Nieuw

Die ongelovige Duitse hoeren hebben het aan zichzelf te danken

Een rondje media na #Keulen

Eerst maar eens een rondje langs de kranten. Ze hebben het gepresteerd dit nieuws vier dagen onder de pet te houden, maar toen barstte de mohammedaanse pestbuil toch open en konden ze het niet langer onder het vloerkleed verstoppen. Het donderde zo hard in Keulen dat ze schoorvoetend wel toe móesten geven dat er ‘iets’ gebeurd was. De één noemt het incidenten, ja nog steeds, de ander plaatst aanrandingen tussen aanhalingstekens en weer een ander heeft het over ‘lastigvallen’, en dat zet ik dan weer tussen aanhalingstekens.

Op twitter zie ik nog hele volksstammen woedend worden als er wordt gesproken over ‘vluchtelingen’, Noord-Afrikanen of mannen met een Arabisch uiterlijk. Zelfs na verklaringen van de slachtoffers en de politie en dat de 8 die aangehouden zijn, en al weer vrijgelaten, asielpapieren bij zich hadden, mag de waarheid niet verteld worden van hen. Ze accepteren niet dat hun wereldbeeld verre van de werkelijkheid is. Het vreemdste vind ik nog wel dat het vaak vrouwen zijn. Ze presteren het om te denken dat bekrompen jij-bakken argumenten zijn, en roepen: ja maar blanke mannen … (wie is er hier een racist?). Tuurlijk zijn er ook blanke mannen fout, maar die gaan niet op georganiseerde verkrachtingsjacht met 1000 man tegelijk waarna zich minimaal 100 slachtoffers bij de politie melden. Ik heb er in ieder geval nog nooit van gehoord.

Ook zag ik weer een aantal maal voorbijkomen dat er “geen religie is die vrouwonvriendelijk gedrag goedkeurt”. De armzalige wezentjes proberen zonder enige kennis van zaken islam schoon te praten. De werkelijkheid is dat islam niet alleen agressie tegen vrouwen goedkeurt, maar zelfs expliciet aanmoedigt.

islam-verkrachting

FROM THE QURAN – 4:24

“And all married women are forbidden unto you save those captives whom your right hand possess. It is a decree of Allah for you. (Muhammad Pickthall’s English translation of the Quran).

FROM THE QURAN – 33:50

“Prophet, We have made lawful to you the wives whom you have granted dowries and the slave girls whom God has given you as booty;…”

FROM SAHIH BUKHARI – VOLUME 3, #432:

Narrated Abu Said Al-Khudri that while he was sitting with Allah’s messenger we said, “Oh Allah’s messenger, we got female captives as our booty, and we are interested in their prices, what is your opinion about coitus interruptus?” The prophet said, “Do you really do that? It is better for you not to do it. No soul that which Allah has destined to exist, but will surely come into existence.”

Veel meer bij: http://www.answering-islam.org/Silas/femalecaptives.htm

01

 

Volkskrant:

Zo wordt er voorlichting gegeven over ‘mogelijke gevaren’ aan jonge vrouwen, die worden aangemerkt als potentiële slachtoffers van misdrijven. Daarnaast wordt aan mensen uit andere culturen uitgelegd wat carnaval inhoudt.

Waarom moeten die vrouwen voorgelicht worden? Die moeten toch gewoon over straat kunnen? “Mogelijke gevaren”. Moslims? Of scheer ik nu over één kam? “Daarnaast wordt aan mensen uit andere culturen uitgelegd wat carnaval inhoudt.” Je kan uitleggen wat je wil, maar de regels van islam, koran, sharia, staan voor hen altijd boven jouw door mensen gemaakte wetten. Zie voor die regels hierboven. Ongelovige vrouwen zijn legitieme oorlogsbuit waar je naar believen mee kan doen wat je wilt; verkrachten, in slavernij houden, of verkopen. Alles gesanctioneerd door mohammed, het grootste voorbeeld voor élke mohammedaan, óók je zogenaamde gematigde moslim.

de videobewaking in de stad wordt uitgebreid

Ze kunnen de daders nu ook niet herkennen van de videobeelden. Zinloos. Schijnoplossing.

De mannen waren volgens de politie tussen de 15 en 35 jaar oud, en van Arabische en Noord-Afrikaanse afkomst.

Pas je wel op Volkskrant? Niet iedereen vindt het leuk dat je de afkomst vermeldt.

De politie noemde de aanranding op zo’n grote schaal van de vrouwen maandag op een persconferentie ‘een compleet nieuwe dimensie van criminaliteit’.

En dat is onzin. islam doet al 1400 jaar niet anders. Je had niet alleen kunnen weten wat je binnenhaalt, maar omdat je een verantwoordelijkheid hebt naar je bevolking toe, had je het ook MOETEN weten. Ik ben dan ook een voorstander van koran- en islam-onderwijs. Waar de leerlingen verteld wordt wat voor barbarij dat eigenlijk is.

Jäger van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Noordrijn-Westfalen zegde de stad in elk geval alle steun toe, aldus het blad Die Zeit. Tegen de Keulse krant Express zei hij: ‘We laten het niet toe dat Noord-Afrikaanse mannen zich organiseren om weerloze vrouwen seksueel te vernederen.’

“georganiseerd”.

Trouw:

Bij grote evenementen, zoals het carnaval dat volgende maand plaatsvindt, zullen er meer agenten in burger en uniform en videobewaking worden ingezet. Eerder veroordeelde personen van diefstal met geweld moeten zich melden op het politiebureau.

Drie stuks volgens dat Volkskrant linkje hierboven. Terwijl er 1000 daders waren. Wederom: zinloos. Schijnoplossing.

Negentig vrouwen hebben tot nu toe aangifte gedaan bij de politie van diefstal en/of aanranding. Er is bovendien één aangifte van verkrachting. Politiechef Wolfgang Albers zei maandag tijdens een persconferentie dat seksuele misdrijven ‘zeer massaal’ zijn gepleegd.

 

Omdat er zo veel onduidelijkheid is over de daders, wordt er op sociale media volop gespeculeerd dat het om vluchtelingen gaat. Maar onbekend is of er überhaupt vluchtelingen onder de daders zitten. Volgens burgemeester Henriette Reker zijn daar tot aan dinsdagmiddag geen bewijzen voor.

De politie zei zelf dat de acht opgepakten asielpapieren bij zich hadden. Maar wat maakt het uit of ze tien jaar geleden of twee maanden geleden zijn binnengekomen. Het waren mohammedanen die handelden in opdracht van allah, dat is het probleem.

Nadat de politie het stationsplein schoonveegt, blijven veel agenten ter plekke maar opvallend genoeg merken zij niets van het geweld tegen vrouwen. Sterker nog, op 1 januari verstuurde de politie in Keulen een persbericht dat de jaarwisseling rustig was verlopen. Hoe het kan dat de politie niets door had, blijft ook nog vaag.

De politie heeft opdracht om misdaden van asielterroristen niet te melden omdat anders het ‘klimaat’ wel eens om zou kunnen slaan. En dat zou dan het vooropgezette plan om Europa te islamiseren in de weg kunnen komen te staan.

Algemeen Dagblad:

Minister Thomas de Maizière (CDU) noemde het ernstige incident door een groep van migranten ‘van een nieuwe dimensie’. Tegelijk waarschuwde hij tegen generaliseren en alle migranten de schuld in de schoenen schuiven.

Mogen we het wel mohammed in de schoenen schuiven, die hier 1400 jaar geleden opdracht toe gaf. Mogen we dan ook willen dat er niet één mohammedaan meer Europa inkomt en dat de reeds aanwezigen verwijderd worden?

De bondsminister voor Vrouwenzaken, Manuela Schwesig (SPD), betitelde de aanvallen als walgelijk en afschuwelijk.

Het is vooral walgelijk en afschuwelijk dat jullie deze mohammedanen binnengelaten hebben, terwijl jullie als verantwoordelijken hadden moeten weten wat dat voor gevolgen zou brengen. islam-critici hebben jullie jarenlang gewaarschuwd dat dit zou gebeuren. Er rust een hele zware schuld op jullie. Jullie, en niemand anders, zijn de schuldigen aan deze gebeurtenissen.

De in Rijnland-Westfalen bekende CDU-politica Julia Klöckner maakt het niets uit welke culturele achtergrond de daders hebben.

Dat maakt wel degelijk uit, want islam geeft er opdracht toe. En denk nou niet dat deze verderflijke vrouwenhaat alleen in het Midden-Oosten gepredikt wordt. In elke moskee wordt hetzelfde verhaal verteld. Elke moskee !

,,Niets rechtvaardigt dit respectloos gedrag tegen vrouwen.”

Toch wel. De koran en hadith’s rechtvaardigen het. Dat jij het niet gelezen hebt betekent nog niet dat het niet zo is.

