Nieuw

Na een golf van verkrachtingen: Gedragscodes in het Arabisch in Finland

Monkey business

Een groot aantal Finse vrouwen zijn afgelopen herfst en deze winter verkracht door asielzoekers. De Finse televisie staatszender YLE heeft nu drie leerprogramma’s in het arabisch vertaald, waar onder andere in een artikel wordt verduidelijkt dat het verkeerd is vrouwen te verkrachten of aan te randen.

Volgens Yle zijn de lesprogramma’s nodig in verband met de “integratie van immigranten en de onrust die afgelopen herfst heeft plaatsgevonden”.

Een van de lesprogramma’s behandelt het gigantische aantal seksmisdrijven die zich hebben voorgedaan sinds de opname van 31 000 asielzoekers in Finland dit jaar, waarvan het overgrote deel jongemannen uit Irak.

Volgens het leerprogramma kan het vanwege “culturele verschillen” tot “misverstanden” leiden wanneer arabische mannen aggregeren met Finse vrouwen. Iets onschuldigs als een glimlach of het beginnen van een conversatie door het slachtoffer wordt door de arabier opgevat als een directe seksuele uitnodiging, volgens een deskundige die in het artikel geïnterviewd wordt.

Het zijn dit soort misverstanden wat Yle nu wil voorkomen door beschavingscursussen in arabische tekst te publiceren.

Afgelopen oktober is de Finse immigratiedienst, in samenwerking met een aantal maatschappelijke organisaties, alreeds een bewustmakingscampagne gestart om de asielzoeker seksuele normen en waarden te onderwijzen. Onder andere wordt de vluchteling geleerd dat seksuele bedreiging verboden is, dat vrouwen niet mogen worden aangeraakt zonder hun toestemming, en dat genitale verminking van vrouwen een misdaad is.

Bron:

http://yle.fi/uutiset/yle_julkaisee_kolme_kotoutumista_kasittelevaa_artikkelia_arabiaksi/8555877

http://www.friatider.se/efter-v-ldt-kterna-uppf-randekoder-p-arabiska-i-finland

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.120 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7721 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Na een golf van verkrachtingen: Gedragscodes in het Arabisch in Finland

 1. Het is een hype dat arabisch:

  Like

 2. Esperanza // december 31, 2015 om 02:28 //

  Het gaat hard zo, binnen afzienbare tijd heten we allemaal Ali.

  Like

 3. Esperanza // december 31, 2015 om 02:35 //

  @ ‘Onder andere wordt de vluchteling geleerd dat seksuele bedreiging verboden is, dat vrouwen niet mogen worden aangeraakt zonder hun toestemming, en dat genitale verminking van vrouwen een misdaad is’.

  ‘The clash we are witnessing around the world is not a clash of religions, or a clash of civilizations. It is a clash between two opposites, between two eras. It is a clash between a mentality that belongs to the Middle Ages and another mentality that belongs to the 21st century. It is a clash between civilization and backwardness, between the civilized and the primitive, between barbarity and rationality. It is a clash between freedom and oppression, between democracy and dictatorship. It is a clash between human rights, on the one hand, and the violation of these rights, on other hand. It is a clash between those who treat women like beasts, and those who treat them like human beings.’

  Like

 4. ieznogoedh // december 31, 2015 om 12:09 //

  Ja, dat komt omdat die Finse (en Zweedse, en Noorse, en Deense, en Engelse en ga zo maar door) geen familie hebben die meteen wraak neemt. Dat weten die parasieten als geen ander.
  Dus cursus of niet, dat verkrachten gaat gewoon door.
  Die vrouwen zijn voor die parasieten immers niet meer dan hoeren, dus ze hebben het morele gelijk aan hun zijde. Daarom zijn de linksmensen ook zo ingenomen met al die parasieten. Zij hebben namelijk ook het morele gelijk aan hun zijde. Een soort verwantschap zeg maar.

  Like

 5. Wat toch een vies vuil volk, de duivel is er niets bij. En dat volk leeft onder ons!!!!!!!!!!!!
  Ze bezitten geen greintje menselijkheid, vies groezelig volk, volgens mij stinken ze een uur in de wind met al die groezelige lappen die ze dragen, wat zal het daar stinken, mijn haren gaan overeind, brrr!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s