Nieuw

Pegida Demo Amsterdam mag doorgaan. Van der Laan blijkt AFA coördinator

Van der Laan zei dat hij vindt dat hij zich niet moet bemoeien met de inhoud waarover mensen willen demonstreren:

Maar hij wil het dus wel heel graag.

‘We hebben demonstratievrijheid en ik moet ervoor zorgen dat iedereen zijn vrijheid kan gebruiken.

En dat schaffen die socialisten binnenkort wel af. Onder zijn zielsverwanten de nationaal-socialisten en communisten gebeurde dat ook.

Ik kan er wel van alles van vinden en ik kan u verklappen, zonder iets te zeggen, dat ik er van alles van vind.

Ja, dat heb je nu al drie keer gezegd. Ik vind ook van alles van jou.

Maar dat is niet mijn taak om er iets van te vinden.

Inderdaad, maar je hebt het nu toch lekker al vier keer gezegd. Afbraaksocialist.

Ik moet zorgen dat het gewoon kan gebeuren.

Dat is je geraaie. Verderop zal blijken dat je het wil gaan belemmeren.

Pegida kondigde begin deze week aan op zaterdag 6 februari op de Dam te willen demonstreren. Op de facebookpagina van Pegida wordt gezegd dat de demonstratie georganiseerd wordt vanuit de Europese beweging. Dat zou kunnen betekenen dat ook Pegida-aanhangers van buiten Nederland naar de stad komen. Een grote Pegidabetoging in Utrecht in oktober, ontaardde in opstootjes. Er werden toen 32 mensen opgepakt.

Dat was géén grote betoging, AT5. Niet zo netjes om van mijn eigen geld tegen mij te liegen. Ik zou willen dat ik alle propaganda die tegen mij gericht is, als mindering op mijn belastingbiljet in kon vullen. “Het ontaardde in opstootjes.” Omdat de volkhatende socialistische burgemeester van Utrecht tegelijkertijd fascisten liet demonstreren die zichzelf anti-fascisten noemen, wat lachwekkend is als ze het vrije woord willen bestrijden. De eigenlijke veroorzaker van de ongeregeldheden was de burgemeester van Utrecht die zijn buitenparlementaire knokploegen liet marcheren. Zoals de IRA zich verhoudt tot Sinn Fein, zo verhoudt Antifa en AFA zich tot Groen Links en de PvdA en SP.

De burgemeester liet weten dat er inmiddels ook een tegendemonstratie is aangekondigd:

Inmiddels als in; reactie op. Onthoudt dit. Even later zal blijken dat het van belang is wie eerst was.

‘Dan moet je zorgen dat het in goede banen geleid wordt, dat iedereen zijn geluid kan laten horen zonder dat ze elkaar in de haren vliegen.

De beste manier om ze elkaar niet in de haren te laten vliegen is om ze niet op dezelfde dag te laten demonstreren. Maar dat overwegen jullie nooit. Jullie werken doelbewust mee aan de onrust en mogelijke verstoringen van de openbare orde. Vervolgens zet je steeds een buitensporige politiemacht in tegen Pegida, die nog nooit geweld gebruikt hebben, om de linkse SA vrij spel te geven die een historie van geweld hebben.

Dat heeft met fysieke afstand te maken, we gaan hierover nog praten met het Openbaar Ministerie en de politie.’

Fysieke afstand. Onthoudt die ook.

Of de Pegida-demonstratie op de Dam mag plaats vinden wordt besloten na een vergadering van de driehoek: ‘Ik zeg niets over de Dam, het kan zijn dat er al demonstraties zijn op de Dam die eerder zijn aangemeld.

Ah de driehoek. Met dit soort islamonazi’s:

01

En deze:

“Het kan zijn dat er al demonstraties zijn die eerder zijn aangemeld” Als dat zo zou zijn dan zou je dat op het moment van deze uitspraak al weten en dus kunnen benoemen.  Je staat hier te liegen. Net liet je nog weten dat er “inmiddels” – als in reactie op- dus niet eerder, een tegendemonstratie is aangekondigd. Je moet je vriendjes knokploegen blijkbaar nog instrueren.

Wij zeggen altijd, het recht op demonstreren en vrijheid van meningsuiting is bijkans heilig, als men zich maar aan de wet houdt.’

“Bijkans” Oftwel het is binnenkort afgelopen met het demonstratierecht van die lui die niet aan hun eigen zelfmoord willen meewerken.

Weet je wat ook de wet is, zeker als je verantwoordelijk minister bent, dat je antwoord geeft op kamervragen. En niet de vraag van de PVV over de kosten van immigratiekosten afdoet als: wij geven geen cijfers over mensen, terwijl je twee weken later, op eigen initiatief komt met de cijfers wat de oudjes in dit land ons wel kosten.

Wat een walgelijke huicheladvocaat en kwakzalfsocialist ben je ook.

AT5 >>

Met deze demo had de gemeente Amsterdam het zo uitgekiend dat zowel Ajax-hooligans, als AFA ter plekke waren bij de eerste demo van de Dutch Defence League, terwijl dat in een complete uithoek was.

Je methoden zijn bekend Van der Laan.

Ken je deze nog?

Als we naar de DAM willen, dan GAAN we naar de DAM !

01

Originele video kan ik niet vinden, wel het geluid:

We komen er aan. En zetten we jou, ongekozen regent, morgen niet af, dan toch overmorgen. Als de mohammedaanse koppensnellers, die je zelf hebt binnengehaald, ons tenminste niet voor zijn.
Je dagen zijn geteld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

38 Comments on Pegida Demo Amsterdam mag doorgaan. Van der Laan blijkt AFA coördinator

 1. Dit is 1 van de problemen in Nederland. Het Regente Krapuul dekt elkaar af. Hun politieke vrienden, daar zorgen ze voor. Dat ze Genocide plegen op de Autochtone Bevolking interesseert ze geen barst ! Ik heb er 3x over geschreven: En nu wou ik hier een paar verwijzingen zetten, maar ik zie mijn ingezonden brievenrubriek niet meer staan.
  .
  Dat was dus mijn bibliotheek waar ik wist waar alles stond en er van alles uit kon halen. Vandaar mijn vele reacties op die artikelen. Dat is nu weg. Iets schrijven wordt nu voor mij heel moeilijk, daar ik geen back-up heb.
  .
  Als van iedere schrijver een apart venster zou komen (1 van mijn voorstellen), dan kon ik daar ook gemakkelijk uit putten. Nu gebruik ik vaker Xander artikelen.
  Ik weet echt niet hoe ik nu iets moet gaan schrijven. Dat wordt voor mij emo-porrno, iets zien en direct opschrijven. Mijn data-base is weg !

  Like

 2. Redactie? Kan wauso zijn artikelen krijgen, per email ofzo? En waarom is zijn wauso-hoekje weg? kan iemand van de redactie daar wat uitleg bij geven?

  Liked by 1 persoon

 3. Absd veel nwe vlgers; bemerkte enige digifrustratie op … f* …
  @Power to you/us!

  Like

 4. polderboy // januari 10, 2016 om 11:45 //

  Pontius Pilatus, de ongekozen administratief aangestelde bestuurder van de Romeinse bezettingsmacht is een briljant politiek manipulator, die de spanningen onder het volk waarneemt, en de burgers als een kundig intrigant prachtig tegen elkaar uitspeelt , om zo ook nog eens zijn handen in onschuld te kunnen wassen..

  Sorry, Pontius Pilatus moet Van der Laan zijn, en Romeinse bezettingsmacht moet het EU-regime zijn onder keizer Sans Claude Juncker.

  Like

 5. Is dit zo moeilijk !
  .

  Like

 6. http://www.bild.de/news/inland/sex-uebergriffe-silvesternacht/wird-verboten-die-wahrheit-zu-sagen-44077302.bild.html
  Dit gebeurd als linkse utopisten de politieleiding bevolken.
  De utopie moet coute que coute in stand worden gehouden.

  Like

 7. polderboy // januari 10, 2016 om 12:30 //

  Verder is Van der Laan absoluut niet meer te vertrouwen.

  Hij is lid van een partij die via Brussel rechtstreeks gelieerd is aan het “links socialistische” bestuur in Noord Rijn West-falen, die met Merkel schuldig nalatig is aan de massale etnisch gerichte criminaliteit die er in Duitsland woekert.

  Om die schuldigheid te verbloemen, zal hij daarom zeker gebruik maken van manipulatie-technieken. Daar kunnen we weinig aan doen gezien het feit dat hij indirect door Den Haag ooit via politieke koehandel gekozen is, en daarnaast nooit meer verkiesbaar is.
  God mag weten wanneer we van die gast verlost raken.

  Het enige is massaal op de PVV te stemmen, om het ongure cordon sanitair van machthebbers zoals Van der Laan open te breken.

  Liked by 1 persoon

 8. polderboy // januari 10, 2016 om 12:48 //

  @Bert 12:24
  Een zeer terechte vraag van Bild. Maar ik vraag me af wat er nog meer niet klopt?

  Ik ben jaren opgetrokken met een freelance pers fotograaf, die zich richtte op sport en criminaliteit. Het was een talent, want hij heeft ooit de zilveren camera, de hoogste onderscheiding voor een fotograaf, van Van Agt uitgereikt gekregen.

  Gebeurtenissen als in Keulen zijn dit soort jongens als de kippen bij via hun ingang in politiekanalen als pers, om zodoende foto’s te maken, die zij gezien de gebeurtenis voor veel geld kunnen verkopen aan de media.

  Maar nu niks? Laat me niet lachen, dat klopt van geen kant. Er moet wel enorme censuur hebben plaatsgevonden, informatie zijn achtergehouden, of wat dan ook.

  Dit heeft niks meer met “links” te maken, maar met een zich tot een totalitair regime ontpoppend bestuur. Zoals ik al eerder zei, zijn dit extreem gevaarlijke ontwikkelingen.

  Liked by 1 persoon

 9. polderboy // januari 10, 2016 om 13:39 //

  Ik las de reactie van Bouzza, die meende dat het de Mediterrane “macho” cultuur is, die aanleiding is van het etnische geweld tegen ongelovige vrouwen, Ik kan me meer vinden in hetgeen hier geschreven wordt:
  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/10/de-schuldigen-van-keulen/#more-106378

  Overigens betekent dit dat vrouwen zeker niet altijd slachtoffer zijn van dit fascistische geweld.
  Ook in Nazi Duitsland leefden voldoende vrouwen genoegzaam meewerkend aan de verschrikkingen voldaan een goed leven in hun ideologische gelijk. Dat is natuurlijk niet anders
  dan met veel moslima’s.

  Like

 10. @Wauso
  Je artikelen staan nog gewoon gearchiveerd onder ‘Wauso’
  Je kan ze allemaal bereiken door op de categorie ‘Wauso’ te klikken boven je artikelen:

  01

  Hier is de link:
  https://fenixx.org/category/wauso/

  We hebben een beetje lopen schuiven, omdat je eerst alleen in je eigen rubriek verscheen, maar sinds een tijdje zet rommel je op de voorpagina onder artikelen, waar ook Tijl, Bolo, rommel, DG Neree en ik verschijnen, en een sporadische ingezonden. Anders zou het een beetje dubbelop zijn. We wilden je volwaardig schrijver maken. Dus dat er voortaan boven je artikelen staat: door Wauso en dat je vanuit je rubriekje naar de voorpagina-artikelen opschuift. ‘We wilden je volwaardig schrijver maken.’ wat ook inhoudt dat je voortaan zelf je artikelen kan plaatsen en toegang krijgt tot het ‘dashboard’. Ik weet niet of je al een mailtje gehad hebt met uitleg en een uitnodiging (met wachtwoord) inmiddels, anders volgt dat in de loop van de dag (zodra rommel aan zijn mail begint). Het is dus geenszins de bedoeling om je weg te frommelen. Integendeel.

  Like

 11. @Fubar
  Dat begrijp ik wel dat dit niet de bedoeling was.
  Dat vanuit de onderkant iets schrijven had weinig nut vandaar dat ik zoveel op twitter zat.
  Maar was het geen optie om i.p.v. de oude artikelen in 1 map te stoppen ze in een map per schrijver te stoppen. In mijn artikelen over ‘domheid’ moet ik kunnen verwijzen. En dan heb ik ook meestal jouw artikelen nodig en af en toe Rommel.
  De schrijvers hebben alle verschillende doelgroepen. Jij hebt daarbij diepgravende info van elders. Bolo is actieman. Tijl schrijft levensverhalen. Rommel over mossels in het Noorden. Ik bekots politici en leg hun uit dat het idioten zijn. Mensen kijken gericht naar een schrijver.

  Like

 12. Ik zit in de Spam box ?

  Like

 13. 🙂

  Like

 14. polderboy // januari 10, 2016 om 14:33 //

  Maar zien mensen ook niet de politieke willekeur die er plaatsvindt?

  Aan een kant wordt geroepen een gezamenlijke EU politiek te voeren, als het gaat om de massa immigratie van Mohammedaanse legioenen aan mannelijke immigranten. Gestraft moeten degenen worden, die met hun populistische rechts extremistische opvattingen zich niet willen onderwerpen, pardon, willen voldoen aan de hoogste doelstellingen van de goddelijk rechtschapen leiders op de Olympus in Brussel.

  Aan de andere kant moet iedereen maar een naar zijn omstandigheden afgestemde politiek volgen als het gaat om iets te doen aan de groeiende omvang, frequentie en intensiteit van het etnische geweld tegen de bevolking. Niet noemenswaardig zijn incidenten zoals Hebdo, Keulen, Baclatan -nu bagatelliserende- in het licht van de rottigheid in Raqqa en de rest van de wereld, enzo. In Frankrijk mag men daarom naar believen een martial law afkondigen, in Duitsland alles in de doofpot stoppen, en in Nederland stellen dat in dat gewest het business as usual is.

