Nieuw

Von Aartsen bewaart zijn voorhuid in een met kafirbloed doordrenkt cederhouten doosje

Als je je zo compleet onderwerpt aan de geboden van #Mekka dan is er geen andere conclusie meer mogelijk dan dat je de shahada gezegd hebt. Als je de salafisten uit alle mogelijke macht verdedigt, jaar in jaar uit. Als je het scanderen van “Dood aan de Joden” accepteert, het binnen de grenzen noemt, dan heb je de grens weggenomen voor de mohammedaanse Jodenjacht zoals die sinds mohammed heeft plaatsgevonden. Door de VVD geautoriseerde pogroms in Den Haag zoals de PvdA in Amsterdam toestaat.

Het toont ook maar weer eens aan dat er geen enkel verschil is tussen de PvdA en de VVD.

VonAartsen1

Niet alleen heeft Von Aartsen dit jaar weer, tegen de wens van de kamer in dit keer, weer de shariapolitie tot officiële politie bevorderd, hij kwam het ook weer even verdedigen:

Wij hebben in Nederland vrijheid van meningsuiting en vrijheid van godsdienst. Wij beoordelen mensen niet op gedachten of ideeën. Dat is de hoeksteen van de rechtsstaat waar onze democratie op is gebaseerd. Ik vraag mij af of de Tweede Kamer zelf nog wel gelooft in de beginselen van de rechtsstaat.

01

Dan zouden nazi’s ook vrijelijk hun mening moeten kunnen spuien, en dan zou ook een godsdienst, die zelf beweert een godsdienst te zijn terwijl dat door velen betwijfeld wordt, onder die vrijheid van godsdienst na moeten kunnen streven alle aanhangers van alle andere godsdiensten over de kling te jagen?

01

Of je dat wilt verbieden lijkt me dé vraag voor de politiek. Maar om die nazi’s actief te ondersteunen en legitimiteit te verschaffen lijkt me zeker niet de taak van een ongekozen regent die op vakantie is, en blijft, als de hakenkruisvlaggen weer in zijn stad wapperen.

In dit land hebben we de afspraak dat de orde gehandhaafd wordt door de politie. Dat dat ook een stelletje hufters zijn, doet er voor deze discussie niet toe. De wet wordt gehandhaafd door het wettelijk gezag en niet door jihadmilities van een moskee die illegale sharia-huwelijken sluit. De moskee vanwaar opgeroepen werd Theo van Gogh te vermoorden door de imam, een oproep, waar een gelovige ook daadwerkelijk gehoor aan gaf.

Die moskee laat Von Aartsen de ordetroepen leveren in zijn stad. Ik heb eerlijk gezegd nog liever dat je de SS uitnodigt, die versta ik tenminste nog.

Van Aartsen wil door met salafisten De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) is niet van plan om de samenwerking met salafistische organisaties te beëindigen.

In totaal waren er 150 SS-ers actief.

Vorige week wilde de eerste burger geen vragen beantwoorden over de samenwerking met as-Soennah. Vandaag reageert hij voor het eerst op de commotie in een interview met NRC Handelsblad.

„Stel je voor dat we zouden zeggen: wij willen niets met jullie te maken hebben. Wat zou daar het effect van zijn?” Van Aartsen beantwoordt zijn eigen vraag zelf in de avondkrant: „Dat leidt tot beeldvorming dat deze mensen apart gezet worden. Dat ze worden uitgesloten van onze samenleving. Terwijl we dat juist niet willen.”

Gast, ze zetten zichzelf apart. Ze willen zich niet onderwerpen aan het NEDERLANDSE wettelijke gezag en beginnen een eigen parallelle politie-eenheid. Als ze mee zouden willen doen, en dat willen ze niet, dan deden ze wel met ons en onze organisaties mee.

Naast de samenwerking met oud en nieuw krijgt as-Soennah jaarlijks tienduizenden euro’s voor taalcursussen. Telegraaf >>

Ja, ondersteun de jihadisten ook nog eens financieel. Als een mohammedaan onze taal wil leren dan hebben we daar dingen voor die we scholen noemen. Daar betalen we met zijn allen voor, en daar kunnen we met zijn allen gebruik van maken. Waarom is dat niet goed genoeg voor mohammedanen? Wie zet hier wie apart? En wie ondersteunt dat financieel? Je verkracht de scheiding van staat en moskee.

Het is dankzij jou, dat ik inmiddels van mening ben dat we, na Neurenberg 2.0, ook het aloude vuurpeloton weer in ere moeten herstellen.

Jup, een shariastaat. Ongelovigen komen er niet meer in.

01

De afgelopen tien jaar, vanaf de introductie van het begrip ‘Vogelaarwijk’, hebben het Rijk en de gemeente tientallen miljoenen euro’s gestoken in de vooral ruimtelijke verbetering van de Schilderswijk. Er kwamen parken, ondergrondse afvalcontainers. Werd daarvoor de openbare ruimte ingericht met de restjes uit het gemeentelijke depot, tegenwoordig is het straatmeubilair van duurzame ‘residentiekwaliteit’. Alleen het centrum van Den Haag kent nóg betere materialen.

Exact zoals mohammedanen dat verwachten van de ongelovigen en zoals voorgeschreven in koran en hadith’s. Alles voor de muzelman zonder dat ie er wat voor hoeft te doen. Er is een woord voor. Jiziya.

 

Von Aartsen >>

Shariapolitie >>

islamisering >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

16 Comments on Von Aartsen bewaart zijn voorhuid in een met kafirbloed doordrenkt cederhouten doosje

 1. Ik hoef maar in mijn ‘evergreens’ te duiken !
  .

  Like

 2. Waar zijn dit soort kortzichtige titels voor nodig, als ik vragen mag? Kun je je titels niet anders maken zodat mensen je serieus nemen?

  Like

 3. Misschien moeten wij de lul van van Aartsen in een met moslimbloed doordrenkt cederhoutje kistje stoppen? Zou je het dan serieus nemen?

  Het is poëzie. De hele zin staat er bol van.
  Het begint al met VON. Het gebruik van de duitse vorm van ‘van’ verwijst naar de nsb-mentaliteit. Naar de vijand. Die hij is.

  ‘Hij bewaart zijn voorhuid’ die hij dan moet hebben afgesneden in een poging de ultieme dhimmie te zijn: kijk eens hoe graag ik moslimpje speel: ik snij zelfs een deel van mijn eigen penis af in een poging de islam te appeasen. Wat trouwens een walgelijke ‘gewoonte’ is, die in vergelijknig met een gewoonte als zwarte piet WEL dagelijks MENSEN VERMINKT, maar dat is dan weer niet erg volgens de linkse medias. Dat er dagelijks kinderen hun genitalien worden verminkt in naam van een of andere kutsinterklaas.

  Hij doet dat in een houten doosje, dat is doordrenkt met bloed. ONS BLOED.

  Ook dat klopt als een BUS. Von Aartsen heult HONDERD PROCENT mee met de vijand, en betaalt: MET (zelfmutilatie en) ONS BLOED. Het symbool van zijn appeasement ligt in een bedje: VAN ONS BLOED. Snap jij dat die zin HE-LE-MAAL klopt? Dat wij die zin HEEL serieus nemen?

  Terwijl de nazies in zijn stad scanderen dat de joden weer aan het gas moeten, wat doet deze ‘meneer’? Deze rat?

  Nee, laten we salafisten die oproepen MIJ TE VERMOORDEN geen strobreed in de weg leggen, en laten we ieder slachtoffer van die salafisten uitmaken voor RACIST, kijken of het probleem dan ‘vanzelf’ weggaat:misschien, als ze pvv-ers nog harder schoppen? Misschien dat dat helpt? Misschien de protesten wegstoppen en de demonstranten arresteren? Dat dat helpt?

  Von Aartsen is een NAZI. Als er EEN burgemeester is die heult met de vijand: dan is het van aartsen (aboetelip telt niet mee: die heult niet met de vijand: DIE IS DE VIJAND).

  Liked by 1 persoon

 4. De salafistfucker zal de voorhuid zeker niet in de erwtensoep hebben gedaan.

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // januari 5, 2016 om 09:43 //

  De NRC, die Van Aartsen aan het woord liet, schreef meteen een stuk over salafisme, waarbij 3 hoofdgroepen werden onderscheiden. De puur religieuze, de politiek activistische en de gewelddadige moordlustige jihad hufters, die God en zijn mallemoer discrimineren op straffe van kop eraf.

  Salafisme schijnt wahabisme te zijn, welke ideologie het Arabische schiereiland op gewelddadige wijze heeft veroverd, waar nu de golfstaten en die Mekkaanse despotenstaatjes zijn gevestigd.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Salafi_movement

  Toen daar rond 80 jaar geleden een berg olie en gas bleek te zitten hebben we in het westen een deal gesloten met ze. Wij onze mijnindustrie kartels daar de boel laten exploiteren in ruil voor royalty’s voor de despoten. Nationalisatie, waarbij i.p.v. royalty’s voor de despoten, het hele volk daar van die overwinsten had gaan mee vreten, was duurder geweest natuurlijk. Prima deal voor het energie kartels hier. Overigens herinnert het aan de Nazi’s in vooroorlogs Duitsland, die ook gesteund werden door het grootkapitaal. Die Nazi’s hebben toen de communisten eruit weten te rammen, ook types die zaken graag nationaliseren. Maar het blijft linke soep met het soort gelijk die Nazi’s natuurlijk; dat hebben we indertijd ook gezien.

  Van Aartsen, die aan een kant belangrijke vestigingen in zijn gemeente heeft zoals van Shell, met goede banden met de despoten, en daarnaast nogal veel salafistische grondtroepen, moet manoeuvreren natuurlijk. Hij kan moeilijk nog wat betekenen als hij met een doods fatwa aan zijn broek, zoals Wilders, door Den Haag moet fietsen.
  Vandaar het nogal fletse betoog van deze katholiek, wiens houding niet verbaasd gelijk te zijn aan de vooroorlogse katholieken, die bij Hitler een deal sloten om hen met rust te laten, in ruil voor neutraal gedrag van hun kant.

  Maar hij gaat te ver als hij zich beroept op de grondwet, waar individuele vrijheid tot denken hoe je wil, en als individu kunt geloven wat je wil, op de voorgrond staat.
  Hij gaat te ver, omdat elke salafist weet dat hij verplicht lid is van de salfistische mannenbende vanaf zijn geboorte, want de keuze om bijvoorbeeld eens liberaal atheïst te worden is er niet, mits je de sharia straf des doods die op afvalligheid staat een liberale keuze noemt natuurlijk.
  Hier in Nederland kan die sharia doodstraf niet, dus moet men het noodgedwongen doen met anonieme doodsbedreigingen en/of harde ex-communicatie uit de groep, de familie of de gemeenschap. Dat bewees Aboutaleb wel met zijn uitspraak gericht tegen een afvallige, die mevrouw Hirsi Ali:
  “Eerst uit de groep stappen, roepen dat je ex-moslim bent, vervolgens stevig in het nest pissen en ook nog verwachten dat je als gesprekspartner wordt geaccepteerd.”
  Iedereen weet dat Aboutaleb als BNRer gelijk staat aan een Sjeik in die cultuur, waarbij hij dat arme mens al een driekwart doodsfatwa aan haar broek lapte.

  De keuze is dus hier aan ons zelf.
  Mee heulen met Van Aartsen, die dat doet in het belang van een kleine groep vermogenden en gevestigde regenten, de kerngroep van de VVD.
  Of mee heulen met de PvdA, die de zaak belicht vanuit een achterhaald werkstuk van de sociale academie, waarin men ze sociaal als achtergesteld ziet, zoals de Nazi’s indertijd gedijden in een diepe depressie in vooroorlogs Duitsland, wat verder niks oplevert dan door etteren.
  Of werkelijk principieel democratisch gezinde liberalen steunen, die er niks van moeten hebben, zoals de PVV?

  Natuurlijk de PVV, want die hebben uiteindelijk het goede voor met de salafistische slaafjes die gevangen zitten in hun eigen waandenkbeelden. Goed dus om ze te bevrijden van de ketenen van Capo Aboutaleb en Mekkaanse Mo, de Capo di tutti capi. Daarnaast weten we wat het risico is van laten door etteren, want we weten waar het vooroorlogse Nazisme op uitdraaide, gelijk overigens dat salafisme steeds weer bewijst in het Midden Oosten op uit te draaien: ellende, despotisme, bloedvergieten, extreme vormen van discriminatie, zoals genocide, en nooit eens democratie.
  Dus je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen dat hier te voorkomen: door een verbod.

  Liked by 1 persoon

 6. Het is niet alleen van aartsen die het allemaal wel best vind.
  Ze vinden het allemaal wel best. Een eng en laf land waar ik in woon.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4218818/2016/01/05/Burgemeesters-willen-blijven-samenwerken-met-salafisten.dhtml

  Like

 7. polderboy // januari 5, 2016 om 10:49 //

  @ Bert.G 09:59

  Die houding betreft burgemeesters die met veel salafistische grondtroepen in hun gemeente opgescheept zitten. Van Aartsen is bang dat preventieve middelen, zoals een gedoceerd verbod, averechts werken, omdat de omvang en macht van die lui daar lokaal al zo groot is, dat een verbod in het kader van preventie daar al tot gewelddadig verzet zal leiden vanuit de jihadistische tak van de bende.

  Dat bewijst dat het door etteren landelijk haar punt heeft bereikt, die preventieve middelen noodzaken middels een gedoceerd verbod. Daarom stem ik ook bewust PVV.

  Het door etteren moet stoppen, middels een preventief verbod, of stevige verregaande controlemiddelen en regels, waaraan de salafisten zich hebben te onderwerpen. Zo niet, dan ettert het door, en de uiteindelijke repressie zal veel gewelddadiger zijn. Dat wil ik voorkomen.

  Like

 8. Het is dus pure angst dat het gaat escaleren en tot gewelddadige acties gaat komen.
  Het einde van Nederland dus, ze hebben zich bij voorbaat al overgegeven aan de salafisten.
  Daar zal dus ook geweld tegenover moeten staan om dit te stoppen.
  En dat zal dan toch echt vanuit het leger moeten komen, de politie is hier niet op berekend.

  Like

 9. polderboy // januari 5, 2016 om 11:09 //

  @ BertG.

  Klopt, maar toestanden als onder Sisi in Egypte, kiest geen burger vrijwillig voor. Nood breekt de civiele codes uit vredestijd dan, zoals nu in Frankrijk, en de jongens uit de kazerne hebben dan de gelegenheid om hun nut te bewijzen, gesteund door in dergelijke omstandigheden als kool groeiende paramilitaire milities van democratie gezinde burgers en royalisten.
  Dergelijke omstandigheden zit ik niet op te wachten, dus preventie is noodzakelijk.

  Like

 10. polderboy // januari 5, 2016 om 11:47 //

  @ Bert G. 10:59

  Naast openlijke jihad aanslagen, en het bedekte geweld in de woorden als van Aboutaleb, heb je ook al het normale cultureel van oorsprong salafistische dagelijkse geweld, waarover je voldoende kunt lezen, zoals vandaag weer betreffende 140 vrouwen in Keulen:
  “De vrouwen werden bij het station van de stad pal naast de domkerk ingesloten door een groep van circa duizend mannen tussen vijftien en 35 jaar van Arabische en Noord-Afrikaanse afkomst. Ze werden vervolgens beroofd van zaken als geld en telefoons, en seksueel aangerand.”
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/24948170/__Duitsers_jagen_op_aanranders__.html

  Natuurlijk zijn die duizend rovende en vrouwen aanrandende Arabische mannen ook een incidentje, maar al die incidentjes bij elkaar opgeteld, maakt het pappen en nathouden van Van Aartsen, gesteund door het verhaal dat ze zo zielig zijn door de PvdA, niet tot iets wat als een duurzame oplossing overkomt.

  Like

 11. Nooit van gehoord, zit wellicht vast in een TBS kliniek.

  Like

 12. Greengo // januari 5, 2016 om 16:30 //

  ‘Een christen komt bij de sjeik en zegt dat hij zich wil bekeren tot de islam. Zeker weten? Zeker weten. Beseft de christen dat hij dan besneden moet worden? De christen schrikt, maar gaat akkoord. Na vijf maanden komt hij terug. Hij heeft er genoeg van, al dat bidden en dat vasten. De islam is vermoeiend. Hij wil graag weer terug bekeren naar het christendom. De sjeik vraagt de christen of hij beseft dat dat afvalligheid is, en dat daar de doodstraf opstaat. De christen roept: Wat is dit voor een religie, waar je voorhuid wordt afgesneden als je er in wilt, en je hoofd wordt afgesneden als je er uit wilt?!’

  Like

 13. @Greengo, hahahaha
  Ik zou ook wel eens een sjeik in de zeik willen nemen.

  Like

 14. polderboy // januari 6, 2016 om 11:02 //

  Van Aartsen is reeds meerdere keren betrapt op het feit, dat hij “zoiets niet gezegd zou hebben, dus dat moet een ambtenaar geweest zijn”.

  Ondertussen verklaart hij dat de salafistische “As soennah” moskee niks te maken heeft met enige vorm van extreem salafisme, anders dan alleen maar puur fundamentalistisch geloven. Ze hebben een nieuwe leider, subsidie en zijn sindsdien poeslief. Verder is hijzelf natuurlijk super-alert!! M.a.w. bij Van Aartsen is het onmogelijk dat er ook maar eentje radicaliseert en naar Syrië glipt.
  http://denhaagfm.nl/2016/01/06/burgemeester-van-aartsen-salafisme-heeft-nul-komma-nul-te-maken-met-terrorisme/

  Tja, hier lees je dat van de 160 Syrische Jihadisten, waarvan de overheid af weet, er 33 uit Den Haag en 22 uit Delft kwamen eind 2014. Bijna een-derde van het totaal, wat een flink en onevenredig hoog aantal betekent voor dat deeltje van Nederland!!
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/2710072/Al-160-jihadisten-vanuit-Nederland-naar-Syrie-of-Irak-vertrokken

  Conclusie is dus dat Van Aartsen het volgende denkt:” Die burgertjes kun je alles wijs maken. Komt het uit, dan zeg ik dat ik het niet zei, maar een ambtenaar van me. Een goed VVD bestuurder kent het beroemde boek van Machiavelli natuurlijk op zijn duimpje.”

  Like

 15. N.E. Derlander // januari 7, 2016 om 01:32 //

  Van Aartsen, de arrogante lul.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Von Aartsen bewaart zijn voorhuid in een met kafir-bloed doordrenkt cederhouten doosje | E.J. Bron
 2. Islamitische baantjescarrousel VVD draait op volle toeren – jihadliefhebber Von Aartsen nieuwe ongekozen regent in Drenthe – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s