Nieuw

Duitse politie: Het Arabische aanrandingsfenomeen taharrush heeft Europa bereikt 

Foto: Youtube - Taharrush

De Duitse federale recherchedienst (Bundeskriminalamt) verklaart dat het Arabische aanrandingsfenomeen ‘taharrush’ nu ook Duitsland heeft bereikt. – De aanvallen bestaan uit seksuele molestering tot verkrachting, zegt Holger Münch, politiechef van BKA.

Het “verkrachtingsspel” begint met een grote groep Arabische mannen die een slachtoffer omsingelen, meestal een westerse vrouw of een vrouw die zich westers kleedt, om haar daarna te onderwerpen aan seksueel misbruik. Als er genoeg mannen zijn wordt de vrouw door de groep meegesleept terwijl de mannen om de beurt haar kleren afrukken, betasten en vingers in verschillende lichaamsopeningen duwen.

Voorbeeld van ‘taharrush’ in de Arabierenwereld. Waarschuwing voor sterke beelden. 

BKA heeft gisteren het Duitse tijdschrift Die Welt geïnformeerd over de nieuwe werkelijkheid voor Europese vrouwen. Naar aanleiding van de groeiende massale georganiseerde wreedheden op Duitse vrouwen.

In aanvulling op de gebeurtenissen in Keulen komen nu ook politie aanmeldingen binnen van Berlijn, Hamburg, Bielefeld, Frankfurt, Düsseldorf en Stuttgart. De politie in Wenen en Salzburg in Oostenrijk en Zurich in Zwitseland heeft ook alarm geslagen over soortgelijke massale wreedheden op vrouwen door nieuw aangekomen vluchtelingmannen.

– Deze misdaden worden gepleegd door groepen allochtone jongemannen, vooral tijdens grote volksverzamelingen zoals bijvoorbeeld festivals en demonstraties. De aanvallen bestaan uit seksuele molestering tot verkrachting, zegt gezagvoerder Holger Münch van BKA.

De politie in Duitsland beraadt zich nu over de vraag hoe ze deze nieuwe vorm van massale seksaanvallen op vrouwen op de beste manier moet hanteren, en wil een nationale strategie ontwikkelen om deze misdaden te stoppen.

Bron:

http://nyheteridag.se/tyska-polisen-den-arabiska-valdtaktsleken-taharrush-har-kommit-till-europa/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

37 Comments on Duitse politie: Het Arabische aanrandingsfenomeen taharrush heeft Europa bereikt 

 1. voorwaarts // januari 11, 2016 om 21:02 //

  Ik heb een goede strategie. Gewoon gericht neerschieten. Niemand heeft het recht om aan een ander te zitten als deze dat niet wil. Nou gaan ze weer een tactiek ontwikkelen die toch niet werkt in de praktijk. Met carnaval gaan we dat weer massaal beleven.

  Like

 2. De Oplossing: Alle mohammedisten naar België, want daar geven ze cursussen met plaatjes !
  .
  Ik kan niks ‘posten’. Ik denk dat mijn mannetje er eerst moet staan. Het programma weet anders niet wie ik ben !

  Like

 3. Beetje reclame op Twitter.
  .

  Like

 4. Like

 5. Gelukkig zitten onze linkse feministen bovenop dit fenomeen.

  Oh wacht…

  Like

 6. Like

 7. Dit is precies het DNA wat men in de oertijd al had moeten uitroeien. In plaats hiervan werden dat soort exemplaren verstoten, waardoor het een bestaan kon hebben met alle gevolgen van dien. Of het mislukte exemplaar werd op basis van humaniteit ‘getolereerd’, of misschien beter gesteld: gedoogd in de clan, met alle gevolgen van dien. Humanisme en Barbaarse culturen gaan niet samen. Barbarisme gaat niet samen anders dan met het eigen barbarisme.

  Filmpje toont dat ‘haat tegen het zogenoemde Westen’ en waarbij, sinds geen idee, Amerika in ene adem wordt samengevoegd met Europa, in de aard niets van doen heeft met de lust tot agressie en vernederen van anderen die in koran’s sferen minder zijn en waarmee deze volbloed-idioten zijn gehersenspoeld vanaf dat ze in hun eigen stront lagen.

