Nieuw

SPEKMAN

(Door: Wauso)

Dag Heer Spekman, (voorzitter@pvda.nl)

U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/)

Het W.C. Eend Onderzoeksteam heeft Uw handelen, Uw uitspraken en Uw vermeende doelstellingen eens onder de loep genomen.
Uit Uw mond komt dat marokkanen vernederd moeten worden tot op het bot! Nou, dan moet U het volgende relaas maar eens lezen bij TPO:

In de Volkskrant stond zaterdag een dramatisch interview met voorzitter Hans Spekman van de Partij van de Arbeid. Dat interview moest halverwege afgebroken worden omdat Spekman wegliep. In een tweede sessie herpakte hij zich. Het weglopen had van doen met de door Frenk van der Linden en Pieter Wiebeling opgerakelde ruzie met zijn zus Anneke en met de herinneringen aan zijn psychotische zus Barbara. ‘Zij overleed na jaren van prostitutie, heroïnegebruik en een reeks van zelfmoorden.’ Het was duidelijk dat Spekman ernstig in de war was.

Heer Spekman, als U in de war bent, vanwege prive omstandigheden, dan kunt U als voorzitter beter opsodemieteren. U maakt ruzie met familie, U zus komt toch niet vanzelf in de prostitutie en dan nog met heroïnegebruik. U maakt ruzie met andere PvdAers en ‘dolkt’ er met Uw mes bij collega’s goed op los ! U lijkt wel een losgeslagen criminele marokkaan, waar U in het verleden zo’n uitspraken over gedaan heeft. De Achterlijkheid waarmee Uw zus behept was zou zoiets niet ook in Uw genen zitten ?

En of het nog niet genoeg is komt er nog een artikel over U in de TPO: “Wees een vent en hef de PvdA op”.

http://politiek.tpo.nl/column/spekman-wees-een-vent-en-hef-de-pvda-op/

De destructie, die U teweegbrengt begint dagelijks op te vallen. De Haat die U toont naar Autochtonen toe heeft dat soms te maken met Uw zus ? Met een psychiatrische idioot is Uw AsielvriendenClub niet gediend. Ga fijn door de achteruitgang naar buiten, het kan nog !!!

http://politiek.tpo.nl/column/de-pvda-is-bipolair-geworden/

Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Heer Spekman: Wees wijs en leg die spuit neer !

Wauso

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8460 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on SPEKMAN

 1. Niet alleen Spekman maar het hele zooitje daar wat een respectabel kabinet zou moeten zijn dat de burger en het land vertegenwoordigt is knettergek, niet van het laatste moment maar al vanaf het begin dat ze zouden moeten regeren zoals verlangd was door de burger.

  Liked by 1 persoon

 2. Spekman is de meest walgelijkste man die je maar bedenken kan, alles aan hem is walgelijk.

  Liked by 1 persoon

 3. Wauso is niet bang ! Erik Akerboom de nieuwe Chef Nationale Politie krijgt een Tweet !
  .

  Like

 4. SPEKMAN, NO MORE MR. NICE GUY voor het SCHORRIEMORRIE !
  .

  Like

 5. Like

 6. Ja, Spekman als Wauso langs komt ga je voor de Varkens !
  .

  Like

 7. De Nieuwe Schoenen van Spekman !
  .

  Like

 8. Like

 9. Ik zie mijn Tweets gaan nu rechtstreeks door naar Info News !
  Het blijft toch lachen met Wauso !
  .
  https://twitter.com/wwinfos

  Like

 10. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s