatie Amnesty International, met behulp van de Zweedse media, een campagne om het agressieve neukaapje in Zweden te behouden, omdat hij in zijn thuisland het risico loopt een”onmenselijke behandeling” te ondergaan. In deze linkse mediakomedie werd verduisterd dat Henok zich schuldig had gemaakt aan een sadistische verkrachting van een Zweedse vrouw. Zijn vreselijke misdaad wordt als een “klein misdrijf” gerapporteerd. Zelfs de Zweedse radio en tv neemt deze formulering over.

In juli 2009 nam de Zweedse immigratiedienst de beslissing. Henok moet in Zweden blijven. Aangezien de “verslechterende situatie” in Eritrea. Wat betekent dat hij risico loopt op een “onmenselijke behandeling”, als hij wordt uitgewezen. Het advies wordt door de Zweedse regering opgevolgd.

Lise Bergh, secretaris-generaal van de Zweedse afdeling van Amnesty International verdedigt later de fatale beslissing – ondanks dat Henok Werie Fre zich weer vergrepen had op een Zweedse vrouw.

Zij voert aan dat het beter is om zware buitenlandse criminelen, zoals verkrachters, in Zweden te behouden, omdat ze het risico lopen op zware straf in het thuisland. Lise Bergh benadrukt dat er internationale verplichtingen zijn die Zweden moet volgen.

“Als Zweden een persoon naar herkomst van land stuurt waar een risico bestaat voor mishandeling, schendt Zweden zijn internationale verplichtingen”, benadrukt het linkse zweefdruifje Lise Bergh.

http://www.friatider.se/antingen-knullar-jag-dig-eller-s-d-dar-jag-dig-amnesty-hj-lte-fast-f-r-r-v-ldt-kt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

43 Comments on “Neuk met me of ik vermoord je”: Amnesty-held nu eindelijk gearresteerd voor beestachtige verkrachting

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 12, 2016 om 01:55 //

  Je moet inderdaad, zeker als vrouw zijnde, toch ernstig van het padje zijn als je dat met droge ogen durft te beweren en al helemaal als de straf voor zo’n afschuwelijke verkrachting zo laag is dat hij enkele jaren later alweer op straat loopt.
  Misschien niet zo netjes maar ik hoop altijd stiekem dat het volgende slachtoffer familie is van zo’n malloot (of zij zelf, dat mag ook)

  Like

 2. Kuikenversnipperaar op laag toerental is voor die gast het hoogst haalbare.

  Like

 3. voorwaarts // januari 12, 2016 om 07:57 //

  Wat zijn we toch gek in het Westen dat we naar die subsidie clubjes als Amnesty nog luisteren.

  Like

 4. Ja, misschien moeten ze bij aankomst in Europa meteen gecastreerd worden; wellicht worden ze dan iets rustiger en geschikt voor de arbeidsmarkt….

  Like

 5. Ballen afhakken!!! Regelrecht terug naar zijn zandbak. En wat zijn die linkse Zweden toch van de pot gerukt zo knettergek zijn ze.

  Like

 6. trebor2110 // januari 12, 2016 om 08:47 //

  ik ga vanmiddag wat bomen vellen en in de hakselaar stoppen , daar pas ook wel een Iriteer in .

  Like

 7. Fuck up met je ‘internationale verplichtingen’ !!! Oil for immigration krankzinnigheid !!!
  We hebben met wetgeving te maken die flink op de schop moet. Dit is zelfdestructie en hiermee zijn massa’s burgers het vast niet eens …

  Like

 8. Leo van Haaren // januari 12, 2016 om 10:52 //

  een schande dat het gebeurdt en het volk niets doet omdat het hun niet is gebeurt

  Like

 9. jungleelephant // januari 12, 2016 om 11:41 //

  We weten allemaal dat Amnesty niet deugt;nog voor geen meter!

  Liked by 1 persoon

 10. De directeur van de Nederlandse Immigratie en Naturalisatie Dienst is Rob van Lint.
  Een pure GroenLinkser, google maar eens wat op zijn naam.
  Gevolg: iedere Afrikaner of Aziaat die hier komt binnenwandelen, krijgt een verblijfsvergunning. Ook oorlogsmisdadigers, jihadisten, andersoortige criminelen, noem maar op.

  Like

 11. Dankzij IND-directeur en GroenLinkser Rob de Lint loopt dit heerschap nu in Amsterdam.
  Maar de burgemeester slaapt er geen minuut minder om: “Amsterdammers zijn zo lief”.
  https://mobile.twitter.com/Mirjam152/status/686566582387109888

  Like

 12. En voor de verloren momenten beveel ik de volgende site aan. Geeft een indruk wat er zoal rondloopt als vluchteling in Europa. Tot nu toe moeiteloos van een verblijfsvergunning voorzien in o.a. Duitsland, Nederland en Zweden.
  https://mobile.twitter.com/EU_MilitiaWatch

  Like

 13. Al die clubs mogen hand in eigen boezem steken, altijd is er iets en altijd is er zo,n directeur die zich verontschuldigt voor *misverstanden*, ontmantelen die clubs of op zijn minst als de elite hier gekortwiekt is, eruit stappen. Nederland gaat zijn ware gezicht tonen, De Nederlandse Leeuw.

  Like

 14. LinksKnecht “Krapuul’ op mijn Twitter met haar onzin mogen aanhoren.
  Het volgende plaatje het verhaal interesseerde haar niet wil zeggen ik ben een ‘Haatzaaier’!
  En dat krijg ik te horen van iemand die zich ‘Krapuul’ noemt ! Daaag, Blokkade en weg !
  Een beetje promotie voor het artikel.
  .

  Like

 15. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // januari 12, 2016 om 14:54 //

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 16. Dit boek zou vertaald dienen te worden in NL; zodat meer mensen op de hoogte kunnen worden gebracht aangaande de ontwikkelingen die het zover hebben laten komen …

  http://m.friendfeed-media.com/e5c9250a92067c9ac700a57770c6d85cdca60ad0
  Fjordman – Defeating Eurabia

  Like

 17. mushroom // januari 12, 2016 om 18:50 //

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Na-Keulen-criminele-asielzoeker-moet-sneller-Duitsland-uit-2744509W/?masterpageid=158493

  Een zoethoudertje, in de praktijk gaat t niet werken. Je mag ze niet uitzetten in landen van herkomst als het daar gevaarlijk is.
  Dus, ze mogen blijven.
  Dus het heeft geen zin.

  Meer dan 200.000 niet geregistreerden??? Waar o waar zijn ze??

  Like

 18. @Mushroom, je vergeet nog de asiel maffia.
  Al die extreem linkse advocaten die zich een slag in de rondte liegen en verrijken door die kolonisten hier te houden

  Like

 19. Claudia M. // januari 12, 2016 om 20:26 //

  Tony // januari 12, 2016 om 08:36 //
  Ineens ga je begrijpen waarom die Arabieren al hun mannelijke slaven castreerden.

  Liked by 1 persoon

 20. mushroom // januari 12, 2016 om 20:46 //

  @Bert
  Ik blijf bij mijn conclusie: struikblok is de linkse meute, socialistische facisten, anarchisten, gebrainwashte jeugd met “wij zijn 1″, No Borders” club. Van bloggers, media, advocaten tot de links docialistische elite.

  Om onze minister Dijkgraaf te demoniseren, vind ik fout. Hij doet zijn werk. Hij kan niets anders dan’ Befehlen’ opvolgen.

  De wereld wordt niet geregeerd door politici, maar door de Multi Nationals, CEO’s, Banken kartel en de kerk van Satan. Follow the money.
  Mufti Merken is een gazant van Brussel. En zij hebben de macht, geld en het leger (wapens).
  Zelfs Rutte kan weinig, hij is afhankelijk van Brussel. We zijn geen soevereine Staten meer, maar met kettingen gebonden aan T gedrocht Brussel.
  Dit jaar breekt sowieso de pleuris uit. En dat weten de Thecnocraten.
  Ze zijn al op voobereid op chaos.
  De Illigalen zijn uitgenodigd door Mutti ! Moeten we niet vergeten.
  Als er strenge regels en asielwetten waren, konden we ze hierop aanspreken.
  Ik zie ze ook liever gaan.
  Het is allemaal bewust op gang gezet. Het kan niet anders.
  Om nu individuele ‘vluchtelingen’ aan te vallen en in elkaar te schoppen, is ook laf. Het sperlt links in de kaart en je schiet er geen bal mee op.
  Dozijn D66 pro deo advocaten staan klaar voor verdediging van de vluchteling en jij mag gaan dokken.
  Het is dus onlasngs gebeurd in Keulen. Knokploegen ! Om willekeurige vluchtelingen, buitenlanders in elkaar te meppen.
  Dus, krijg je weer een discussie!!

  Like

 21. jungleelephant // januari 12, 2016 om 23:01 //

  Haha,was pure noodzaak!

  Like

 22. “De nieuwe aanwinst uit de woestijn van Islamfrika…”

  Wat is dat nou voor flauwekul?! Wanneer stopt nou de westerse samenleving om alles blindelings te geloven wat media haar voorschotelt en uiteindelijk eens voorbij de oogkleppen gaat kijken?

  Of is de Nederlander met het gezond verstand aan het uitsterven?!

  Elk jaar vinden er, alleen in Nederland, ca. 10.000(!) verkrachtingen plaats!. Dat zijn er dik 192 verkrachtingen gemiddeld per week! En hiervan wordt slechts(!) van 24 gevallen een aangifte gedaan. En weer hiervan komen wij maximaal 20% terug in de media.
  Dat is zo’n 1 op 2500 gevallen!!! En dan is daar, vreemd genoeg, bijna altijd een allochtoon (lees: een donkere figuur) bij betrokken!

  De voor- noch de achternaam van deze imbeciel is islamitisch!
  Ook al is hij een moslim, wie weet dat hij niet enkel op papier “moslim” is?!
  Ten slotte geen enkel geloof predikt geweld en misdaad, niet waar?
  Mag je het christendom verantwoordelijk houden voor misdaden van een christen? Nee!
  Zo mag je de Islam ook niet verantwoordelijk houden voor misdaden van een moslim of een “zogenaamd moslim”.

  Over de hele aardbol, is elke aanslag van de zogenaamde jihad groeperingen een pure perceptie-operatie waarbij symbolen van islam op cynische wijze gebruikt worden!

  Taliban, Al Qaida, IS en nog vele andere instrumenten zijn immers in het leven geroepen door westerse mogendheden als VS, Engeland en Frankrijk aan de éne kant en Mossad van Israel aan de andere kant met het enige doel: telkens aanslagen in scene zetten tegen de westerse samenleving zodat de schuld neergelegd kan worden bij moslims en de islam! Niet alleen kunnen zij de moslims zodoende simpelweg zwart kunnen maken bij de rest van de aardbewoners!

  En ja, dat werkt!

  Op hun beurt kunnen zij deze aanslagen als excuus gebruiken om het Midden-Oosten verder leeg te plunderen onder het mom van “represailles” om zodoende grote hoeveelheden Arabische olie “bijna gratis” binnen te slepen!

  Dat is niet twee, maar vier vogels met een steen raken!

  — Je maakt je vijand zwart…
  — Vervolgens deel je klappen toe aan je vijand…
  — Daarna maak je je vijand weer voor jaren lang olie afhandig…
  — En zo houd je je vijand economisch en politiek van je afhankelijk…

  Wie vindt nou niet opvallend dat bedreigingen en/of aanslagen van zogenaamde “islamitische terreurgroeperingen” de laatste tijd opnieuw aan de orde van de dag is nu de Palestijnse staat steeds door meerdere landen wordt erkend?

  Wie was eigenlijk degene die daar decennia lang een stokje voor stak?

  Was de Palestijnse staat niet de belangrijkste obstakel op weg naar “het Grote Israel”?

  Is het niet bedenkelijk genoeg dat de aanslagen in Parijs kort na de erkenning van de Palestijnse staat door Frankrijk plaatsvond?

  Jazeker, dat hadden de Fransen niet mogen doen!

  En jawel, alweer heeft de Israelische Mossad met één steen twee vogels geraakt!

  — De Fransen hun lesje geleerd!
  — En als bonus, kreeg hij het voor elkaar om zijn aartsvijand (= moslims) alweer zwart te maken!

  Hij kreeg zijn gelijk! Hij kreeg zijn zin!

  Immers leiden dit soort terreur activiteiten tot afkeer tegen de islam in de westerse samenleving en versterkt de hand van Israel die dan met gebalde vuist op de kop van Palestijnen kan blijven hameren!

  Like

 23. @Pigeon With Olivetwig // januari 12, 2016 om 23:05 //

  Leuk verhaaltje van je. Dus de joden hebben het weer gedaan?
  Moslims doen natuurlijk nooit verkrachtingen, en als het lijkt alsof dan is het door de joden georganiseerd zeker.

  Je hebt zeker op deze site het artikel over Marocchinate nog niet gelezen.
  https://fenixx.org/2016/01/12/van-taharrush-naar-marocchinate-slechts-een-kleine-stap-voor-een-moslim-een-stap-die-het-einde-kan-betekenen-van-onze-westerse-beschaving/

  Dan zal ik je even verwijzen naar het begrip op wikipedia:

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Marocchinate

  Een marokkaans legioen genaamd Goumiers van het franse leger trok 18 mei 1944 Italië binnen, deze marokkanen trokken van dorp naar dorp en voerden massaverkrachtingen uit. Wie tegenstand bood werd vermoord.

  Dat heeft de Mossad zeker ook georganiseerd als ik jou mag geloven?

  Wat betreft de gebeurtenissen in de duitse en zweedse steden. Die lijken op de Marocchinate in het klein.

  Verschil met toen: de daders nu hadden geen vuurwapens, er zijn minder verkrachtingen uitgevoerd en er zijn (waaeschijnlijk) nog geen doden gevallen. Het gedrag komt overeen met vroeger en ook het soort mensen dat de daden uitvoerden.

  Maar dat hebben de joden vast ook wel weer gedaan of georganiseerd.

  Like

 24. Nogmaals even duidelijk, de Islam=kromzwaard=koran=moslim=onderdrukken=verkrachting=uitmoorden=overheersen. Dus uit een alinea van de schrijver Pigan with olivertwig die zegt:..Zo mag je de Islam ook niet verantwoordelijk houden voor misdaden van een moslim of een “zogenaamd moslim, klopt niet, de moslim haalt zijn opdrachten en levenswijze direct uit de koran met als een doel, zorgen dat alleen de Islam overheerst, en daarom moeten er koppen rollen of op een andere manier de ongelove uitschakelen. OPDRACHT OPDRACHT OPDRACHT, zo staat het in de koran. Islam is mohammed is moslim en moslim is mohammed is Islam=kromzwaard. Laat dit nou eens doordringen in die hersencellen. Oh en moslima = baarmoeder = instrument= alles geoorloofd om zoveel mogelijk soldaten te baren !!!!

  Like

 25. Alleen de mohammedan mag met zaad strooien, zoveel mogelijk soldaten voor mohammed. Al het andere moet vernietigd worden anders lukt de Islamisering niet.

  Like

 26. @Pigeon, je weet, dat duiven bekend staan als vliegende ratten?.

  Like

 27. @Ron, die marokkaanse verkrachters deden het nadat de oorlog was afgelopen nog een dunnetjes over in het Zwarte woud.
  Figuren als Pigeon liegen alles wat los en vast zit aan elkaar omwille van hun extreem linkse standpunten.

  Like

 28. Figuren als Pigeon vergiftigen de Nederlandse samenleving met hun leugens.
  https://jalta.nl/buitenland/marocchinate-in-duitsland-de-vergeten-vrouwen-van-freudenstadt/

  Like

 29. Precies Ron, vertel het maar even duidelijk, bij E.J.Bron zit ook zo,n figuur ene Seculiere kemalist die zit daar behoorlijk onzin uit te kramen, en ik heb me gisteren behoorlijk kwaad gemaakt met dit figuur.

  Like

 30. Tijl Uylenspiegel // januari 14, 2016 om 02:33 //

  Naast de vele denkfouten die Pigeon maakt is er wel één heel duidelijk, hij denkt dat een aanranding hetzelfde is als een verkrachting. Dat is niet waar, bij een verkrachting is het slachtoffer gepenetreerd, dat is bij een aanranding lang niet altijd het geval.

  Like

 31. @ Pigeon With Olivetwig // januari 12, 2016 om 23:05 /

  Ten slotte geen enkel geloof predikt geweld en misdaad, niet waar?
  ——————-

  Weet je wat, ik begin er niet eens aan met argumenten. Ga maar in de zandbak spelen. Zwaai.

  mohammedanen spoelen we simpelweg door hier en taqiyya ben ik niet van gediend.

  Like

 32. @Guardia

  Ah, Seculiere. Die ooit vertelde dat Turkije zo’n fijn feministisch land was, omdat de pleegdochter van Ataturk de eerste vrouwelijke piloot ter wereld was. Ze heette Sabiha Gökcen en was Armeense, door haar moeder in een weeshuis achtergelaten voor haar veiligheid, waar Ataturk haar wegroofde. En ze was niet zomaar piloot, ze was bombardeer piloot, vraag elke Koerd maar wat ze in de massaslachting van Dersim heeft aangericht.

  En als je Seculiere helemaal over de rooie wil krijgen moet je dit even melden:

  Mustafa Kemal Ataturk: A Maniac, Psychopath and Mass-Murderer
  http://www.liveleak.com/view?i=866_1424615880

  Ghehe.

  Like

 33. Turkije is een fascistisch land geworden waar andersdenkende worden vermoord op opgesloten.
  Er moet een boycot komen van Turkse producten en een verbod om daar naar toe te gaan.
  Geen steun aan de fascist Erdogan!!.

  Like

 34. Is ie portier bij een gereformeerde partij op het Binnenhof of zo?

  Like

 35. Dank je Fubar, weer extra info, wist ik niet, ik leer elke dag. Maar deze idioot is wel heel erg bezig hier.

  Like

 36. Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen.

  Like

 37. 1957johan1957 // februari 22, 2016 om 11:52 //

  Dat wijf van A.I is gek, ik hoop dat zij het zelfde ondergaat als de postbode mevrouw. Dan kijken of dat wijf ook nog zo lult.

  Like

 38. Dit soort mannen mogen standrechtelijk geexecuteerd worden want dat is de enige taal die ze begrijpen, geen theedrinken, pappen en nathouden. Geen dure rechtzaken aan besteden, boter bij de vis aub.

  Like

 39. Nogmaals, een draadje erom, afbinden, en dit zwarte vieze zaakje valt er vanzelf langzaam af na een paar weken. En dan terugsturen zonder paspoort want die is toch niet geldig.

  Like

 40. marian van cranenbroek // juni 18, 2016 om 14:14 //

  Gewoon bij dit soort mannen een penis amputatie doen, dan kan hij deze in ieder geval nergens meer insteken. Wordt alleen moeilijk als hij naar het heren toilet moet.

  Like

 41. jackvanderveen // januari 19, 2017 om 03:22 //

  Spoedopname verzocht/ geëist in het PieterBaan voor Pigeon with Olivetwig!
  Hier zit de gehele kabelstreng los en maakt gruwelijke kortsluiting.
  Beter demonteren en afvoeren die handel. Ziet er dus zwart uit voor Pigeon with Olivetwig.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. “Neuk met me of ik vermoord je”: Amnesty-held nu eindelijk gearresteerd voor beestachtige verkrachting | E.J. Bron
 2. Geen jonge mannen meer. Nul! | Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s