Nieuw

De Telegraaf, Die Lügenpresse!

Door: Wauso

Goedendag Heren Hoernalisten van de Telegraaf, (Twitter @telegraaf)

U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/)

Het W.C. Eend Onderzoeksteam heeft Uw ‘Flut krantje’ vandaag eens bekeken en eens onder de loep genomen.

De gebruikelijke rotzooi artikelen over de Kardashians zijn we nog niet tegengekomen, maar de dag is nog vroeg! Ik heb de woorden nog niet op papier gezet en er staat, nu ik even kijk, alweer iets over ‘North West’. Hij wordt of is 2 jaar en hij/zij houdt evenals zijn moeder van make-up! Kijk ik hoef Uw onzin in Uw onzinkrant natuurlijk niet te lezen, maar het is wel kenmerkend voor het niveau waar Uw krant in vertoeft!

Dan gaan we dus nu over op niveau ! Ik zie een artikel met uitleg staan over de held van de dag…..Erdogan ! De kop van het artikel: ERDOGAN DE REDDENDE ENGEL……en dan een flut verhaaltje erachter hoe een man die van een brug wilde springen, dit toch maar niet doet. De bodygards brengen de man naar Erdogan’s auto. Hij spreekt enige woorden met de ‘verwarde’ man. En dan komt het Telegraaf ala Kardashian toetje ‘de man kuste de mand van Erdogan’! Ja, Telegraaf ik moet even weg, ik moet toch wel kotsen om dit Telegraaf hoogstandje te kunnen verwerken!

Waarom schrijft de Telegraaf alsook de andere leugenaars kranten nooit iets over de ware Erdogan. Erdogan de moordenaar van de Koerden of Erdogan de moordenaar van Christenen of Erdogan is de hoofdfiguur achter ISIS. Er is zoveel bekend van deze moordlustige persoon, die achter de schermen werkt aan veel leed en ondeugd ! Omdat de ‘Hoernalisten’ bij de Telegraaf (alsook andere kranten) Achterlijk van aard zijn zullen wij voor U er enkele foto’s en artikelen bijvoegen, zodat U niet kunt zeggen: “Wir von der Telegraf haben es nicht gewusst”!

Allereerst Uw betreffende artikel van ‘der Blauwe Engel, Erdogan’:

http://www.telegraaf.nl/buitenland/24917838/__Erdogan_reddende_engel__.html

Nu enkele foto’s en artikelen over de ware Genocidale trekken hebbende Erdogan:  http://fubar.mobi/2015/12/25/genocidale-bondgenoot-turkije-gaat-los-op-de-koerden/

In dit artikel tonen wij U ook enkele foto’s van gewonde/gedode burgers. Voor de ‘Kardashian’ krant is dit natuurlijk niet interessant genoeg. Zou ‘North West’ nog wat make-up kunnen missen voor het op de grond liggende dode jongetje. Dit is geen gezicht zo. We kunnen het ‘maskeren’ of zoals de Nederlandse kranten het doen, die laten het gewoon weg!

https://fubarbaar.files.wordpress.com/2015/12/01256.jpg

unnamed

Na de moorden op de Koerden van ‘Engel’ Erdogan gaan we Uw ‘Flutkrant’ een artikel geven hoe Erdogan meehielp ISIS te financieren. Hij werd hierin overigens bijgestaan door zijn vriend Obama en nog andere Arabier schurkenstaten. Hun doel was het ten val brengen van de wettig gekozen president Assad, die overigens in zijn land op handen gedragen wordt. Enkel niet door Jihadisten, in Nederland noemen wij hun ‘verwarde’ mannen en bij Assad kregen deze Jihadisten ‘loon naar werken’, de kogel! Alle leugens opgeschreven door Obama en zijn oorlogsmachine worden klakkeloos zonder te controleren overgetikt door Uw ‘Flutkrant’! Of het nu om gasaanvallen gaat of de (zogenaamde) grote Amerikaanse bombardementen of de Turkse (zogenaamde) bombardementen op ISIS. Uw ‘Flutkrant’ pent het wel over!

Hier geven wij U een artikel over de oliesmokkel van de familie Erdogan met ISIS  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Rusland-levert-keihard-bewijs-van-enorme-Turkse-oliesmokkel-voor-ISIS

Colonnes vrachtwagens vol met olie, dagelijks, kilometers lang. En de Amerikaan:”Er hat es nicht gesehen”! Of ‘er zaten burgers achter het stuur van de vrachtwagens’! Totale Achterlijkheid en Leugens. En onze krantjes typen het gewoon over.

De gevolgen van deze wandaden van NATO lidstaten moge U toch inmiddels bekend zijn. Een Asielstroom naar Europa en honderdduizenden doden zijn de gevolgen van deze terreur waar naast Erdogan en de USA ook Nederland voor verantwoordelijk is. En het beschamende van Uw krant is: U zwijgt!

Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Telegraaf: Ontdoe U van LinksKnechtige idioten en schrijf gewoon de waarheid op hoe deze ook moge klinken!

Wauso

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8460 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

30 Comments on De Telegraaf, Die Lügenpresse!

 1. jungleelephant // december 27, 2015 om 22:32 //

  Het zal wel niet helpen,maar voorlopig kan de Televaag het in de zak steken:klasse!

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een krant voor mensen met gebrek aan hersencellen moet er toch ook zijn?

  Liked by 2 people

 3. G.Deckzeijl // december 27, 2015 om 23:26 //

  Stuur dit ook maar naar de “krant van wakker Nederland” wauso.

  Liked by 2 people

 4. trebor2110 // december 28, 2015 om 00:13 //

  Schitterende kerel die Brabander

  Like

 5. @Gerrit
  Deze man is mijn voorbeeld.
  De Telegraaf is per mail onbereikbaar, dus mijn artikel moet ik toch nog versturen via Tweet.
  En deze krijgen ze er een uurtje erna als toetje.
  Maar eigenlijk vind ik hem te goed voor enkel toetje !

  Like

 6. Geweldige man, even in mijn handen klappen!!!

  Like

 7. Esperanza // december 28, 2015 om 03:04 //

  Toch is die Telegraaf altijd nog een tandje beter dan echte goedmenschkranten als Volkskrant, NRC en Trouw.

  Like

 8. Ik zei gelijk al dat ik dat geintje met Erdogan niet vertrouwde, en ja hoor:

  Like

 9. Gaat trouwens lekker met de lay-out dit stukje. 😉
  Maar goed, het is leesbaar en tast de rest niet aan. Geen zin om te zoeken waar het aan ligt.

  Like

 10. trebor2110 // december 28, 2015 om 03:26 //

  Nou Fubar ik krijg er spontaan het oranje gevoel bij , Het koningshuis , het Nederlands elftal [ van de goede tijd ], mooie windmolens [ niet die lelijke stalen ] en tulpen , klederdracht [ en dan heb ik het over Nederlandse klederdracht ] en fijn koningsdag vieren met z,n alle >

  Like

 11. Esperanza // december 28, 2015 om 03:31 //

  Fubar // december 28, 2015 om 03:08 //

  Ja maar, Fub, dan spring je toch in de Bosporus je dood tegemoet en laat je je niet (op)pakken door diie lijfwachten?

  http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0379073800003704

  Like

 12. trebor2110 // december 28, 2015 om 03:39 //

  En dat van die turk had ik ook al ergens gelezen .

  Like

 13. Esperanza // december 28, 2015 om 03:41 //

  Toch niet in de Lügenpresse, Trebor? 😉

  Like

 14. Dan zat ik toch goed bij de Telegraaf met Lugenpresse ! Ik heb het er alleen en echt vergeten niet bijgeschreven.
  Wauso, Haastige Spoed is zelden goed !
  Erdogan, Al is de Leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel !

  Like

 15. Esperanza // december 28, 2015 om 04:19 //

  Liked by 1 persoon

 16. De Telegraaf, de Wakkere krant van Nederland !
  .
  U zult het niet geloven. Ik ga net naar buiten. Ik zie een ‘verwarde’ man staan boven op een flat van wel 200 meter hoog. Ik roep van beneden stop niet springen, stop niet springen. Een half uur later stond de man naast me. Hij bedankte me hartelijk en kuste mijn hand en uitte hiermee zijn onsterfelijke dankbaarheid naar mij toe.
  .
  Na dit geschreven te hebben ben ik ervan overtuigd geraakt, dat er nog een grotere Pinokkio op de wereld is dan Rutte, daarom zal ik mijn volgende verhaal noemen: Minister-President Rutte de Lachende Leugenaar, De Pinokkio der Lage Landen !

  Like

 17. Er worden nogal wat dobberspringers gered. Is het niet om van Erdogan een reddende engel te maken dan is het hier ergens in een gracht wel om een asielzoeker een grote veer in de Nederlandse Reet te laten steken.

  Like

 18. polderboy // december 28, 2015 om 08:30 //

  Het was heel groot nieuws. De BBC, de New York Times, de Malay online, Deutsche Welle, overal in de wereld is de heldendaad in het nieuws gekomen.

  De BBC geeft nog maar eens aan hoe wanhopig de zaak zich leek te ontwikkelen, totdat…, totdat Erdogan verscheen:
  “…police had been trying to prevent him from jumping for some two hours…”

  En IBT-times nog eens:
  “Erdogan was on his way to office after attending Friday prayers on 25 December.”
  http://www.ibtimes.co.uk/turkey-erdogan-talks-man-out-suicide-1534954
  De Britse Mirror kopt:
  “Moment Turkish president ‘stopped on way to prayers and prevented suicidal man jumping from bridge'”
  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/moment-turkish-president-stopped-way-7071754

  Wat opvalt is dat Erdogan net was wezen bidden (IBT-times) en alweer onderweg was om te bidden (Mirror).
  Erdogan: de heilige Turkse Dalai Lama…kuch…

  Like

 19. Vandaag ga ik de hele dag los ! Tot ze rectificeren !
  .

  Like

 20. Like

 21. G.Deckzeijl // december 28, 2015 om 10:14 //

  It’s a great day (for me) to whoop somebody’s ass.!!

  Like

 22. Esperanza // december 28, 2015 om 12:41 //

  Het Duitse dagblad ‘Die Welt’ liegt er niet over:
  Onlangs kwam een vrouwelijke Duitse politiecommissaris in opspraak opspraak vanwege haar boek ‘Deutschland im Blaulicht waarin zij verhaalt van haar ervaringen met gewelddadige criminaliteit door allochtonen, totale respectloosheid voor politie in het algemeen en politievrouwen in het bijzonder door jonge moslimmannen en steeds meer problemen met vluchtelingen. Het boek is een waarschuwing dat de politie de macht over de straten en de macht over de rechtstaat aan het verliezen is, dankzij de toename van vluchtelingen, en dankzij een politiek-correcte elite en magistratuur.
  De boodschap is te lezen in Die Welt: de grenzen moeten dicht, het vrije verkeer van personen in Europa brengt ons vooral criminaliteit, de islam is een serieus probleem geworden in Duitsland en het vluchtelingenprobleem is veel groter dan we te horen krijgen.

  Link met 2 video’s:
  http://media.tpo.nl/2015/12/28/bonusquote-duitsland-heeft-de-criminaliteit-geimporteerd/

  Like

 23. Esperanza // december 28, 2015 om 12:49 //

  Foutje, hier de link met video’s
  http://www.welt.de/vermischtes/article150350700/Wir-haben-uns-Kriminalitaet-importiert.html

  Zorg dat je pepperspray op zak hebt, laat de Duiste politie mevrouw in Die Welt optekenen.

  Like

 24. D. G. Neree // december 28, 2015 om 14:15 //

  Vandaag dus een paniekkop in de Leugengraaf: Noodweer “teistert wereld” en het absurde “Extreem weer lijkt noodkreet aarde”.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/24920782/__Noodweer_teistert_wereld__.html

  In de jaren zeventig was het angst voor een nucleaire winter en zure regen en in de jaren tachtig het ozongat.
  Nu lijken we van “opwarming van de aarde” over te gaan naar “extreem weer”.
  Weer is altijd extreem geweest.
  Mijn bloed gaat altijd koken als ik berichten een beetje analyseer. Het is in de meeste gevallen puur ongefundeerd angst zaaien.

  Like

 25. Wauso als eenling opent een DDDOS aanval op de Telegraaf.
  Jammer, dat anderen het belang er niet van inzien, dat een liegende media tot de orde geroepen moet worden. Nu kunnen ze gewoon doorgaan en de mensen weten niet beter dan: Erdogan is de Reddende Engel !
  .

  Like

 26. De volkspartij voor vrijheid en democratie is ook een verraderspartij geworden onder de bezielende leiding van de Lachende Leugenaar en Judas van Aartsen.

  Like

 27. Jan Baars // december 28, 2015 om 16:56 //

  Ik lees al jaren geen kranten meer. Het bespaart geld en ergernis. Bovendien is het altijd oud nieuws, terwijl je op internet direct op de hoogte bent en kan kiezen welke site je boeit.

  Like

 28. G.Deckzeijl // december 28, 2015 om 17:48 //

  @D.G.Neree, 28-12, 14:15
  Goed gezien.!!! Ik heb “ze” al heel lang door.
  http://fubar.mobi/2014/01/26/martin-sommer-wie-bewaakt-de-bewakers-van-het-energieakkoord/comment-page-9/#comment-26989

  Like

 29. De 1e DDDOS is afgesloten. Deze wel 10x verzonden.
  .

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. De Telegraaf, Die Lügenpresse! | Kattukse Vrienden voor Israël
 2. De Telegraaf, Die Lügenpresse! | Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s