Nieuw

Bij deze schokkende berichten rijst automatisch de volgende vraag:

Pixabay

Door: Horatius

Hoe lang zal het nog gaan duren voordat de autochtone bevolking van de landen die nu worden getroffen door deze barbaarse vormen van terreur daadwerkelijk zelf terug gaan slaan?
Want de politie is blijkbaar volkomen onmachtig om hier effectief een einde aan te maken.
En met welke middelen? Want wapenbezit is hier verboden m.u.v. personen die lid zijn van een schietvereniging.

Toch komt de vraag aan de orde, is dit nu precies waar die z.g. asielzoekers op uit zijn?

Door deze uitermate provocerende acties hier BEWUST een burgeroorlog uitlokken en zodoende een totale ontwrichting van onze samenleving te veroorzaken?

Het is voorts alarmerend dat juist die moslims die hier maar net zijn gearriveerd al over geavanceerde wapens kunnen beschikken, die blijkbaar worden geleverd door de hier al aanwezige moslims. Slapende cellen dus en niet of nauwelijks in beeld bij de diverse Veiligheidsdiensten.

Dat de IS hier een belangrijke rol in speelt moge duidelijk zijn.
Ze hebben deze tactiek zelf al meerde malen via de sociale media bekend gemaakt en uiteraard weten onze politici dit ook.

Het is te veel gevraagd dat wij hier lijdzaam gaan zitten afwachten op de volgende massale verkrachtingen en terreuraanslagen, maar welke middelen kunnen wij als burgers zelf in stelling brengen?
In Duitsland worden nu Burgerwachten geformeerd, die al of niet in samenwerking met de politie de orde moet zien te handhaven, want die politie klaagt over een structureel tekort aan mankracht.

Ik denk eerlijk gezegd dat wij (de autochtone bevolking van West-Europa) pas in actie komen als we nog veel meer van dergelijke barbaarse praktijken voor de kiezen hebben gekregen.

In Nederland broeit het ook al, gezien de talloze incidenten die dagelijks plaatsvinden in de asielzoekerscentra. Als de huidige instroom van asielzoekers niet wordt ingeperkt wordt de hele zaak onbeheersbaar. De Linkse remedie van voorlichting, cursussen etc. kunnen alleen maar de lachlust opwekken bij vriend en vijand.

Misschien is het een geluk bij een ongeluk dat nu voornamelijk de Duitse bevolking wordt geconfronteerd met de rampzalige gevolgen van de ongelimiteerde aantallen z.g. vluchtelingen.
Gezien de geschiedenis van Duitsland is het juist dit volk wat in staat is gebleken om bijna letterlijk tot de laatste man en vrouw te vechten voor haar bestaansrecht.
Dat deze mentaliteit op misdadige wijze werd misbruikt door Hitler en zijn trawanten is in dit verband verder niet van belang.

Mocht het echter in Europa tot een gewapend conflict komen tussen de radicale islam en de vrije westerse wereld dan kunnen wij die oorlog alleen maar winnen door de inzet van het Duitse potentieel aan mankracht en hun vermogen voor het voeren van een totale oorlog.

Want met het voeren van een z.g. schone oorlog met de Mensenrechten hoog in het vaandel geheven zijn we al bij voorbaat verslagen bij een confrontatie met de radicale islam in het hier totaal verweekte West-Europa.

Horatius

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4447 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

31 Comments on Bij deze schokkende berichten rijst automatisch de volgende vraag:

 1. voorwaarts // januari 9, 2016 om 20:24 //

  Het probleem is de enorme onderdrukking van de autochtone bevolking. Je ziet het in Keulen heel duidelijk gebeuren. Geen mankracht om de Duitsers te beschermen en ze laten verkrachten. Maar vervolgens wel heel veel mankracht hebben om alle initiatieven van de Nederlanders om zichzelf te verdedigen de kop in te drukken onder het mom je mag geen eigen rechter spelen.
  Echter ik ben van mening indien de Nederlanders zich (zoals nu al het geval is) massaal gaan bewapenen en er burgermilities gevormd worden die zeer zwaar bewapend zijn, deze kleine domme genetische inteelt ratten aan de lopende band zullen worden neergeknald indien ze iets doen wat niet mag, het probleem buitenlander dan heel snel is opgelost.

