Nieuw

Op de koran zwerende pvda muts denkt Geert Wilders de mond te kunnen snoeren

Het met een dubbel paspoort rond huppelende pvda marokkaantje met de typische Nederlandse naam Khadija Arib wil voorzitster worden van de Nederlandse tweede kamer. Bij de vorige tweestrijd moest ze reeds het onderspit delven tegenover vvd koran en islam marionet Anouchka van Miltenburg en nu mag ze de strijd aangaan met Madeleine van Toorenburg van het cda.

Om alvast maar eens aan te geven hoe neutraal deze volgeling van de koning van marokko wel niet is heeft ze alvast aangekondigd om de strijd aan te gaan met Geert Wilders en deze zo veel mogelijk de mond te snoeren om de vrijheid van meningsuiting in Nederland van binnen uit de tweede kamer alvast af te schaffen op weg naar de volledige invoering van de sharia in Nederland. Uiteraard wordt deze dubbele paspoort voorvechtster van de islam van harte gesteund door de landverraders vereniging d66 onder aanvoerder van huilebalk Alexander die eindelijk zijn kans schoon ziet om weer eens een verbale tweestrijd met Geert Wilders in zijn voordeel te kunnen beslissen, iets dat moet kunnen met Khadija aan de volumeknop om Geert Wilders het spreken onmogelijk te maken.

De koran zou samen met al zijn volgers moeten verdwijnen uit de tweede kamer, dubbele paspoorten zouden niets te vertellen moeten hebben binnen de Nederlandse regering en Turkse genocide ontkenners alsmede volgers van Erdogan en sympathisanten van de grijze wolven zouden niet enkel uit de regering moeten verdwijnen maar volledig de toegang tot Nederland moeten worden ontzegt.

Maar ach dit is Nederland, het land waar alles mag en alles kan, tenminste wanneer je moslim bent of in elk geval in het bezit bent van een licht getint kleurtje.

‘Loquendi Libertatem Custodiamus’

met groet Bolo

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2102 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

29 Comments on Op de koran zwerende pvda muts denkt Geert Wilders de mond te kunnen snoeren

 1. Like

 2. Greengo // januari 3, 2016 om 16:08 //

  Aan een behoorlijke achterban ontbreekt het haar ook niet …

  ‘Het voorstel dat binnenkort aan de Tweede Kamer zal worden voorgelegd, is in overleg met moslimorganisaties tot stand gekomen, zo lees ik. Welke moslimorganisaties?’

  http://opiniez.com/2015/05/22/de-polderboerka/

  Like

 3. Twitter is in ieder geval sneller met mijn Tweets als Fenixx met mijn artikelen plaatsen !
  .

  Like

 4. Greengo // januari 3, 2016 om 16:13 //

  En in het verlengde van dit hoofdartikel had dit alles inderdaad nóóit mogen gebeuren. Afijn, dit vertel ik een ieder die het wel/niet horen wil al járen, maar de meerderheid blijft me aankijken alsof ze water zien branden. Hierdoor ben ik er van overtuigd geraakt dat de spanningen eerst nog wat niveau’s dient op te lopen voordat men het, vanuit eigen ervaring !!, ook wil gaan inzien.
  Jammer dat de massa zo traag is van begrip …

  Like

 5. Greengo // januari 3, 2016 om 16:24 //

  ‘… korte lijntjes naar de politiek en hanteren een effectieve lobby. Het zijn handige snuiters. Omdat zij hun stem zo duidelijk kunnen laten horen, dreigt hun wens werkelijkheid te worden.’

  ‘… Laat het niet zo zijn dat u zich neerlegt bij de wens van die kleine, doch invloedrijke groep. Help de hier wonende moslims en blijf hen beledigen zoals u anderen beledigt. In woord of geschrift, het maakt niet uit. Want ik weet zeker, die hele grote groep goedwillenden zal u erkentelijk zijn. Zij zullen waarderen dat u hen net zo behandelt als ieder ander, als duivenmelkers, punnikkampioenen of curlingspelers.

  Dat u hen behandelt als gewone burgers.

  Steun hen.’

  http://opiniez.com/2015/05/13/een-universeel-recht/

  Like

 6. corbison // januari 3, 2016 om 16:51 //

  Is zij niet familie van dat PvdA Marokkaanse huppelflamousje dat stadsdeelvoorzitter was met dat fiasco van 5 miljoen en op kosten van de Amsterdamse gemeenschap een boot charterde voor haar familie en vrienden A 80,000 euro met drank en dinner aan boord, om mee te varen met de Gay parade terwijl zij en haar Marokkaanse volgers een bloedhekel aan homo’s hebben. Typies weer de PvdA kaviaar socialisten bah misselijk makend volk

  Like

 7. H. Vaes // januari 3, 2016 om 17:02 //

  Wilders zal zelf wel uitmaken wat hij wel en niet zegt in de tweede kamer. Daar heeft hij inderdaad geen nep parlementariër met twee paspoorten …..die ook nog de kont van de koning van Marokko afveegt voor nodig.

  Like

 8. Laat Wilders maar een kleine megafoon kopen, desnoods eentje uit de speelgoedwinkel.
  Bij wegdraaien van de microfoon meteen even dit hulpstuk te voorschijn halen.

  Liked by 1 persoon

 9. Mag ik even een linkje naar waar Arib dat allemaal gezegd heeft?
  Blijkbaar heeft de auteur vanalles gezien en gehoord dat ons onthouden wordt.

  Like

 10. Rebecca // januari 3, 2016 om 17:28 //

  Letterlijke tekst van het interview met Arib in Buitenhof

  http://www.twitlonger.com/show/n_1so4sf8

  Like

 11. Ze wordt voorzitster!!!
  Er is geen kracht of macht die dat kan voorkomen, want deze benoeming is al lang in kannen en kruiken.
  Een benoeming a la burgemeester van Rotterdam.
  Beetje bij beetje kruipt de islam steeds hoger op de beslissende stoelen.
  En rutte, de lachende leugenaar, die zal zijn uiterste best doen voor deze benoeming.

  Like

 12. via buitenhof en leesbaar via de Telegraaf

  Like

 13. En Aboutalip wordt Premier van Nederland………..heb ik ergens gelezen………..na de verkiezingen.

  Like

 14. Wie er ook kamervoorzitter wordt, het beleid verandert nooit!
  Politiek is geen hulpmiddel voor het volk om een goede samenleving te creëren maar de lange arm van de machthebbers achter de schermen om ons te misleiden.
  “Democratie” wordt misbruikt om geo-economische belangen te dienen. Wat er in werkelijk gebeurd heeft helemaal niets met democratie te maken!
  Politiek is één grote schijnvertoning. Voed dat niet meer! Het heeft geen zin.

  Maar ook voor de politiek valt helemaal niets te willen.
  De westerse politiek is zonder uitzondering een trekpop van de ware machthebbers achter de schermen! Nationale politiek moet dansen naar de pijpen van Brussel, en Brussel moet diep buigen voor Washington. En Washington is de uitvoerder van de belangen de ware machthebbers; de industrieën, de banken, multinationals, de Wallstreet-elite en de grootaandeelhouders die de mensheid manipuleren om de eigen geo-economische/strategische belangen te laten domineren ten gunste van de eigen portemonnee.

  Westerse democratie is een hoax, het volk heeft geen stem.
  Een democratie is pas een democratie als je je gegeven stem kan intrekken als je belangen niet worden behartigt door die politieke partij waarop je hebt gestemd.

  Like

 15. trebor2110 // januari 3, 2016 om 22:10 //

  Zou wel een goeie zijn van Geert dat wanneer de volumeknop van zijn microfoon uitgezet wordt dat hij dan een megafoon van onder de desk vandaan pakt en zijn betoog zonder blikken of blozen gewoon voortzet .

  Liked by 1 persoon

 16. G.Deckzeijl // januari 3, 2016 om 23:53 //

  @Pennings* en alle anderen:
  http://fubar.mobi/2016/01/03/arib-gaat-wilders-de-mond-snoeren/comment-page-1/#comment-28759
  *incl. linkje naar kletsforum Buitenhof.
  Gemist, vanmiddag.???
  ____________________________________________________________________
  Onthouden: iedere moslim in het Westen is een INFILTRANT met een duidelijke opdracht.

  Like

 17. G.Deckzeijl // januari 3, 2016 om 23:55 //

  @lord of hosts, 3-1, 19:12
  Democratie is de verering van jakhalzen door ezels.
  H.L.Mencken

  Like

 18. polderboy // januari 4, 2016 om 01:05 //

  Van mij mag dat enge PvdA wijf op die Mekkaanse Mein Kampf zweren. Moet ze zelf weten. Lijkt me dat 9 zetels dan terecht 9 teveel zijn.

  Like

 19. polderboy // januari 4, 2016 om 01:52 //

  Ondertussen lijken ze het bij Geenstijl toch wel moeilijk te hebben:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/fucking_nuance.html#more

  Net of het had geholpen om geen “radicale” buitenlandse Nazi’s vooroorlogs Duitsland meer in te vliegen. Daarnaast, Joseph Mengele, toch een zeer bevlogen huisvader en hoger opgeleide medisch wetenschapper, lag het ook niet aan: ik bedoel een gore Nazi te zijn.

  Natuurlijk weet ik dat moslim zijn een bloedplicht is, met doodstraf voor afvalligheid, of op zijn minst ex-communicatie.

  Al met al dus wrang als je over zo een boute dogmatische doctrine genuanceerd gaat zijn. Nu ja, Van Rossem kan niet altijd scherp zijn natuurlijk.

  Like

 20. Geen Stijl laat een steekje vallen. Sukkels.

  Like

 21. Ehm, ik haat pvda-ers, en vind het frappant dat een Martien, die we hier letterlijk noooooit zien, meteen zien langskomen zodra er een pvda-er in zijn ogen onterecht word behandelt.

  Waarmee hij toch duidelijk ‘kleur bekend’: Martien is diep in zijn hart nog steeds rood.

  Zelfs al word een pvda-er onterecht geschopt, schop ik nog mee. Alle pvda-ers moeten nameljik dood van mijn geloof, omdat dat ZOveel beter zou zijn voor ons land, vanwege het landverraad van de pvda. Affijn, dat hoef ik niet uit te leggen.

  De vraag: word deze hoer van de koning van marokko terecht of onterecht aangevallen, kan ik met een duidelijk ‘onterecht’ beantwoorden.

  Wie de transcriptie leest, wie het orginele interview ziet en luistert, weet dat mevrouw juist letterlijk verklaarde Wilders NIET, NIMMER, NOOIT, het woord te ontnemen: maar ‘er wel iets van te zeggen’. ‘dat we zo niet omgaan met elkaar’ ‘maar dat geld voor anderen ook, die gaan ook soms te ver’.

  (W=witteman, A=arib) Helemaal aan het begin:
  ‘W: Wilders gaat naar voren en zegt : mijnheer (! LOL !) de voorzitter, wij willen minder, minder Marokkanen en vooral in de Tweede Kamer. Hoe reageert u daar dan op?
  A: Wilders mag alles zeggen.
  W: Hij mag alles zeggen?
  A: Hij mag alles zeggen.

  W: Ook als hij veroordeeld zou zijn voor die uitspraak, want er komt nog een proces aan, dan zegt u: hij mag alles zeggen.
  A: Ja, vrijheid van meningsuiting is groot goed, en dat zal ik ook als ik kamervoorzitter word zeker ook verdedigen.’

  Ze zegt dus precies het omgekeerde als wat de overhitte rechtse medias beweren: Ze zou Wilders ALLES laten zeggen: dat recht verdedigen. Dus hoe ‘wij’ daar dan het totaal omgekeerde van maken: mij een raadsel.

  ‘Ik vind het wel van belang dat taalgebruik en elkaar beledigen en kleineren, dat vind ik niet goed. Dus ik vind dat wij als kamer daar heel erg alert op moeten zijn. Maar ook elkaar moeten corrigeren.
  W: Maar u zult hem niet onderbreken als hij dat zegt. Dan zegt u niet: nou mijnheer Wilders, u weet misschien dat ik een Marokkaans paspoort heb, dat vind ik tamelijk kwetsend wat u zegt.
  A: Nou, ik zal daar iets van zeggen. ‘

  Ze zal er iets van zeggen. Als ze zich beledigt voelt: zal ze er iets van zeggen. ERRUG? Nou, alleen als je op alle slakken zout wilt leggen he?

  Affijn, het gesprek kabbelt wat aan, en dan dit fragment:
  ‘W: Dan komt Wilders naar voren en zegt: u bent een nepvoorzitter van een nepparlement. Wat doet u dan?
  A: Dat zal ik niet accepteren.
  W: Dat betekent dat dat u dat niet accepteert?
  A: Dat ik daar iets van zeg. Dat wij met elkaar uh…dat je elkaar ook waardig moet behandelen.
  W: Daar trek ik me niks van aan zegt’ie. U bent toch een nepvoorzitter van….
  A: Daar ga ik ook en beetje van uit, eerlijk gezegd, dat’ie dat gaat zeggen. Toch vind ik het van belang dat je als kamervoorzitter daar een opmerking over maakt.
  W: Maar is dat ’t of heeft u nog ander gereedschap?
  A: U bedoelt dat ik hem het woord zal ontnemen?
  W: Bijvoorbeeld, u heeft dat recht, er zitten knoppen daar…
  A: Ja maar ook reglement van orde is natuurlijk heilig, maar met heilige middelen moet je heel zuinig omgaan. Dat zal ik, denk ik, niet doen, maar wel even pareren, dat dat niet kan. En zeker in de kamer waar iedereen is gekozen, hij trouwens ook, dat we daar dat soort taalgebruik niet moeten accepteren.Ik vind ook, maar dat geldt niet alleen voor Wilders, nu gaat het alleen maar over de PVV, maar er zijn ook andere collega’s die soms opmerkingen maken die eigenlijk niet in parlement thuis horen…’

  Vraag: zal ze hem het woord ontnemen? Antwoord: NEE. Vraag: wat zal ze dan doen? antwoord: er een opmerking over maken. Ook stelt ze dat ze dat bij iedereen zou doen, en ook anderen dan Wilders wel eens onbehoorlijke dingen hoort roepen. Keu-rig-e standpunten, dunkt mij zo.

  Wat zegt Arib: HIJ MAG ALLES ZEGGEN. Witteman wijst haar daarna letterlijk op de knopjes op haar buro, waarmee ze de microfoon zou kunnen uitzetten:

  WAAAARRRRRR leest bolo dan dat ze hem de bek zal snoeren? Ze zal er iets van zeggen: DAT MAG. Toch? Ja toch?

  Het hele focussen op dat ze ZOGENAAMD Wilders het woord zou ontnemen, is gewoon gebakken lucht jongens! Waar we ons op zouden moeten focussen is het EINDE van het interview, waarin ze toegeeft in een adviserend clubje voor de koning van Marokko te hebben gezeten. Drie maanden. ‘maar ze heeft hem nooit gesproken hoor!’ nee, maar ze ZAT ER WEL IN he?

  Hoe kan iemand die ooit koning van Marokko diende en adviseerde, de voorzitter zijn van de NEDERLANDSE VOLKSVERTEGENWOORDIGING.

  Ze is geen Nederlander: ze is een Marokkaanse, en ze dient nog steeds haar KONING. De vraag is: HOE HEET DIE KONING. Wim-lex? Of allamoesallahmohaggemspuugrochel?

  Like

 22. En dubbelgepaspoorte landgenoten van mw. arib denken dat het nog steeds 1940 is. Joods gezin in Amsterdam getreiterd en uitgejouwd. Antisemitisme is anno 2016 weer helemaal terug.
  http://www.at5.nl/artikelen/151376/joods_gezin_met_vuurwerk_bekogeld_dit_kan_niet_het_is_2016_niet_1945

  Like

 23. Wouter Boslim // januari 11, 2016 om 19:49 //

  Ach, natuurlijk van de eigen-volk-hatende Partij van de Aanranders.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Op de koran zwerende PvdA-muts denkt Geert Wilders de mond te kunnen snoeren | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: