Nieuw

Minister-President Rutte, de Lachende Leugenaar

 Door: “Wauso

Goedendag Heer Rutte (twitter @minister-president)

U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/).
De rubriek waar Jan de Gewone man en Truus ga naar Huus centraal staan. De personen waar U dus NIET voor opkomt in al Uw redes, die blaken van Policolor Over-Correcte elite onzin. De Policolor elite, waar U ook Uw bijdrages aan mag leveren, zij gaan over de lijken van de medemens heen zonder om te kijken naar de gevolgen van hun desastreuze op moord met voorbedachte rade lijkende beslissingen.
Policolor politici, stellen hun Eigen Bevolking bloot aan anarchie, moord en doodslag. En dat met een enorme geestdrift !
 
Het W.C.-Eend Onderzoeksteam heeft Uw handelen en Uw uitspraken van de afgelopen tijd en Uw vermeende doelstellingen eens onder de loep genomen. En wij komen hierbij tot heftige conclusies, dat U zich mede schuldig gemaakt heeft aan welbewuste medewerking van moord en doodslag op Christenen, Koerden, Jezidi’s en Syriërs door Uw mond te sluiten en Uw Hoofd weg te draaien als zulks gebeurt.
En dan al Uw leugens omtrent de MH17 en de onzin omtrent ‘de onderste steen’, de bekende Euro 1.000, de Teeven deal waarbij U door Hr. Wilders werd uitgemaakt als de Don Corleone van het VVD boeventuig. Het hangt allemaal met leugens aan elkaar die U vervolgens weg lacht. Vandaar de titel van dit artikel, Minister-President Rutte, de Lachende Leugenaar, De Pinokkio der Lage Landen !
 

Het is inmiddels welbekend, dat President Obama van de USA, Al Nusra alsook ISIS geldelijk alswel met wapens steunde. Eerst via het leger en toen deze de onzin van Obama inzagen en hun medewerking tegenwerkten ging zulks via buitenlandse zaken. U kunt dit lezen in het bijgaande artikel:  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Pentagon-vs-Obama-Legerleiding-VS-probeert-Derde-Wereldoorlog-te-voorkomen

Het ontstaan van de Jihadistische organisatie ISIS, die volgens vele ‘malloten’ niks met de Islam te maken heeft. Wij gaan U het ontstaan hiervan

eenvoudig uitleggen, zodat U later niet kunt zeggen:”Ich habe es nicht gewusst”!

De gangmakers achter ISIS waren Turkije (Lees: Erdogan), Saoedi Arabië en de USA (Lees: Obama).

Hun doel was het ten val brengen van de wettig gekozen president Assad, die overigens in zijn land op handen gedragen wordt. Enkel niet door Jihadisten, in Nederland noemen wij Jihadisten ‘verwarde’ mannen en bij Assad kregen deze Jihadisten ‘loon naar werken’, de kogel! Alle leugens hieromtrent werden door de ‘overtik media’ overgeschreven, zodat de oorlogsmachine/-combinatie zonder te haperen zijn gang kon gaan. Of het nu om gasaanvallen gaat of de (zogenaamde) grote Amerikaanse bombardementen of de Turkse (zogenaamde) bombardementen op ISIS. Alles werd in scene gezet en ‘Jan de Gewone man’ werd hieromtrent voorgelogen en bedrog hieromtrent was zijn deel.

Hier geven wij U een artikel over de oliesmokkel van de familie Erdogan met ISIS https://fenixx.org/2015/12/27/het-bewijs-hier-bombardeert-rusland-de-gigantische-karavaan-die-olie-van-de-is-naar-turkije-transporteert/

Colonnes vrachtwagens vol met olie, dagelijks, kilometers lang. Zo financierde ISIS zijn oorlogsmachine. En de Amerikaan:”Er hat es nicht gesehen”! Of ‘er zaten burgers achter het stuur van de vrachtwagens’! Totale Achterlijkheid en Leugens. En onze Waarde Heer Rutte, hij weet er niks van en hij zwijgt ! Dat maakt van U, de Pinokkio der Lage Landen !

 

De gevolgen van deze wandaden van NATO lidstaten moge U toch inmiddels bekend zijn. Een Asielstroom naar Europa en honderdduizenden doden zijn de gevolgen van deze terreur waar naast Erdogan en de USA ook Nederland mede voor verantwoordelijk is. Toen een Russisch vliegtuig werd afgeschoten liep de gehele NAVO, waaronder ook Nederland achter de terreurzaaier en moordenaar Erdogan aan, Beschamend ! Alle leugens komen langzaam, maar gestaag naar boven en wat doet onze Waarde Heer Rutte. U zwijgt!

Met al dat zwijgen geeft U aan, dat de dood van al deze honderdduizenden mensen U geen ene malle moer scheelt !

Met al dat zwijgen geeft U aan, dat die Asielstroom, die al vele doden hebben teweeggebracht U geen ene malle moer scheelt !

Met al dat zwijgen geeft U aan, dat het ‘ongerief’ voor de Eigen Bevolking m.b.t. de Asielstroom U geen ene malle moer scheelt !

Met al dat zwijgen geeft U aan, dat de nakende oorlog, de Clash der Cultures, tussen de Autochtone Bevolking en de Islam aanhangende moslims, die ongewis vele doden zal kennen, aan dat gevaar stelt U Uw Eigen Bevolking bloot. En het scheelt U geen ene malle moer !

Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Heer Rutte: Om een beter imago te krijgen moet U gewoon altijd open en eerlijk zijn. Niet liegen en zeker niets verzwijgen. Uw imago opkrikken via de Erdogan ‘De Reddende Engel’ methode, raden wij U ten sterkste af. En laat U vervangen door Heer Wilders hij is vanwege zijn Eerlijkheid en Oprechtheid zeer geliefd onder de Bevolking.

Wauso

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8461 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

19 Comments on Minister-President Rutte, de Lachende Leugenaar

 1. jungleelephant // januari 3, 2016 om 22:43 //

  Hij is weer goed!Maar of het hem zal bereiken en of hij er lering uit zal trekken waag ik te betwijfelen!

  Like

 2. De Lachende Leugenaar.
  Het nieuwste album van de avonturen van Suske en Wiske.

  Like

 3. Ruttel en Swamsoms

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Commentaar Rutte: Hij lacht (als een boer die kiespijn heeft)!

  Like

 5. @jungle
  Ik schrijf niet VOOR Rutte. Ik schrijf voor zijn aanhang.
  Politici luisteren nooit ! Dat zijn idealistische Vol-Idioten !

  Liked by 1 persoon

 6. De Erdogan de Reddende Engel methode waar de Telegraaf vol intrapte !
  Hier houden Regerings Vol-Idioten zich dus mee bezig !
  En Rutte de lachende leugenaar ziet niet dat hij besodemietert wordt door Erdogan !
  .

  Like

 7. Liked by 1 persoon

 8. Like

 9. Like

 10. Like

 11. Like

 12. Like

 13. De verzending naar Waarde Heer Rutte, de Lachende Leugenaar,
  de Pinokkio der Lage Landen.
  .

  Like

 14. Kei-goed bezig wauso!
  Je geflirt met het christendom kan ik niet uit-staan, maar dat valt in het niet bij je akties, die niets minder dan respect oproepen bij mij. Je doet het toch maar even! Applaus!

  Like

 15. @iemand
  Bij Christendom gaat het mij enkel om Cultuur en waarden en normen. En die kun je alleen in stand houden door mee te doen aan Kerstmis, Pasen, de processie en al die andere onzin. Al die Cultuur geven wij dus zomaar weg. Het is ook daarom, dat alles wat mossels zeggen gepikt en zelfs overgenomen wordt, want wij zijn zelf niet goed genoeg. Vandaar, dat ik vind dat met Cultuurevenementen zuinig moet worden omgegaan !

  Like

 16. @ Bert,
  Deze sharia ordetroepen kun je zien als de Sturmabteilung (SA), ook wel bruinhemden genoemd, in Nazi-Duitsland in oprichting 1921 – 1933.

  Like

 17. @Tony, alleen dragen ze nu een soepjurk en een baard en heet de landverrader niet Mussert maar van A.

  Like

 18. Die man zal straks zo hard vallen dat niets of niemand meer hem zal redden

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Minister-President Rutte, de Lachende Leugenaar | Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s