Hoewel de Keulse politie na de eerste berichten omstreeks één uur ’s nachts ruim 140 mensen naar het station stuurde en daar ook nog eens ongeveer zeventig federale politiemensen aanwezig waren, konden die niet op tegen de enorme groep mannen die zich er had verzameld.

De islam heeft dus al de macht en kan ongestraft en naar hartelust koranische haatmisdrijven plegen op Europese bodem.

Volgens Bild werden er al enkele mannen aangehouden, maar stonden zij niet veel later weer lachend buiten. De federale politie zou niet genoeg bewijs hebben gehad om ze vast te houden.

Als je ze ter plekke executeert heb je dat probleem niet.

De politie is met het benoemen van de afkomst van de verdachten bewust afgeweken van de richtlijn die uit de publiciteit te houden. De politie vindt dat dat niet verzwegen mag worden in een uitzonderlijk geval als dit.

Voor als je er nog aan twijfelde dat die richtlijn er inderdaad is …

Ook in Hamburg maakte de politie dinsdag melding van vrouwen die in de nacht van oud op nieuw door groepen mannen seksueel waren lastiggevallen en beroofd van hun bezittingen. Hetzelfde gebeurde in Stuttgart.

En het probleem zal alleen maar groter worden tot we actief mohammedanen gaan uitzetten.

Elsevier:

Een deel van de mannen die op oudejaarsavond in de Duitse stad Keulen vrouwen hebben aangerand, verkracht en beroofd, was in beeld bij de politie. De politie in Keulen waarschuwde al eerder voor ‘wetteloze gebieden’ in de stad waar grote groepen allochtonen de dienst uitmaken.

“wetteloze gebieden”. Moslim-enclaves. Broeinesten van jihad. Tijd om het leger er overheen te laten gaan. “Was in beeld bij de politie”, verderop zult u lezen dat de politie verrast was …

Volgens politiebronnen bleef een noodkreet over de criminele groepen door de politie bij het stadsbestuur tot nu toe vrijwel onbeantwoord.

Die linkse burgemeester, die vorig jaar de dag voor haar verkiezing nog met een mes gestoken werd vanwege haar asielstandpunt, is dus persoonlijk verantwoordelijk. Bestaat er in Duitsland zoiets als “medeplichtig zijn aan en het mogelijk maken van massale verkrachting/aanranding/diefstal/bedreiging/mishandeling/geweld”? Lijkt me dat die een paar jaar achter de tralies dient te gaan rotten.

‘Wat we hier hebben gezien, is in principe een georganiseerde actie,’ zei de politieman. Ook Ralf Jäger, minister van Binnenlandse Zaken in de deelstaat waar Keulen onder valt, vermoedt dat de acties zijn voorbereid

Met voorbedachte rade dus. En zo is ook de asielpolitiek/immigratiepolitiek met voorbedachte rade. Tijd om de schuldigen schuldig te houden en te berechten.

Elsevier:

Burgemeester Henriëtte Reker van Keulen heeft afspraken gemaakt met politie en justitie om een nieuwe reeks aan massa-aanrandingen tijdens grote vieringen te voorkomen. Onderdeel van de maatregelen is onder meer een gedragscode voor vrouwen en jongemannen ‘uit andere culturen’.

Een gedragscode voor vrouwen. Het staat er echt. Wat hebben deze vrouwen dan fout gedaan?

En een gedragscode voor mohammedanen zal nooit werken, zij halen hun gedragscode uit het handboek ter vernietiging van de mensheid.

Vrouwen wordt onder meer geadviseerd om ‘op armlengte afstand van vreemde mannen te blijven’.

01

een armlengte

In de gedragscode zou ook zijn opgenomen dat groepen mannen en vrouwen beter niet van elkaar gescheiden kunnen worden, waardoor vrouwen zich veiliger en zelfverzekerder zouden moeten voelen.

Misschien had je het niet meegekregen, maar dat was precies de tactiek van de crimigranten; ze zonderden de vrouwen af. Exact zoals op Tahir gebeurde, ze vormen een ring om de vrouw, de binnenste ring verkracht haar en de buitenste ring houdt omstanders op een afstand. Bovendien pleit je ervoor dat vrouwen niet meer zonder man over straat gaan. Even denken waar dat ook verplicht is. Oh ja; Islamitische Staat. Je pleit dus voor het instellen van de gedragsregels van ISIS.