  Like

 2. Esperanza // januari 9, 2016 om 20:33 //

  @ ‘Mocht het echter in Europa tot een gewapend conflict komen tussen de radicale islam en de vrije westerse wereld dan kunnen wij die oorlog alleen maar winnen door de inzet van het Duitse potentieel aan mankracht en hun vermogen voor het voeren van een totale oorlog.’

  Die totale oorlog, destijds, is op een fiasco is uitgelopen..

  Wollt ihr den totalen Krieg?

  Like

 3. mushroom // januari 9, 2016 om 20:54 //

  Rusland, Poetin hebben we zeer hard nodig ! Wellicht ook na vertrek Obama, de VS.
  Zonder een sterke leger is het gedoemd om te mislukken.
  Onze mannelijke burgers als de politie staan tegen de muur. Allerlei wetten en regels beschermen de ‘asielzoeker’ , radicale moslims.
  Er zijn meerdere partijen dan de autochtone Europeaan die de strijd willen aangaan. Vele ex moslims, niet moslims met een niet EU wortels moeten we zeker meetellen.
  Ik vrees dat het hier niet alleen gaat over de Islam.
  Onder uitbuiters, useless eaters behoren de ‘dobbernegers’ illigalen, uitgeprocedeerde ex asielzoekers en de Roma zigeuneurs. De laatste groep is niet tegen te houden, zorgt in Frankrijk en Duitsland (scandinavie) voor veel problemen. In Hongarije is dit een enorme probleem, sommige gebieden zijn gescheiden door hoge muren. Vermeerderen zich als ratten.

  Het begin is er al, Koln. Maar de climax moet nog komen, vrees ik.
  Islam heeft geen toekomst.
  Het lijkt dat het groter wordt, maar dat is door de geboortecijfer.
  Duizenden moslims all over the places verlaten de Islam massaal.
  Van binnen uit is Islam zwak en is het aan het rotten. Isis is ee symptoom vd Islam. Als Isis wordt verslagen, komt er een andere terreurgroep.
  Zelfs in het M.O. zijn er vele ex moslims, die zich niet uitten.
  Alleen hier in het Westen is de Isla. Levendig, door de 3 4 generatie Arabische En Marrokaanse jongeren. Bij de Turken is het maar een heel klein percentage die de Islam ec ht belijdt. Turken zijn Turken en spreken Turks. Geen arabisch, ze volgen alleen de headlines vd koran. Ze begrijpen niet eens wat ze bidden. Pakketje do’s en don’ts.
  Laatste groep is ook beter geintregeerd en vinden geld en zaken doen veel bela ngerijker.

  Ik de k dat de strijd uiteindelijk zal worden door ons.
  Ik ben er overtuigd van.
  Vele moslims zullen Europa verlaten en zelfs moeten vluchten.
  Ik vermoed dat de negers de kant zullen kiezen vd de asielzoeker/moslim e.d. rassenstrijd zal zeker weer oplaaien.
  Ik verwacht weinig van de jo geren uit de randstad. Velen zijn links en multiculti.
  2016 gaat weinig goeds brengen.
  Nuchter en kalm blijven. Allert zijn en in staat zijn jezelf gezin, huis en bezit in bescherming kunnen nemen.

  Like

 4. 200 man politie tegen 1000-2000 fucking booslims rond de jaarwisseling, maar oweee, als Pegida demonstreert, dan zijn er ineens 1700 man beschikbaar en een aantal waterkanonnen, dus allemaal opzet van de gore merkelmuts. Trouwens, wanneer zou de Duitse politzei eens wakker worden en hun politiek correcte leiding ruimen??? Trouwens, die merkelmuts dient zo snel mogelijk van het toneel te verdwijnen, want die is knettergek.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. polderboy // januari 9, 2016 om 21:07 //

  @ voorwaarts 20:24
  Burgerwacht korpsen vormen is bij wet verboden. Je mag wel allerlei verenigingen met een ander doel opzetten, zoals voor sport, religie, of een hobby. Wellicht kun je een organisatie opzetten met als nevendoel, dat de leden elkaar steunen.
  Zoiets geschiedt al, want “elkaar steunen” is over het algemeen normaal bij verenigingen e.d.
  Openlijk oproepen zich te verenigen om als burgers de veiligheid te organiseren is dus bij wet verboden. Elkaar steunen is prima.

  We zijn dus afhankelijk van de politie, met haar veiligheids- plus hulpverleningspakket. Kijk je in een politie-auto, dan vrees ik dat de koffers vol nood pampers, tampons, EHBO-dozen, steunkousen, vouw-rollators, pechhulp gereedschap, verkeersborden bij een ongeluk, e.d. duidelijk maken waar het accent bij de politie ligt. Juist ja, hulpverlening.

  De veiligheid die de overheid je kan garanderen is dus bedroevend. Kijk maar naar Keulen, waar toestanden plaatsvonden, die in omvang 5 maal het beroemde Tahrirplein overstegen. Het Tahrirplein was wereldnieuws en Amnesty heeft een uitvoerig onderzoek gedaan en rapportage geschreven naar aanleiding van de wetteloosheid die er heerste.

  De overheid garandeert dus aan ons een grotere mate van wetteloosheid wanneer het fout gaat,gezien Keulen, maar geeft het alleen niet toe.

  Ik zou maar PVV stemmen, want die zal het vormen van burgerwachten echt wel gaan goedkeuren.

  Like

 6. mushroom // januari 9, 2016 om 21:12 //

  Booslims worden aangemoedigd omdat politie tegen de muur staat. Politie is met handen en voeten gebonden. Als ze schieten of iemand een flinke mep verkopen, moeten ze dit gaan uitleggen, kans op ontslag is dan reeel. Ook deze gasten hebben een gezin thuis die moeten worden onderhouden.

  Paar van die parasieten moeten flink gemept worden.
  Als voorbeeld.
  Dit soort respekteerd enkel gezad die hard optreed.
  No playtime, maar goed aanpakken.
  In hun eigenland zouden ze eindigen in de martelkamers.
  Zover gaan we niet, want wij zijn zo beschaafd!(/$#??)

  Like

 7. polderboy // januari 9, 2016 om 21:18 //

  @mushroom 21:12 Maar we willen zelf een politie die mobiele turbo sociaal werkers zijn.
  Anders stemmen we niet met zijn allen op partijen, die nog in de flowerpowertijd van de 60er jaren leven: “V-teken met de vingers en .Peace Men roepen” tegen de Mohammedaanse criminele legioenen in Keulen.

  Like

 8. mushroom // januari 9, 2016 om 22:09 //

  Zonder deze helden gaat het niet lukken. Onze jongens en meisjes moeten terug uit mother f*cking Mali of Afganistan.

  Like

 9. @Esperanza // januari 9, 2016 om 20:33 //
  Ja. Je hebt gelijk met je reactie op dat ene zinnetje, maar het verhaal bevat nog een tweede element:

  “deze mentaliteit op misdadige wijze werd misbruikt door Hitler en zijn trawanten is in dit verband verder niet van belang.”

  Als de duitsers als een blok samen vechten dan zijn er miljoenen tegenstanders nodig inclusief miljoenen slachtoffers om het vechten van duitsers tot een fiasco te maken.

  Ik denk dat het nog een paar maanden duurt voordat ook de helft van de politiek correcten van gedachten begint te veranderen.
  Als er voldoende steun is in Duitsland om die regering in Berlijn en die EU op te doeken dan gaat de beer echt los.
  Dan is mijn voorstel om aan te sluiten bij de opstand. Het doel is hetzelfde, verdrijven van de EU en verdrijven van de hielenlikkers van de EU en de+9B638W9+ politieke correcten uit de parlementen en alle besturen.

  Like

 10. mushroom // januari 9, 2016 om 22:36 //

  Correct ! Kookpunt moet nog komen.

  Duitsers dulden keine Fratzen. Het zijn nog steeds de Germanen !
  Trouwens wij Nederlanders ook niet !

  Deze man gaat toch gelijk krijgen, Gerald Celente heeft dit voorzegd in 2010.

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=17571

  Like

 11. @polderboy // januari 9, 2016 om 21:07 //
  “Burgerwacht korpsen vormen is bij wet verboden. Je mag wel allerlei verenigingen met een ander doel opzetten, zoals voor sport, religie, of een hobby. Wellicht kun je een organisatie opzetten met als nevendoel, dat de leden elkaar steunen.”

  Een geweldig idee. Desnoods in de vorm van liefdadigheidsstichtingen.
  Dat doen de mossels ook, en nogal veel van die liefdadigheidsstichtingen die de mossels hebben steunen in werkelijkheid terrorisme.

  Dat kunnen wij als niet-mossels natuurlijk ook doen.
  Zolang het er maar veel zijn kunnen ze een cellenstructuur vormen. Dat doen de mossels ook. Laten we leren van de methodes die onze tegenstanders gebruiken en bruikbare ideeën gewoon kopiëren. Die methodes kunnen we evengoed gebruiken om onder de dekmantel van een liefdadigheidsstichting een burgerwacht te organiseren.

  Like

 12. polderboy // januari 9, 2016 om 22:44 //

  @Ron 22:29
  Opstand? Rond 60% van de Nederlanders is bezig een vermogentje te vergaren middels een hypotheek, met als doel om op hun welverdiende oude dag eens de bloemetjes buiten te zetten. Dat hun dochters gepaald worden, moeten die meiden maar voor lief nemen, want een vriendje had het ook wel gedaan. Trouwens, zei Van der Laan, een beetje rauwheid hoort nu eenmaal bij een kosmopolitische wereldstad.

  Like

 13. voorwaarts // januari 9, 2016 om 22:53 //

  @ polderboy 21.07

  Dat ik PVV ga stemmen is natuurlijk zo klaar als een klontje. Wat wel heel raar is dat de overheid zich continu verschuilt achter allerlei verdragen en wetten, en vervolgens als het hun uitkomt een verdrag als het Schengen verdrag compleet aan de laars lapt.
  Dus wat zeggen mij die wetten en verdragen nog? Juist ja helemaal niets.

  Like

 14. rightie // januari 9, 2016 om 22:54 //

  Huppekee mensen, allemaal een weekendje naar de oud Joegoslavische landen om te kopen wat jullie allemaal toch nodig gaan hebben. Tsjechie heeft dat soort spullen ook. Het is erop of eronder en Rutte gaat jullie niet beschermen.

  Like

 15. polderboy // januari 9, 2016 om 22:58 //

  @Ron 22:40
  Begin je het te begrijpen?

  Nog niet zolang geleden heb ik een probleemgeval van Palestijns islamitische huize bij mij thuis in huis genomen. Na een week werd het onhoudbaar, vanwege de suprematistische eisen die hij mij oplegde, hoewel ik hem met alles steunde. Toen heb ik hem de deur uit geschopt, onder verwensingen van zijn kant dat zijn broers mij wel zouden komen opzoeken.

  Gedurende de week kon ik met hem converseren, en over allerlei onderwerpen gedachten uitwisselen, waarbij deze in Nederland geboren en getogen jongeman mij steeds in zijn vraagstelling benaderde met “Hoe denken jullie er nu over…”

  Ook, kan makkelijk vanwege mijn Arabische uiterlijk en daarbij behorende houding, ben ik met hem naar 2 moskeeën geweest om hulp voor hem te vragen. Meebidden met de gebedsdienst vond ik geen probleem, omdat we allen ons tot God richten. Wat opviel, was dat de imam hem en mij erop wees, dat hij een rondreis door Nederland kan ondernemen om geld te collecteren, daar zij allen als een uniform netwerk opereerden.

  Tja, zie je de Vinex-woning Nederlanders dat doen?

  Like

 16. polderboy // januari 9, 2016 om 23:00 //

  Sorry, kan ondernemen is kon ondernemen.

  Like

 17. mushroom // januari 9, 2016 om 23:11 //

  De Nederlander gaat pas de straat op als voetbalwedstrijd is afgelast vanwege politiestaking of als het gaat om Cao voorstellen m.a.w.: money ! Nog een reden om te gaan protesteren is als 1 of ander minderjarige zwarte asielzoeker wordt uitgezet (Milo) . Of een Angolees gezin. Zo zielig😨.
  Voor de rest: nopes !

  Ondertussen proberen we met allerlei inburgerings cursussen arabieren en ngers uit Afrika onze beschaving op te dringen! Wat ze gewoon niet willen. Alleen huis, uitkering, gratis zorg en een moskee voldoet aan hun eisen.
  Zo moeilijk kan het toch niet zijn. Sterker nog: ze claimen hun rechten volgen de wetten en regels.😕

  Je kunt een hond niet leren miauwen.

  Alleen met een ommekeer kan je dit oplossen.
  Geert Wilders gaat never nooit de meerderheid halen, niemand wil samenwerken.

  Like

 18. polderboy // januari 9, 2016 om 23:14 //

  Meebidden, was nadat men erachter kwam dat ik een Nederlander was. Toen ging men vragen stellen, wat ik deed in de moskee. Daarop stelde ik de gebruiken niet te kennen, daaraan te willen voldoen, en er absoluut geen bezwaar tegen te hebben, omdat ik er geen bezwaar tegen had ons tot God te richten, op zoek naar het goede in onszelf.

  Dit nog even ter toelichting.

  Like

 19. mushroom // januari 9, 2016 om 23:29 //

  Pediga Koln.

  Opkomst Enorm !!👏👏👏👏👏

  http://www.barenakedislam.com/

  Like

 20. polderboy // januari 9, 2016 om 23:47 //

  @voorwaarts 22:53
  Wat dat verschuilen achter verdragen betreft, heb ik ook over gepeinsd. Natuurlijk heb ik beperkte tijd om me in alles te verdiepen. Ik kreeg een moment door, dat je het hof EVRM hebt. Daar doet men belangwekkende uitspraken op het gebied van mensenrechten, e.d.
  Maar wat blijkt, een EU land is niet verplicht de uitspraak te volgen. M.a.w. het is sherry-picking.

  Zo zie ik het ook met die verdragen. Als het uitkomt, dan beroep je je op het feit dat je eraan vast zit. Komt het niet uit, dan zeg je niks, en doe je wat je wilt.

  Dat maakt de meerwaarde van de EU in haar huidige vorm op zijn minst onduidelijk en eigenlijk al ongewenst.
  En transparantie, eenduidigheid, duidelijkheid, consistentie (in beleid) en geen willekeur dus!! door een keuzemogelijkheid in rechtspraak die je wilt en “sherry-picking” wat leidt tot detournement de pouvoir (zoek zelf maar op via google).

  Der meerwaarde van de EU is te zoeken in de kern waarvoor zij is opgericht: economisch gericht op wederzijdse handel, en dus groei. Terug naar deze kern is wenselijk.

  Like

 21. @polderboy // januari 9, 2016 om 23:14 //
  Ik begrijp wat je zegt en vind het jammergenoeg wat gedesillusioneerd klinken.

  Als het voor 2015 was dan had ik je geloofd. Zoals je beschreef leek de mentaliteit van die 60% daar naar mijn idee op.

  Ik zie nu binnen een jaar tijd dat er iets gaat veranderen in de houding van de autochtone landgenoten. En dat veranderen wordt steeds sterker.
  Ze krijgen door dat ze belazerd worden en beginnen zwaar pissed off te voelen.
  Dit heb ik in 40 jaar nog niet zo ervaren. Ook niet in de jaren 80 toen er in Amsterdam nogal wat rellen waren. Er broeit iets in die hooiberg, en als het broeit kan het hoe dan ook gaan vlamvatten.

  Zelfs in de tweede wereldoorlog toen Nederland zich niet van zijn beste kant heeft laten zien zijn er zelfs uitbarstingen geweest. De februaristaking in 1941 en de spoorwegstaking in 1944. Het kan dus wel.

  Mijn vermoeden is dat we er nu veel beter voor staan dan tijdens de 1940-1945 periode en dat we veel meer mogelijkheden tot organisatie hebben, en ook veel meer mogelijkheden om onszelf te bewapenen.

  Like

 22. @ polderboy // januari 9, 2016 om 23:47 //
  Je vergist je, begrijpelijk, in de terminologie. De EG is wenselijk. De EU is een ondemocratisch, decadent, wangedrocht, gemaakt om corruptie en nepotisme te faciliteren, ten koste van zijn belastingbetalende burgers.

  Like

 23. polderboy // januari 9, 2016 om 23:47 //
  Helemaal met je eens.
  Terug naar de basis van wat eens de EEG was.

  Like

 24. Horatius // januari 10, 2016 om 12:31 //

  @Esperanza,

  De totale oorlog zoals gevoerd door Nazi-Duitsland is inderdaad op een fiasco uitgelopen omdat er op twee fronten gestreden moest worden waarbij de strijd tegen de Russen de absolute prioriteit had.

  Feit is dat Duitsland het in zijn eentje 6 jaar heeft volgehouden tegen de rest van de wereld, want van hun enige bondgenoot Italië hadden ze meer last dan gemak.
  De Duitse soldaat was met voorsprong de beste militair van de Tweede Wereldoorlog, dit wordt algemeen erkend, zelfs door de Russen.
  Mocht de zaak onverhoopt escaleren dan heeft de radicale islam een harde dobber aan de Duitse mentaliteit die van geen opgeven weet en op dat punt haar sporen ruimschoots heeft verdiend. Al was het dan ook voor een totaal verkeerde zaak, laat daar geen enkel misverstand over ontstaan!

  De Russen hebben zich overigens schuldig gemaakt aan massale verkrachtingen bij hun opmars in het oosten van Duitsland en later in Berlijn. Dit gebeurde niet door de reguliere troepen maar door ongedisciplineerde horden uit Mongolië en andere onontwikkelde gebieden.
  Het beroven van burgers van hun horloges en andere attributen die in hun streken volkomen onbekend waren gebeurde op grote schaal.

  In de strijd aan het Westelijk front hebben met name Marokkaanse soldaten (dus moslims) zich voornamelijk onderscheiden door het plegen van brute verkrachtingen en wrede moordpartijen op weerloze burgers.

  Dat de Russen wraak hebben genomen voor de misdaden gepleegd door Duitse troepen is begrijpelijk, maar wel zeer opvallend is dat dit gebeurde door primitieve individuen.
  En zekere analogie met wat er nu in een aantal West-Europese landen gebeurt valt niet te ontkennen.

  Alhoewel de Linkse politieke elite een arsenaal van excuses paraat heeft om al deze exotische extremiteiten te bagatelliseren.

  Voor hun is een CURSUS de ultieme oplossing!

  Like

 25. Dit zijn allemaal voorbereidingen voor de totale destructie van Europa en alles loopt volgens plan en schema. Zie nogmaals mijn artikel die ook elders op div. blogs is geplaatst………….Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen.

  Like

 26. Moslims bidden niet tot god.
  Ze bidden tot satan.

  Like

 27. Nogmaals plaatsen van mijn artikel, want er ging iets fout zag ik………….Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen.

  Like

 28. Mordor Molle // januari 10, 2016 om 21:49 //

  Ik hoop dat er genoeg mensen ontwaken en begrijpen dat ze zich dringend (illegaal) moeten bewapenen , zoals ik reeds gedaan heb ! Het is niet goed en ik wou nooit een wapen in huis , maar ik ga mij , mijn vriendin of een andere dierbare niet laten afslachten! Op de regeringen , politie en/of het leger moeten we niet hopen om ons te verdedigen ! Het zal gewoon knallen zijn om te raken … echt triest !

  Like

 29. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  100% MEE EENS!

  Like

 30. Met het bezoek van Obama aan merkel, zij wil kost wat kost het TTIP verdrag erdoor drukken.
  Dat wijf moet echt verdwijnen, ze heeft al genoeg schade aangericht in Europa.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Bij deze schokkende berichten rijst automatisch de volgende vraag: | E.J. Bron
 2. Bij deze schokkende berichten rijst automatisch de volgende vraag: – Kattukse Vrienden voor Israël
 3. A GLANCE INTO THE FUTURE! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: