Nieuw

MOSLIM HIELENLIKKERSPARTIJ DIERENPOES

Wauso

Goedendag Kamerjuffrouw Dierenpoes (marianne.thieme@tweedekamer.nl)

U, Mw. Thieme, van de Partij van de Dieren bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/)

Het W.C.- Eend Onderzoeksteam heeft Uw handelen en Uw uitspraken van de afgelopen tijd en Uw vermeende doelstellingen eens onder de loep genomen.

Voor allereerst moeten wij stellen, dat na enige scepsis en lacherig gedoe over Uw partij, deze houding in de loop der jaren is afgenomen, daar wij nu toch het belang van Uw doelstelling zien zoals U zelf aangeeft bij Uw E-mail adres bij 2e Kamerleden: U vindt het van groot belang om dieren een stem te geven.

Als het daarentegen om Mens en Cultuur gaat slaat U echter de plank volkomen mis vanwege Uw ‘LinksKnechtige’ houding, die dan naar de richting van de Allochtonen Partij (PvdA) wijst. Een richting, waar U omringd bent met Vol-Idioten, die zonder kennis van zaken dit land ongetwijfeld naar het einde zullen leiden. En dat zal toch ook niet Uw keuze zijn.

Ik zal U van Uw islam dwaasheid een voorbeeld geven. Het Charly Hebdo Kamerdebat van januari 2015. Dit debat is een zuivere weergave, op welk een manier Policolor politici, hun Eigen Bevolking blootstellen aan anarchie, moord en doodslag. En dat met een enorme geestdrift !

Uw bijdrage in dat debat: Thieme kwam vertellen, dat Hr. Wilders een bange man was. En of dat niet hetgeen is wat terroristen willen ? Een Victorie voor de terroristen! En Wilders is de Angstzaaier!
Wilders antwoord hierop: Hij wist niet waar mw. Thieme de laatste 10 jaar geweest is en onder welke steen ze vandaan is gekomen. Duizenden mensen vermoord, afgeslacht en dat heeft niks met Angst te maken. Dat kunnen we niet accepteren. We moeten nagaan hoe dat komt. En het gebeurt niet door Katholieken, Joden, Boeddhisten, maar door mensen in naam van de islam.

De gehele Nederlandse Policolor elite wil Autochtonen uitroeien. We geven U hier een Samenvatting van dit Charly Hebdo debat: https://fenixx.org/2015/11/25/geert-wilders-en-de-landverraders/

Het is duidelijk dat U de islam, die moord en doodslag aanhangt nogal een warm hart toedraagt ! De islam Cultuur en Mohammedanen en hun Samenhang van agressie en dood. En dan gaan wij nog niet in op de vunzigheid van Mohammedanen en dierensex.

U zag al in het introductieplaatje een koe in het openbaar doodbloeden voor de ‘fun’, ‘Jong geleerd is oud gedaan’ ! Wij geven U nu twee Video’s van de (rituele) slachting van een kameel.

Noot vooraf: Video’s zijn NIET geschikt voor Westerse jeugdige kijkertjes !

https://youtu.be/-UYnhlK4aDw

YouTube

YouTube

https://www.youtube.com/verify_controversy?next_url=/watch%3Fv%3D-UYnhlK4aDw%26feature%3Dyoutu.be

يذبح الجمال أمام بعضها بطريقه غريبه غير النحر

Bij deze 2e moet U inloggen met google. Zo heftig is deze Video voor ons Westerlingen.

 

en reageren zich af op een onschuldig ezeltje … Moslims boos op ‘allah snackbar’ filmpje. 2 januari 2013 14:10. en reageren zich af op een onschuldig ezeltje

Kijk mw. Thieme, dit is nu de zo verdraagzame islamitische Cultuur waar Uw partij zo mee wegloopt. Kijk de mensen op de Video eens plezier hebben. Ziet U nu niet dat de omstanders dit schouwspel fantastisch vinden ? Bent U met dezelfde Blindheid’ behept als bijna alle andere kamer leden ?

Nu geven wij U nog een derde Video. Dit heeft niks met ritueel slachten te maken. Het van een klif trappen van een ezeltje in Marokko. De Mohammedaanse ‘ik’ en ‘ikke’ Cultuur, het Overheersen over mens en dier, dat deze Cultuur heeft komt hier sterk naar voren.

http://www.dumpert.nl/mediabase/6505412/36e2b26f/moslims_boos_op_allah_snackbar_filmpje.html

Op Oudjaarsavond was op de pleinen in diverse steden waaronder Keulen aanranding, diefstal en beroving een gewone zaak. Ja Mw. Thieme een hard gelag voor U, maar zulk soort zaken is een normale gang van zaken bij een ‘ikke’ Cultuur. De Cultuur van de door U zo geliefde immigranten. U heeft deze waanzin mede veroorzaakt met Uw ‘Gutmenschen’ gedachtegang. Hetgeen daar gebeurt is, daar bent U, en vele andere kamer leden, te dom voor om dit te begrijpen. De Achterlijkheid waar U en vele anderen met U behept zijn zal nog vele levens gaan kosten. Dit was slechts een klein voorproefje. Binnen een jaar zullen de moslimlegers met AK47 en slagersmessen met duizenden door de steden, dorpen en straten trekken om hun noden te lessen. Mw. Dierenpoes, Regeren is vooruitzien en dat is U en het op baantjes jagende Poltieke Krapuul niet gegeven. Tijd dus om ‘wakker’te worden !
Mw. Thieme, do not kill the piano player, wij zijn er enkel om U eens op de feiten te wijzen hoe Mohammedanen omgaan met dieren. Het respect, dat deze mensen hebben voor zowel mens als dier is in geen vergelijk met Westerse Waarden en Normen !
Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Juffouw Thieme: In Nederland wonen veel mensen met westerse Waarden en Normen en dat willen we graag zo houden!

Wauso

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8460 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on MOSLIM HIELENLIKKERSPARTIJ DIERENPOES

 1. Die dierenpoes is een hypocriet mens, komt z.g. voor de dieren op, maar komt op voor mensen die juist dieren mishandelen, die totaal geen respect hebben voor dieren, pssst, rot wijf.

  Liked by 2 people

 2. Geachte heer, mevrouw,

  Hartelijk dank voor uw e-mail. Als Fractievoorzitter krijg ik dagelijks een grote hoeveelheid e-mailberichten. Dat stel ik erg op prijs, dat geeft inspiratie en informatie die wij kunnen gebruiken om ons zo goed mogelijk in te zetten voor dieren, natuur en milieu.

  Die grote hoeveelheid betekent wel dat ik niet op alle mail persoonlijk kan reageren. Als de inhoud van uw e-mail daarom vraagt, zal een van de medewerkers van de fractie uw e-mail zo spoedig mogelijk beantwoorden. Alle mail wordt in elk geval gelezen en betrokken bij ons werk in en buiten de Kamer.

  Mocht u op zoek zijn naar informatie, kijk dan eens op onze website http://www.partijvoordedieren.nl. Daar vindt u onder meer onze beginselverklaring, het partijprogramma en nieuwsberichten, en onze Kamervragen, moties en debatbijdragen. U kunt mij ook volgen op twitter: http://twitter.com/mariannethieme.

  Met vriendelijke groet,

  Marianne Thieme
  Fractievoorzitter
  Tweede Kamerfractie Partij voor de Dieren

  T 070 318 34 60 (secretariaat)
  W http://www.partijvoordedieren.nl

  Like

 3. Wauso, wil je nooit meer zo’n foto plaatsen, dat blijft bij mij hangen, stuur die foto maar naar die dierenpoes. Ik ben een echte dieren liefhebber, ik word misselijk van dit soort foto’s.

  Like

 4. @Avida
  Ik heb er extra bijgezet: Kijk niet naar de video’s !
  Een dier vastbinden om het op een verschrikkelijke manier te doden. En er staan allemaal kinderen omheen, die het fantastisch vinden. En dit doen ze dus ook bij mensen.

  Like

 5. Liked by 1 persoon

 6. Jackvanderveen // januari 8, 2016 om 18:55 //

  Dat er dagelijks dieren sterven voor consumptie is een vaststaand feit. Ook deze kameel.
  Maar met zulk een drom achterlijkvolk, incluis snotneuzen, afschuwelijk.
  Dan ook nogeens het materieel waar ze de nog levende kameel beginnen zijn nek door te snijden. Pijnlijk einde voor het beestje.
  Zo heb ik taferelen gezien met messen, die men thuis in de keuken niet hebben wil, zo een slechte kwaliteit. De dieren geven dat aan door hun geblèr.

  Like

 7. Wauso maakt van de nood een deugd !
  .

  Like

 8. @wauso, Ik wil ook best zo’n Duitse vluchtelinge onderdak bieden

  Like

 9. Vluchtelingen wordt u gebracht door en met dank aan ……………..https://www.youtube.com/watch?v=0ohBkboKI7Q

  Like

 10. Krelis // juni 24, 2016 om 21:46 //

  De plek waar de meeste dieren mishandeld worden, zijn de Oostvaardersplassen. Afgelopen winter stierven daar weer ruim 1400 paarden en runderen – zogenaamd wild, maar dat is de grootste lulkoek – een ellendige hongerdood. Nog nooit heeft Thieme daar ook maar een kritische vrasg over gesteld. PvdD, hypocriet tot op het (mensen)bot.

  Like

 11. Scarlatti Bombatti // juni 30, 2016 om 23:26 //

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 18 sec18 seconden geleden
  HOU KUN JE ZO BLÌND&VÈRBLIND zijn @mariannethieme aka DISGRACE/MOSLIM HIELENLIKKERSPARTIJ DIERENPOES https://fenixx.org/2016/01/07/moslim-hielenlikkerspartij-dierenpoes/ … via @Fenixxmag

  Like

 12. Theresa Geissler // juli 15, 2016 om 09:00 //

  Zelf zit ik alweer jaren en jaren van tijd tot tijd op deze kwezel te foeteren op E. J. Bron!
  Onder welke steen zij vandaan gekropen komt? Onder die van de Zevendedags-Adventisten, dat zegt genoeg. Ik kan momenteel niet één christelijke richting noemen, die die godverdomde islam niet de hand boven het hoofd blijft houden -behalve dan misschien de SGP, maar daar heb je niets aan, want dat zijn zelf halve moslims, qua levensbeschouwing. maar als déze Heilige-Johanna-van-de-slachthuizen nóg niet doorheeft, dat dat dierenpartijtje van haar op die manier een lachertje, een aanfluiting en een regelrechte gotspe is, mag ze zich wel eens nodig bij de psychiater vervoegen voor behandeling van een extreme tunnelvisie! En dat meen ik!

  Like

 13. bah wat is die islam toch afschuwelijk ze zijn kei en keihard tegen mens en dier zo heeft mohammed het toch niet bedoeld die hield van dieren geloof ik??

  Like

 14. marjolijntje of repelsteeltje, je hebt helemaal gelijk.
  Die mo was net zo lief voor dieren als dat hij was voor zijn 6 jarige vriendinnetje.
  Maakte geen enkel onderscheid daarin, behandelde ze exact gelijk.
  Allebei als een beest.

  Like

 15. He Thieme….wel eens een lading levende schapen zien lossen on Libië? Wij lagen aan de zelfde steiger.Die beestjes werden met een strop aan hun achterpoot dat ruim uitgehesen en in een vrachtwagen gedropt.Ben er dagen beroerd van geweest….wat een niets ontziend tuig is het!!

  Like

 16. Thieme is vreselijk hypocriet. Vanwege het milieu mogen we van haar geen vlees meer eten, maar 5 kinderen nemen – de ware oorzaak van milieuproblemen – vindt zij prima.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s