Nieuw

Silvester 2015 Köln Dramatischer Augenzeugenbericht

@Twitter - Moslims mishandelen een vrouw in Keulen

Ein Augenzeuge berichtet von den Vorfällen zur Silvesternacht in Köln. Tatsächlich war die Lage noch viel schlimmer als in den Medien derzeit dargestellt. Ein erfahrener Kampfsportler erlebte die Nacht als Türsteher im Luxushotel am Bahnhof. Sein Urteil: das war Bürgerkrieg.

Um 19 Uhr geht es los: “6er-Gruppen, 10er-Gruppen, 12er-Gruppen von Nordafrikanern. So etwas habe ich noch nie gesehen”, sagt Ivan Jurcevic gegenüber t-online. “Sie kamen mir vor wie eine richtige Armee.” – Jurcevic ist seit 1989 Türsteher. An Silvester bewacht er – wie in den Vorjahren – den Eingang des Kölner Hotels Excelsior. Es liegt westlich in Sichtweite der Domplatte.

Seine Erfahrungen schildert er jetzt in einem Video-Interview und er sagt: “Das war wie im Bürgerkrieg”. Hotelgäste, die zum Rauchen vor dem Eingang stehen, werden angepöbelt: “Gib mal Zigarette”, habe es geheißen. “Come with me”, machen sie erwachsene Frauen an.

Ivan Jurcevic erzählt: Zwei junge Frauen flüchten vor Nordafrikanern, wie er sagt, zu ihm und bitten um Hilfe. “Mit mir ist im Notfall nicht gut Kirschen essen” Die Verfolger kommen nach und bedrohen den erfahrenen Kampfsporttrainer.

“Ich bin 1,98 Meter groß und wiege 130 Kilo. Mit mir ist im Notfall nicht gut Kirschen essen”, sagt der ansonsten ruhig und freundlich auftretende Jurcevic. Als ihn die Verfolger angreifen, haut er einen von den Füßen und zieht sich in den Hoteleingang zurück. Die anderen rücken nach.

“Da habe ich einem vor die Brust getreten, dass er drei Meter durch die Luft geflogen ist. Dann war erst mal Ruhe”, sagt der gebürtige Kroate, der seit 40 Jahren in Deutschland lebt. Die Angreifer hätten ihn noch bedroht: “Wir kommen wieder und machen dich kalt”, hätten sie ihm auf Englisch zugerufen. Zu diesem Zeitpunkt hat die Direktion des Excelsior die Gäste bereits gebeten, nicht mehr vor dem Hotel zu rauchen. Die stehen jetzt im ersten Stock und betrachten das Geschehen vor dem Dom mit schreckgeweiteten Augen.

Jurcevic schildert eine absolut hilflose Polizei, die auch noch von dem Mob bedroht wird. Verhaftungen oder Einschreiten war nicht zu beobachten, da die Ordnungshüter offenbar überlastet waren.

Bron: YouTube

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

25 Comments on Silvester 2015 Köln Dramatischer Augenzeugenbericht

 1. Merkeltje Merkeltje, je gaat steeds meer op die lelijke heks Halsema lijken.

  Like

 2. polderboy // januari 6, 2016 om 15:48 //

  Er was dus ook veel andere zware criminaliteit. Silvester had natuurlijk maar een beperkt inzicht vanuit zijn plek bij het hotel.
  Rond 21:00 was er een steekpartij in de buurt van zijn werkplek. Politie was overweldigd, want de hele meute keerde zich agressief tegen hen, en ze moesten zich met alles wat ze hadden verdedigen. Later hadden ze iemand met zijn hoofd op de de straat kapot geslagen en getrapt. Politie kwam, maar gevangenentransport kwam niet. Ook was er blijkbaar overal ellende, dus waarschijnlijk was de capaciteit vol bezet. Na heel lang wachten werden de gewone agenten die daar met de daders stonden, aangevallen en hun politieauto werd gemolesteerd. Dus moesten ze van liever leed de daders weer vrijstellen. Later vertelt Silvester dat de politie ondertussen ook niet meer wist waar te beginnen met de golf aan zware criminaliteit te beteugelen, daar hij ze overal heen zag rennen.

  Silvester is niet alleen in zijn overtuiging dat het nog flink zal gaan escaleren in Keulen.
  Hij zegt uitdrukkelijk dat hij niet Pegida groepen bedoelt, waar de media altijd meteen de verschrikkelijkste berichten over ventileerd (red: en bij een demonstratie van 500 man 3500 man ME tegen wordt ingezet door het bestuur). Nee met deze lui bedoelt Silvester (red: 1000-2000 tegenover 250 man door het bestuur ingezette normale politie).

