Nieuw

Ach ja, malle lijstjes. De politicus van het jaar is wat mij betreft Frans Timmermans

Omdat niemand zo duidelijk kan maken wat er mis is met de huidige politiek kaste.

Pure evil.

Hij was er zich op dat moment ten volle van bewust dat die liep te liegen.

Er zijn geen excuses voor deze misdaad. Nul. Hij kan alleen nog hopen dat die uit handen blijft van het onvermijdelijke tribunaal en alsniet dat ze hem genadig zijn, al heeft die dat niet verdiend. Ik heb het niet over het faciliteren van de gruwelijke ottomaanse invasie. Nooit was een leugenaar duidelijker in beeld dan Frans Timmermans. Het feit dat wij, heel veel mensen, het weten houdt in dat wij weerbaar zijn. En ik heb niks met Kerst. Maar laat dat mijn nieuwjaarswens zijn; Mensen die weten. Doorprik de leugenaars:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10070 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Ach ja, malle lijstjes. De politicus van het jaar is wat mij betreft Frans Timmermans

 1. Door deze preek is hij politicus van 2014 geworden. 2x Achter elkaar voor hetzelfde zou iets teveel van het ‘goede’ zijn geweest ! Of hij de grootste huichelaar is, dat is ook moeilijk te bepalen. Het zijn er zoveel. En dat laatste begrijp ik niet ! 1 Idioot o.k., maar het halve land zit vol met dit soort idioten. Men kan enkel stellen, dat hij en zijn kompanen Opper- of Vol-Idioten zijn ! Mijn vraag is steeds: Waarom willen deze lieden zo graag de Autochtone Bevolking uitroeien ? En waarom zegt de Autochtone Bevolking niks hiervan ? Wat is de zin om zoveel Haatdragende mossels hierheen te halen ? Toch niet zoals Die Linke in Duitsland zegt: Ik ben blij, dat jullie autochtonen straks in de minderheid zijn ! Hoe komt dit mens en haar kompanen aan zulk een geindoctrineerde onzin ? Ze zouden ons het liefste afknallen. Pegida demonstraties zijn hier sprekende voorbeelden van !

  Like

 2. G.Deckzeijl // december 25, 2015 om 11:12 //

  Stuur Timmerfrans eens een berichtje.
  Frans.TIMMERMANS@ec.europa.eu

  Like

 3. Beste Fubar, je vroeg me op Twitter om ” een stichtelijk woord voor Kerst”.
  At your service!

  Stichtelijk woord op kerst.

  We hebben echt nog nooit zoveel harteloosheid gezien en zoveel leugens moeten aanhoren als in déze tijd.
  Iedere illusie die we misschien nog hadden over een bestuurd worden door nuchtere, vaderlandslievende, ménselijke overheidsdienaren ( die het in feite toch wel goed zouden ménen met dit land) wordt ons dag na dag ontnomen.
  Dit is duidelijk de tijd van de grote ontmaskering.
  Dit is de tijd van ‘alle helpers weg… u staat er…. ga dáár maar van uit… alleen voor’.

  Nederlandse burgers, die altijd hard gewerkt hebben en netjes hun belasting afgedragen, worden in de steek gelaten.
  Zij mogen nergens meer op rekenen.
  Als hun lichamen gebreken gaan vertonen… en niets is meer ontluisterend voor iemands waardigheid dan dát.. beslist een kille overheid voor hen dat er geen geld genoeg voorhanden is voor een tijdige verschoning… dus letterlijk: zakt u maar in de stront.
  Als er al jaren een vriendelijke mevrouw over de vloer kwam, met wie men dingen kon délen… en die wist hoe het zat met onze kinderen en kleinkinderen.. en die al zemend en stofzuigend en poetsend een soort vriendin was geworden…
  dan wordt die zomaar ontslagen… want geen géld meer voor.
  Het leger werd uitgekleed… uitgezonden militairen kregen niet eens goed schóeisel meer…. dat moesten ze maar zelf betalen… en plotseling bleken er zelfs niet eens genoeg kógels meer… en dat in een tijd, dat de moslims zich overal uitgebreid uitleven met bloeddorstige aanslagen.
  Beveiliging van de Nederlandse burgers was kennelijk geen noodzaak meer.
  Sterft u maar, burgers!

  Maar gek: toen er een groep mensen in Geldermalsen, die niet méé mochten praten over de opvang van een heel léger zogenaamde vluchtelingen in hun dorp,
  voor het gemeentehuis stond te protesteren…. uitermate rústig… aanvankelijk….
  toen waren er ineens wél voldoende ME-ers om hén in bedwang te houden… hen zelfs wóedend te maken… misschien wel bewust hen tot woede te PRIKKELEN… alsof een opstand van burgers bepaalde overheden wel goed úitkwam… in het kader van hun merkwaardige plannen!
  Het bijna het hoofd inbeuken van een volmaakt onschúldige mevrouw… zij deed NIETS verkeerds… door een gek-geworden ( of in opdracht handelende?) ME-er… of ME-ers in het meervoud…. kan toch niet gezien worden als een beschermen van Nederlandse burgers?
  Dat was toch een daad van bewuste vijandigheid tegen die eigen Nederlandse burgers?
  Overheidstroepen, die nergens meer ter bescherming komen opdraven… maar weer wél om de burgers te dwarsbomen?

  De enorme troepenmacht, die op komt draven bij de ( kleine) Pegida-demonstraties, ergens op locaties achteraf…. vér van waar veel andere mensen lopen….waar verder geen hónd komt…. wijst ook niet op een overgroot democratisch besef of op enige vaderlandsliefde.
  Dat is iets vijandigs!
  Dat is bedreigend!
  Dat is eng!
  En dat wordt van bóvenaf georkestreerd en geregisseerd!

  In zo’n situatie moet men de burgers vooral NIET confronteren met schaatsmiddagjes voor migranten op de Uithof ( met erwtensoep en halal runderrookworst na afloop) of gratis zwemmorgens voor Verweggistaners in de gemeente Ede.
  Dat is olie op het vuur.
  Dat is een lange neus trekken pal in het gezicht van de veelgeplaagde, financieel uitgeknepen en NIET voor een wel of niet in de EU-dictatuur opgaan geraadpleegde Nederlandse staatsburgers!
  Men kan ook te ver gaan, als overheden!

  Over het op ónze kosten bouwen van 50.000 (!) huizen voor mensen, van wie niémand weet of dat in nood-zijnde-stakkerds zijn ofwel ijskoude veroveraars van het westen in naam van allah en de islam…
  dat zou niet eens een óptie mogen zijn!
  Nee… nee en nog eens nee.
  Mag niet gebeuren!

  In deze situatie horen we dominees, priesters, voorgangers en andere gladde figuren zalvend de Bijbel aanhalen… om ons daarmee tot mééwerken aan boven geschetst onrecht te bewegen.
  Israël zou de opdracht gekregen hebben góed te zijn voor vreemdelingen, want waren ze zélf indertijd geen vreemdelingen in Egypte geweest… zo oreert men.
  Nou dan!
  Maar mag ik dan als theologe even uitleggen, dat Israël alleen maar vreemdelingen mocht opnemen onder bepaalde keiharde vóórwaarden?
  Kijk… over die voorwaarden hóór je die politiek-correcte geestelijken niet!

  Iedere vreemdeling, die in de Israëlitische samenleving wilde worden opgenomen, diende Israëliet-onder-de-Israëlieten te worden…. zónder zijn eigen afgoden dus!
  Kon of wilde men dat niet… dan diende men met een grote boog om het land Israél héén te gaan en dan kreeg men er géén toegang.
  Een vreemdeling ( of bij-woner.. zoals die ook wel genoemd werd) moest leven naar de Torah, moest de Shabbat en de andere feesten houden ( dus géén feesten voor zijn vroegere afgoden) en zich zelfs laten besnijden.
  Dán was hij zeer welkom.
  Dán werd hij gerespecteerd.
  Toen Ruth ( die in het huidige Jordanië) woonde tegen haar Israëlitische schoonmoeder Naomi zei: “ Uw volk is mijn volk… en uw God is mijn God…” tóen werd ze een hartelijk welkome bewoonster van Het Land, en werd ze op termijn zelfs een van de voorouders van éérst koning David en daarna van de Messias Zelf… van Koning Jezus!

  In feite zouden wij allemaal de zalvende leugensprekers vanaf talloze kansels in dit land MIDDEN tijdens hun gepreek moeten tegenspreken: “ u doet bewúst de Bijbel geweld aan!”

  Men kan en mag met de Bijbel in de hand de moslim-invasie… op gang gebracht door Nieuwe Wereld Orde en Eurabië nastrevers…. en in het spoor daarvan, zo valt te vrezen, vervolgingen ván en aanvallen óp Joden en christenen, homo’s en vrouwen… NIET promoten of goedpraten, want dat is LIEGEN.
  Dat is de duivel helpen.
  Stichtelijker kan ik het niet maken, op deze kerstdag in 2015.

  Ik houd me dan alleen maar vast aan wat er in Jesaja 9 staat:
  één grote aanklacht namens de God van Israël tegen al die goedgebekte, maar keiharde vijanden van de mensen

  én de belofte, dat genoemde vijanden verdréven gaan worden… en dat er een ánder soort regering aankomt.

  “Want elke schoen, die dreunend stampt.. en elke mantel, in bloed gewenteld,
  zal verbrand worden, een prooi van het vuur.
  Want een Kind is ons geboren,
  een Zoon is ons gegeven
  en de heerschappij rust op Zijn schouder
  en men noemt Hem Wonderbare Raadsman,
  Sterke God,
  Eeuwige Vader,
  Vrédevorst!
  Groot zal de heerschappij zijn en eindeloos de vrede op de troon van David en over Zijn Koninkrijk,
  doordat Hij het sticht en grondvest met recht en gerechtigheid,
  van nu aan tot in eeuwigheid.
  De ijver van de Heer van de engelenlegers zal dit bewerkstelligen”.

  Een goed Kerstfeest dus, ondanks alles.

  Gielah.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // december 25, 2015 om 12:46 //

  Dank Gielah voor uw Kerstwens en insgelijks voor U en de Uwen.
  En inderdaad de illusies die we ooit koesterden spatten een voor een uit elkaar, onze zogenaamde volksvertegenwoordigers zien het feit dat ze gekozen zijn aan voor een vrijbrief om een vooraf niet bekend gemaakte agenda uit te voeren en kennelijk zijn wij als bevolking niet in staat of niet bereid ze tot de orde te roepen. En dat terwijl iedereen met enig verstand kan zien dat het huidige “beleid” nog vele jaren zal door dreunen. De rekening voor het nagenoeg ongelimiteerd binnenlaten van migranten zal betaald moeten gaan worden door de belastingplichtigen en het valt te voorzien dat dit niet of nauwelijks op te brengen zal zijn. We worden tegen onze zin gedwongen tot grote offers. Er staan ons roerige tijden te wachten.

  Like

 5. Esperanza // december 25, 2015 om 12:51 //

  Tsja, religie maakt meer kapot dan je lief is. Anyawys, prettige dagen gewenst, Gielah.

  Like

 6. Met of zonder religie; de wereld is een grote horror.
  Blij met eindig leven; blij met mijn geboortejaar.
  Voortijds uitstappen altijd een optie; die houd ik open.
  Aardig voor de studenten psychologen van de toekomst; om de cijfers rond zelfdoding voor en na 2015 in grafiek te zetten en te bestuderen; het houdt ze zoet en van de straat.
  Als kers op de stronttaart de volgende link;

  Carpe Diem !!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Ach ja, malle lijstjes. De politicus van het jaar is wat mij betreft Frans Timmermans | Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s