Nieuw

Mogen we al oproepen tot zelfverdediging?

Door: ‘iemand

Of is dat 14 jaar (!) na de moord op Pim nog te vroeg? Zal het nog wat gaan worden met die revolutie, of gaan we gewoon met zijn allen de afgrond in, en kijken we wel?

Kijk, laat ik duidelijke taal spreken: ik vind al 14 jaar dat wij de wapens moeten opnemen. Links hanteert wapens. Islam hanteert wapens. Wij niet hoor. Wij zijn ‘lief’. Of is het ‘dom’.

Want wat hebben we nou met die geweldloze protesten precies gewonnen. Een pegida protest ofzo. Wat hebben we daar nou mee gewonnen. Precies. De pvv is nu de grootste in de peilingen. En? Niets. ‘nee, we wachten nog wat’. Waarop? Waarop precies?

Oh: NIETS! Het is olie op het vuur van de linkse propaganda, de burgemeesters flexen hun macht, en pakken her en der mensen op ‘for no good reason other then protesting the government’. Maar wij blijven braaf he?

Al pissen ze op onze kinderen, al steken ze hun vingers in onze dochters: WIJ BLIJVEN FUCKING BRAAF HE? Waar wachten we nog op? Een fluitsignaal?

Nee, even serieus, wat zou nou WEL iets zijn waarvan wij zouden zeggen: ‘ja, nu is het genoeg!’ want we hebben gewoon NIETS gedaan toen ze onze voorman afknalde, NIETS gedaan toen ze onze democratie verneukte, we doen NIETS terwijl het verdrag van ukraine al is ingegaan, terwijl de (haha) democratie van nederland er nog een referndum over houdt, wie de FUCK houden we nog voor de gek? Duizenden hossenden moslims steken hun vingers in onze dochters, en we doen GODVERDOMME NOG NIETS!

Wat moet er nou precies gebeuren, voordat wij ‘mogen’ terugslaan: bataclan? WIJ DOEN NIETS TERUG! Het moet dus nog VEEL erger zijn als bataclan ofzo?! En wat gaan wij doen: fucking BLOEMEN leggen? gaan wij dan weer oproepen tot ‘geweldloos verzet’?

De oorlog is ALLANG BEGONNEN. De oorlog begon al: 14 jaar geleden. En al die tijd hebben wij ons laten afknallen, en ‘sorry’ gezegd. En het geprobeerd met ‘geweldloos verzet’. Een soort ‘army of the unarmed’. Met ongeveer precies NUL overwinningen.

No More. No more mister nice guy. Wie mij of mijn naasten aanraakt gaat neer en staat nooit meer op. En fuck, ja fuck de police, die niet weten hoe snel ze moeten weglopen van de slachtoffers zodra de islamitische shit de fan raakt. Fuck them. ‘protectors’. Ha. ‘to protect and serve’. FLIKKER TOCH OP en laat ons ONSZELF verdedigen.

Vanaf wanneer is het dragen van wapens om onszelf te verdedigen toegestaan?
Vanaf 4 mei 2002 ( ✝ Pim Fortuyn )

Ben ik een bruut, als ik droom van zelfverdediging?
Geweldloos verzet=ZINLOOS verzet.
Teken dan liever meteen de overgave, and get it over with.
Want nu wordt Nederland levend opgegeten.

De wolven knagen al aan onze beenderen,
en alles wat wij doen is heeel zachtjes janken?
‘want anders worden de wolven boos’?

HALLO! 9trrrrrrrrrrring0 WAKKER WORDEN!

Laat ik nog duidelijker zijn:
revolutie binnen 10 jaar, vroeger is beter, over 10 jaar hoeft het niet meer: want TE LAAT. Dan is het al TE LAAT. Dan BESTAAT nederland als zodanig niet eens meer, als wij de elite hun gang laten gaan. Dan LOPEN er geen homos meer over straat die nog gered moeten worden. Dan LOPEN er geen meisjes meer over straat zonder vinger in de kut en kont. Die zitten dan allemaal ‘braaf’ binnen, te knielen NAAR MEKKA. Het beleid van de huidige regering is duidelijk: Nederland opheffen en kapotmaken binnen twee regeerperiodes. DEZE regeerperiode zitten ze uit: wat voor schandaal en leugens ze ook op betrapt worden. EN de grenzen openhouden. Ok. Nou, even vooruitdenken he? Pvv word de grootste, cordon sanitaire, goh, wat jammer, WEER vier jaar afbraak en open grenzen.

Inmiddels staan de hakbars dan met ak’s te zwaaien op de dam. ‘gewoon naar binnen gelopen’. ‘niemand hield ze tegen’.

Hoeveel tanks hebben wij nog? Nul. Wie is daarvoor verantwoordelijk? Zien jullie niet wat hier gaande is? Onze ‘regering’ is het volk aan het verraden. Voert de BILDERBERG-agenda uit. Waarin de vernietiging van de democratische natiestaten staat.

En dan nog iets. Op oudejaarsavond was ik aan het ranten tegen een vriendin, vanwege http://www.standaard.be/cnt/dmf20151226_02038430

Al op 26 december weet men te melden dat het vuurwerk in omgeving BRUSSEL niet doorgaat: vanwege terreurdreiging. Van boedhisten zeker. De altijd waakzame gestapo had dus opgevangen dat akbars tjidens de jaarwisseling stoute dingen van plan waren.

En verrek krijg nou wat: dat gebeurde ook. In allerlei steden overal in europa werden vrouwen massaal betast en beroofd en verkracht en uitgemaakt voor KUTHOERRRR, en de politie, werd KOMPLEET VERRAST?

Wat had de elite kunnen doen: de me laten uitrukken? Het leger inzetten? Weer tonen dat ze falen? Nee: ze hoopten op een sisser. Een paar vrouwen zouden worden verkracht. En als ze dat dan weer uit de media wisten te houden. Politie paar zwijgbevelen geven. De attentie desnoods wat afleiden van de vluchtelingen. Media laten zwijgen. Misschien zou het wel overwaaien. Dus hadden bendes moslims vrij spel.

Behalve in brussel he? Goh.
Misschien moeten wij de hakbars de glazen paleizen van de bovensonsgestelden wijzen?
En zeggen dat daar pas heeeel lekkere en vooral rijke vrouwen zitten?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

37 Comments on Mogen we al oproepen tot zelfverdediging?

 1. Misschien moeten wij de hakbars de glazen paleizen van de bovensonsgestelden wijzen?
  En zeggen dat daar pas heeeel lekkere en vooral rijke vrouwen zitten?

  Fantastisch idee.
  Laat de elite en de regenten ook goed meegenieten van de hakbars.

  Like

 2. Helemaal mee eens en laat dat vraagteken in de titel maar weg. We zullen ons wel moeten bewapenen. De boven ons gestelden leveren ons over aan mohammedaanse koppensnellers die ons gewapend te lijf gaan als ze iets in de weg worden gelegd bij de verovering van ons continent. De invasie van deze vijfde colonne van geitenneukers gaat dag en nacht door, dankzij de open grenzen. Als Theo van Gogh een wapen had gehad had hij het reetveegsel, mohammed bouyeri om kunnen leggen. We moeten ons niet hetzelfde laten gebeuren!

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  IS HET NU DE TIJD DAT WIJ MET Z’N ALLEN OPSTAAN? OF BLIJVEN WE OP ONZE ONDERGANG WACHTEN?

  Like

 4. Laatst was ik op een groot feest. Uiteraard kwam ook het ‘topic’ Keulen. Daar heb ik ook deze vraag gesteld. De, bijna, geijkte antwoorden was “JA, EN MIJN WERK DAN, MOET IK DIE OPGEVEN? IK KAN DAN MIJN BAAN VERLIEZEN. DIE HEB IK NODIG OM MIJN HYPTHEEK TE BETALEN. TJA, HET IS ALLEMAAL WEL ERG MAAR PERSOONLIJK HEB IK ER GEEN LAST VAN.” En hou a.u.b. over de diverse verzetsgroepen. Op Pegida na, die proberen tenminste nog iets, is de rest een lachertje. 1 groepje is zelfs niet in staat om in een jaar tijd een fatsoenlijke leden bijeenkomst te organiseren. Om al die redenen heb ik, ongeveer 1 jaar geleden, zelf iets opgericht. Ruim 200 “leden” met dezelfde meningen als die ik heb. En we zijn nog groeiende. En waarom hen dit opgezet? Omdat ik niet het vertrouwen heb dat de burger opstaat. Ze zijn oftewel laf, bang, lui of te individualistisch ingesteld.

  Like

 5. Like

 6. Like

 7. …Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen. Terug naar ons Nederland mijn vaderland en de huidige laatste ontwikkelingen na Keulen………….Bovenstaande titel: We are the revolutionaires now……….!!!! Dit zullen we heel hard moeten brullen als Nederlandse leeuwen. Eeuwen lang hebben wij dit waterland verdedigd, zelfs dijken doorgestoken en alles onder laten lopen om de vijanden maar te kunnen overwinnen. Wij hebben ons laten uithongeren totdat het einde in zicht was (bezet van Leiden) en daarna vierden we het met haring en hutspot. We kunnen nu van alles verzinnen in deze moderne tijd, bommen maken, als zij het kunnen (via internet) kunnen wij dit toch ook? Wij moeten niet alleen brullen als Nederlandse leeuwen, maar ook taktiek, strategie en nog veel meer vooruit plannen. Er is nog tijd, het kan nog. Het moment van een grote gebeurtenis (aanslagen-epidemie) en de totale chaos op het Binnenhof en in het land, dat…..dat is het moment voor ons……De Nederlandse Leeuwen, breken los, gaan los, en dan zijn wij niet meer te houden. Laat deze oude Vaderlandse mentaliteit alstublieft in ons loskomen zodat wij ons kunnen verlossen van deze duivelse invasie en hun leiders. Zeg het voort!!!

  Like

 8. mushroom // januari 11, 2016 om 13:38 //

  A African ‘refugee’ gezellig even poepen en plassen in onze Westerse metro’s.
  En DIT moet dus gaan intregeren?
  Volgens de prognoses, staan miljoenen en nog’s miljoenen Afrikanen te wachten op oversteek naar Europa.

  http://www.barenakedislam.com/2016/01/11/is-this-cultural-enrichment-muslim-refugees-are-bringing-to-the-west/

  Like

 9. @dendieje, mooie website heb je!

  Je verhaal omtrent ‘werk; inkomen; hypotheek en (nog net) ‘te ver van m’n bed-show’ als drempels teneinde zich écht druk te willen (kunnen) gaan maken, is herkenbaar. Het zijn a.h.w. de ‘onzichtbare’ kettingen waarmee de burger is vastgeketend aan ‘de methodiek’ van de staat, gevoed door het bedrijfsleven en waarmee het een ‘trekpop’ is geworden.
  Dit alles uiteraard ‘ten gunste’ van de bevolking’. Tenslotte … moet er brood op de plank. Het merendeel van de bevolking lijkt hiermee dan ook content te zijn. Een aantal interviews kan dit gemakkelijk bevestigen.
  Het zijn vaak ook deze mensen die er, zonder veel nadenken of kritische vragen te (willen/kunnen) stellen, op zoek naar nuance en verdieping, als vanzelfsprekend ervan uit (wensen te) gaan dat: ‘alles prima is geregeld in ons land’; dat politici kennis van zaken hebben om goed te kunnen regeren en anticiperen; dat de hulpdiensten goed werk doen; dat er voor ieder probleem een oplossing is; dat het ‘allemaal niet zo’n vaart zal gaan lopen’; men het wel ziet wanneer ‘vreemde zaken’ zich aandienen; en vrouwenbesnijdenissen (willen) zien als ‘iets wat bij die cultuur hoort’ en waarmee een discussie wordt afgewimpeld. De generatie van ‘druk, druk, en nog zoveel te doen met de afstandbediening in de hand om alles wat niet ‘lekker’ is weg te zappen. Op zoek naar vermaak, wat humor en ontspanning (ook door inspanning) aangezien het leven ook best wat stress oplevert.
  Tja, geef deze mensen eens ongelijk … Iedere dag is er een en waarom zou je ‘je leven’ verzieken met pessimistische geluiden (wanneer je tot die mensheid behoort waar het glas altijd half vol is) wanneer er om je heen niets aan de hand is en/of lijkt te zijn.
  Dus ben ik er al even van overtuigd dat hoe meer ‘rotzooi’ (islamitische buitensporigheden die binnen de mohammedaanse cultuur als normaal wordt bezien) er gestalte krijgt en hoe meer hiervan doordringt tot de willekeurige burger er op den duur, als een sneeuwbaleffect, welzeker een (nog) breder gedragen volksopstand zal gaan groeien. Hoe deze er precies uit zal gaan zien, kunnen we alleen maar afwachten en/of inschatten.