  Een politieagent sprak tegen Silvester dat hij zoiets absoluut nooit gezien had, en dat het op zoiets als een burgeroorlog leek.

  (red: Het bestuur geeft in de media de politie de schuld. Ook gaan ze nog eens uitleggen aan de cultureel andersgezinden, hoe het de bedoeling is dat ze zich in principe zouden moeten gedragen. Opmerkelijk dat de media dagen niks heeft bericht.)

  Liked by 1 persoon

 3. Waarom verdraaien die linkse labbekakken toch altijd alles?.
  Waarom veroordelen ze niet die islamitische fascisten?.
  http://media.tpo.nl/2016/01/06/extreem-links-kaapt-demonstratie-keulen/

  Like

 4. polderboy // januari 6, 2016 om 16:31 //

  Sorry, met Silvester bedoelde ik Ivan. Verder ben ik geen tolk vertaler en ben Duits ook niet 100% machtig.

  Like

 5. Esperanza // januari 6, 2016 om 16:34 //

  Het verraad door de politieke elite en policor media:

  Like

 6. @polderboy // januari 6, 2016 om 16:31

  Het is duidelijk en feitelijk genoeg voor hen die het Duits niet machtig zijn. Dat het niet helemaal letterlijk is maakt niet zoveel uit.

  Like

 7. D. G. Neree // januari 6, 2016 om 17:06 //

  Ik ga het niet lezen. Ik heb een hekel aan de duitse taal en er de grootste moeite mee.

  Like

 8. Greengo // januari 6, 2016 om 17:06 //

  http://www.timesofisrael.com/german-openness-to-refugees-tested-by-mass-sexual-assaults-in-cologne/ Het nieuws nu dan toch de wereld rond en over een paar dagen in o.a. Eindhoven w.s. de interne complimenten van de gast-haat-imams; en dat is legaal in het kader van het verdrag van Straatsburg. Afschaffen al die rotzooi !!!

  Like

 9. Hier komt duidelijk naar voren, dat de politie maar gewone jongens zijn. De werkelijke daders zijn niet de Noord Afrikanen. Het roven moorden en mensen afsteken is onderdeel van hun Cultuur. Een Cultuur die ons wordt opgedrongen door de elite. De Politie zal straks de eerste kogels met hun hoofden mogen opvangen, terwijl het O.M. en de Burgemeesters en andere Politici zoekend zijn om de schuld af te wenden op deze ‘kogelvangers’!

  Like

 10. Krijg net een tweet van Famke Helsema binnen.
  La Helsema acht het zeer waarschijnlijk dat de vermeende verdachten allemaal gynaecoloog in opleiding zijn.
  La Helsema oreert dat e.e.a door de Duitse dames verkeerd is opgevat, waarschijnlijk door latent racistische gevoelens van de dames.

  Like

 11. polderboy // januari 6, 2016 om 17:20 //

  @Bert 16;24
  Betweterig en belerend “links”, de schoolmeesters, die de door God uitverkoren suprematistische Mekkanen tot multiculti volgers gaan verheffen. Keulen bewijst wel dat ze lekker op schema liggen….

  Like

 12. Er komt steeds meer naar buiten. Niet alleen Keulen, Hamburg, Stuttgart. Ook vrouwen asngerand in Berlijn, Bielefeld en Frankfurt. Vrouwen overwinnen hun schroom en doen in grote getale aangifte van aanrandingen tijdens Oud en Nieuw.
  http://www.bild.de/news/inland/sexuelle-belaestigung/sex-mob-anzeigen-44045070.bild.html

  Like

 13. De bloedbaden in Parijs waren de aftrap.
  Europa wordt overspoeld, met medewerking van de linkse partijen, door een golf van terreur tegen de oorspronkelijke bevolking.

  Like

 14. polderboy // januari 6, 2016 om 20:58 //

  Amnesty schrijft een heel rapport over Tahrirsquare. De uitsmijter bij de opening op bladzijde 5: Op 23 januari 2013 maar liefst 19 aanrandingen gebleken na uitgebreide mensenrechten onderzoeken. Daarna gaat men natuurlijk los op het incompetente bestuur.
  https://www.amnestyusa.org/sites/default/files/mde120092013en.pdf

  Maar Keulen is kampioen met inmiddels 106 op een dag!!!
  http://hosted.ap.org/dynamic/stories/E/EU_GERMANY_SEXUAL_ASSAULTS?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2016-01-06-12-42-57

  En de reacties n.a.v. dit gebeuren? Eerst volledige media stilte. Amnesty? Niks.
  Dan, als het na dagen aan het licht komt, doordat de politie naar de pers stapt: de Masiere geeft meteen de politie de schuld!
  En Merkel roept als gebruikelijk alleen maar “Schande!”

  Tja, en Egypte’s bestuur is incompetent?!

  Like

 15. Aanranders tegen portier die vrouwen beschermde: “We komen terug en maken je af”

  Sinds 1989 is Ivan Jurcevic portier. Tijdens oudejaarsnacht bewaakte hij net zoals de voorgaande jaren de toegang van het Excelsior Hotel in Keulen met uitzicht op de beroemde dom.

  Mannen van Noord-Afrikaanse en Arabische afkomst maakten jacht op zwarte Afrikanen.

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2576645/2016/01/06/Aanranders-tegen-portier-die-vrouwen-beschermde-We-komen-terug-en-maken-je-af.dhtml

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel // januari 6, 2016 om 23:52 //

  Ben zo benieuwd hoe dit nu verder gaat nu het niet is gelukt dit in doofpot te stoppen, er gaan al stemmen op (Elsevier) dat het zeer moeilijk zal gaan worden schuldigen te vinden en ook wettelijk bewijs rond te gaan krijgen. Nou valt daar wel bij voor te stellen maar dat legt eens te meer bloot dat het politieoptreden of wat daar voor door moest gaan ernstig tekort is geschoten. Te vrezen is dat dit nog wel lange tijd zal rondzingen en dat de een na de ander er zijn afschuw over zal uitspreken en dat er uiteindelijk niets mee gebeurd.

  Like

 17. polderboy // januari 6, 2016 om 23:59 //

  Ondertussen zegt Thomas de Maziere waarom het de schuld van de 100 man politie is: omdat ze het plein met 1000/2000 man hadden schoongeveegd na de massale vuurwerkpijlen schieterij, maar daarna niet op hun post waren gebleven om de daarna terugkerende meute van de Mekkaanse orgie te weerhouden.

  Maar had de politie dat dan kunnen weten? En waarom niet een orgie buiten het plein?
  De politie stelt zich teruggetrokken te hebben, in afwachting van nieuwe meldingen. Logisch, nieuw jaar, ze hebben ook nog vele hulpverleningstaken, zijn dun bemand, en na het schoonvegen een logische stap. Klussen genoeg te doen, toch?

  Die politieagenten zijn daarnaast geen militairen, met als enige opdracht schoonvegen en standhouden, die daarnaast de beschikking hebben over semi-automatische wapens met militaire slagkracht.
  Dan waren twintig militairen genoeg geweest. Rotzooi begint, waarschuwen en een paar uitschakelen, indien nodig dodelijk. Klaar, rust weergekeerd. En anders 40 extra troepen inzet, een bloedbad onder de Mekkaanse teringlijers en Amnesty met rapporten, lezingen, conferenties, “Merkel is erger dan Assad” demonstraties, etcetera. Ook prima, want het zijn militairen. Klus geklaard, Mannen naar mijn hart.

  De Masiere lijkt duidelijk te zoeken naar een mogelijkheid bestuurlijk falen af te schuiven op een van zijn ondergeschikte afdelingen. Hij doet dat publiekelijk, via de media. Niet netjes van de adelijke graftak.

  http://www.express.co.uk/news/world/632261/German-police-blasted-allowed-sex-attacks-gang-back-Cologne-evacuation

  Like

 18. Al die meisjes en vrouwen hebben vaders, echtgenoten, broers, ooms…
  De haat, die zij voelen jegens de Noord-Afrikaanse monsters, die hun
  geliefden onteerd en vernederd hebben, moet immens groot zijn.
  Ongetwijfeld volgen er terechte repercussies.

  My goodness, in wat voor wereld leven wij nu.
  Het is verschrikkelijk, ik ben er helemaal door van slag.
  Duitsland….met weer een verkeerde leider, eerst Hitler, nu Merkel de waanzinnige.
  En dan dat incompetente zooitje in ons land.
  Om diep wanhopig van te worden.

  Like

 19. polderboy // januari 7, 2016 om 00:28 //

  Gelukkig dat er steeds meer over geschreven wordt. En terecht en juist, NB in een veel gelezen Engelse blad:

  “Typically for modern Europe, where censorship is used ruthlessly by political elites to prevent the exposure of any failings in their cherished doctrine of multiculturalism”

  “Cologne outrage was covered up for days ”

  “The Mayor of Cologne Henriette Reker, who is a leading member of the pro-immigration brigade, said that it was “completely improper” to draw any connection between the city centre assaults and the recent migrant influx.”

  “Her stance is delusional, putting political dogma before the truth.”

  http://www.express.co.uk/comment/expresscomment/632297/German-attacks-symptom-migrant-crisis-Leo-McKinstry

  Like

 20. N.E. Derlander // januari 7, 2016 om 01:29 //

  Zou in Rotterdam niet gebeuren, kijk eens hoe goed de afgelopen Pegida-bijeenkomst is begeleid door de politie. Oh wacht…………

  Like

 21. Zo zo, dus Famke Helsema, die ultralinkse from hell vindt dat de dames racistisch zijn geweest?

  Hadden ze zichzelf dan aan die noord-afrikanen moeten uitleveren of zo?
  Weer een kandidaat voor Neurenberg-2.

  Wat een hersenloos gezwets van die helleveeg.

  Like

 22. IDEE: De Nieuwsbrief van de PVV zou misschien in de toekomst als Artikel dienst kunnen doen. Niet iedereen krijgt deze ! Dit is makkelijke ‘content’ !
  .
  Partij voor de Vrijheid
  PVV-Nieuwsbrief

  Op de laatste dag van 2015 werd Duitsland geconfronteerd met de gevolgen van de onverantwoorde politiek waarbij het land de afgelopen jaren duizenden migranten binnen liet met een islamitische cultuur.

  In Keulen en andere steden zoals Hamburg en Stuttgart werden op oudjaarsavond tientallen vrouwen aangerand, beroofd en verkracht door groepen mannen met Arabisch en Noord-Afrikaans uiterlijk. Volgens de politie kenden de mannen elkaar en handelden ze in groepsverband. Politiecommissaris Wolfgang Albers uit Keulen spreekt van “een volledig nieuwe dimensie van geweld.”

  De getuigenissen van de slachtoffers zijn verschrikkelijk. Vrouwen en meisjes werden belaagd, bestolen en onderworpen aan walgelijk en uiterst traumatiserend gedrag. Zo getuigde een slachtoffer: “Ze hebben ons ingesloten en begonnen ons te betasten. Ze waren met hun handen overal. Ik had vingers in al mijn lichaamsopeningen.”

  De daders gedroegen zich als weerzinwekkende testosteronbommen. Toen ik het woord “testosteronbom” op 17 september vorig jaar gebruikte in het Kamerdebat na Prinsjesdag, werd ik door de minister-president terecht gewezen. Hij vond het “een verschrikkelijke term.” Maar het is niet de term die verschrikkelijk is, het is de realiteit. En die realiteit is de verantwoordelijkheid van politici die onze grenzen open laten, zoals mevrouw Merkel in Duitsland en Mark Rutte bij ons.

  Indien wij asielzoekers en immigranten uit islamitische landen massaal blijven toelaten, zal wat in Duitsland op oudjaarsavond gebeurde, straks ook op deze grote schaal in Nederland gebeuren. De eerste tekenen zijn er al.

  In het Kamerdebat op 14 oktober 2015 las ik e-mails voor van gewone burgers in Nederland die te lijden hebben onder de overlast veroorzaakt door asielzoekers en immigranten. Ook deze mails spraken over jonge meisjes die “onzedelijk worden betast”, dochters die worden “lastig gevallen”, vrouwen die te horen krijgen “I want to fuck you.”

  De gebeurtenissen in Keulen zijn de voortekenen van de narigheid die ons nog te wachten staat als het kabinet en de meerderheid van de Tweede Kamerleden de waarheid niet onder ogen willen zien.

  Keulen is vlakbij. Onze vrouwen en dochters moeten worden beschermd. Het kabinet moet wakker te worden. Mark Rutte moet zijn plicht doen. Onze grenzen moeten dicht. Nederland moet de-islamiseren.

  Geert Wilders is fractieleider van de Partij voor de Vrijheid in de Tweede Kamer

  Dit opiniestuk verscheen op 5 januari 2016 op de website van The Post Online.

  Onderstaand de Kamervragen die Geert Wilders en Sietse Fritsma hebben ingediend:

  Vragen van de leden Wilders en Fritsma (beiden PVV) aan de Minister-President en de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over groepen van vooral Arabische mannen die tientallen jonge vrouwen hebben aangerand, beroofd en verkracht in Duitsland.

  1.)
  Heeft u kennis genomen van de berichten dat op oudjaarsavond groepen van vooral Arabische mannen tientallen jonge vrouwen hebben aangerand, beroofd en verkracht in meerdere Duitse steden? (*) (**) (***)

  2.)
  Heeft u ook kennis genomen van de vrouwelijke slachtoffers die verklaarden “Ze hebben ons ingesloten en begonnen ons te betasten. Ze waren met hun handen overal. Ik had vingers in al mijn lichaamsopeningen”? (****)

  3.)
  Bent u het met Politiecommissaris Wolfgang Albers van Keulen eens dat het hier een volledig nieuwe dimensie van geweld betreft? Zo nee, waarom niet?

  4.)
  Bent u het met ons eens dat deze nieuwe dimensie van geweld het resultaat is van de import van migranten met een gewelddadige, islamitische cultuur waarin vrouwen en jonge meisjes vaak als minderwaardig worden gezien? Zo nee, waarom niet?

  5.)
  Vindt u het woord testosteronbommen nog steeds een verschrikkelijke term zoals u tegen de eerste ondertekenaar van deze vragen zei tijdens de Algemene Beschouwingen op 17 september vorig jaar, of ziet u nu eindelijk in dat het toelaten van tienduizenden Arabische mannen in Nederland de veiligheid van onze burgers op het spel zet? (*****)

  6.)
  Herinnert u zich het debat over de opvang van asielzoekers op 14 oktober 2015, waar de eerste ondertekenaar van deze vraag meerdere meldingen voorlas van vrouwen die lastig werden gevallen door asielzoekers in Nederland? Zo ja, waarom blijft u Nederlandse vrouwen in gevaar brengen door het massaal toelaten van asielzoekers? (******)

  7.)
  Realiseert u zich dat als u de grenzen open laat het een kwestie van tijd is voordat massale berovingen en aanrandingen zoals in Duitsland, ook in Nederland op deze grote schaal zullen plaatsvinden? Wilt u dat op uw geweten hebben, of bent u eindelijk bereid de Nederlandse grenzen te sluiten voor islamitische testosteronbommen?

  (*) nos.nl – Tientallen vrouwen aangerand en beroofd in Keulen
  (**) bild.de – Sex-Meute auf Frauen-Jagd in Hamburg
  (***) stuttgarter-nachrichten.de – 15 Männer rauben zwei Frauen aus
  (****) bild.de – Sex-Überfälle in der Silvesternacht
  (*****) overheid.nl – Algemene Politieke Beschouwingen [2016]
  (******) Debat over de Europese Top van 15-16 oktober 2015 [10:15]

  Like

 23. Like

 24. Duchesne // januari 7, 2017 om 15:39 //

  Dit dieren gedrag tegenover vrouwen in een Islamitisch land door blanken zou de dood van alle blanken in dat land hebben betekend. Wat is er hier mis? Is beschaving het alles toelaten en wegredeneren? Volgens mij is beschaving ontwikkeling, denk vermogen en vooral vooruit kunnen denken. In dit geval hadden er 1000 standrechterlijke executies moeten plaats vinden. Al het andere is beloning en aansporing, een reden voor herhaling, omdat er geen straf is voor een van de grootste misdrijven tegen een ander mens.

  Ergens zal het bommetjes barsten, ergens komt de druppel die de massa in bewerging zal zetten. Laten we op die dag niet vergeten wie onder ons deze dieren hebben binnegehaald en gefaciliteerd, en laten we hun geen tweede kans geven, nooit meer.

  Iedere vrouw in Europa weet ondertussen wat er te verwachten is van de Islam, van de multiculturele dwangbuis. Iedere vrouw die haar leven en vrijehdi lief is zal in het stemhokje kiezen voor leven en toekomst, behalve hen die totaal zichzelf en de realiteit kwijt zijn. Ik verwacht overal in Europa een hoge opkomst en een meerderheid van de stemmen voor rechts. De vraag is wat er daarna gebeurd: ruilen we de ene groep nietsdoeners in voor de andere? Of durven de toekomstige leiders wel spijkers in de koppen te slaan?

  Laten we ons voorbereiden op de dag na de verkiezingen, want wie er ook wint, de andere partij zal de straat opgaan en met geweld het ongenoegen aan anderen opdringen. Beide kanten, want ondanks de hoeveelheid partijen zijn er nog slechts twee kanten: voor of tegen de eigen bevolking.

  En dat is wat in essentie de aankomende verkiezing zullen zijn, een keuze voor een toekomst in een eigen land of een totale ineenstorting…..

  Hij die vrede wil, die bereid zich voor op oorlog. (Julius Ceasar, massamoordenaar van onze voorouders, die de boel onderschatten en niets of weinig deden.)

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Silvester 2015 Köln Dramatischer Augenzeugenbericht | Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: