Nieuw

Eberhard van der Laan is een leugenaar en hij weet het

Het is een rat, menselijk vullis, gajes, hij verdient niet levend rond te lopen.

Dit zal ik je nooit vergeven, klootzak:

Weet je wat ook de wet is, zeker als je verantwoordelijk minister bent, dat je antwoord geeft op kamervragen. En niet de vraag van de PVV over de immigratiekosten afdoet als: wij geven geen cijfers over mensen, terwijl je twee weken later, op eigen initiatief komt met de cijfers wat de oudjes in dit land ons wel kosten.

Weet, gedrocht uit de hel, dat de tijden aan het veranderen zijn. Als de revolutie van de rechtvaardigen niet komt en je aan hun handen ontsnapt, dan zal het kwaad van islam, waar jij mee collaboreert, overwinnen en jou en je kinderen verzwelgen. Weet je dan niet wat er met de linksen, die Khomeiny aan de macht brachten, gebeurd is? Het maakt me niet uit of je het weet, ik weet het, en ik weet dat jij en de jouwen hetzelfde lot wacht.

Twee dagen terug scheef ik over hoe je een democratische demonstratie wil verstoren met je NSB-knokploegen. Je nazi-methodes zijn bekend.

Maar je bent, helaas, niet gestikt in je eerste leugen(het was bij lange na niet je eerste, maar zo gaat het spreekwoord nou eenmaal).

Van der Laan geen: Keulen in 020

Heb jij een glazen bol?

Nee.

Begrijp jij iets van islam?

Nee.

De burgemeester van de hoofdstad des lands, Eberhard van der Laan, gaat vannacht rustig slapen. De burgervader acht het uitgesloten dat een massa-aanranding als in Keulen mogelijk is in Amsterdam. Powned >>

En dan komt die met het volgende zotte argument:

“‘Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, aldus Van der Laan.

“Ik vind” is geen argument, geen onderbouwing met argumenten. “Ik vind” is gebakken lucht, apekool, misschien wensdenk je het, omdat je kleine kinderen hebt, maar islam zal geen mededogen met ze hebben omdat jij ongekozen burgemeester bent. Het zal ze net zo vergaan als de kinderen van de stadhouder van Constantinopel. Voor jouw ogen. Ik vraag me alleen af of ze dat op De Dam zullen doen, in de Stopera, de Nieuwe Kerk, of de Westerkerk. En je zal mogen toekijken:

20151218_192216[2]

islam kent geen genade. Ik tot voor kort nog wel, ik kom tenslotte uit die Joods-christelijke cultuur die jij aan het vernietigen bent. Maar mijn genade verdwijnt in het aangezicht van zoveel doortrapte slechtheid. Ik kan het niet meer opbrengen. Het is een gruwelijke gewetensleegheid die me omvat, het heeft me bij de kladden en ik kan het niet meer afschudden. Ja, ik wens jou, en je mede-fascisten de dood. En dat voelt helemaal niet fijn in mijn hoofd. Maar, als jullie mij, letterlijk, naar het leven staan, dan is dat wat bezit van mij neemt. En nee, ik heb dat nooit gewild, ik heb daar nooit om gevraagd. Het komt volledig op jullie conto.

“‘Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, aldus Van der Laan.

Ik weet niet of je het meegekregen had, maar die hippies slapen al een tijdje niet meer op De Dam. Tegenwoordig staat sharia4belgium daar onder jouw bezielende leiding te demonstreren dat het kalifaat moet komen en alle ongelovigen, ik, dood moeten. En dat vind jij wel best, en laat die éne Nederlander die er wat van zegt arresteren.

Ik heb niet de indruk dat Amsterdammers in de rest van het land bekend staan als ‘lief’, eerder als grof en arrogant. Ook wat dat betreft sla je de plank mis. Maar wat veel erger is, die Amsterdammers (al dan niet grof en arrogant) zullen inderdaad geen massaverkrachtingen begaan. Wat veel erger is, is dat jij Amsterdammers gelijk stelt in deze zin aan de Barbaren uit Noord-Afrika die al 14 eeuwen westerse vrouwen ontvoeren en in seksslavernij houden, waarvan we er inmiddels 75.000 binnen onze stadsgrenzen hebben, dat jij Amsterdammers gelijk stelt aan de ottomanen die de grootste massamoorden in de geschiedenis op hun geweten hebben, en die tot op de dag van vandaag weigeren hun ontelbare genocides toe te geven, nee, er zelfs nog steeds trots op zijn, en waarvan we er een vergelijkbaar aantal binnen onze stadsgrenzen hebben. Je kan me niet harder beledigen dan me te vergelijken met een mohammedaan. Had ik je al gezegd dat ik je nooit zal vergeven?

“Amsterdammers zijn daar veel te lief voor”

Ja.

Maar mohammedanen niet. En hoeveel hebben we er daar nou precies van binnen onze stadsgrenzen, terwijl jij er elke dag meer uitnodigt? Weet je wat er tijdens de reconquista gebeurde met hen die de stadspoorten open hadden gezet voor de Moren? Als dat niet je lot zal zijn, dan toch wat Oriana Fallaci zo beeldend heeft beschreven hierboven hoe mohammedanen omgaan met de stadhouder en diens familie eens de stad gevallen is. Ik zal je niet komen redden.

“‘Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, aldus Van der Laan.

Grenzen? De grenzen staan wagenwijd open gewetenloze moordenaar! Welke grens heb je ooit gesteld? De complete top-600 voorzie je van huis, uitkering, en wijf(ongelovige-slavinnenhoer) als je de kans krijgt. Als er iets is dat de overtreffende trap van collaboratie verpersoonlijkt dan ben jij het wel. Je hebt helemaal nooit iets gedaan tegen het dagelijkse seksuele geweld en de intimidaties die nederlandse vrouwen in Amsterdam ten deel vallen door jouw mohammedanen. Naast collaborerende nazi ben je ook verkrachtingsmedeplichtige, jij schiep de omstandigheden. In een normaal land had je aan een galg gehangen. En niet in de afgrijselijke Stopera van je, maar maar midden op De Dam, voor het Echte Stadhuis van Amsterdam dat gestolen is door de junta die zulke goede vriendjes is met elke islamitische slavendrijver en olieboer en vrouwenmishandelaar ter wereld.

“We stellen grenzen”

Je liegt.

Van de week nog liet je Jodenjagende Marokkanen lopen. En dan zou ik je moeten geloven dat je vrouwen wel zou beschermen door “grenzen” te stellen? Je bent een laffe zak. Eén van de ergste. Een smerig onderkruipsel. Vuilak. De Jodenjacht is al jaren gaande in Amsterdam, net als de Vrouwenjacht. En je hebt er nooit iets aan gedaan. Je staat aan de kant van de islamitische nazi’s.

Welke grens, Eberhard? Je zegt weer helemaal niks concreets. Zo iets gebeurt niet op onze straten? Ben je na de slaaphippies ook Theo van Gogh alweer vergeten? Je hebt geen geweten he? Misschien is het maar goed dat, tegen mijn zin, het mijne door jullie ook beetje bij beetje afgebroken wordt. Misschien is dat wel nodig om net zo, zonder enige scrupules, de strijd met jullie aan te gaan. Je produceert niks dan bedorven rioollucht die opstijgt uit je door en door verrotte verradersmentaliteit.

“Zonder dat ik het aannemelijk kan maken denk ik dat het uitgesloten is. Ik denk dat het in Amsterdam heel erg duidelijk is dat je lief met elkaar moet zijn en dat we grenzen stellen.

Bij gebrek aan argumenten herhaal je het nog maar even? Weet je wie ook heel goed was in herhalen? Ja, dat was ook een socialist.

Moslims pissen op jouw wetboek, lachwekkende gek. Moslims hebben hun eigen wetboek meegenomen:

koran

Van der Laan >>

En nee. Ik dacht het niet:

De burgemeester van de hoofdstad des lands, Eberhard van der Laan, gaat vannacht rustig slapen.

Besef maar dat je elk moment een tot het uiterste getergde burger tegen kan komen die een einde aan jouw leven maakt. No more sleep for you fuckhead.

De rest van je betoog getuigt er ook van dat je compleet de weg kwijt bent, maar door computerproblemen (die nog al wat tijd opslokten) kon ik daar niet ook zo uigebreid op in gaan:

In Duitsland is wat achterstand in het integratiedebat. Ik geloof dat ze in Duitsland nu een schrik hebben die we vijftien jaar geleden al hebben gehad.”

Daarnaast geeft de burgervader aan dat hij zich “suf praat” met jonge teruggekeerde Syriëgangers. “Er worden een heleboel lelijke dingen gezegd over thee drinken, maar ik vind in dit opzicht de dialoog het belangrijkste”, verklaarde Van der Laan. Hij wil salafistische organisaties dan ook niet verbieden.

Achterstand? Integratiedebat? We hebben geen integratiedebat hier, regent. Dat wordt door jouw mede-collaborateurs permanent gesaboteerd. En dat je suf was dat wist ik al, ik wist niet dat het kwam doordat je blijkbaar op goede voet staat met Syrië-jihadisten, en ga er maar gerust van uit dat mohammedanen jou nog veel suffer vinden. Die lachen om toekomstige slachtoffers met verkrachtbare vrouw en drie minderjarige kindertjes. Dialoog? Met je moordenaar? Nazi’s niet verbieden, niet beseffen dat islam (salafisme-geneuzel is onzin, dat is gewoon islam) er een overtreffende trap van is. Waar is jouw trap? Om je van af te schoppen.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

36 Comments on Eberhard van der Laan is een leugenaar en hij weet het

 1. Gehele artikel in 4 letters samen gevat: PvdA
  De Allochtonenkrapuulpartij ze verdelen onderling de baantjes en zijn vanwege hun idealisme niet capabel om iets goed af te ronden.
  Het enige wat ze wel goed afronden is de Genocide onder de Autochtone Bevolking !
  En de media ‘pent’ de onzin van dwaas van der Laan over. De mongool die zijn Eigen Kinderen de dood in jaagt vanwege zijn idealisme ! Achterlijkheid troef.
  Ik schrijf hem volgende week ook nog maar eens een Wauso !

  Like

 2. We moeten een werkkamp van Rottummerplaat maken en als we deze arme dwazen daar wasknijpers laten maken kunnen we de goedkoopste wasknijperleverancier ter wereld worden, zoveel arme dwazen zijn er hier. Rottumerplaat zal trouwens wel te klein zijn, doe de NO-polder plus Ijsselmeer, Noord-Holland en Groningen d’r maar bij.

  Like

 3. Maar waarom toch? Waarom deze zelfdestructie van het Joods/Christelijk continent?

  Na de Tweede Wereldoorlog was West-Europa onder de sterke invloed van de Verenigde Staten. Mede door die invloed werd besloten om een alliantie met de Arabische wereld aan te gaan ten gunste van de “vrijhandel”.
  Dit project heet “Eurabia”.
  Deze strategie was gericht op het creëren van vrij verkeer van Euro-Arabische-personen en goederen binnen haar grenzen. Dit was dan ook de basis voor het immigratie en culturele en educatieve beleid van de Europese Gemeenschap met betrekking tot de Arabieren.
  Bij de eerste top van de “Euro-Arabische dialoog” in Cairo in 1975 werd er een aantal afspraken gemaakt over de distributie en promotie van de “Europese islam”, en de Arabische taal en cultuur door middel van de oprichting van een Arabische cultureel centra in de grote Europese steden.
  Dit werd gevolgd door andere overeenkomsten en ontworpen om de Euro-Arabische culturele, economische en politieke symbiose te versterken.
  In de afgelopen drie decennia werd tussen de Europese Economische Gemeenschap en de Europese Unie, aan de ene kant, en de leden van de Arabische Liga, aan de andere kant, een groot aantal informele overeenkomsten ondertekend op grond waarvan de gezamenlijke culturele en politieke ontwikkeling van Europa zou blijven groeien.
  De vier meest opmerkelijke overeenkomsten:
  1. Europese ambtenaren zouden formeel leren omgaan met Arabische immigranten, en zorgvuldige en gevoelig omgaan met betrekking tot de cultuur, gewoonten en tradities van de immigranten.
  2. Arabische immigranten zouden onder de controle van hun vroegere landen blijven, en zullen worden onderworpen aan hun wetten.
  3. Geschiedenisboeken in Europa zouden worden gerecycled met deelname van Arabische historici (die, uiteraard, te overwegen, laten we zeggen, de Slag bij Poitiers en Lepanto, of de Spaanse Reconquista in een ander licht dan tot die tijd gebruikelijk was in Europa).
  4. De leer van de Arabische taal, Arabische en islamitische cultuur in Europese scholen en universiteiten zou worden overgeleverd aan de genade van de Arabische leraren…

  Politiek correct Europa is verloren, er is geen weg terug!
  Misschien is het nog niet te laat om ons van het Amerikaanse juk los te maken en ons aan te sluiten bij de Euro-Aziatische-Unie van Putin?

  De Amerikaanse president Thomas Jefferson: “Ik beef voor mijn land als ik denk dat God rechtvaardig is.”

  Like

 4. Een linkje zou wel fijn zijn:
  http://fubarfubar.blogspot.nl/2012/12/olie-voor-immigratie-de-resolutie-van.html

  Maar dat is enkel wat ik zo beschikbaar heb. Ik zou heel graag meer zien. Al denk ik niet dat het voorhanden is, en ik heb wel een beetje gezocht.

  Like

 5. Misschien een vergelijkbaar verhaal, of vindt u dit artikel interessant?
  http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?ref=SERP&br=ro&mkt=nl-NL&dl=nl&lp=RU_NL&a=http%3a%2f%2fwww.vestnik.com%2fissues%2f2004%2f0804%2fwin%2fvolsky.htm
  Ik zie dat de microsofttranslator, in ieder geval bij mij, niet de volledige tekst vertaalt.
  Maar via Chrome lukt het wel.

  http://berkovich-zametki.com/2007/Zametki/Nomer13/VVolsky1.htm

  Like

 6. Louis Burgemeestre // januari 12, 2016 om 12:42 //

  Amsterdammers zijn zoooooo lief dat ze niet eens met hun eigen Criminelen uiteen kunnen zetten . Amsterdam is nog steeds de crimineelste stad van Nederland.PvdA julie moeten diep schamen voor wat julie burgemeester hier beweerd.

  Like

 7. Van iets andere orde, maar wellicht ook interessant (191 blz. en in Duits, dus misschien leuk i.p.v. een krantje op het toilet):
  http://www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2014/03/Coudenhove-kalergi-Richard-Praktischer-Idealismus-Adel-Technik-Pazifismus.pdf

  Like

 8. TypicalNonTropical // januari 12, 2016 om 15:32 //

  Amsterdam is de ‘hoofdstad’ van Nederland en we hebben dan ook iets om trots op te zijn, is het niet, van der Laan?

  Het Slotervaart Ziekenhuis wordt ingepikt door een op profijt beluste Turkse en vervolgens leeggezogen. De teef vertrekt voldaan en wel naar broedkolonie Turkije, waarmee geen uitleveringsverdrag bestaat ondanks de opname van vele immigranten uit dat land.

  De Bijlmermeer is al decennia een levensgevaarlijk ghetto, de no-go area avant la lettre.

  De Noord-Zuid lijn, een gigantisch fiasco.

  IJburg, een gigantisch mislukt socialistisch project. Huurwoningen vermengt met koopwoningen, en tevens dumpplaats van criminele en overlastgevende Marokkaanse families uit de binnenstad. Gezien het ongekende verval kunnen de destijds bedrogen kopers hun woningen niet meer kwijt en zijn gedwongen om in van der Laan’s ‘paradijs’ te blijven wonen. Lees Xandra Lammers’ beide weblogs over het ‘succes’ van Amsterdam’s morbide welvaartsvernietigende politiek.

  De sociale woningbouw: islamitische ghetto’s, onbegaanbaar en door de politie systematisch vermeden. De ‘mocro-maffia’ zwaait de scepter.

  De bekende cineast Theo van Gogh wordt vermoord door een geradicaliseerde moslim welke behalve een woning ook een bijstandsuitkering van Amsterdam ontving.

  Regelmatige liquidaties van onderwereldfiguren.

  Levendige drugsproblemen en aanverwante criminaliteit.

  Gigantische verkeersproblematiek en parkeerellende.

  In een dergelijke dystopie kunnen groepsverkrachtingen door knuffeldieren van van der Laan niet lang meer uitblijven.

  BLIJF WEG UIT AMSTERDAM.

  Like

 9. mushroom // januari 12, 2016 om 17:38 //

  http://nageltjes.be/wp/?p=20220

  ‘Een beetje dom’😅

  Like

 10. Straks staat ook hij op het schavot.

  Like

 11. polderboy // januari 12, 2016 om 19:39 //

  Tuurlijk staat een ongeklozen ambtenaar aan de kant van de islamitische Nazi’s. Een ambtenaar is een tam dier, dat een beschermd milieu als habitat heeft.

  Tamme dieren weten nu eenmaal niet goed om te gaan met wilde dieren en zullen de laatste bejegen op een wijze zoals we in dierenfabeltjes gewend zijn te lezen, Het tamme dier wordt taal en een buitengewoon slim verstand toegedicht en daarmee poogt hij het bloeddorstige en wilde dier, een sluwe jager, met vriendelijke taal te kalmeren en op hun gemeenschappelijke belangen te wijzen:

  Broer konijn Eberhard sprak aldus:
  “Mijnheer de vos, u weet dat het wenselijk is dat u zich behoort te gedragen, zoals men dat in het belang van allen gewend is in het tamme dieren bos.
  Dat konijnenvrouwtjes in het Duitse bos zijn opgegeten door vossen, zal heel veel honger veroorzaken onder de vossenstand aldaar, want minder konijntjes zullen geboren worden in de toekomst.
  Daarnaast weet u dat ik vegetariër ben, en u ziet hoe gezond ik ben, en welk een overvloed aan gewassen in dit bos groeien. Ik vind dat u als lieve vos bekend staande, het recht hebt om in ons geweldige bos u tegoed te doen aan onze gewassen. Bij deze nodig ik u uit om zich als vegetariër te integreren en te vestigen in ons bos. En bedenk eens hoeveel rijke maaltijden u dat nog eens voor uw nageslacht oplevert!”

  De sluwe vos was zo overrompeld door broer konijn zijn woorden, dat hij de eerste dagen wanhopig op worteltjes en slablaadjes kauwde, totdat hij zijn sluwe verstand weer op orde kreeg…

  Like

 12. Fijn hè, Syrische vluchteling pleegt aanslag op Duitse toeristen en Mufti Merkel maakt het in eigen land ook mogelijk.
  De arabier kent geen dankbaarheid alleen roof en moordzucht.

  Like

 13. Esperanza // januari 13, 2016 om 02:08 //

  Goed stuk, Fub, ik deel je woede jegens onderkruiper van de Laan. Het kan enkel van kwade trouw getuigen nu uit de mond van een voormalig advocaat die nu voor Amsterdams’ burgervader speelt zulk een achterlijke non argumentatie opborrelt.

  Like

 14. Als u er genoegen in schept om Asscher en Van der Laan voor paal te zien staan moet u vooral de volle 33 minuten uitkijken. Van der Laan vraagt zich bij de journalist af of ie in een verhoor zit en dreigt zo nu en dan met opstappen, de totale arrogantie in beeld, veel treffender kan het niet. Daar kan Melkert nog een puntje aan zuigen. Hij kijkt in de camera alsof ie morgen strafkampen uit gaat vinden en de journalist daarin op zal sluiten.

  http://reporter.kro.nl/seizoenen/seizoen-2014/afleveringen/27-03-2014/

  Like

 15. Esperanza // januari 13, 2016 om 02:22 //

  Amsterdammer W.Tax over liegen dat ’t gedrukt staat.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // januari 13, 2016 om 03:48 //

  Grappig die documentaire over de Wallen, gek genoeg zijn die verhalen wel breed uitgemeten maar het maakt mij nieuwsgierig naar de handelwijze van het Haagse gemeentebestuur. De grootste prostitutiestraat in Den Haag was de Poeldijksestraat, tot mijn grote verbazing kwam ik er een tijdje terug achter dat die hele straat niet meer bestaat! Weg! Bestaat niet meer!
  De Geleenstraat was wel bekender maar in de Poeldijksestraat zaten er altijd veel meer.
  Vroeger gingen we daar met kameraden weleens onze ogen uitkijken. Vele jaren later kwam ik er een keer midden in de nacht voorbij en keek vanaf de Parallelweg erin en was volkomen sprakeloos, het was drukker dan de Spuistraat op koopavond! En niet of nauwelijks Nederlanders te zien, je kreeg acuut medelijden met die meiden, die kregen nauwelijks de tijd om op te staan…

  Like

 17. Het allereerste shot van dat filmpje, door de steeg richting de Oude Kerk, waar Neree geboren is. 6 panden naar rechts van waar de camera staat zit nog steeds, één van mijn vroegere stamkroegen. Ik ben er weggegaan toen die hells angels bier in kleine glazen gingen schenken, mietjes. Dat is wel midden op de Wallen ja. Dan liepen we altijd even van de ene kroeg naar de andere, soms de ‘toeristische’ route en soms niet. Al is het maar 500 meter, het is een wereld van verschil hoe je wandelt. En ja, naast de altijd aanwezige toeristen, zijn de mohammedanen ook daar steeds talrijker geworden.

  Docu komt uit dit stukje dat ik eens schreef op verzoek van onze reageerder Bert:
  http://fubar.mobi/2014/05/31/4361/

  Zeg Bert, als je dit leest, vraag eens of ik alweer onze stamkroeg in mag. Ik was er een paar weken voor oud&nieuw uitgemieterd, omdat … ik het weer eens over islam had ;P

  Like

 18. Mag jij ook al niet meer die stamkroeg van je binnenkomen Fub? Leuk.
  Ik hoop dat het iets te maken heeft met mijn laatste bezoek aan je kroeg. Misschien associëren ze jou met mij. Hoop ik.

  Like

 19. Geef maar toe dat je toen je diep schaamde voor mij.

  Like

 20. Nee, ik liet de betreffende barvrouw twee weken later de foto’s zien die ik van jou en je zoon gemaakt had, en vroeg haar:

  Kijkt deze zoon naar zijn vader op [ … ] alsof het een slechte vader is? Toen liep ze zwijgend en knarsetandend verongelijkt de keuken in. En ja, het was dezelfde barvrouw die mij er laatst uitzette.

  Maar dat is toch primair omdat ze alcoholdrinkende pillenslikkende om zich heen neukende ‘moslima’s’ met opblaastieten in te strakke truitjes als vriendinnen heeft en denkt dat dat ook islam is.

  Like

 21. Louis Burgemeestre // januari 13, 2016 om 06:06 //

  V.D. Laan heeft gelogen alleen een politieker liegt bijn na niet, en dat is Wilders en zijn PVV.Geef ze de mandaat om te regeren alleen als het anders niet kan.

  Like

 22. Dit soort straks allemaal op het schavot

  Like

 23. En Louis Burgemeestre, svp niet zovaak met versen gooien hier, ik begin in mijn mooie salon steeds vaker kruisbeelden zien zweven, ik raak er een beetje van slag en mijn bloeddruk ook.

  Like

 24. Louis Burgemeestre // januari 13, 2016 om 18:13 //

  Tsia Guardia civil; ik ben een gelovige gereformeerde,zonder de bijbel te raadplegen gaat bij mij niets.Het ligt bij mij ook in de familie, ik ben een nakoomling van een Hugenote die Frankrijk in 1572 tijdens de Bartholomeus nacht moest vluchten.Denk er aan dat er alleen twee echte democratien in deze wereld bestaat dat was onze Nederlandde eesrte democratie in de hele wereld, en de USA dat door de Pilgrim Fathers opgericht wordt, met Nederland als voorbeeld.Kruisbeelden zie je bij mij thuis nergens het is en blijf alleen een symbool dat ik een aanhanger ben van Jezus Christus,onze koning.Dan moet je net als E.J. Bron, mij er uit laten smijten.

  Like

 25. Louis Burgemeestre // januari 13, 2016 om 18:21 //

  Beste Fubar dat moeten niet wij doen, dat doen ze zelf wel ik bedoel van der Laan en Lodewijk Asscher.zichzelf belachlijk te maken.

  Like

 26. G.Deckzeijl // januari 13, 2016 om 23:11 //

  @l.burgemeestre alias luckybee: je spoort niet.
  Ga maar terug naar de Gordel van Smaragd, ga daar de allahschreeuwers
  maar tot het gristenDOM(nee, geen tikfout) bekeren, ok?

  Like

 27. Ze mag van mij geloven, ze mag haar mening zeggen, maar houd uw zaligmakende bijbelstukjes aub achterwegen, die doen hier niet terzake. Louise, ik ken mijn eigen exschoonmoeder in u en die leed jammergenoeg aan godsdienstwaanzin, triest voor haar maar de hele familie leed onder haar gezag en dominantie. Dus stop hiermee op deze site bepaalde zaken te verkondigen. Mensen willen nu oplossingen en die krijg je niet van onze lieve Heer, dat moeten wij zelf doen door met onze wil en keuze de oplossingen voor wereldse zaken in gang te zetten en misschien maken we verkeerde keuzes maar dat is dan meteen onze groei en leerprocessen. Kan je het hier mee doen Louise?

  Like

 28. Louis Burgemeestre // januari 14, 2016 om 05:54 //

  Beste Guardia civil, zo als je ziet ben je in deze website niet de enige.ik heb alleen een beroep gedaan op mijn mede Gereformeerden die de foute weg van Willem Aantje gevolgd hebben,en die van Karel Marx.De goeie weg is die van onze Heer Jezus Christus en van niemand anders.De NT is er vol van, e n de profetien in de Oude testamnet.

  Like

 29. Een heuse rebel en anarchist die Jezus van jou. Schopte de geldwisselaars uit de tempel. Vergelijk heden ten dage de EU-banken. Kwam in opstand tegen het gezag, Romeinse rijk, vergelijk heden ten dage, weer de EU. Kwam al in opstand tegen islam voor het uitgevonden werd, ipv. de overspelige hoer te stenigen vroeg hij; wie zonder zonde is werpe de eerste steen. En gelukkig ook geen pacifist maar zeer geweldbereid. Want dat betekende dat ‘andere wang’; sla me nou eindelijk eens vol op de bek, want dan neem ik ook het recht jou in elkaar te trappen!

  Maar wel een mislukkeling natuurlijk, een beetje aan een end hout gespijkerd worden op je 33ste zonder ook maar iets van de voornoemde doelstellingen verwezenlijkt te hebben.

  Like

 30. Louis Burgemeestre // januari 14, 2016 om 06:22 //

  Hij heeft wel voor ons zichzelf geofferd, en zo ons mensen weer met de Vader verzoend dat Adam en Eva heeft verpest,.Zo dat wij weer eeuwig kunnen leven.Net als Goden.onder de God van Abraham.

  Like

 31. polderboy // januari 14, 2016 om 09:42 //

  Hoi Louis, die jongens in Raqqa zijn ook nogal bijbelvast. Die bijbel van hun noemen ze de Koran en Abraham is daarin de eerste moslim. Zijn dat vrienden van je?

  Like

 32. Het houd niet op, volharden. Bekijk het maar.

  Like

 33. Kleine mannen op koers. Geen nieuwkomers, maar hetgeen zich in de klassen bevindt en in de straten en ook daar praatjes hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s