Nieuw

Het bewijs: Hier bombardeert Rusland de gigantische karavaan die olie van de IS naar Turkije transporteert

Een gigantische karavaan van tank- en vrachtauto’s is door Rusland gebombardeerd toen ze olie van het IS gecontroleerde grondgebied naar Turkije vervoerde, schrijft de Britse Daily Express. Op Russische luchtvideo’s is duidelijk te zien hoe vrachtwagens van de IS het Turkse grensstation Zakho passeren en vervolgens diep in het Turkse territorium begeven.

Volgens een woordvoerder van de Russische strijdmacht bevonden er zich 12.000 vrachtwagens in de karavaan die in de buurt van de grens tussen Turkije, Syrië en Irak door Rusland werd aangevallen.

Op luchtvideo’s die Rusland heeft vrijgegeven is duidelijk te zien (video hieronder) hoe de karavaan zich begeeft van het IS-bezette gebied in Syrië en via een Turkse grenspost verder voortzet naar een overlaadplaats in Turkije. Bij de overlaadplaats zie je een file van vrachtwagens die uit Syrië komen, maar ook een file van vrachtwagens van Turkse zijde, die daar wachten om de olie op te halen en verder te vervoeren naar de Turkse olieraffinaderij in Batman.

Volgens Rusland gebruikt de IS doorvoerroutes naar Turkije voor het smokkelen van olie, en om zogenaamde ‘vluchtelingen’ naar West-Europa te sturen voor het plannen en plegen van terroristische daden. Rusland beschuldigd Turkije dat ze de grens openhoudt voor de IS om van de gevreesde terreurbeweging olie te kopen. De beschuldiging wordt in de video’s bevestigd, waar duidelijk te zien is hoe het Turkse grensstation Zakho wijd open staat voor de IS-gecontroleerde gebieden.

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft van zijn kant altijd ten stelligste ontkend dat zijn land olietransporten van de IS binnenlaat. Tijdens een interview met de CNN zwoer hij af te treden als de Russische bewering juist bleek te zijn. Toen Turkije afgelopen november een Russisch gevechtsvliegtuig in het Syrisch luchtruim had neergeschoten beweerde Rusland dat Turkije het vliegtuig had neergeschoten om zijn oliebelangen met de IS te beschermen. Erdoğan kwam toen met zijn bombastische belofte om af te treden wanneer dit juist bleek te zijn, en eiste van Vladimir Poetin zijn post te verlaten als het bleek dat zijn bewering over de olieleveranties vals waren.

De afgelopen week zijn 17 oliekonvooien vanuit Syrië naar Turkije door de Russische luchtmacht vernietigd, beweert het opperbevel van de Russische strijdmacht, volgens de Daily Express, een van de weinige westerse kranten die de video-opnames van het olievervoer gepubliceerd hebben.

Tijdens een persconferentie benadrukt Luitenant-Generaal Sergej Rudskoy het grote aantal voertuigen wat volgens de luchtopnames, en Russische inlichtingendienst, deelneemt aan de olietransporten naar Turkije. Deze oliehandel begeeft zich tussen de IS-bezette gebieden en Turkije.

– Deze luchtvideo’s werden genomen in de buurt van Zakho (een stad in Iraaks Koerdistan) op het moment dat er 11 775 tankauto’s en vrachtwagens aan beide zeiden van de grens bevonden.

Hij onderstreept dat Rusland zijn luchtaanvallen op de IS-Turkse oliehandel opgevoerd heeft, en dat het aantal voertuigen vanuit de IS-gecontroleerde gebieden naar Turkije beduidend afneemt, als gevolg van de Russische bombardementen.

– Uit Satellietfoto’s blijkt dat het aantal tankauto’s en vrachtwagens wat richting noorden naar de olieraffinaderij in de (Turkse) stad Batman begeeft nu aanzienlijk minder is dan voorheen.

Rusland kan niet alle olietransporten voorkomen. IS transporteert ook olie naar Turkije uit oliebronnen in Irak. En zolang de Irakese regering geen toestemming geeft om actie te ondernemen tegen deze terroristen is ze aan handen en voeten gebonden.

Het Russische ministerie van Defensie bevestigt op Twitter dat IS oliekonvooien nu andere sluiproutes naar Turkije gebruiken om Russische luchtaanvallen te voorkomen.

is-shit

Bron:

http://www.friatider.se/beviset-h-r-bombar-ryssland-gigantisk-karavan-som-k-r-olja-fr-n-till-turkiet

Doe mee met 7.791 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3240 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

11 Comments on Het bewijs: Hier bombardeert Rusland de gigantische karavaan die olie van de IS naar Turkije transporteert

 1. Like

 2. polderboy // december 27, 2015 om 12:31 //

  Ondertussen gaat de NATO het Turkse luchtruim versterken met Duitse AWACS:
  “…there were no indications that other parties involved in the conflict, such as Syria and Russia, would use their air force against NATO member Turkey.”
  “…the deployment of NATO’s AWACS planes is intended to stabilize the air space over Turkey and to avoid further shoot-downs of planes…”
  M.a.w. de NATO gaat agressief NATO-lid Turkije bewaken. De NATO bewaakt de NATO, wat de boel natuurlijk verzwakt:
  “Since Germany provides 30 percent of all personnel, our armed forces will clearly also be affected by the move,”
  http://www.dw.com/en/german-bundeswehr-to-deploy-more-troops-to-turkey-aboard-nato-awacs-planes/a-18943702?

  Erdogan handelt lekker stiekem met ISIS, gaat Koerdische “torren” uitroeien, schopt elke journalist die kritisch is de gevangenis in, wil minimaal 3 miljard voor vluchtelingen want anders stuurt hij nog een miljoen, islamiseert Turkije, houdt Turken in het buitenland onder zijn controle en nu moet hij ook nog als NATO-lid door de NATO bewaakt worden?!
  Kortom, zal Timmermans stellen, hij is een echte vriend en militair bondgenoot…

  Liked by 1 persoon

 3. Panzer Biathlon in de woestijn: Achtervolgde IS-terroristen auto vol gas in de lucht gejaagd

  Koerdische peshmerga strijders in Irak is het gelukt om een ​​IS-wagen met één schot uit een Frans-Duitse anti-tank wapen van het type Milan ATGM volledig uit te schakelen

  De Koerdische peshmerga volksleger had op een kruispunt in Irak, een op hen toe razende auto van de Daesh terroristen gezien. Zij hadden de bestuurder het bevel gegeven om onmiddellijk te stoppen.

  Dit verzoek werd genegeerd. De auto waarin waarschijnlijk een zelfmoordterrorist zat, reed verder, zoals de Russische tv Zvezda informeerde, daarbij verwijzend naar “Russkaya Wesna” nieuwszender.

  De peshmerga strijders hebben een waarschuwingsschot afgevuurd uit een tank, maar dat had geen effect op de automobilist.

  Daarna werd het duidelijk dat het een Daesh zelfmoordterrorist ging die achter het stuur zat, welke het doel had om de Koerdische Post op te blazen in het Koerdisch gecontroleerde gebied.

  De strijders openden het vuur op de auto en deze geraakte slechts een paar meter voor de Koerdische Post, met een schot van een het Antitank geleide raket systeem type Milan. Een krachtige explosie heeft de auto volledig verwoest.

  Bron
  http://de.sputniknews.com/

  Like

 4. Laat de heer Putin zijn strategie doorzetten om alles wat met IS temaken heeft te vernietigen, dus ook Erdogan. Er staat Putin nog veel te doen daar in het MO

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // april 8, 2016 om 01:11 //

  Het is onzin te geloven dat de Nato en de USA dit niet weten, via de satelliet zien ze letterlijk alles wat zich in dat gebied afspeelt. Ze weten echt wel wat Erdogan allemaal uitspookt maar het komt ze kennelijk goed uit en daarom laten ze hem zijn gang gaan.

  Like

 6. Twee handen op een vieze stinkende buik (Amerika-Turkije), ze laten het toe om het grote plan NWO niet te verstoren.

  Like

 7. Zo schakel je ratten uit……………………………….https://youtu.be/_Os5CmHRCuE

  Like

 8. Nog eentje waar met precisie de ratten worden uitgeroeid, dankzij de nachtcamara,s van Russische heli,s…………………https://youtu.be/rkwN7XYUnIw

  Like

 9. skeeter // april 8, 2016 om 20:05 //

  sorry guardia maar het lijken voor mij geen russische heli,s wanneer de displays engels vertonen.

  Like

 10. 1e wel, de 2e is Apache, maar het ging mij om het uitroeien van die lui, en ik vond deze twee video,s wel goed geslaagd, ze wachten op verdere bewegingen en ze gaan er allemaal aan. Prima toch.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Minister-President Rutte, de Lachende Leugenaar |
 2. MINISTER-PRESIDENT RUTTE, de LACHENDE LEUGENAAR ! | examplewordpresscom33104

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: