Nieuw

Video – Moslim immigrant is trots over zijn 7 moslims groepsverkrachting van een Duits meisje wat nog maagd was

Er verspreidt zich over het internet een videoclip waar een immigrant in Duitsland opschept hoe hij met zes andere moslimmannen een Duits meisje heeft groepsverkracht.

Het is niet duidelijk of deze film gerelateerd is aan de afgelopen nieuwsjaarnacht, maar het geeft wel een beeld weer van de afschuwelijke opvatting over westerse vrouwen die in Europa in lijn groeit met de massa  immigratie uit MENA-landen. Dat deze immigranten uit het Midden-Oosten en Afrika deze afgrijselijke denkwijze over vrouwen met zich meenemen is niet verwonderlijk, aangezien het in veel van deze landen de norm is, bovenal in islamlanden.

Vooral dat het verkrachte meisje nog maagd was is de islamiet bijzonder trots op. De man spreekt Duits met een accent, maar de film is ook in het Engels ondertiteld.

Bron:

https://shariaunveiled.wordpress.com/2015/12/26/germany-muslim-immigrants-brag-about-gang-raping-a-young-virgin-german-girl-video/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

31 Comments on Video – Moslim immigrant is trots over zijn 7 moslims groepsverkrachting van een Duits meisje wat nog maagd was

 1. Artikel is van 26-12

  Edit rommel: Ja. En?
  Beginnen de sterallures nu al?

  Liked by 1 persoon

 2. Zou de fascist fascisco van jole daar ook bij betrokken zijn?.
  http://media.tpo.nl/2016/01/10/francisco-van-jole-vs-wierd-duk-hoe-wegkijklinks-de-macht-heeft-verloren/
  Overigens waarom wordt Fenixx niet genoemd in stukje als voortrekkers?.

  Like

 3. dit

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // januari 11, 2016 om 01:01 //

  Walgelijk dat zo’n stuk vuil er nog trots op is ook.
  Met enig gemak kun je stellen dat dit een onoverbrugbare kloof is tussen die zandnikkers en ons.

  Like

 5. @Bert // januari 11, 2016 om 00:41

  Esperanza had hier laatst het letterlijke citaat gezet, en opzoeken wordt lastig want Bert -zonder pillen ben ik een plant- Brussen had het in de comments geplant [ … ]. Maar hij zei zoiets als: iedereen die hier nog links plempt naar extreemrechtse sites als Bron of EUnmask krijgt een acute permaban. En GS doet natuurlijk al wat langer wat. Jalta vind ik dan weer irrelevant, verstopt als ze zitten achter een betaalmuur met een zelfgekozen beperkt publiek. En wat was die andere club alweer die aangehaald werd. Nou ja, zo impressionant dat ik ze alweer vergeten ben 😉

  Like

 6. Ja, en wat dan wel weer grappig was dat een reactie onder Brussen’s ban dreiging vermelde dat de extreemrechtse site Bron regelmatig naar artikelen op TPO linkte.

  Like

 7. Esperanza // januari 11, 2016 om 02:04 //

  Dit is van 21-02-2006: https://nl.wikipedia.org/wiki/Wafa_Sultan :
  The clash we are witnessing around the world is not a clash of religions, or a clash of civilizations. It is a clash between two opposites, between two eras. It is a clash between a mentality that belongs to the Middle Ages and another mentality that belongs to the 21st century. It is a clash between civilization and backwardness, between the civilized and the primitive, between barbarity and rationality. It is a clash between freedom and oppression, between democracy and dictatorship. It is a clash between human rights, on the one hand, and the violation of these rights, on other hand. It is a clash between those who treat women like beasts, and those who treat them like human beings. What we see today is not a clash of civilizations. Civilizations do not clash, but compete.

  Like

 8. @Esperanza

  Mij lijkt de vraag. Kunnen we barbaren aan zonder zelf barbaarse methodes te gebruiken? De reconquista duurde 700 jaar en ging niet bepaald zachtzinnig.

  Like

 9. En de volgende vraag is. Moet je een democratische meerderheid (willen) hebben, om dat uit te voeren. Good old Che Guevara zei eens, doe mij maar 60 toegewijde mannen ipv. een leger. (en van mij mogen vrouwen ook)

  Like

 10. Che Guevara doet me denken aan een vriendin van me

  Niks tegen vrouwen. Deze hardcore lesbienne legt elke kerel neer:

  Trek eens aan het touwtje…

  Een goede vriendin van mij, tegen de 60 inmiddels, heeft der hele leven in het leger gediend. Ik zelf nooit, ik moet daar niets van hebben. Zij heeft daar oa. een dubbel paspoort aan te danken, als dank kreeg ze er ook eentje van de Verenigde Staten. Dat gebeurt automatisch als je 5 jaar in hun leger werkzaam bent geweest. Niet echt automatisch, want op een dag werd ze bij de commandant van de legerbasis geroepen. Het volkslied speelde en iedereen stond in de houding. De vlag werd gehesen. En ze kreeg een cadeautje overhandigd voor bewezen diensten. Een indrukwekkende ceremonie.

  Een paspoort. Ze had er nooit om gevraagd, ze wist zelfs niet van de mogelijkheid af. Maar soms komt het verdomde handig uit. Als voorbeeld noemde ze me eens een verkeersongeval in Oostenrijk waar ze bij betrokken was. Op zo’n moment is het handiger je Amerikaanse paspoort te trekken. Dan zeuren ze niet, want ze weten dat de States niet zomaar met hun onderdanen laten sollen. Dit in tegenstelling tot de vele schrijnende gevallen van Nederlanders die jaren doorbrengen in buitenlandse gevangenissen zonder dat de ambassadeur van ons land ook maar één van zijn 10 luie vingers uitsteekt. Als Nederlander mag je gewoon verrekken van je eigen overheid. Het liefst zien ze je gaan, ze importeren wel weer ander stemvee.

  Maar op een dag kon ze niet meer. Ze was op, ze had genoeg ellende gezien. Haar laatste missie was in Angola. Mijnenruimen. Levensgevaarlijk werk. De Nederlanders kregen een stokje mee om mee in de grond te poeren. Als je op iets hards stootte kon je het met je handen uitgraven. Maar die fijne Cubaanse mijnen, van Che Guevara, waren allemaal met elkaar verbonden. Als je er eentje onschadelijk maakte blies je je eigen collega’s een eindje verderop op. Toen der halve bataljon op die wijze gedood was, is ze er mee opgehouden. Ze kon het niet langer aanzien en was het zat. Maar dankzij haar kun je nu veilig rondlopen in dat paradijselijke land.

  En beste Mauro?
  Wat ga jij voor jouw land doen?

  Nu ik toch aan der denk, ik moet er heel binnenkort even langs. Zaten we altijd samen wijven te kijken vanaf het terras. Nee, ik had der eerst gezien, ze is van mij, je blijft eraf, nee ik. haha bulderend gelag. Wel lastig een beetje dezelfde smaak, als vrouwen ook nog mee gaan concurreren …
  Ik kan altijd bij der slapen als ik wil, op der kamer (het is wel zeker dat we toch niks met elkaar gaan doen), daar heeft ze twee legerbritsen staan. No kidding. Spartaans, en zo behandelt ze ook der veroveringen. Zo vertelde ze me eens over een wat tegenstribbelend deerneke: daar was echt niks mee te beginnen, dus toen ze sliep heb ik voorzichtig een opengesneden Madam Jeanette in der kut gedouwd. Ik mag er natuurlijk niet om lachen 😉

  Liked by 1 persoon

 11. Het achterlijkste aan bovenstaande verhaal over die mijnen in Angola was nog wel dat er ook Duitsers actief waren. Die crossten gewoon met een tank door die mijnenvelden en dan schudde de tank een beetje. Dat was het wat der vooral zo razend maakte. Nederland offerde liever mensen op dan een tank te sturen. Vandaar dat ze naar de Amerikanen ging en klaar was met Nederland.

  Like

 12. Esperanza // januari 11, 2016 om 02:57 //

  Ach, oorlog en barbarij gaan altijd hand in hand. Als zogenaamde hoog technologisch ontwikkelde civilisatie beschikken wij over de nodige verfijnde barbaarse wapensystemen.
  En vanwaar het iimpliciete idee dat gevoerde of nog te starten oorlogen op democratische meerderheid gebaseerd zouden zijn?

  Like

 13. Ik vraag het maar even voor als we in opstand gaan komen en deze regering om ver gaan werpen. We kunnen wel beginnen met de kinderen van de barbaren uit de weg te ruimen, zoals de barbaren doen, maar het lijkt me effectiever om boven aan de trap te beginnen met vegen.

  Like

 14. Dit was vast ook niet heel leuk voor de slachtoffers:

  nuke-japan

  Hoor jij er nog wel eens wat van?

  Like

 15. mushroom // januari 11, 2016 om 20:01 //

  Islam & zwart Afrika : invasion of Europe
  Orks are here !!

  Like

 16. Gerrit Tienkamp // januari 11, 2016 om 22:59 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 17. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg // januari 12, 2016 om 07:32 //

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 18. Geert Retera // januari 12, 2016 om 14:57 //

  Doodstraf invoeren in heel de EU voor deze varkens!!!

  Like

 19. Jeroen de winter // januari 12, 2016 om 23:04 //

  Bind die Vetzakken allemaal vast tegen ne paal en geef die slachtoffers voor elke seconde dat ze deze gruwelijke moment hebben moeten doorstaan 1 steen om dan al hun emoties de vrije loop te laten gaan!
  Daarna geeft ge hun allen een stok met de nodige scherpe kantjes om deze Vetzakken anaal te penetreren!
  Zet dat op video en stuur dat dan eens de wereld in!
  Vraag mij af of die vetzakskes zich dan nog steeds met zulke perverte dingen gaan bezig houden!

  Liked by 1 persoon

 20. pipokoeie // januari 12, 2016 om 23:28 //

  Zolang extreem linkse partijen de macht hebben zal er niets veranderen. En zolang de Nederlandse bevolking een excuus heeft om niet te gaan stemmen verandert er ook niets. Ik vergeet nooit dat mijn oude buurman in 1995 al zei dat er weer oorlog moet komen voordat er iets veranderd iets wat mij schokte omdat deze man de honger winter aan Den lijve heeft ondervonden.

  Mijn mening is stemmen dat werpt toch zijn vruchten af. En hopelijk komen we ooit van de extreme radicale linkse rakkers af.

  Liked by 1 persoon

 21. ff met scheermesjes erlangs en dan aan de varkens voeren

  Liked by 1 persoon

 22. http://www.glennbeck.com/2013/01/04/shocking-tape-of-ohio-teens-bragging-about-gang-rape/

  We hebben allemaal een cursus ‘omgaan met vrouwen’ nodig me dunkt.

  Trouwens, heb ik iets gemist? Waar zie je dat die kerels moslim zouden zijn?

  Like

 23. Filmpje dat al in 2005 op internet stond. Die gast is al lang opgepakt, was een geboren Duitser. Heeft dus WEER niets met immigratie of assielzoekers te maken, maar alleen met beestachtigheid van hen en racisme van die eikels die dit oude geval wilen aangrijpen om vluchtelingen niet te hoeven helpen. Egoïsme ten top, bijna net zo erg als dat zwijn van die verkrachter.

  Like

 24. kim van der tol // januari 13, 2016 om 14:37 //

  ik vind nogsteeds dat de mannen die zulke vergrijpen doen bij vrouwen ( maak niet uit welke leeftijd) gecastreerd moeten worden. En de gene die deze shit bij mijn dochter doet castreer ik zelf met veel hulp van mijn zonen en man. Dus wees gewaarschuwd stelletje babaren. Respecteer vrouwen en je zult niets overkomen. doe dat niet en ik roep iedereen op deze babaren te castreren. En met castreren bedoel ik dat je het hele zaakje eraf moet halen incl. balzak anders heeft het geen zin dan hebben ze nogsteeds sexdrive. dus goed onder het zaakje eraf halen. dan dicht schoeien met soldeerbout of iets anders heet en ballen met penis in stukken snijden en aan de kippen of varkens geven of verspreiden.. niet in 1 geheel achterlaten want dat kan weer aangehecht worden. Er zullen mensen vinden die dit erg drastisch vinden maar ik zal dit doen als het nodig is.

  Liked by 1 persoon

 25. Peter zit nog steeds in zijn ontkenningsfase
  Het verschijnsel treedt op als iemand wordt geconfronteerd met gevoelens of emoties die moeilijk of helemaal niet te accepteren zijn. De persoon spreekt dan de feiten tegen om het negatieve gevoel niet te hoeven confronteren. Is de eerste fase van waarheidsverwerking. De volgende stap wordt woede, waar al een groot gedeelte ontkenners mee worstelen. Uiteindelijk zal de nare waarheid geaccepteerd worden, met veel verdriet.

  Like

 26. Zeg, ‘peter’, hebben negers die in duitsland geboren zijn misschien roots.. buiten duitsland? misschien.. in afrika? misschien… uit een moslimland? Je weet toch dat de moslimcultuur ongelovigen vrouwen als STRONT behandelt, of wil je dat verband maar niet ontdekken?

  Like

 27. @Peter, Petor, Peter?, Petor…

  Als je weinig kennis hebt, moet je niet zo hard blaten.

  Like

 28. Like

 29. Like

 30. abschiessen moslims dert kugel

  Like

 31. abschiessen die hunde es sind schweine von allah abschiessen

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Berlijn: 13-jarig meisje door immigranten 30 uur lang ontvoerd en verkracht

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s