  Revolutie naar aanleiding van evolutie …

  Veel van deze mensen kennen niet (gebrek aan ervaring) en herkennen niet (gebrek aan empathie) die situaties en dat handelen welke psychologische en fysieke trauma oplevert.

  Like

 10. Zo worden we bedrogen met hulp van de asielmaffia en de linkse partijen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24980970/__Bestormer_bureau_Parijs__liep_asielmarathon___.html

  Like

 11. @Wauso, ken je die prent met de nl vlag niet als T shirt gaan uitbrengen.
  Dat wordt een kraker.

  Like

 12. Wat het naieve Hollandse volkje niet snapt, is dat die baan en die hypotheek er straks niet meer toe doen. Als er eenmaal genoeg moslims in Europa zijn, vergaat het ons precies zo als bijvoorbeeld de Yazidi’s in Sinjar. De islam moordt al 1400 jaar alles en iedereen uit die zich niet bekeert, dat gaat hier echt niet veranderen omdat lapzwans Rutte vindt dat ze zich moeten gedragen!

  Like

 13. De linkse politici en politietop verraden hun eigen volk aan de islam.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24981438/__Ook_Keulse_toestanden_Zweden__.html

  Like

 14. De derde wereldoorlog is al ruim aan de gang, die begon ruim 1400 jaar geleden.
  Mogen we ons verdedigen tegen personen die ons en onze gezinnen willen onderdrukken en vermoorden?
  Ik vind van wel.
  Ik vind dat we dat zelfs moeten.
  Als we wachten tot de overheid ingrijpt kan ik je verzekeren dat je te laat bent om jezelf en je gezin te beschermen.

  Like

 15. Karel van Klaveren // januari 11, 2016 om 16:14 //

  Burgemeester Bruls (Nijmegen) haalt 3000 (!) vluchtelingen in zijn stad binnen. Kan vervolgens de golf van criminaliteit niet handelen en roept om GELD voor meer politie.
  Niet meer nodig, mensen gaan zichzelf al bewapenen. Nu nog pepperspray, later…
  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2016/01/burgemeesters_geld_af.html

  Like

 16. @Antivenin, wanneer de echte pest-pleuris uitgebroken is, is Rutte met vriendjes en vriendinnetjes allang gevlogen … naar andere, verre, rustige oorden … !!!
  ‘Men’ komt wel weer eens terug wanneer alle rook van alle puin is neergedaald; de mist die het zicht wegnam, is opgelost en iedereen die, ondanks marteling, ziekte en dood, nog in leven is zich onder het uiterst genot van reciterende imams vijf maal daags met het gat omhoog begeeft en waar het vrouwelijk deel, in sterke minderheid, voort schuifelt in zwarte, blauwe en witte tenten.
  Allah = namelijk de allergrootste en islam = onderwerping. Onderwerping middels een strategie die zó Kwaad is dat het alles en iedereen vernietigt wat niet past binnen de kaders van de (door) hen opgelegde doctrine. (Zie historie islam.) De nieuwkomers gaan ‘huishouden’ en de niet-moslim als ook de zogenaamd vrije(re) moslims (her)opvoeden en/of elimineren.
  Dat is dan ook de reden dat sommige moslimvrouwen die geen hoofdbedekking droegen dit toch maar wel zijn gaan doen en dat ook kleine meisjes (uit voorzorg) zo’n sjaaltje op het hoofdje dragen. Tenslotte staat het in de koran geschreven:

  Soera 33:57/58
  Degenen die Allah en Zijn boodschapper lastig (..!..) vallen, Allah heeft hen in deze wereld (..!..) en in het Hiernamaals vervloekt. Voor hen heeft Hij een vernederende (..!..) bestraffing bereid. En degenen die gelovige (..!..) mannen en vrouwen lastig vallen zonder dat deze er schuld van hebben, dragen de schuld van laster en een duidelijke zonde.

  Soera 33:59
  O Profeet! Zeg tegen je echtgenotes en je dochters en de vrouwen van de gelovigen dat zij een gedeelte van hun omslagdoeken over hun (hoofd) laten hangen. Dit is beter, opdat zij zo kunnen worden onderscheiden (..!..) en niet lastig (..!..) worden gevallen. En Allah is Vergevensgezind. Genadevol. (Ghafür Rahím).

  Like

 17. Nijmegen …. was eens een hele leuke stad ….

  Like

 18. D. G. Neree // januari 11, 2016 om 16:49 //

  Als Burgemeester Van der Laan burgerwachten in de shariadriehoek toestaat, dan kan het gen probleem zijn om elders ook burgerwachten op te richten.

  Like

 19. @D.G., nee, dat is salafistfucker Judas. von A..

  Like

 20. mushroom // januari 11, 2016 om 17:00 //

  Burgerwachten heeft totaal geen zin. Burger millities wel.
  Maar ook hier: politie en het leger moet wel de kant vd burger kiezen.

  Zonder politie, leger, wapens en een goed plan begin je niets.

  Met huidige politiek is de kans groot dat de politie en eventueel het leger tegen de eigen burger optreed. De islam en de negers zal worden beschermd.

  Dit jaar is crussiaal. Als je je nu bewapend en je gebruikt je wapen, is de mans groot dat je alles kwijt raakt en in de gevangenis terecht komt.
  Waar 2 honden vechten, gaat de derde met de buit van door.
  We worden nu al uitgelachen !
  De wet en de regels beschermen de negers ( vluchtelingen) en “vluchtelingen”.
  Daarbij heb je de linkse gutmensch. Ik persoonlijk vind t laatste echt een punt !

  Like

 21. Dit omaatje van 90 moet ook nog worden gewroken.
  Vermoord door zo’n arabische nepasielzoeker uit Irak.
  Te beroerd om voor zijn land te vechten, maar kan in NL met hulp van de asielmaffia wel ouwe omaatjes vermoorden, wat een laag volk.

  Like

 22. mushroom // januari 11, 2016 om 17:30 //

  Like

 23. De pleuris breekt hier ook al uit.

  http://calgaryherald.com/news/local-news/calgary-police-investigating-early-morning-shooting-at-nightclub

  En onze onozele prime minister wil er nog meer bij hebben.

  Like

 24. dr.kwast // januari 11, 2016 om 19:36 //

  Probeer het maar eens te verspreiden wat hier allemaal geschreven wordt !!! Dat is nog moeilijker dan politie en het leger achter ons te krijgen.

  Like

 25. Gelukkig mogen we hier nog wapens hebben.

  Like

 26. Ik las onlangs een artikel somewhere over een, niet al te grote, politieke partij die iets nieuws, of voor zover ik weet, in het leven had weten te roepen; het zou namelijk de politieke thema’s en moties van een niet-gekozen-partij inbrengen in de Tweede Kamer … Vond het een vreemd verhaal, maar in het verlengde ervan is het misschien een idee om de PVV ook te voorzien van thema’s en moties vanuit de zogenaamde achterban van ‘Extreem Realisme’ … Ik heb namelijk zo’n onderbuikgevoel dat Geert best wel wat achterban-geluiden zou kunnen laten horen waarmee ook nieuwe of anders geformuleerde visies en thema’s gepaard gaande met scherpe vragen die zodanig politiek correct geformuleerd worden dat tegenstanders deze toch minstens zouden moeten gaan beantwoorden. Hoeft niet per direct in alle gevallen, aangezien bepaalde antwoorden pas geformuleerd kunnen worden na een diepgaande en zuivere bestudering van de probleemstelling. Haastige spoed is zelden goed en degelijkheid gaat het langste mee.

  Like

 27. mushroom // januari 11, 2016 om 23:39 //

  Let maar op de huidige EU zal langzaam aan afbrokkelen. Vooral wegens achterstallige betalingen. En uiteraard vluchtelingen debat. Oost Europa zal toenadering zoeken bij elkaar en een blok vormen. No Muslim refugees !! Christenen zijn alleen, zijn welkom. En terecht.

  Huidige kabinet zal uiteenvallen, wellicht ruzies onderling. Toekomstige belangerijke besissingen zullen genomen worden door Referenda. Locaal.

  Burger zal vaker en luider protesteren, vooral omdat Den Haag de burger niet Wil horen. Sfeer wordt grimmiger.

  Like

 28. Guardiacivil // januari 11, 2016 om 13:02 //

  Een prachtig betoog, precies wat er in mij speelt, dank je wel dat je mijn gedachten uiteen zet in je betoog!!!

  Like

 29. @Bert // januari 11, 2016 om 17:05

  Mijn buurvrouw moet ook nog gewroken http://fubar.mobi/2015/08/12/oma-verkracht-naast-mijn-deur/

  Like

 30. hey Skeeter,

  Ben je er weer? Had jij het niet ooit over Panama?
  Is dit wat?
  http://fincabayano.net/de/Ueberlebensversicherung.htm?utm_source=unzensuriert.at&utm_medium=banner&utm_campaign=fincabayano

  Kost niet duur daar.

  Prima klimaat, je mag je eigen huis bouwen en laat ik dat nou leuk vinden en met Zuid-Amerikaanse dames kan ik ook wel wat 😉

  Like

 31. Esperanza // januari 12, 2016 om 02:59 //

  @Fub ‘;Die Koordinaten sind laut Google Earth: 8°06′ N und 81°20′ W.’

  Het moeten hebben van Google en kennelijk niet zelf daar je positie gecheckt hebben?
  Ik zou mijn handen liever niet branden aan dat soort charlatans. 😉

  Like

 32. Binnen delen vd krijgsmacht en officieren wordt zachtjes gesproken over de huidige situatie en wat de mogelijkheden zijn. Het is dat jullie dit weten. Vele denken dat er niets meer mogelijk is. Nou als al die kleine beetjes gaan leiden tot een grote weerstand en ondermijning van Islamisering en aanslagen op de jihad en radicale moslims en de burger sluit de gelederen, dan blijf ik niet zitten toekijken met chips en biertje op de bank zoals al vele hebben geopperd over het beeld van de burger. Ik denk dat de meeste zich vergissen in dit verhaal. En als het uiteindelijk niets uithaalt door overmacht dan zal ik in deze omstandigheden gesneuveld zijn vóór Mijn Vaderland en heb ik met vele anderen het teminste geprobeerd.

  Like

 33. Turkije uit de NATO en een verbod op toerisme naar die religieuze fascistenstaat.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24993254/__Veel_Turken_zien_IS_niet_als_terroristen__.html

  Like

 34. Helaas geen 14, maar al 1400 jaar!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Mogen we al oproepen tot zelfverdediging? | Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s