  Filmpje toont perfect HOE ISLAM-STRATEGIE TERREIN WINT EN GEWONNEN HEEFT DOOR DE EEUWEN HEEN EN WERELDWIJD !!!

  THIS IS NOT SOMETHING FROM (some) GOD
  THIS IS SOMETHING CALLED PURE EVIL !!!!!!!!!
  Wanneer zoiets voor je staat, wil je vanuit je hart, ziel en zaligheid slechts 1 ding:
  deze horror-nachtmerrie UITSCHAKELEN !!!
  Met dát verschil dat de horror-nachtmerrie de ruwe, rauwe, bestiale werkelijkheid blijkt te zijn
  en het slachtoffer slechts niet meer dan de kansloze prooi …
  WAKE UP PEOPLE; FIGHT FOR HUMANRIGHTS – AGAIN !!!

  Like

 8. En de Nederlandse bestuurders ? Naief, om het maar op zijn vriendelijkst te zeggen.
  Maar serieus: Totaal ongeschikt, deze omhoog geparachuteerde ex-PvdAminister.
  https://mobile.twitter.com/telegraafticker/status/686636860064542720

  Like

 9. mushroom // januari 11, 2016 om 21:39 //

  Je kunt van alles vinden over Sharia en van de toepassing van Sharia in Saudi Arabie, maar het is genadevol. “Nice clean Cut” in the neck.
  Geen jarenlange opsluiting on “the Death Row”, maar snelrecht gevolgd door Quick painless Death.
  Toepassing van Sharia alleen voor moslims, no problem.

  M.O. weten dat hier geen Sharia is, maar lichte straffen, mensenrechren, gratis advocaten enz. ( wat toepasbaar en wat soms werkt is voor ONS in het westen)
  Dus gaan ze zich helemaal uitleven….in hun inteelt hoofden.

  Optie: grenzen dicht. Pot di ht. Hiidige gasten terugsturen of een logeervergunning geven. In kampen houden met bewaking. Geen taalles geen intergratiecursus. Niets NADA. Zonder enig uitzondering. Ook de gezinnen.

  Like

 10. En al die rovers, aanranders en verkrachters zitten in de asielprocedure.
  Lees het relaas van een Keulse politieman.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/01/11/ex-politieman-uit-keulen-schrijft-van-zich-af-op-facebook-en-gaat-viraal/

  Like

 11. Als iemand nog twijfel heeft over de Achterlijkheid van Burger-Idioot van der Laan !

  Telegraaf:
  ma 11 jan 2016, 20:52| lees voor Van der Laan: Aanrandingen als Keulen hier uitgesloten

  AMSTERDAM –
  Burgemeester Eberhard van der Laan acht het uitgesloten dat een massa-aanranding zoals in Keulen tijdens Nieuwjaarsnacht ook in Amsterdam gebeurt. ,,Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, zei hij maandag in het EO-radioprogramma Dit is de Dag.
  ,,Zonder dat ik het aannemelijk kan maken denk ik dat het uitgesloten is. In Duitsland is wat achterstand in het integratiedebat. Ik geloof dat ze in Duitsland nu een schrik hebben die wij vijftien jaar geleden al hebben gehad.”
  Verder gaf Van der Laan aan dat de gemeente zich ‘suf praat’ met jongeren die zijn teruggekeerd uit Syrië. ,,Er worden een heleboel lelijke dingen gezegd over thee drinken, maar ik vind in dit opzicht de dialoog het belangrijkste.”

  Like

 12. voorwaarts // januari 11, 2016 om 22:01 //

  Ik las net dat er 9 miljoen zogenaamde vluchtelingen op weg zijn naar Europa (zie link: http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Duitse-minister-Nog-zeker-8-tot-10-miljoen-migranten-onderweg).
  Nu begin ik de nervositeit van de bestuurders te begrijpen. Als deze aantallen Europa binnen stormen is het einde oefening voor Europa de EU en onze beschaving. En dat betekent dat ze geen keus meer hebben en dat ze MOETEN gaan schieten.
  Ze scheiten in hun broek van ellende onze Haagse landverraders. Het is namelijk hun kop eraf of de 9 miljoen binnen wuiven met een welkomliedje “mag mijn hoofd eraf zoals Khomeini ook deed”.

  Like

 13. mushroom // januari 11, 2016 om 22:06 //

  Onze leiders spreken hun taal niet . Ze lachen zich dood en schijten erop!
  Khadaffi, Saddam, Mubarak, Assad spreekt hun taal. Daar luisteren ze naar.
  Niet ieder volk stam is geschikt voor beschaafde democratie.
  Brussel gaat huille huille…

  Like

 14. @wauso, Een goede vriendin van me stelt het zo: ‘Het is tegelijkertijd Horror & Humor’. Cynische wel te verstaan. Ze overweegt een script te schrijven en deze aan te bieden aan een toneelgezelschap waarnaar ze tegen die tijd zal moeten zoeken als naar de bekende speld in de hooiberg, w.s.
  Het is dat ik geen zin heb om deze uitzending van E.O. op te gaan zoeken, maar dat het ons land ontbreekt aan goede interviewers die durven doorvragen zonder zich van het paadje te laten lullen. Wanneer het gaat om hoorcolleges zonder gelegenheid door te vragen, schiet het al helemaal niet meer op.
  Hetgeen er van de ‘speech’ van Van der Laan in letters wordt weergegeven in dit Telegraaf-artikel slaat in elk geval inhoudelijk nergens op en raakt kant noch wal. De man is hiermee ook gans niet bezig; hij heeft het druk met zich suf te praten met jongeren ‘die zijn teruggekeerd uit Syrië’ (…) en die dialogen vindt hij ‘in het kader van thee drinken’ (communiceren met alle lagen van de (wereld)bevolking) belangrijker, nee: het belangrijkste …..
  Het geeft niet veel inhoudelijkheid weer, maar wel hoe de kaarten erbij liggen.
  Ben overigens benieuwd hoe ‘die grenzen worden gesteld’, waarover hij spreekt.
  Vraag me ook af over welke impact-situatie hij het heeft wanneer hij het heeft over iets van vijftien jaar geleden. Werd toen ongeveer niet de EUro ingevoerd …. ja, dat was i.d.d. schrikken!
  Of heeft hij het over de moord op Pim Fortuin en toen de hele politiek wegkeek nadat ze flink hadden geholpen de man in kwaad daglicht te exposeren … Waar heeft de man Van der Laan het eigenlijk over … Ik vat ‘m niet en tegelijkertijd ook weer wel; hij lult uit z’n nek en in z’n eigen straatje; de weg van de minste weerstand en waar zich de meeste ondersteuning en aansporing bevindt. De man is een trekpop die mooie praatjes houdt en ’s avonds wellicht na een jenevertje of twee lekker gaat slapen, want morgen is er weer een nieuwe (zelfde soort) dag waarin hij ‘belangrijk’ mag ‘zijn’.

  Like

 15. @Greengo
  U had Uw verhaal in 4 letters kunnen zeggen: PvdA

  Like

 16. mushroom // januari 11, 2016 om 22:55 //

  Prachtig !!

  Like

 17. penis eraf en heel snel,werkt beter dan een kogel door hun hoofd!!!!!!!

  Like

 18. Uit de link van Krelis – 21:42

  ‘Maar mijn vraag is: hoe kan een asielzoeker, terwijl hij nog in de asielprocedure zit, gewoon misdaden plegen zonder dat hij ook maar een moment angst hoeft te hebben om het land te worden uitgezet? Het antwoord daarop is eenvoudig. In artikel 53 van de Verblijfswet staat dat verwijdering van vreemdelingen alleen kan als het gaat om ernstige gevallen. Dit betekent dat alle misdaden waarvoor een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van drie jaar of minder wordt opgelegd de asielprocedure niet kunnen beïnvloeden. Het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen kent onafhankelijk van de begane misdaden wel of geen asiel toe. Tot op de dag van vandaag is dit voor mij ongelofelijk.’