  Dus zoek het zelf maar uit, als er rottigheid ontstaat, want wij zijn te rechtschapen, om ons met dat soort geneuzel te bemoeien. Dan doen jullie het zelf maar. Wel alles graag coördineren via ons in Brussel, want we houden graag een vinger aan de pols, omdat we control freaks zijn.
  Ach, zolang er maar niet aan de achterliggende ideologische verheven lijn wordt getoornd. En dat gebeurd als je onterecht een hek aan je grens zet, want dan kom je ons EU-droompje.

  Like

 15. Er zaten zelfs 8 man/vrouw in de spambox. Als het goed is is iedereen er weer uit. geen aanwijsbare reden voor, wordpress is soms wat overwerkt zullen we het maar op houden.

  Like

 16. @Wauso

  Alle artikelen van de schrijvers zijn terug te vinden via het knopje ‘schrijversnaam’ boven diens artikelen:

  01

  En ook via (onderaan op de voorpagina) de avatars van de schrijvers:

  01

  Like

 17. polderboy // januari 10, 2016 om 15:52 //

  Ondertussen wordt medegedeeld door het onder curatele stellingsbewind, genaamd het bestuur van de bevolking, dat er veel meer gevallen van verkrachting zijn geweest!!

  Eerst dat erin masseren, en laten bekomen, voordat het nog iets ergere nieuws gedoceerd aan ons wordt verteld natuurlijk.

  De 379 aangiften die alleen Keulen betreffen, maar terzelfder tijd de aangiften die boven borrelen betreffende meerdere steden in Duitsland wijzen op meerdere verkrachtingen door de Mohammedaanse criminelen, door het bestuur aangeduid als “vredelievende islamieten”, van jonge ongelovige als maagden ingeschatte vrouwen.

  De bevolking wordt gewaarschuwd!! geen overhaaste conclusies hieraan te trekken. Nee joh, dat doen we echt niet hoor. We worden toch al als zwaar verstandelijk beperkt door jullie behandeld, en doen daarom toch wel alsof we te verstandelijk zijn en multicultureel gezind, om daar van wakker te liggen.

  http://www.dpa-international.com/news/sports2/report-minister-says-cologne-attacks-must-have-been-coordinated-a-47829553.html?

  Like

 18. Vandaag bij mij op Twitter: De Reclamekaravaan met Mutti in de Hoofdrol !
  .

  Like

 19. @Fubar
  Voor mij nogal omslachtig.
  Is het niet eenvoudiger om van iedere schrijver zo’n plekje in te ruimen b.v. onderdaan de blz. of i.p.v die oude artikelen van DVC die steeds hetzelfde zijn.

  Like

 20. polderboy // januari 10, 2016 om 16:16 //

  Werkelijk walgelijk, als je bedenkt dat Timmermans zich alleen maar druk maakt om het feit dat “extreem rechts” meer macht zou kunnen krijgen. Je moet wel een ongelofelijk meedogenloze gore hond zijn, als je politieke baantje het enige is waar je je druk om maakt, als je bevolking steeds meer lijdt..

  Like

 21. polderboy // januari 10, 2016 om 16:44 //

  En wat die Mohammedanen betreft, die stijf staan van het testosteron en daarom etnisch andere vrouwen massaal mishandelen en verkrachten, en etnische Jihad voeren, en last hebben van etnische Jodenhaat, en etnisch gezuiverde no go gebieden formeren, wat allemaal middels de Koran verklaard kan worden, daarvan zijn onze intellectuelen 100% overtuigd dat het niks met de islam te maken heeft.

  Alleen dom populistisch hersenloos volk vol fascisten en racisten gelooft dat niet. Hoe is het toch mogelijk zeg?

  .

  Like

 22. Politiek links, midden en rechts bakt er niets van.
  ‘Extreem rechts’ moet dan ook zijn: ‘Extreem realist’.
  Wat ‘Extreem links’ dan zou moeten zijn, mag een ander naar believen invullen.

  PVV = Partij van de Vrijheid (waar weliswaar degenen die de vrijheid om zeep willen helpen niet welkom zijn en dit is olie op het vuur van tegenstanders van eenzelfde, doch tegenover gesteld begrip) zou misschien ook beter anders heten. Iets als: Partij voor de Vrijheid op basis van essentiële humanistische gronden vastgelegd in onze grondwetten … of zoiets, maar ik geef toe dat dit onbegonnen werk is.

  Realisme versus
  Religie
  Geld
  Macht
  Status
  Eigen belang
  Bedrog
  Moord
  Volkerenmoord

  Realisme versus
  Onwetendheid
  Naïviteit
  Ongeïnteresseerdheid
  Machteloosheid
  Meedogenloosheid
  Leugens
  Lafaards
  Blinde meelopers
  Domheid
  Zombies
  Het Kwaad

  Er bevinden zich realisten in alle lagen en hoeken van onze samenleving. Een aantal kan vrijuit spreken en een ander aantal, vanwege culturele controle en afwijzing, niet.
  In de reguliere media wordt een partij als de PVV te graag afgedaan als de partij voor laaggeschoolden en zogenaamde ‘tokkies’, terwijl dit schijnargument goed beschouwd geen stand heeft kunnen houden en/of geen stand kan houden, wanneer men beziet hoe breed het draagvlak is van dit ‘Nieuwe Realisme’ zowel horizontaal als verticaal. Maar door het vooral generaliserend te brengen naar de kiesgerechtigde bevolking hoopt men uiteraard verdere groei van de PVV te voorkomen en ‘eventuele’ zelfslachtoffering vanwege het weigeren van het recht beledigd te mogen worden, te sussen dan wel te ondersteunen … vanwege bepaalde protocollen die worden opgelegd door hen die zich regeringsleiders noemen en vergaderen in een of andere Driehoek …… waarmee direct keiharde woestijnpolitiek doorsijpelt in ‘onze’ normen en waarden. Neen, ik zeg niet dat onze samenleving voordien rozengeur en maneschijn was. Er waren nog voldoende actiepunten om de samenleving te verbeteren en te optimaliseren etc. Maar met een overmacht van het een (en ander) tegenover een onderbezetting/slachtoffering van het ander is de strijd bij voorbaat verloren.
  Totdat de bal gedraaid wordt …

  Like

 23. D. G. Neree // januari 10, 2016 om 17:08 //

  @Wauso
  “De schrijvers hebben alle verschillende doelgroepen. Jij hebt daarbij diepgravende info van elders. Bolo is actieman. Tijl schrijft levensverhalen. Rommel over mossels in het Noorden. Ik bekots politici en leg hun uit dat het idioten zijn.”
  In wat voor categorie plaats je mij? Ben wel benieuwd.

  Like

 24. Ook realistisch: Ik loop al een tijdje rond met een idee voor een ‘ludieke actie’, maar besef dat deze pas echt iets kan opleveren wanneer de actie op meerdere locaties door het land wordt opgezet. Ludiek, zoals ik stel en vallend onder de noemer ‘humaan’. Precies, nou ja misschien niet helemaal precies, zoals Dhr. G. Wilders ons uitnodigt om actie te ondernemen; op humane wijze. Nu besef ik ook dat hoe ludiek mijn idee ook moge zijn en het wel vast e.o.a. signaal zou kunnen afgeven naar de bevolking toe, het ook een deel van dezelfde bevolking zal zijn die het slachtoffer zou worden van zo’n ‘ludieke, humanistische’ actie en zelfs, indirect weliswaar maar niet onbetekenend, getroffen zou worden. Dit alles doordacht, is mijn idee geen succesvolle.

  Er zijn talloze geloofs- en overtuigingen dat ‘het Goede’ het zal overwinnen van ‘het Kwade’.
  In mijn jeugdige naïviteit heb ikzelf ook zo gedacht en willen denken.
  Toch ben ik nu van mening dat ‘het Kwade’ zich niets aantrekt van ‘het Goede’ en geen grenzen kent in ‘het Kwade’. Met dit begrip komt ook het besef dat ‘het Goede’ niet & nooit kan winnen van ‘het Kwade’ wanneer ‘het Goede’ zich niet afdoende bewapend (!!) om het gevecht op leven en dood aan te gaan met ‘het Kwade’. Hier zit de paradox en de grote valkuil ……

  Like

 25. @Neree
  Ik ben altijd eerlijk. Ik had je al weggelaten omdat ik je niet goed kan plaatsen, daar je 1 artikel per 2 weken schrijft. Ik zal het proberen.
  .
  Je wacht je ogenblik af tot er iets enerverends gebeurt en dan hap je toe.
  Bolo doet dat met Actie en jij maakt er meer een verhaal van. Meer Cachet !
  Dus ergens tussen Bolo en Tijl, maar dan iets hoger qua schrijfkunst.
  .
  Die verschillende stijlen maakt Fenixx bijzonder. Echter ze weten het zelf nog niet !
  Vandaar dat ik ook al opperde om de oude verhalen niet onder elkaar te plaatsen, maar per schrijver.
  .
  Met betere media inzichten zou het aantal hits binnen 1 jaar kunnen vertienvoudigen.
  Diversiteit in artikels, web-site en media moet niet los van elkaar gezien worden.
  .
  Via Tweet konden we meer aandacht krijgen. Maar dat moet gecoordineerd gebeuren. En dat mis ik ook in het geheel.
  .
  Voorbeeld: Ik heb 2x een oud artikel liggen promoten op twitter. Het was op de site niet meer te zien en toch kwamen ze beide op een 5e plaats en dat zonder EJ Bron !
  Niet dat ik expert ben, maar ik combineer dingen en probeer van alles.

  Like

 26. D. G. Neree // januari 10, 2016 om 18:22 //

  @Wauso, dank voor het compliment. Het is niet zozeer dat ik aan het wachten ben op iets enerverends, maar mijn schrijfdrift kent lange periodes waarin ik nauwelijks iets concreets weet te schrijven en enerverende gebeurtenissen zijn waarschijnlijk net impulsen die me ertoe brengen om iets in een tekst te zetten dat kop en staart heeft. De video’s hebben ook tijd en energie gekost
  Maar maakt niet zoveel uit. Fenixx loopt hartstikke goed en is inderdaad divers. Vandaag hebben we al meer dan 12.000 bezoekers gehad met nog 5 en een half uur te gaan. Het betekent, dat bij ingrijpende (enerverende) gebeurtenissen er best veel mensen naar Fenixx komen om ingelicht te worden en dat is een goede zaak, hoewel de gebeurtenissen zelf natuurlijk uitgesproken negatief zijn.

  Like

 27. En wanneer schrijft bottehond weer eens iets voor ons?

  Like

 28. D. G. Neree // januari 10, 2016 om 18:43 //

  On topic:
  Van der Laan is een rat.
  Hij is begonnen met de methode die de burgemeesters van Utrecht, Den Haag en Rotterdam hebben nagevolgd en uitgewerkt.
  1: verban de demonstratie naar een afgelegen terrein, dat moeilijk te vinden en (met het OV) te bereiken is.
  2: Hits van te voren de linkse actiegroepen op tegen de demonstratie door
  2A: de media te gebruiken om een extreem-rechts beeld neer te zetten (bij de demonstratie in de video in het artikel deed hij dat door te gaan roepen dat er voetbalhooligans zouden komen)
  2B: Tegendemonstraties toe te staan, die geen demonstraties zijn maar pogingen om de demonstratie en het spreken te beletten
  3: Voel je dan gerechtigd om een enorm politie-apparaat in te zetten als verder bewijs dat het een puinhoop is.
  Deze tactiek is verder uitgewerkt door de andere Burgemeesters met:
  4: Provoceer de demonstranten door middel van uitlokking, in Den Haag zelfs door ‘stillen’, politie in burger en
  5: (de politiestaat in de kiem:) zet de demonstranten gevangen en vervoer ze in bussen naar het afgelegen haven- of industrieterrein. Bedreig zij die op eigen houtje willen gaan met arrestatie
  6: ontzeg eenieder die niet met de bussen is gekomen de toegang tot het demonstratieterrein.

  En laat dan de poppenkast maar beginnen.

  De leugen bestaat erin, dat tegendemonstraties op hetzelfde moment worden toegelaten. Op dat moment is de vrijheid van demonstratie al geweld aangedaan, want de tegendemonstranten zullen door schreeuwen, schelden en lawaai maken en als het kan grof geweld de sprekers belemmeren en een normale demonstratie onmogelijk maken.

  Van der Laan is een linkse rat, net als alle Randstadburgemeesters. Het zijn de werkelijke fascisten, met als instrument de linkse knokploegen die ze gebruiken om de hen onwelgevallige uitingen van kritiek onmogelijk te maken en de mensen angst aan te jagen en te ontmoedigen.
  Zij zijn het die verstoring van de openbare orde veroorzaken met dit beleid.

  Like

 29. D. G. Neree // januari 10, 2016 om 18:55 //

  Ik zou aan van der Laan willen vragen (misschien iets voor Wauso):
  Heeft u kinderen? Zo ja, laat u dan uw kinderen in de huiskamer door elkaar heen schreeuwen? Is dat uw idee van vrijheid van meningsuiting? En als ze elkaar door het schreeuwen op een gegeven moment elkaar aanvliegen en u ze uit elkaar moet trekken en straf geeft, wie heeft dan eigenlijk de ruzie veroorzaakt? Dat bent u zelf. Een slechte vader.

  Like

 30. Amen.

  Like

 31. @D. G. Neree // januari 10, 2016 om 18:55

  01

  Like

 32. @Neree
  Ik heb er 2 klaarliggen.
  Die had ik al voor gemaakt, omdat deze maand het voor mij iets drukker is.
  Ik moet dan ook negatieve spirit en vooral gegevens hebben over wan presteren !
  Ik wacht op een E-mail en dan zal ik als eerste Buma van het CDA lanceren !
  Wat zal hij blij zijn met mijn literair stukje !
  .
  Die 12.000 vind ik nog niet genoeg. Dat moeten er 100.000 zijn per einde jaar per dag.
  Die Volgers moeten wat opgevoerd worden.
  En dan nog wat andere media acties.
  Waar je mee kunt scoren is een gezamenlijke actie op Twitter als er weer iets los is zoals Erdogan de reddende Engel of Keulen. En dan blijven knallen (op een bepaalde manier dat je hits hebt). Ik geef vanaf afgelopen week antwoord (met tweet met plaatje) bij Wilders en kijk of daar veel reactie op is. En dan tik ik daar Volgers aan. Het tempo loopt iets terug, maar er komen er toch nog 20 bij per dag. De tijden van 40 tot 80 p.d. zijn voorbij ! Dat zou bij jullie wel nog kunnen. Velen Volgen me nu al zelf en dat is makkelijk !

  Like

 33. @Neree
  Ik heb het nog eens nagelezen en het mag voor mij geen probleem zijn hem het WC-eend onderzoeksteam, waar jij nu ook bijhoort, een onderzoekje te laten plegen volgende week. Als tenminste me niemand voor is !
  .

  Like

 34. D. G. Neree // januari 10, 2016 om 21:25 //

  @ Wauso e.a. ik heb het al in een artikel afgereageerd https://fenixx.org/2016/01/10/op-bezoek-bij-meester-van-der-laan/

  Like

 35. D. G. Neree // januari 10, 2016 om 21:31 //

  @iemand Vraag het hem zelf. Op twitter heet hij @ziltebotte

  Like

 36. @Neree
  Mijn stijl is anders !
  Dit is er 1 van 1.214 Views.
  En ik heb er heel veel weggewist.
  .

  Like

 37. mushroom // januari 12, 2016 om 00:31 //


  Recente reactiesHans Veldman op Ah gossie toch… Moslims voelen zich bedreigd in Nederland!josie op Aanrandings-Jihad nu al in 16 steden in 5 landen (and counting!)Bia op ‘Vrouwen zijn onverzadigbare hoeren’, aldus Youp van ’t HekBalkanske priče op Gevaar Islam ontkennen even dom als de holocaust ontkennenG.Deckzeijl op Frenk van der Linden en de karaktermoord op Ahmed Aboutaleb

  Advertentie

  Laatste Blog ArtikelenEuropa ontwaakt uit multiculturele droom maar het is al te laat! januari 11, 2016Aanrandings-Jihad nu al in 16 steden in 5 landen (and counting!)januari 7, 2016Piers Morgan wil Ann Coulter verbannen uit de Verenigde Statenjanuari 6, 2016Frenk van der Linden en de karaktermoord op Ahmed Aboutaleb december 31, 2015Kan iemand Sara Kroos het principe van de VvMU uitleggen? december 28, 2015Georkestreerde pro-asielzoekers hysterie door media en politiekdecember 25, 2015V&D is slechts de kanarie die sterft door onze giftige economiedecember 24, 2015Radicale linkse Feministen liften mee op islamitische shariadecember 23, 2015Ook de burgers in Geldermalsen pikken uitverkoop NL niet langerdecember 17, 2015Bijbel versus koran video experiment bewijst juist het tegendeel december 6, 2015

  « Startrek’s Holodeck is nu realiteit – Zie de VOID!

  Ingezonden: Wanneer breekt het elastiekje van neonazi’s? »

  15 zeer onaangename Feiten over ‘(boot)Vluchtelingen’

  In vrijwel alle media aandacht die er is voor het lot van de ‘boot- en andere vluchtelingen’ komen de kille ongemakkelijke feiten nauwelijks aan bod of worden ondergesneeuwd of over overschreeuwd door hen die van mening zijn dat Europa, omwille van ‘het koloniale verleden’, ‘de slavernij’, enzovoort, ‘een verantwoordelijkheid’ zouden hebben jegens de genoemde ‘bootvluchtelingen’.

  Omdat er naast ideologische motieven, hoog oplopende ‘emoties’ en nog veel meer ‘argumenten’ ook nog zoiets bestaat als de kille koude feiten hieronder een kleine opsomming van bezwaren.

  Europa heeft in velerlei opzichten geen plaats voor ‘bootvluchtelingen’. Niet fysiek, niet qua werkgelegenheid, niet qua huisvesting en niet in economische zin. De Europese landen zitten als vele jaren ver boven hun kunnen,Veruit de meeste ‘bootvluchtelingen’ vluchten niet voor een aldaar woedende oorlog maar uit economische overwegingen omdat nog altijd het idee bestaat dat de straten van Europa geplaveid zijn met gouden klinkers.‘Bootvluchtelingen’ betalen enorme bedragen aan mensensmokkelaars. Geld dat men ook in de lokale economie kan steken opdat een ieder daarvan kan profiteren. Het ‘vluchtelingenprobleem’ is ronduit een ‘money drain’.De overgrote meerderheid van de ‘bootvluchtelingen’ bestaat uit vitale jonge mannen. Hierdoor is het land overgeleverd aan de barbaren en criminelen maar reduceert dit tevens de lokale ‘workforce’ tot praktisch nul.Het ‘vluchtelingen’ probleem vernietigd in velerlei opzichten op termijn meerdere continenten in economische alsook in culturele zin. Enerzijds het Afrikaanse en Arabische continent en anderzijds het Europese continent.Het toestaan van een welhaast ongebreidelde influx van ‘vluchtelingen’ heeft een vernietigende werking op de culturen in Europese landen. Landen, steden en dorpen veranderen in hoog tempo tot onherkenbare oorden.De druk op de sociale voorzieningen, de zorg en alle andere aspecten van onze ‘welvaartsstaten’ neemt dusdanig dramatisch toe dat er een enorme toename zal zijn van armoede, criminaliteit, gettovorming en verloedering.Op termijn van nog geen enkele decennia zal het onderscheid tussen 1e, 2e en 3e wereldlanden verdwijnen en rest ons slechts op z’n best een nagenoeg globaal 2e wereld maar veeleer een globale 3e wereld economie.Door de verwatering van culturen, de ‘Westerse’ normen en waarden, de chaos, de armoede, de gettovorming en de totale verloedering zullen ronduit barbaarse culturele en religieuze levensbeschouwingen vrij spel krijgen.De autochtone bewoners van de Europese landen, en daarmee hun culturen, normen en waarden, opvattingen inzake mensenrechten en hun daadwerkelijke fysieke bestaan worden hierdoor op termijn ernstig bedreigd.Europa importeert niet alleen de ‘vluchtelingen’ maar ook de culturen, ideologieën en religies, die vanuit Westers perspectief niets minder dan barbaars zijn, en daarmee ook de conflicten die hen nu noopten om te ‘vluchten’.Binnen enkele decennia, naar schatting hooguit 20 jaar, zullen er grootschalige rassenrellen en religieuze sektarische en politiek ideologische oorlogen ontstaan tussen de al in de thuislanden conflicterende ‘culturen’.De islam zal op enig termijn, hooguit 4 decennia, de voornaamste politiek ideologische religie zijn in Europa. Dit zal een enorme impact hebben op het leven en bestaan van ‘niet-islamieten’ en alles dat ‘niet-islamitisch’ is.De huidige problematiek, zoals jihadisme en religieus fundamentalisme en daaraan verbonden antisemitisme, vrouwenhaat, homohaat en de haat jegens andersdenkende zal t.z.t. de regel i.p.v. ‘de uitzondering’ worden.Alles samenvattende zal Europa op termijn in cultureel, sociaal, economisch, qua zorg, sociale voorzieningen en qua mensenrechten en beschaving in het algemeen onherkenbaar veranderen. En niet in de positieve zin!

  Is dit een zwartgallige kijk op de toekomst van niet alleen Afrika, Arabië maar vooral ook Europa onrealistisch? Wij denken beslist van niet. Is dit proces nog omkeerbaar? Ook dat denken wij van niet. Wij zijn er, als autochtone burgers van Europa, ingeluisd door met name de politiek linkse elite. In de coulisse van deze problematiek trekken linkse organisaties aan de touwtjes. Onder het mom van ‘medemenselijkheid’ voert men niets anders dan de ‘verelendung agenda’ van Marx en derhalve van het Marxisme, die geënt is op de vernietiging van het ‘kapitalistische’ Westen, uit.”

  Delen:

  Like

5 Trackbacks / Pingbacks

 1. Eberhard van der Laan is een leugenaar en hij weet het – Fubar
 2. Eberhard van der Laan is een leugenaar en hij weet het
 3. Pegida als ratten in de door Van der Laan vooropgezette val van zijn SturmAbteilung – Fubar
 4. Pegida als ratten in de door Van der Laan vooropgezette val van zijn SturmAbteilung
 5. Ik had Van der Laan een lang leven gegund. Achter de tralies: Wat Eberhard van der Laan Amsterdam aangedaan heeft – een bloemlezing

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s