De Standaard:

De politie ontkent bovendien dat er in Keulen een juridisch vacuüm is ontstaan. ‘Alle krachten die we ter beschikking hadden werden ingezet’, aldus politiechef Michael Temme.

En daarmee was je niet in staat dit te voorkomen. Ergo; er was wel een juridisch vacuüm. Lul niet zo dom.

RTL:

De schrik zit er goed in, zegt Akkermans. “Dit is wel vaker gebeurd, maar niet op deze schaal.

Vaker gebeurd.

De politie zegt compleet verrast te zijn door de gebeurtenissen.

En het was al vaker gebeurd. En hierboven staat ergens dat het bekenden van de politie waren. Dan hoor je niet verrast te zijn. Dan heb je gewoon je werk niet naar behoren gedaan.

NOS:

‘Gelukkig had ik een broek en lange jas aan’

Wat is het volgende, een burka?

“Ik was stomverbaasd dat ik over een afstand van 200 meter wel honderd keer ben aangerand”, zegt ze. De vrouwen werden voor slet uitgescholden. “Gelukkig had ik een broek en lange jas aan, want als ik een rok had gedragen, was die waarschijnlijk van mijn lichaam getrokken.” Bij een andere jonge vrouw die aangifte doet, werden de panty en het slipje kapot getrokken.

200 keer … ‘Slet’ en ook hoer, want zo zien mohammedanen ongelovige vrouwen.

Evelyn moest die avond ook door dezelfde menigte heen. “Ik werd van achteren aangeraakt en ook onder mijn jurk. Ik probeerde me te verdedigen door met mijn armen om me heen te slaan. Ik viel bijna van de trap. Er waren zo veel mensen, je kon helemaal niets beginnen.”

Een armlengte …

Die Welt:

In sozialen Netzwerken bekommt die Kölner Polizei seit Neujahr einen empörten Kommentar nach dem anderen – vor allem unter der Mitteilung vom 1. Januar, in der von einer friedlichen Nacht die Rede ist und die auch auf Facebook gestellt wurde. “Dieser Bericht ist eine Frechheit! Inzwischen kann ja wohl nicht mehr geleugnet werden, dass diese Nacht ein deutschlandweites Desaster war”

Op de sociaal media is de plisie de klos, vooral dat ze op 1 januari nog logen dat er niks aan de hand was geweest. “inmiddels kan er wel niet meer gelogen worden dat er zich een Duitsland-wijde ramp heeft afgespeeld”.

“Unfassbar, wie hier massig sexuelle Übergriffe bewusst weggelassen werden und offenbar für die Polizei nicht erwähnenswert sind …”

Blick:

Andere Opfer sprechen von einer regelrechten Treibjagd, bei der die Täter immer mit derselben Masche vorgingen: In der Menschenmenge feiernde Frauen wurden plötzlich von einer Gruppe Männer umzingelt. Es folgten Beschimpfungen, Bedrohungen und Begrapschungen an den Brüsten und zwischen den Beinen. Ein Polizist berichtet gar von einer Frau, der man den Slip vom Körper gerissen hatte.

Andere slachtoffers spreken van een drijfjacht, waar de daders steeds dezelfde tactiek volgden; feestvierende vrouwen werden plotseling door een groep mannen omsingelt … Net als Tahir.

Immer mehr Hinweise sprechen dafür, dass es sich bei den Tätern um eine ausgesprochen grosse, organisierte Gruppe von Männern handelt.

Steeds meer aanwijzingen dat het georganiseerd was.

01

Burgemeester Reker (hierboven) die ontzettend pro-immigratie is heeft het gepresteerd om met ‘gedragsvoorschriften’ voor vrouwen te komen. Alsof de vrouwen zelf schuld zijn. Het is in Europa verdomme geen Saoedi-Barbarië waar vrouwen schuldig zijn aan hun eigen verkrachting, toch? Op Fenixx had iemand een filmpje (duits) gepost en beweerde dat ze daar voor aanpassingen aan de kleding pleitte. Maar dat heb ik niet horen zeggen in dat filmpje, en aan mijn Duits mankeert niet zoveel. Ik doe even een rondje twitter op de hashtag #Reker

Allereerst wordt ze natuurlijk volkomen door de mangel gehaald vanwege der ‘armlengte’. En terecht. Hoe kun je na het gebeurde nog steeds zo wereldvreemd zijn? Zou het helpen als ze zelf verkracht zou worden? En nee, ik wens haar dat niet toe, ik vraag me af waar de grens ligt voor dit soort idioten, wanneer hun ogen wel open zullen gaan? Ik vrees zelfs dan nog niet. Het gutmensch-virus zit zo diep ingevroten dat ze ‘beyond help, beyond reason’ zijn, vrees ik.

Als die ‘armlengte’ een vuistregel zou zijn had je er misschien nog wat aan:

Voor als de arm te kort is:

Wat velen negeren is dat het niet om nieuwe ‘vluchtelingen’ zou gaan. Ik maakte eerder de opmerking dat het er niet toe deed, dat het punt is dat het mohammedanen zijn. Dit bevestigt dat ze ook na jaren nog steeds koranisch denken en dat integratie volkomen kansloos is:

Weet je het zeker, als je omsingeld bent, een armlengte ?

Dan had mevrouw Reker vorig jaar (toen ze met een mes gestoken werd) ook wel een ‘armlengte’ afstand kunnen houden. Dat had zeker geholpen:

Die armlengte was natuurlijk bedoeld voor carnaval, want dat is over een paar weken.

Na zes dagen: geen arrestanten, geen namen, geen melding van verdachten en dan met zoiets idioots komen. Allereerst de Keulse politie en dan de gutmensch-staats-media die het vier dagen onder de pet houdt. En als het nieuws dan naar buiten komt en je er echt niet meer omheen kan dan zo reageren. Ontkennend, afkeurend (naar critici), vergoelijkend (van de daders), niks met islam te maken, zijn niet de ‘vluchtelingen’. En een:

Gedrags-fukking-code voor vrouwen

Je kan maar zo lang het bloed bij mensen onder de nagels vandaan halen hoor.

Ik waarschuw nog maar eens. Jullie luisteren niet. Dat weet ik, maar ik moet.

De mohammedaanse invasie, meer dan 50 miljoen mohammedanen op Europese bodem kun je moeilijk anders betitelen, en het dan ook nog eens, terwijl het al overal op springen staat in de hoogste versnelling gooien. Dan heb je met niemand iets goeds voor.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

28 Comments on Die ongelovige Duitse hoeren hebben het aan zichzelf te danken

 1. ieznogoedh // januari 6, 2016 om 08:53 //

  Merkel en Duitsland “schaffen es nicht” maar de asielcrimigranten schaffen es duidelijk wel!!!

  Like

 2. Merkel, “ich vergewaltige dass Deutsche Volk”.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24952027/___Keulen__zwaar_geschokt__.html

  Like

 3. polderboy // januari 6, 2016 om 10:01 //

  Alleen al in Keulen met 1 miljoen inwoners wonen 120.000 moslims en 10.000 “vluchtelingen”. In de deelstaat Noordrijn Westfalen, waar Keulen ligt, wonen ruim 1.5 miljoen moslims (10% van het totaal), evenveel als in de hele VS met ruim 300 miljoen inwoners, of 25 keer zoveel als in Japan met 160 miljoen inwoners.

  Daarnaast is de politiek in die deelstaat overwegend gelijk Groenlinks en PvdA hier.
  Politie heeft reeds lang gewaarschuwd tegen dit soort wantoestanden. Daar luistert het bestuur niet naar. Kritische demonstraties worden daarnaast verboden. Burgers wordt door het bestuur zelfs opgeroepen kritische demonstraties uit de straten te weren!!

  Niet echt een combinatie van factoren om een zootje fascistoïde Mekkanen in het gareel houdt, die massaal ongelovige hoeren gaan aanranden en beroven: het is meer een vrijbrief voor dat tuig.

  Like

 4. Het wordt tijd de leiders uit den Haag, Berlijn en Brussel te verdrijven. Heel snel.

  Het is handig om de stemming in het leger en politie eens te peilen bij kennissen die toevallig daar in zitten of contacten daar hebben. 

  Het zou namelijk verdraaid handig zijn als het gewone volk politie en/of leger aan zijn kant kan krijgen, het liefst korps mariniers en commando’s. 

  Berichten uit Duitsland dat de politie al vele malen gemeente Keulen gewaarschuwd had voor oncontroleerbare groepen en gebieden doet vermoeden dat grote delen van de politie nog achter het volk staan.

  Alleen de politie tegen kunnen we als volk nog wel hebben, hoewel we dan wel een slagveld krijgen zoals toen de Roemeense dictator Ceausescu in 1989 werd afgezet. De geheime dienst Securitate heeft toen heel wat rotstreken geleverd en veel slachtoffers gemaakt.

  Bereid je dan maar voor op een analoog van de Roemeense revolutie van 1989. 

  Als het volk wil dat het met een sisser af loopt dan moeten we met z’n allen binnen heden en enkele maanden in opstand komen. 

  Mocht een opstand worden neergeslagen dan rest alleen nog maar de Guerillia oorlog in steden. Dit zoals Syrië maar dan in Nederland. 

  Over een jaar zijn ze in Duitsland in elk geval zover dat de autochtonen in de leeftijd tussen 16 en 30 outnumbered beginnen te raken, niet meer talrijk genoeg om tegen groepen mossels te kunnen verdedigen.

  Laat het volk ervoor zorgen dat als het toch mis gaat dat de huidige leiders de dans niet ontspringen.

  Indien het een bloedbad onder de autochtone bevolking zou worden dan mogen deze leiders wat mij betreft omgelegd worden. Wij dood, dan ook zij dood. Laat ze dan niet ontsnappen. Laat het volk er in die omstandigheid maar een setje huurmoordenaars achteraan sturen. Dan heb ik geen mededogen meer met die zogenaamde leiders.

  Blijf goed opletten en waarschuw mensen om je heen voor zover mogelijk. De tijd om in te grijpen komt zeer snel nabij als de regering niet binnen enkele weken het beleid wijzigt en terstond de grenzen dicht gooit en de verdragen uit de EU ongeldig verklaart. 

  Like

 5. Enig simpel recherche werk van mijn kant heeft al een usual suspect opgeleverd.
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160105_02051532

  Like

 6. polderboy // januari 6, 2016 om 12:00 //

  @Ron 10:31

  Die Mekkanen zijn sowieso reeds goed georganiseerd in de moskee milities. En hoe meer er van zijn, hoe sterker de behoefte af neemt om zich aan te passen, en hoe sterker daarnaast het moslim nationalisme uit het MO groeit, en daarmee ook de spanningen.

  De VS haalt al jaar en dag miljoenen meest niet-moslim Aziaten binnen en Latijns en Zuid Amerikanen binnen. Hoor je daar wat over? Er zijn daar zelfs al hele steden gevuld met happy, slimme, hard werkende (Zuid)-Oostelijke Aziaten, cultureel hindoes en boeddhisten.
  Juist onder de multiculti lui voel ik soms een afkeer voor die lui. Maar we lijken ook meer op Arabieren, dus dan denken ze dat het wel goed zit met die salafisten.

  De statistieken van de VS vind je bij Homeland Security in Yearbooks, zoals
  http://www.dhs.gov/sites/default/files/publications/ois_yb_2013_0.pdf

  En je kan mij niet wijsmaken dat die duizenden ambtenaren dat nooit gelezen hebben in de EU landen en Brussel. De leiding heeft nu eenmaal die multiculti droom, wat voor ellende het ook toe zal leiden. Voorlopig zit er niks anders op dan PVV stemmen dus.

  Like

 7. polderboy // januari 6, 2016 om 12:10 //

  @Bert 11:49
  Grappig. Het waren er twee toch?

  Die ene ging al vrijwillig terug. Begrijp ik ook wel. Viel vies tegen. Hij had alleen maar met zijn Afghaanse maat een 11 jarig meisje genaaid. Dat is normaal toch? Zal daarnaast ook wel een ongelovige teef geweest zijn. Daarnaast gedroeg hij zich keurig, was geen lid meer van de Taliban, knalde geen mensen meer voor hun kop, en zat niet meer in de heroïnehandel, zoals veel Afghanen leven.

  Natuurlijk gaat hij vrijwillig terug. Wie wil nu in zo een pleurisland leven, waar helemaal niks normaals mogelijk is?

  Like

 8. @Polderboy, ja dat klopt, die ander wilde het nog een keer in Keulen proberen.
  Beide daders verklaarden bij de politie, dat ze liever kleine jongetjes hadden bij de thee, maar die waren niet voor handen, daarom hadden ze maar…..

  Like

 9. mushroom // januari 6, 2016 om 14:07 //

  De enige mogelijkheid is, politie, leger, commandotroepen aan de kant van het volk te krijgen. Let wel: ook deze zijn infiltreerd met moslims. En moslims schieten niet op moslims in het Westen. De top zuiveren van moslims. Zonder de leger, wapens is de strijd verloren. Bizar dat een belijdende moslim deel uit mag maken van t leger,politie, en andere macht centra !
  De Regering heeft nog steeds de macht,geld,het leger en de juiste netwerk in handen. Daar kan je als burger met je protestborden en zonder wapens Niets tegen doen. Bovendien bestaat de helft van de NL bevolking uit senioren. Jongere generatie kent geen dienstplicht. Weet niet met een wapen om te gaan. Daarbij nog de indoctrinatie vanaf de kleuterleeftijd: “alle mensen zijn gelijk”, “wij zijn 1”, No Borders, anti racisme propaganda’s door de media en het onderwijs. Al met al: Er is geen Vaste fundament, een uitgeholde spiritualiteit ( Kerken lopen leeg), geen eigen indentiteit.
  Een “feminin” overheid cq.samenleving t.o. een “macho” cultuur, een agressieve religie. Moslima’s bemand met kinderwagens kleuren de straatbeeld in West Europa.
  Aantallen van niet Westerse immigranten groeit met de dag. Zowel door geboorte als gezinshereniging.
  Spiritueel zwak Europese bevolking t.o. een sterke dominante Islam.
  De antwoord ligt op het mentale vlak.
  West Europeanen zijn spiritueel verzwakt. Humanisme, blij en gelujkheid denken is prachtig. Maar niet in deze tijd waarin we ons NU bevinden. Links denken en een ‘gutmensh’ zijn is niet slecht. Maar niet in deze Tijd.
  Er is een tijd voor Links, en er is een tijd voor rechts.
  Links en gutmensh zijn in deze tijd betekent de ondergang.
  De oplossing ligt toch bij het mentale ontwaking.

  Like

 10. polderboy // januari 6, 2016 om 14:20 //

  @bert 13:00 Femke Halsema vindt dat we voor ze moeten openstaan. Zo hebben die twee het gelezen in de folder op de vluchtelingenuniversiteit te Kaboel; naast gratis poen pakken. Neuk je dat kind, dan is het niet goed?! Wat een teringhoeren…Mo spreekt echt de waarheid!

  Like

 11. polderboy // januari 6, 2016 om 14:36 //

  @mushroom 14:07
  Ik vrees dat het geen tijdelijk fenomeen is. Christenen die vol vreugde op een zomerse dag gezamenlijk hun eigen kruizen timmerden, in de hoop er in navolging van hun grote idool aan vast getimmerd te mogen worden, is een oude traditie. Ze zijn nu dan wel atheïst, maar ze staan nog steeds vol vreugde hun eigen kruizen gezamenlijk te timmeren. Dat hebben die moslims in de gaten: die zijn echt niet dom.

  Like

 12. as.francis // januari 6, 2016 om 14:57 //

  Als de politieke mensen niet hun eigen volk kan beschermen moeten ze nu weg

  Like

 13. Er komt nog meer ellende onder de linkse onderste steen vandaan, en maar wegkijken met zijn linkse allen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24956188/__Ook_aanranding_Hamburg__.html

  Like

 14. kijk ook even naar dit filmpje

  Like

 15. dr.kwast // januari 6, 2016 om 15:53 //

  Merkel faciliteert de instroom van de is-lam. Maar verwerpt het weerzinwekkende wat de koran voorschrijft. Wat wil deze kietelaar bereiken met de instroom van haar nieuwe stemmers, als zij dat verbied en verafschuwt????
  Nimr.
  In de zomer van 2012 schoot de Saudische politie hem in zijn been en arresteerde hem. Volgens zijn familie werd hij in de gevangenis herhaaldelijk gemarteld. In oktober 2014 werd de sjiitische geestelijke ter dood veroordeeld wegens „ongehoorzaamheid aan de heersers.
  Merkel vind het alleen afschuwelijk. Vandaar dat de EU volloopt met Nimrs, schijt aan de heersers van de EU.

  Like

 16. Frau Rekel, nog maar net 3 maanden in functie als burgemeester van Keulen, gaat bij haar eerste publieke optreden direct in de fout. Geeft eerst de slachtoffers de schuld i.p.v. de daders. En als de kritiek haar losbarst, dan heeft de pers haar woorden verkeerd ( ook klassiek) begrepen.
  http://www.wijwillenhetweten.nl/?p=9792
  Rekel – Merkel, het scheelt ook maar 1 letter. De M van Mutti. Dat zou ze wel willen..

  Like


 17. Hannie en de Rekels

  Like

 18. Toppertje tijdens het carnaval van Keulen.

  Like

 19. mushroom // januari 6, 2016 om 21:01 //

  We bevinden ons midden in “the forth turn”. De laatste keerpunt vd menselijke geschiedenis. (Dus niet het einde vd wereld/mensheid)

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/keerpunt-2016—het-einde-van-de-menselijke-geschiedenis.html

  Nee, nee, het is een analyse van de laatste 500 jaar vd wereldgeschiedenis. N.a.v. het boek “Forth Turning”,(1997).

  2016 helaas, ziet er niet al te best uit. Meer ‘vluchtelingen’, meer geweld, meer meer meer. Ik verwacht wel dat de grenzen terug keren van weggeweest. Er zullen meer weerstand komen tegen de komst van MEER vluchtelingen. Vanuit de bewoners van NL met niet westerse achtergrond zullen ook protest komen tegen de komst van ‘vluchtelingen’/moslims. Soort ‘ allochtone patriotisme’.

  Like

 20. polderboy // januari 6, 2016 om 21:30 //

  @ mushroom 21:01 Mee eens, dingen gaan enorm veranderen.

  Zo ben ik “om” wat betreft zwarte Piet. Ik ga helemaal mee met Quincy. We schaffen die hele Sinterklaas af. We maken er “Frau Merkel en de Keulse multiculti Pieten” van:
  “Zie ginds komt Frau Merkel uit Duitsland weer aan…”

  “En als je je huiswerk niet maakt”, hoor ik de buurvrouw tegen haar tienerdochter zeggen, “dan stuur ik je naar de Keulse multiculti Pieten.”
  Dat kind schijnt inmiddels buitengewoon goede resultaten te behalen op school…

  Zitten we alleen nog met de kwestie van de herstelbetalingen die Quincy en die andere multiculti Pieten aan ons moeten betalen…

  Like

 21. Tijl Uylenspiegel // januari 6, 2016 om 23:59 //

  Uitgebreid en desondanks of juist dankzij dat een uitstekend artikel, mijn compliment Fubar.

  Like

 22. polderboy // januari 7, 2016 om 00:13 //

  Inderdaad een uitstekend artikel, en gezien de criminele rauwheid en omvang van het drama, is de gedetailleerdheid te waarderen.

  Like

 23. @Tijl Uylenspiegel // januari 6, 2016 om 23:59

  Ik had nog tweets van de gutmenschen willen toevoegen, om ook hun verongelijkte reacties te laten zien, maar tegen de tijd dat ik daar aan toe was, was het toch echt bedtijd.

  Steeds meer steden raken bekend:
  Seksuele jihad in Keulen, Hamburg, Stuttgart, Bielefeld, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin, Freiburg

  Via twitter kreeg ik ook nog door dat het in Dresden en Magdenburg ook raak was. En daar men het krampachtig uit het nieuws probeert te houden is de kans groot dat het allemaal nog veel erger was. http://fubar.mobi/2016/01/06/seksuele-jihad-in-keulen-hamburg-stuttgart-bielefeld-dusseldorf-frankfurt-berlin-freiburg/comment-page-1/#comment-28956

  Like

 24. Tijl Uylenspiegel // januari 7, 2016 om 01:36 //

  Je moet me als je eens tijd hebt eens uitleggen hoe je quote’s in een wit vlak afbeeld.

  Like

 25. ik zal het nu op de redactie zetten, tijl. staat er met een minuutje.

  Like

 26. Dit zal wat geven op het strand deze zomer!!!

  Like

 27. @Jan, dan weet je wie je mee moet meenemen en belangrijker wat je mee moet nemen.

  Like

 28. Hier nog zo’n achterlijke goedprater:

  “Tijdens carnaval, op festivals en in kroegen kan het er soms net zo hard aan toe gaan als in Keulen waar tijdens oud en nieuw massa-aanrandingen plaatsvonden.

  Dat beweert universitair docent genderstudies aan de Nijmeegse Radboud-universiteit dr. Niels Spierings. „Keulen was uitzonderlijk, vanwege de schaal. Dat zullen we niet zo snel zien”, zegt de emancipatie-expert. „Maar over een paar weken is het in het zuiden weer raak. In die grote, dronken gezelschappen worden er ook vrouwen bij hun kruis gegrepen.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24960408/___Ook_risico_s_met_carnaval___.html

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Die ongelovige Duitse hoeren hebben het aan zichzelf te danken | E.J. Bron
 2. Tientallen vrouwen aangerand in Duitsland , “wir schaffen es” | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s