  Wat voor mij dan weer ongelooflijk is, is dat deze veroordeelden en recidivisten steeds opnieuw vrij rondlopen i.p.v. hen in detentie te houden; gedragsprogramma’s op te leggen; TBS te geven; te werk te stellen, e.d.
  Zo wie zo dient dat artikel 53 te worden aangepast, want dit protocol is niet reëel en/of wenselijk.
  Het is een gedateerde zienswijze en gezien de huidige omstandigheden waarin een tsunami van nieuwkomers met volstrekt andere normen en cultuurwaarden, helpt een artikel 53 van de Verblijfswet alle Europese samenlevingen totaal om zeep. ‘We have seen nothing yet …’

  Like

 19. @wauso & @maria, 🙂 mooi … allebei.

  Like

 20. Je zou wat van die arabieren en afghanen moet kidnappen, strippen en dan een wilde ever op ze los laten.

  Like

 21. Louis Burgemeestre // januari 12, 2016 om 05:16 //

  De God van Abraham heeft ons niet voor niets de 10 Geboden gegeven.Dus de hele troep retour naar dar al Islam.Europa is een Christen land.

  Like

 22. Louis Burgemeestre // januari 12, 2016 om 05:22 //

  De 10 Geboden is in de Bijbel te vinden Exodus 20 vers 1-26Onze Heer Jezus Christus heeft hetzamen gevat, met heb God lief met heel je hart , je ziel, je leven en verstand.En heb je naasten lief als je zelf.Om vers 3 niet te overtreden zijn je naasten alleen mensen die de zelfde God aan bidden als wij.

  Like

 23. V.d. Laan? Die was vroeger advocaat en overigens beslist geen topper in zijn vakgebied (volgens een advocaat die wel tot de top van die vakgroep behoort).
  Maar recht praten wat krom is, dat kon hij toen dan wel en dat is hij in ieder geval nog niet verleerd.

  Like

 24. Louis Burgemeestre // januari 12, 2016 om 06:30 //

  Als julie mij accepteren kan dat ik een gelovige Gereformeerde ben,dan ben ik het met julie eens. V.D. Laan is voor mij een Marxist; doel de dictatuur van het prolettariaat zo te zien willen ze het met de hulp van de Islam berijken.Hoe eerder hij afrtreed hoe beter.

  Like

 25. De wetten zijn zodanig opgemaakt dat we er als slachtoffer niets mee kunnen doen maar wel de deliquent. Genoeg voorbeelden uit het verleden.

  Like

 26. Louis Burgemeestre // januari 12, 2016 om 13:04 //

  Er is alleen een die verandering kan brengen, dat is Wilders en zijn PVV.Geef ze de mandaat om in onze parlement alleen te regeren.Hij is dan instaat alle wetten naar onze zin te veranderen.

  Like

 27. polderboy // januari 12, 2016 om 16:28 //

  Afschuwelijk videootje trouwens. Het gegil van die vrouw gaat werkelijk door merg en been. Op hol geslagen agressieve beesten, die een mens, in casu een vrouw, met geweld onder hun machtswellust brengen.

  Bouzza noemt die beesten dus de representanten van de Mediterrane Macho cultuur? De mannen die hun familie beschermen en verzorgen? Mannen met eergevoel. Die Algerijn zal ik voorlopig de eerste tien lichtjaren geen boek van pakken. Trouwens, wat beledigt hij een en passant een enorme hoop andere mensen met deze vergelijking.

  Ik lees net gelukkig dat Italië er ook genoeg van heeft. Ze stellen of grenscontrole of Schengen eruit. Want stellen ze, Schengen is geschreven vanuit het perspectief van 30 jaar geleden, toen de EU er de vluchtelingenstroom er nog heel, heel anders uitzag.
  Schengen is daarnaast inmiddels praktisch toch een nep-verdrag waar men zich absoluut niet meer aan houdt. Men beroept zich er te pas en te onpas nog wel eens op, als het uitkomt.
  Best redelijk van die Italianen, want ik had meer eisen gesteld.

  Kijk, als er in no time 1 miljoen binnen lopen, vele daarvan ongecontroleerd, daarnaast niet uit gebieden waar het onveilig is, daarnaast een heel flink aantal beesten bevattende die burgers voor jaren en jaren trauma’s bezorgen, dan moet je wel all registers opentrekken tegen het bestaande bestuur.
  Dan kunnen ze je voor racist, extreem rechts, fascist, domme boeren burgerlul uitmaken, maar dan wordt het toch echt met gezond verstand op de PVV stemmen.
  Want wat is er daarnaast van die megalomane plannetjes terecht gekomen om overal democratieën te stichten in het Midden Oosten.?
  En die zogenaamde integratie van lui uit die regio hier?
  En hoeveel van die intellectuele bestuurders hebben zich eigenlijk werkelijk verdiept in die islam en die cultuur. Wie blijken eigenlijk nu de oliedomme in hun eigen fantasieën gelovende lui te zijn?
  Nee een intellectueel ben je niet door ooit eens een paar jaar je ergens in verdiept te hebben, in de overtuiging dat je dan op elk gebied ook alles beter weet. Een intellectueel weet immers na vele jaren zich verdiept te hebben in een gebied, hoe dom hij is op andere gebieden. Daarom is het een bescheiden mens, die niet iedereen voor alles en nog wat uitmaakt, en graag overal zijn oor te luister legt, omdat hij weet hoe weinig hij weet.

  Like

 28. mushroom // januari 12, 2016 om 17:21 //

  Verdeel & Heer
  Order out of Chaos

  NWO agenda ontvouwd zich nu ‘live’ voor onze ogen.
  Huidige illigale immigeatiestroom is voorop gezet plan om Europa te destabiliseren.
  Kop vd slag is: Mufti Merkel

  Zogenaamde vluchtelingen zijn ‘just useless idiots’, ze worden gebruikt(misbruikt). We are the target ! Blanke Europeense bevoking, Cultuur.

  Like

 29. Nageltjes: ‘Zwijgen slet! Een baardaap spreekt.’
  Inclusief filmpje.
  http://nageltjes.be/wp/?p=20187

  Like

 30. @polderboy, goed, of juist en inspirerend stukje schrijf je daar. 16:28

  Like

 31. Gezocht: Nederlands gespecialiseerd Castingbureau zoekt mensen voor speciale inzet bij reële actie, mentaliteit overkill, snelle actief inzetbaar, directe beheersing stress-situatie. Profiel en fysiek gelijk aan….
  100 Jason Statham
  100 Steve Segal
  100 Arnod Schwarzenegger
  100 Silverster Stallone
  100 Jet Li
  100 Dolph Lundgren
  100 Bruce Willis
  Te vormen 100 teams special force, intensieve training v 90 dagen. Op eigen risico, zonder steun overheid.
  Geen brildragend/lenzen
  Geen familie/verloofd/getrouwd
  Geen medicatie gebruik
  Geen……enz…

  Like

 32. Precies beste vriend, zo is het en niets anders.

  Like

 33. Louis Burgemeestre // januari 13, 2016 om 06:59 //

  Nuke Mekka en Medina, dan zijn wij deze foute boom (Islam) kwijt.Matheus 7 De Smalle weg vers 13-23.En voor goed.

  Like

 34. Louis Burgemeestre // januari 13, 2016 om 09:29 //

  Pegida zal in Duitsland het zwaar hebben wegen’s Duitslands Nazi verleden. Zo te zien hebben de Duitsers Stalin’s verleden helemaal vergeten??? Zo dat de links terroristen zo als de RAF voortdurend kan gaan???

  Like

 35. Louis Burgemeestre // januari 13, 2016 om 09:49 //

  Sex is door God toe gestaan ook buiten het huwelijk Johannes 4 de Samaritaanse vrouwvers 1-30 Maar sex met geweld blijf een zonde verkrachting is zo’n zonde dat met de Hel wordt gestraft.( De Tweede dood)

  Like

 36. Louis Burgemeestre // januari 13, 2016 om 10:11 //

  Kafir vrouwen te vekrachten is volgens de a- Hadith Sahih Bukhari 7 boek 62 NR 137 toe gestaan.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitse politie: Het Arabische aanrandingsfenomeen “taharrush” heeft Europa bereikt | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s