Nieuw

Sterk staaltje pro “vluchtelingen” propaganda

“Help we verzuipen en hebben geld, onderdak, nog meer geld, eten en een verblijfsvergunning met daarbij behorende uitkering voor de rest van ons leven nodig, want we zijn zielig” was getekend “de vluchteling”.

Voor de meer kritische kijker dan wel lezer die het pijltje al had opgemerkt, inderdaad de islamitische propaganda medewerker loopt over water (A) is een dusdanig goede moslim dat hij het water ontstijgt (B) Is te laat aan de kant gesprongen terwijl hij de laatste groep gelukszoekers in het ondiepe water voor de camera duwde (C) of anders te weten ……….. (D)

met groet Bolo

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

37 Comments on Sterk staaltje pro “vluchtelingen” propaganda

 1. Greengo // januari 8, 2016 om 22:54 //

  LOL. Ik gok D: het gaat om ‘écht zielige vluchtelingen met geamputeerde ledematen’. Dat wil nog weleens voorkomen in de islamitische onderwerpingscultus.

  Like

 2. Als ik de beoordeel sterretjes zie krijg ik het zware vermoeden dat Beukman met zijn vriendjes van Breedvlek hier op bezoek zijn geweest.

  Liked by 2 people

 3. mushroom // januari 8, 2016 om 23:16 //

  “Vluchtelingen”, illigalen kan je niets kwalijk nemen. Ze zijn inderdaad uitgenodigd door Frau Mutti Merkel. Het is mens eigen om te zoeken naar een beter leven. Waar ook ter wereld. Ieder mens is een gelukzoeker.
  Diegenen die de echte oorzaak zijn, zijn de theocraten in Brussel, met name Mutti Merkel.
  Na de eerste stroom uit Syrie in augustus/september 2015, was een appje naar Aleppo genoeg om een hele volkverhuizing in gang te zetten.
  Tegenwoordig is alles op internet te vinden. Wat de asielregels zijn.
  M.O. gasten kunnen wel ‘dummgeil’ zijn, maar niet achterlijk.
  Het zijn niet de zwarte Afrikanen uit diep zwart Afrika die in lemen hutten leefden.
  Verschil is er wel degelijk. De ene asielzoeker is de ander niet.

  Mensen zijn erg vindingrijk.

  Like

 4. Greengo // januari 9, 2016 om 00:02 //

  Mushroom, zoals jij het beschrijft, wil ik voorstellen ‘dit volk op zoek naar een beter leven’ met in de ene hand een gsm en in de andere de koran te behandelen als kakkerlakken en ook als zodanig uit te roeien. Kakkerlakken immers kunnen er ook niets aan doen wanneer ze met hun gehele familie belanden in stopcontacten en andere fijne plekjes waar ik, althans, ze niet wil hebben. Merkel, Erdogan, Obama, Rutte en nog een aantal anderen mogen van mij direct aan het gas. Deze hele vluchtelingenproblematiek gaat om bodem waarin olie zit en waar IS aan de macht dient te geraken volgens islamitische achterban, waardoor het ‘te legitimeren is’ om de burgers naar Europa te laten instromen om alhier de democratische systemen omver te blazen en daarvoor is niet eens zo héél veel nodig. Alles met het doel de inheemse Europese bevolking uit te roeien en te islamiseren als strategie het volk onder de duim te kunnen houden door middel van het mechanisme van zelfcontrole en zelfsturing aan de hand van sharia en sharia-handhavers. De vrouwelijke helft van het mensenras is hiermee onder beheer van het mannelijk ras en dat alvast is een win-win situatie; voor het mannelijke deel der mensen en voor de, dan heersende, wereldleiders. Daarbij waren het (in eerste instantie en vanwege de ‘situatie’ aldaar) Syriërs die welkom waren, maar in de praktijksituatie is er nu een instroom vanuit allerlei (Arabische) landen en volkeren en óók deze gelukszoekers/islambrengers blijken we welkom te moeten heten ( en aangemerkt dat S.A. niemand opneemt (vanwege vage redenen) en men in Turkije niet wil/kan blijven en zulk soort redenen. Men is de weg kwijt en al langer dan vandaag; levend en belevend vanuit eigen politieke tunnelvisie en door alle diplomatieke en politiek correcte codes en hiërarchische structuren met grote belangen(verstrengelingen !!) is ze allang niet meer aan het regeren = vooruitzien en m.b.t. eigen lands- en volksbelangen. Onze politieke brigade is niets meer dan een van de vele marionetten van grotere systemen. Systemen die ons allen tot marionetten willen smeden. Islam is de grootste moordmachine in de gehele menselijke geschiedenis. Adolf Hitler had groot respect voor de onderwerpingsmethoden van de islamdoctrine welke zich gedurende de eeuwen heeft kunnen bewijzen; onderhield diplomatieke banden met hooggeplaatste islamitische leiders. Dit gebeurt vandaag de dag opnieuw én ondanks dat we braaf ieder jaar te horen krijgen dat het nooit meer zo mag zijn als tijdens ’40 – ’45 en we worden geacht een minuutje stilte te nemen om de vele oorlogsslachtoffers te herdenken. Men weet heel goed waar men mee bezig is !!! Het volk mag wegrotten en dat wat overblijft, gaat door naar de volgende ronde.

  Like

 5. Greengo // januari 9, 2016 om 00:43 //

  Correctie op eigen tekst:
  ‘De vrouwelijke helft van het mensenras is hiermee onder beheer van het mannelijk ras en dat alvast is een win-win situatie; voor het mannelijke deel der mensen en voor de, dan heersende, wereldleiders.’
  ‘….. onder beheer van dat deel van het mannelijk ras welke hiervan voorstander is en ……’
  Tenslotte voelt niet elke man zich geroepen te moeten heersen over het vrouwelijk geslacht !

  Like

 6. mushroom // januari 9, 2016 om 01:34 //

  @Greengo
  Mee eens. Islam houdt 1.2 miljard mensen in zijn giftige greep.

  Moslims doen wat moslims doen. Maar het grootste probleem en obstakel is de guthmensh, linkse mensch, jonge linke academici die jaarlijks met duizenden uit de soziaal linke Universitaten uitrollen.
  Niet te vergeten onze ‘blanke native fanatieke Islam bekeerlingen.
  De Linkse elite is de grootste struikelblok.

  Ik blijf erbij dat de verantwoordelijkheid bij de Top Bottom ligt.
  En uiteraard andere duistere elite machten. Soros !!
  Verdragen uit het antieke Europa ( verdrag va Geneve 1951), VN met zn me senrechten, UHNCR enz.
  Dus de Top Bottom/ Brussel moet volledig ontmanteld worden. Juncker, Merkel en andere consorten zouden voor de internationaal tribunaal in Den Haag moeten worden gesleept ! Wegens verraad eigen volk.
  Ook zouden de blanke ‘native Europeaan’ grondig naar zich zelf moeten kijken.
  Als je goed kijkt , zie je onze jonge blanke vrouwen/do hters/zusters met zwarte Afrikanen! wat tegenwoordig heel normaal is. Zo wordt dus de blanke bloedlijn voor altijd vernietigd.
  Effin, als het zo doorgaat, is het over 50,70 jaar de blanke blonde, rode, brunette met blauwe, groene ogen nog te vinden in speciale reservaten.
  We zullen zien.
  Dat de M.O. hier zijn, kan ik ze niet kwalijk nemen. Ik neem de beleidmakers kwalijk! Dat ze zich misdragen en aanranden hadden ze kunnen weten. West Europa is voor hen 1 grote shopping mall, 1 grote bordiel ! Met de allermooiste blanke vrouwen vd wereld.
  1400 Islamitische cultuur, haal je niet weg met een cursusje inburgering.

  Like

 7. Greengo // januari 9, 2016 om 02:07 //

  De volgende, niet korte, video vond ikzelf zeer de moeite van het bekijken waard. Inclusief de binnenkomst van de gasten met aanhang en de blikken die de blondines (ongezien, toch gezien) kregen toegeworpen. Het debat verliep h.w.s. niet helemaal volgens programmering, maar desondanks wordt er toch ook weer veel duidelijk aangaande o.a. hiërarchische structuren en respectbetuigingen. De rol van Hans Jansen (R.I.P.) is hier misschien het beste tragisch-komisch te noemen. Eentje om voor te (willen) gaan zitten:

  Like

 8. trebor2110 // januari 9, 2016 om 02:11 //

  Lijkt wel of ze allemaal in de camera kijken of naar iemand die instructies geeft vanaf de kant .

  Like

 9. Heb van een andere blog mijn tekst ook hierheen gesleept………………Mensen wordt nou ook hier eens wakker, alle europese leiders staan onder invloed van de Bilderberg en het NWO om zo snel mogelijk de komende tijd resultaat te boeken met Europa volkomen te ontwrichten. De islam wordt gebruikt als instrument om dit te bevorderen maw het toelaten, want die willen gewoon hun eigen plan doordrukken (Het Projekt), het is een samenloop van omstandigheden dat deze twee zaken door elkaar lopen en de NWO maakt hier dankbaar gebruik van en na de ontwrichting is het nog gemakkelijker om dan het nieuwe verdrag TTIP er door te drukken. Dan valt alles voor die vieze wereldorde vanzelf op zijn plek. De moslims gebruiken nu elke zwakke plek in onze maatschappij om alles uit te buiten tot het uur U.

  Like

 10. trebor2110 // januari 9, 2016 om 02:13 //

  Greenco vind je het gek dat die video zo lang duur , je krijgt eerst 13 minuten beeld van een zaal die vol loopt 🙂

  Like

 11. Greengo // januari 9, 2016 om 02:16 //

  @trebor2110 Ik denk dat dat onder B) valt. 😉

  Like

 12. Greengo // januari 9, 2016 om 02:17 //

  @trebor2110 Maar zelfs dan is er voldoende te zien. Geduld en ge wordt beloond.

  Like

 13. Greengo // januari 9, 2016 om 02:19 //

  In delen kijken, kan natuurlijk ook en gezien het tijdstip misschien niet eens onverstandig. 🙂

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // januari 9, 2016 om 02:42 //

  Hans Jansen zal nog gemist worden, niet op zijn mondje gevallen en hij was precies op de hoogte van wat er wel en niet in de koran staat. Het was ook wel een beetje een oneerlijk gevecht, twee moslims en geleerde die niet onder stoelen of banken stak dat hij tegen de islam was en een gespreksleider, je zou dus in feite kunnen zeggen twee tegen één.

  Like

 15. Zo organiseert de door de staat gegijzelde media het altijd, Tijl. Laatst Jan Roos tegen over 4 stuks, bij #pauw meen ik. Die hield zich redelijk staande, maar das ook een straatvechtertje.

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // januari 9, 2016 om 03:30 //

  Ja die Jan Roos ga ik steeds meer waarderen.

  Like

 17. Kijk, mensen zjin mensen, en grenzen zijn alleen handig voor de machthebbers. In principe mee eens. Opheffen dan maar, die grenzen?

  Paar problemen: in plaats van ‘geen landen’ heb je dan ineens EEN land. ‘handig voor de machthebbers’, die dan de wereldmacht hebben, en geen energie meer hoeven te verspillen aan het counteren van ‘andere landen’. De andere landen gaan de macht van dat ene land dan nimmer meer, letterlijk en figuurlijk, begrenzen.

  Wat ook een probleem is, is dat er op de wereld een paar groepen rondlopen die gewoon.. eng zijn. Het is alsof je de kooien openzet van de dierentuin, in de glorieuze hoop dat iedereen in vrede met elkaar zal samenleven. Blijken er tussen de 5 miljard mensen gewoon 1.6 miljard zombies te lopen, die de hersenen van de overige mensen willen eten. Open grenzen, ok, maar dan wel even eerst de zombie apocalypse uitvoeren, anders lopen hier straks alleen nog maar zombies rond.

  En dan nog zoiets lullig als de kosten.
  Hoeveel miljoen arme zielen kan de Nederlandse belastingbetaler nog betalen, voordat de Nederlandse belastingbetaler NET ZO ARM zal zijn als die arme zielen: en hoeveel procent van de Nederlanders vind dat een goed idee: om de grenzen open te zetten voor IEDEREEN, hetgeen zal lijden tot een globale inkomensnivilering. Lees: die ons net zo arm zal maken als de derdewereldlanders die ons overstromen.

  En dan nog de kleine kwestie van ‘genocide’. Het blanke, Nederlandse ras, zal binnen een eeuw TOTAAL VERNIETIGD zijn. De nederlandse cultuur, ‘nederland’ als object: het zal gewoon helemaal niet meer bestaan: als de politiek de grenzen blijft opheffen, dan zal er over 100 jaar GEEN ENE NEDERLANDER meer bestaan. Wij, als volk, worden uitgewist. Door onze ‘volksvertegenwoordigers’. Tegen onze zin.

  Maar dat houd de elite niet tegen. ‘de trein rijd door’.
  Tenzij wij hem laten ontsporen.

  Like

 18. Horatius // januari 9, 2016 om 11:17 //

  De Linkse kerk heeft heel wat op haar geweten; de mislukte multiculturele samenleving, de bewust aangewakkerde asielzoekersstroom en de daarbij behorende harde criminaliteit.

  En als men daar inhoudelijke kritiek op levert wordt men weggezet als racist of fascist.
  Het woord ‘discriminatie’ is al voldoende om aan iedere discussie een einde te maken en wij pikken dit al jarenlang.

  Intussen zitten wij dik in de problemen terwijl er nog steeds Verdraagzaamheid en Tolerantie wordt gepredikt, zelfs na de barbaarse praktijken gepleegd door z.g. kennismigranten (allemaal gynaecologen?) in een aantal steden in West-Europa.

  Rutte en Merkel willen ons wijsmaken dat de daders geen enkele kans maken op een verblijfsvergunning, maar deze barbaren kunnen niet worden teruggestuurd naar een oorlogsgebied volgens het Vluchtelingenverdrag. Dus verdwijnen ze in de illegaliteit en gaan ze vervolgens het criminele of radicale pad op.

  Een structureel probleem dus, wat alleen opgelost kan worden op een manier die niet politiek-correct maar wel doeltreffend is. Al deze individuen die zich hebben misdragen opsluiten in interneringskampen onder uiterst sobere omstandigheden en ze vervolgens voor de keuze stellen; men kan lid worden van een soort vreemdelingenlegioen ter bestrijding van de IS of men blijft voor onbepaalde tijd geïnterneerd zonder enige kans op een verblijfstatus.

  Na een korte maar intensieve militaire training kan men zich nuttig maken om in de landen van herkomst weer een leefbare situatie te creëren voor hun soortgenoten.

  Het een en ander kan worden gefinancierd uit de pot Ontwikkelingssamenwerking.

  Zo slaat men 2 vliegen (of moslims) in een klap; onze vrouwen en meiden kunnen weer veilig over straat en de islamisering wordt voorlopig enigszins afgeremd.

  Like

 19. @Horatius
  Rechtse Gutmenschen onzin.
  Het Volk zal de macht moeten grijpen en anders is het over enkele jaren met ze afgelopen.
  De indringers zullen moeten verkassen.
  Linkse Gutmenschen die problemen hebben veroorzaakt: opsluiten en elimineren uit de samenleving !

  Like

 20. Drie belangrijke instrumenten van de Islam om Europa te Islamiseren. De baarmoeder, de gigantische grote propaganda industrie en de grote leugen die er aan vasthangt, en het Projekt.

  Like

 21. mushroom // januari 9, 2016 om 12:17 //

  http://www.redicecreations.com/article.php?id=32145

  Coudhoven_Kalergi project
  Begin vorige eeuw is dit plan in werking gezet. Genoicide op de blanke Europeaan.
  En wie heeft laatst een Coudhoven_Kalergi prijs in ontvangst mogen nemen? Juist ! Mutti Merkel.

  “Vluchtelingen” stroom is bewust op gang gezet en wordt gestuurd door de pyschopatische top.
  Bewust om Europa in chaos te storten.

  Nogmaals, zonder het leger(aan de kant vh volk), wapens, geld en een goede leider is Europa gedoemd om te sterven.
  Er is een grote ontvolking en vervanging van de inheemse Europese bevolking gaande. Politiek, demografisch, straks met geweld en dood.

  Verkrachting van vrouwen, bezwangeren van de blanke vrouwen(negers en andere rassen) is een tactiek.

  Like

 22. mushroom // januari 9, 2016 om 12:49 //

  @horatius
  Ik stel voor outplacement vd asielindustrie.

  Ergens in een moslimland bijvoorbeel noord oost Azie, Kazakistan Turkmenistan etc.of in het zuiden van Etiopie (M.O. is in vlam) save havens creeen. Stukje land pachten, dorpen en steden bouwen. Met alle faciliteiten. En zelfs met een financieel systeem. Sunnieten en Shiiten afgescheiden. Know How en materiaal leveren wij. (Containerwoningen, bouwmatriaal van geadvansieerde piepschuim.)
  Huidige mannen onder de vluchtelingen aan het werkzetten daaaar.
  Zogenaamde hoogopgeleiden, apothekers, artsen e.d. kunnen zich daar weer nuttig maken.
  EU betaald jaarlijk wat geld aan het land waarvan de pacht is gesloten (Kadaffi werd ook betaald om negers tegen te houden om naar EU te komen)
  Dan alle “vluchtelingen” verplaatsen naar die regio’s.
  Al die miljarden die de vluchtelingen NU en in de toekomst gaan kosten, zullen zo beter, efficienter besteed worden.
  Geen gedoe met islam, intergratie, criminaliteit enz. Willen ze zo graag Sharia? Ja maar natuurlijk, go ahead !! Elk volk kiest zijn vorm van regering. Het is bullshit om democratie op ieder volk op te dringen. Democratie werkt niet altijd en is niet van toepassi g op ieder volk.

  Probleem opgelost.
  Opheffen van vedragen uit het verleden m.b.t. asielrecht of aanpassen.

  Like

 23. Horatius // januari 9, 2016 om 13:06 //

  @mushroom,

  Een goede oplossing zou ook kunnen zijn het vruchtbaar maken van de Saharawoestijn door het laten graven van irrigatiekanalen door de Afrikaanse bevolking en de asielzoekers die zich hier hebben misdragen. Dus ongeveer 80 procent van die gelukszoekers.

  Een dergelijk grootschalig project zou (mits handmatig uitgevoerd) die individuen enkele decennia nuttig bezig kunnen houden.
  Uiteraard gefinancierd vanuit de Ontwikkelingssamenwerking.

  Het een en ander is onderwerp van een interne discussie binnen de PVV.

  Dus nog even onder de pet houden…

  Like

 24. mushroom // januari 9, 2016 om 13:39 //

  @Horatius

  Prima idee ! Jordanie is ook bezig met een irrigatie project om woestijnland terug te winnen met een irrigatiesysteem.

  Er is volop mogelijkheden en oplossingen EN expertize !
  Zoals gezegt Wij hebben de know how en materiaal.

  Het zuiden van Tunesie is ook een optie.

  Het beste is om stukjes land te pachten en ja, ook vruchtbaar maken van een stukje woestijn.
  Israel is een goed voorbeeld. Voor 1948 was Israel dor en droog. En kijk nu !
  Het kan echt. Maar goodwill is nodig.
  Opvangen van eindeloze stroom vluchtelingen in Europa is geen optie.
  Het zorgt voor enorme problemen.

  Een denktank en samenwerking met internationale genieen op het gebied van bouw, architectuur,landbouw, irrigatie, logistiek en andere talenten KAN de oplossing zijn.

  Doel om een droom te verwezelijken geeft de mens een hoop.

  Uit de jonge sterke mannen kan men ook een leger vormen om die dorpen en steden te beveiligen.

  Nu de hamvraag: wie o wie?
  Als men dit jaar al start met dit mega project, is het over een paar jaar helemaal klaar.
  Het levert ook geld voor ons. Arbeidsplaatsen (kennis) en mega opdrachten voor onze bedrijfsleven.
  Ik stel juist voor om deze vluchtelingen een logeervergunning te geven tot ze terug kunnen naar deze save havens. Wellicht kunnen ze vandaaruit terug naar hun Land van herkomst.
  Zero tolerance recht op asiel voor permanent verblijf.
  Geen verblijfsvergunningen, ook niet op langere termijn.
  Zo geeft je ze ook geen valse hoop.
  Mentaal voorbereiden op terugkeer.

  Buitengrenzen bewaken. Bootjes terugslepen.
  Binnen no time is het opgedroogd hoor.

  Boten/marineschepen/frontex langs de gehele buitengrens middenlandse zee.
  Regels. Zodat ook de autoriteiten weten wat ze moeten doen.
  Nu staat de politie en grenscontroles machteloos, omdat er geen duidelijke regels zijn.

  Like

 25. trebor2110 // januari 9, 2016 om 13:56 //

  het vruchtbaar maken van de Saharawoestijn

  Volgens mij was Kadaffie daar al aardig mee bezig maar werd hij een beetje dwars gezeten .
  Als die Arfikaanen ”zowel de noord als de midden ” nu een beetje goed hun werk hadden gedaan dan hadden ze een mooi stukje van de wereld kunnen creeren met bevaarbare irrigatiekanalen en een uitgestrekte agrarische cultuur .
  Maar nee stammen en geloofsoorlogen gaan voor , liever iedereen in allah laten geloven dan een goede infrastructuur .
  Een oliepijpleiding is belangrijker dan een waterontziltingsinstallatie .

  Like

 26. Ha ha dan eerst n bom op het Witte Huis, want die hebben andere plannen.

  Like

 27. mushroom // januari 9, 2016 om 14:18 //

  @trebor,

  Verval van Afrika is echt begonnen toe de Westerse Blanke Kolonisten Afrika verlieten.
  Negers sloegen elkaar de hersens in voor de Blanken al waren. Slaven werden verkocht aan de Blanken doir de Arabieren en/of Stamhoofden van de negers zelf. Blanken rekenden het netjes af.
  Hetzelfde geldt minofmeer voor Nederlands Indie. Nederlanders weg , verval begon en ook de Islam kreeg weer vadte grond. Bruggen en wegen werden niet meer onderhouden.
  Stammenoorlogen gingen gewoon door.

  Kijk nu in Zuid Afrika, rainbow nation van Mandela is mislukt.
  Nu is er juist haat en rassenrellen t.o. de blanken. Meer criminaliteit,verkrachtingen, armoede.

  Coclusie: De Blanke moet aan aan t roer, m.a.w. bestuur, kennis enz.
  Door de eeuwen en eeuwen heen gebben we echt wel bewezen dat we het echt beter zijn in vele zaken. De gele en de blanke ras regeert de wereld.
  Ieder ras en volk heeft zijn sterke punten.
  Zo is een negro beter in dansen, zingen en bepaalde takken van sport.
  En wellicht ook optimistischer, lachen meer.

  Cultuur import moet beperkt worden tot de keuken, muziek, kunst. Geen mensen. A little cultuur flavor van mensen is prima, zolang het kleinschalig is.

  Kijk naar de zwarte generaals in Afrika: moord, verkrachting,wapenhandel, verminking, genoicide van eigen mensen.
  Ze kunnen gewoonweg niet met macht, geld omgaan.
  Defect in de DNA.

  Kijk naar de cultuur en historie in zwart Afrika : zero, nada ! Nog steeds leme hutjes ! Gebouwen en wegen die er nog zijn, stammen nog af vd de koloniale verleden.
  Afrika is erg rijk met hrondstoffen.

  Met goede wil, en leiding vanuit het Eesten kan je iets prachtig neerzetten.

  Kinderen die geadopteerd zijn uit Afrika en die in een goede rijke blanke gezin opgroeien, komen niet verder dan vmbo ( met hier en daar uitzonderingen)
  Kinderen die geadopteerd zijn uit China Vietnam Korea, in een blanke gezin, schoppen tot VWO, Gymnasium, vandaar uit tot de universiteit ! Dokters, tandartsen, ict ers zijn geen uitzonderingen.

  Nee, het is geen racisme, maar feiten.

  Like

 28. Tijl Uylenspiegel // januari 9, 2016 om 14:28 //

  In hoeverre Khadaffi bezig was met het vruchtbaar maken van woestijn weet ik niet, maar je reactie geeft wel mooi aan dat men in het Midden-Oosten inderdaad hun prioriteiten niet op een rijtje hebben, zo goed als dat Nederlanders door de eeuwen heen tegen het water hebben gestreden zouden ze daar juist het tegenovergestelde moeten doen middels ontziltingsinstallaties en irrigatie. Maar Arabieren en werken dat zijn twee verschillende grootheden. In plaats daarvan zijn ze onwaarschijnlijk fatalistisch ingesteld, vandaar ook dat het woord inschallah zo vaak voorkomt ‘zo allah het wil’, tja zo komt er nooit iets van de grond.

  Like

 29. mushroom // januari 9, 2016 om 14:45 //

  Helaas wel blijkt nu. Arabische wereld onderscheidt zich wel degelijk van zwart Afrikaanse. Echt dom zijn de Arabieren niet. Ze hebben wel degelijk een beschaving en intelligentie, maar de Islam is de neckbottle. Islam houdt vooruitgang tegen. Islam is hier het probleem. Laat ik zo stellen: islamitische cultuur. Niet iedere moslim arabier kent de koran no h gelezen. Het is een pakketje geboden en dogma’s van generatie tot generatie. 70 % is analfabeet.
  Imams en islam clercen houden het gewone volk in hun macht. Daarbij een zeer sociaal gecontrolleerde verstikkende stammencultuur, gebasseerd op de Islam.
  Olielanden halen 100% van de kennis uit het Westen binnen en 100% arbeidsslaven uit bangla desh, india.
  Zelfs de olie is ondekt door een blanke. Ook de kennis van oppompen en verwerken van de olie, logistiek is een westerse blanke uitvinding. De Arabier geniet enkel nog van het rijkdom uit olie. Kijk hoe het besteed wordt, ze weten van gekkigheid niet wat ze ermee moeten. Gouden rolls royce, paleizen in de woestijn die leeg staan. Alle kennis voor ontwikkeling, wegen, gebouwen komt uit het westen.
  Moslim broeders in nood helpen? Ho maar. Wel miljoenen investeren in Madrasas, moskeeen.

  Schamen ervoor doen ze niet ! Het is een beloning van muhammed????

  Like

 30. De islam leeft op bedrog, intimidatie en geweld.

  Like

 31. Esperanza // januari 9, 2016 om 18:01 //

  Sorry, da’s dubbel op, zie dat Annabel Nanninga d’r al naar linkte.

  Like

 32. Esperanza // januari 9, 2016 om 18:17 //

  Dan maar even een cartoontje, Niet geheel parallel met de door A.Nanninga gemunte term ‘dobbernegers’. 😉

  Gezinshereniging in de Middellandse Zee.
  http://www.presse-dz.com/caricatures-algerie/regroupement-familial-en-mediterranee

  Like

 33. Esperanza // januari 9, 2016 om 18:26 //

  Jammer, dobbernegertscartoon verdween in het zwarte gat.

  Like

 34. polderboy // januari 9, 2016 om 19:37 //

  @ bert @ esperanza
  Misschien dat Bouzza dingen schrijft die goed in de oren klinken, maar hij zegt veel dingen waar ik het niet mee eens ben. Goed, ieder moet maar achter degene aanrennen waarvan hij denkt dat die gelijk heeft, Ik zou de argumenten wel even grondig analyseren, die hij gebruikt.

  Like

 35. polderboy // januari 9, 2016 om 20:01 //

  Lees net dat Pegida in Keulen demonstreerde. De laatste keer kreeg in oktober 2015 kreeg men maar 400-500 man op de been, tegen 23000!!! tegendemonstranten, die mede door de regering waren opgeroepen, om “de schandelijke lieden” van de straat te weren!!

  Nu 1700 man Pegida (ook vrouwen natuurlijk) naast een demonstratie van 200 man tegen seksisme en racisme, niet echt een tegendemonstratie te noemen., want ze liepen in dezelfde richting. Wat een verschil met enkele maanden geleden.

  Natuurlijk waren er onder de Pegida lui wat bij die piswoest waren, men schrijft inmiddels 379 aangiften voor Keulen op 31/12 waarvan die helft zeker seks gerelateerd!!, maar de politiemacht was groot met waterkanonnen en waarschuwingen dat men de politie niet moest benaderen!
  Hoe anders dan bij het Mohammedaanse seksfestijn van jongstleden, waar opvallend overigens ook geen journalisten van het regime in NRW aanwezig waren??!!

  Like

 36. Niks geen militaire training, hoogstens een schep om voor ons loopgraven te graven.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Sterk staaltje pro “vluchtelingen” propaganda | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: