Nieuw

SAMSOM, DWAAS, EINDE VERHAAL !

foto via Pixabay

Goedendag Genocidepleger (D.Samsom@tweedekamer.nl)
(verzonden 19-08-2015)

Wij weten, dat U voorstander bent van immigratie, dat Uw kinderen hierdoor niet alleen een naar leven gaan leiden, maar hoogstwaarschijnlijk ook de dood tegemoet zullen zien doet U vanwege Uw idealisme kennelijk niets ! Er zijn andere mensen die wel geven om hun kinderen, die U in feite met Uw beleid actief de dood injaagt. Hier een vertaald relaas van een Iraanse man, daar U waarschuwende autochtonen toch negeert vanwege Uw Haat jegens ons.

Laat ik beginnen om u te vertellen dat ik een Iraanse ex-pat ben en ik wil u mijn perspectief op deze onderwerpen laten zien als een outsider van de westerse cultuur.

Ik heb, jullie westerlingen, nu gedurende een kleine twintig jaar dat ik tussen jullie heb gewoond geobserveerd, ik heb gezien dat jullie een volk zijn dat denkt jullie verantwoordelijk zijn voor alles dat op de wereld gebeurt. Jullie zijn obsessief oplossing gerichte mensen, wat betekent dat jullie denken dat er voor elk probleem dat we hebben in deze wereld een oplossing moet zijn, jullie stellen meerdere oplossingen voor bij de internationale problemen die jullie om je heen zien.

Soms werken die, soms niet.

Jullie zijn ook zeer verantwoordelijke mensen en als er maar het minste of geringste misgaat zijn jullie kwaad en verontwaardigd en willen jullie zo snel mogelijk de verantwoordelijken vinden en bestraffen. Jullie zoeken gauw iemand om te beschuldigen.

Als een schuld georiënteerde cultuur (in tegenstelling tot een eer en schande georiënteerde cultuur) willen jullie ook snel de verantwoordelijkheid op je nemen als jullie denken (terecht of niet) dat jullie iets verkeerds hebben gedaan en beginnen snel met een publiek mea culpa en zelfkastijding. Al het bovenstaande maakt jullie ongeschikt om mensen uit mijn oorsprong te begrijpen, en jullie en onze verschillende inzichten hebben een giftige mix gemaakt op het wereldtoneel.

Waarom? Omdat wij in het Midden-Oosten heel onverantwoordelijk en fatalistisch zijn.

Als dingen verkeerd gaan (zoals zo vaak gebeurt) maken wij ons nooit zo druk over waarom het fout ging. Wij verwachten de hele tijd dat dingen verkeerd gaan als onderdeel van een natuurlijk proces en als dat gebeurt zoeken we geen schuldige om te beschuldigen.

Analyseren en zelf-reflectie en zorgen dat het nooit weer gebeurt zijn zaken die ons vreemd zijn.

Tenzij natuurlijk als wat fout ging bij ons schaamte en schande veroorzaakt, dan zullen we alles in het werk stellen om ons vrij te pleiten, vooral als we een idee hebben dat het wel degelijk onze fout was. Wij maken dan een hoop kabaal, maken een hoop excuses en proberen de schuld af te schuiven. We rollen ons op in foetushouding en doen alsof wij zwaarst geraakte slachtoffers zijn van wat verkeerd ging, onderwijl in het volle bewustzijn dat we zelf de schuldigen waren dat het fout ging.

Al dat disfunctionele gedrag wordt nog verergert als er een gewillig persoon (of land of cultuur) is dat maar al te graag de schuld op zich neemt van ons gedrag en met de vreemde neiging onze rol in het geheel over het hoofd te zien. Deze giftige mix gaat ook op voor de politiek en de oorlogen in het Midden-Oosten en de Derde Wereld en wel als volgt;

Wij in het Midden-Oosten hebben bijvoorbeeld een wrede dictator als Saddam. Jullie zien dan het lijden en de mensen die gefolterd worden in zijn gevangenissen en jullie vragen je af hoe je kunt helpen.

Dan valt Saddam Koeweit binnen. Jullie besluiten dat genoeg genoeg is en vallen hem aan en bevrijden Koeweit, maar jullie besluiten om niet tot het gaatje te gaan en Saddam te vervangen. Dan zal Saddam, kwader dan ooit zijn eigen volk nog harder laten lijden, dissidenten vermoorden en de Koerden vergassen.

Nu wordt dit alles jullie schuld omdat jullie het karwei niet afgemaakt hebben en Saddam niet vervangen hebben. Saddam gaat door met zijn slechte gedrag en probeert nu zelfs massa vernietigingswapens te ontwikkelen.

Dit keer zeggen jullie genoeg is genoeg en jullie gaan naar binnen en verwijderen hem. Jullie bieden democratie en financiële hulp aan op een schaaltje aan de Iraki’s

Dan in het post-Saddam tijdperk beginnen Sjiieten en Soennieten te vechten en de chaos regeert en hoe hard je het ook probeert je kunt geen vrede brengen.

Dus nu is alle chaos jullie schuld geworden. Iedereen zegt dat je niet in had moeten grijpen en Saddam verwijderen omdat hoe wreed hij ook was hij wist iedereen in het gareel te houden en te voorkomen dat Sjiieten en Soennieten elkaar vermoorden.

Dus wat nu te doen?

Jullie zeggen OK.! genoeg is genoeg, wij vertrekken en zullen niet meer tussenbeide komen want we hebben er een zootje van gemaakt. Dus jullie trekken je troepen terug, maar wat nu? Het gevecht tussen de Sjiieten en de Soennieten verergert en de chaos verplaatst zich zelfs naar de rest van de regio.

In Syrië besloten jullie niet in te grijpen en nu heeft IS het over genomen. Dus nu nemen jullie aan dat de opkomst van IS ook jullie schuld is. Maar als jullie wel hadden ingegrepen en geprobeerd hadden een wat meer handelbaar regime aan de macht te helpen dan zouden jullie jezelf beschuldigt hebben dat jullie een marionetten regering hadden geïnstalleerd dat zijn volk voorspelbaar zou pijnigen en mensen akelig zou maken wat ertoe zou leiden dat mensen hun land willen verlaten.

Vervloekt als je het doet en vervloekt als je het niet doet schijnt het lot te zijn van elke politiek die jullie nastreven in de Derde Wereld.

Mensen verwijten zich nog steeds dat het Westen niet heeft ingegrepen in Rwanda in de negentiger jaren toen 800.000 mensen werden vermoord, en tegelijkertijd wordt het ingrijpen van het Westen in Irak en Somalië veroordeeld.

In al die verwijten en spijt mist één ding, het geven van eigen verantwoordelijkheid aan de bevolking van de Derde Wereld zelf, die uiteindelijk zelf de belangrijkste veroorzakers zijn van de chaos en ellende in hun eigen land, alsof wij passieve objecten zijn die als je op het verkeerde knopje drukt we ons onvermijdelijk op een bepaalde manier zullen gedragen.

Het Westen was NIET de schuldige aan de genocide in Rwanda!

De Rwandezen waren dat. Het Westen is niet schuldig aan de chaos in het Midden-Oosten, wij de inwoners waren dat. Wij zijn degenen die bloeddorstig zijn en bereid om elkaar af te slachten om gekke redenen. Jullie “falen” om ons tegen te houden elkaar te verwoesten is niet jullie schuld! Wij zijn een verwarrend en raar zootje waar niet mee om te gaan is. Begrijp dat nou eens!

In het omgaan met ons, inwoners van het Midden-Oosten, hebben jullie en zullen jullie een lange serie van verlies-verlies opties tegenkomen. Er zijn geen win-win opties! Geen enkele!

Als jullie omgaan met onverantwoordelijke en bloeddorstige culturen dan zijn er geen goede uitkomsten, ongeacht hoe je ook je hoofd breekt om met een politiek te komen die werkt en vrede en welvaart brengt. Dat gaat niet gebeuren!

Wij zijn degenen die moeten veranderen en wat zelfreflectie bewustwording moeten zoeken om misschien… heel misschien iets beschaafder te worden.

Ondertussen is alles wat ik vraag, of jullie nou wel of niet ingrijpen in onze zaken, houd je verwachtingen voor de uitkomst laag, accepteer geen verantwoordelijkheid voor de uitkomst, geef de schuld voor de negatieve uitkomst van welk beleid je ook nastreefde waar het thuishoort (bij ons!) zodat we niet de kans krijgen ons gezicht te redden ondanks dat onze landen in een beschamende rotzooi veranderen, en ons als slachtoffers voelen waar we ons bewust zouden moeten zijn van onze schuld. En voor alles wat jullie dierbaar is, vernietig jullie mooie geordende samenlevingen en hoogstaande culturen niet in een poging ons te helpen met de zooi waar jullie geen invloed op hadden door miljoenen vluchtelingen op te nemen in een poging ons te behoeden voor de zooi waar jullie niks mee te maken hebben en die plaats vond ondanks dat jullie zo je best hebben gedaan, wij hebben het met onze eigen handen veroorzaakt, en als we zelfs maar een halve kans krijgen zullen we dezelfde chaos bij jullie veroorzaken zodra we ons bij jullie vestigen of zelfs al eerder.

Bron: http://gatesofvienna.net/2015/08/we-did-not-cause-the-refugee-misery/

Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U waarde Heer SamSom:

Bij U is de indoctrinatie van ‘der Gutmensch’ in een zo vergevorderd stadium, dat U van ons als verwarde man verder door het leven mag gaan. Vraag Uw ziekengeld uitkering aan en maak vervolgens spoorslags dat U wegkomt, Totale Vol-Idioot !

Wauso

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

20 Comments on SAMSOM, DWAAS, EINDE VERHAAL !

 1. Een tweetie naar Wilders.
  .

  Like

 2. Wauso, hoe vind ik jou op twitter.
  Ik ben daar niet zo erg in thuis, maar dan kan ik ’t in ieder geval lezen wat je getwittert heb.
  Zal vast iets zijn met , http://www.twitter@……. of weet ik veel wat.
  Je hoeft toch geen account te hebben bij twitter om iets mee te kunnen lezen?

  Like

 3. Like

 4. @Bert
  naar google: Twitter intikken, account aanmaken, mijn naam intikken en dan naar startpagina.

  Like

 5. Esperanza // december 14, 2015 om 19:05 //

  Kan simpeler , waus, door gewoon op google in te geven: whj reiss twitter.

  Like

 6. Like

 7. Wauso gaat los op Twitter. !.000 Volgers gepasseerd !!!
  .
  Beloning naar de 1.000ste Volger.
  .

  Like

 8. Samsom, mongolio, in Duitsland vervangt de CDU en CSU, de Christelijke C in een I van ‘Imperial’. Tijd om die A te vervangen in een andere A. Allochtoon, Arabier of nog beter Achterlijk !
  .
  http://qpress.de/2015/12/14/parteitags-knaller-namensaenderung-cducsu-trennen-sich-vom-c-ab-sofort-iduisu/

  Like

 9. Kijk eens SamSomietje er stond een berichtje op tweetie !
  .

  Like

 10. Gewone mensen als Tuig benoemen, dan kan je een Tweet verwachten van Wauso !
  .
  .https://twitter.com/willyreiss/status/677424939637407744

  Like

 11. Like

 12. En het antwoord !

  Like

 13. En Wauso’s weerwoord !

  Like

 14. Like

 15. Like

 16. SPEKMAN, DRUGS GERELATEERD ARTIKEL !

  https://www.google.co.th/imgres?imgurl=http://www.elinea.nl/files/images/tile/141007_spekman_pvda_kln_w714_h714.jpg&imgrefurl=http://www.elinea.nl/artikel/pekman-roept-op-tot-meer-activisme-in-de-pvda&h=230&w=302&tbnid=ikAvOM-8KwtAzM:&docid=xIACKRf9R3qXLM&ei=Z3d5VuOoOoaSuAS95afQAw&tbm=isch&ved=0ahUKEwij-Pfx7u_JAhUGCY4KHb3yCToQMwgeKAMwAw

  Dag Heer Spekman, (voorzitter@pvda.nl)

  U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso met alhier zijn gehele oeuvre (https://fenixx.org/category/wauso/)

  Het W.C. Eend Onderzoeksteam heeft Uw handelen, Uw uitspraken en Uw vermeende doelstellingen eens onder de loep genomen.

  Uit Uw mond komt dat marokkanen vernederd moeten worden tot op het bot !
  Nou, dan moet U het volgende relaas maar eens lezen bij TPO:
  In de Volkskrant stond zaterdag een dramatisch interview met voorzitter Hans Spekman van de Partij van de Arbeid. Dat interview moest halverwege afgebroken worden omdat Spekman wegliep. In een tweede sessie herpakte hij zich. Het weglopen had van doen met de door Frenk van der Linden en Pieter Wiebeling opgerakelde ruzie met zijn zus Anneke en met de herinneringen aan zijn psychotische zus Barbara. ‘Zij overleed na jaren van prostitutie, heroïnegebruik en een reeks van zelfmoorden.’ Het was duidelijk dat Spekman ernstig in de war was.

  Heer Spekman, als U in de war bent, vanwege prive omstandigheden, dan kunt U als voorzitter beter opsodemieteren. U maakt ruzie met familie, U zus komt toch niet vanzelf in de prostitutie en dan nog met heroïnegebruik. U maakt ruzie met andere PvdAers en ‘dolkt’ er met Uw mes bij collega’s goed op los ! U lijkt wel een losgeslagen criminele marokkaan, waar U in het verleden zo’n uitspraken over gedaan heeft. De Achterlijkheid waarmee Uw zus behept was zou zoiets niet ook in Uw genen zitten ?
  En of het nog niet genoeg is komt er nog een artikel over U in de TPO: “Wees een vent en hef de PvdA op”.

  De destructie, die U teweegbrengt begint dagelijks op te vallen. De Haat die U toont naar Autochtonen toe heeft dat soms te maken met Uw zus ? Met een psychiatrische idioot is Uw AsielvriendenClub niet gediend. Ga fijn door de achteruitgang naar buiten, het kan nog !!!

  http://politiek.tpo.nl/column/de-pvda-is-bipolair-geworden/
  http://politiek.tpo.nl/column/spekman-wees-een-vent-en-hef-de-pvda-op/

  Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Heer Spekman: Wees wijs en leg die spuit neer !

  Wauso

  Like

 17. Esperanza // december 22, 2015 om 17:52 //

  Zou eerder adviseren: neem een overdosis en maak de wereld een sukje minder rot.

  There’s no such thing as public money, there is only taxpayers money.

  Like

 18. Mensen pakken en proberen af te maken op grond van persoonlijk/privéleven (behalve inzake misbruikkwesties en anders dan het drugsgebruik genoemd in bovenstaand relaas) vind ik persoonlijk laag und zum kotzen !!! Persoonlijk zou ik dat soort individuen mijden, negeren en/of verbaal terugslaan, maar hen zeker digitaal in de spambak flikkeren. Heen en weer schrijven, heeft wellicht niet 100% zin, maar een een individu verbaal bekogelen met allerhande scheldwoorden en iemands (emotionele !) privéleven er bij te betrekken en te besmeuren, heeft m.i. allerminst zin.Het getuigt van een enorm dis-respect en dit zal dan ook de directe oorzaak en reden zijn. Dat kan ook anders (zonder nu perse ook politiek correct te worden). het is een (psychologisch) gegeven dat ‘hoe harder (en valser) men schreeuwt, hoe slechter er naar deze geluisterd zal gaan worden.’ Of ….. het moet zijn vanwege de factor Angst (!!) Ondertussen weet ik wel dat het er in menig Kamer-debat te vaak ook, op een verre van constructieve, kinderlijk kibbelende manier aan toegaat. HELAAS !!!
  Terwijl er, op heel brede basis, constructieve dialoog dient te komen waarin dát wat getoetst dient te worden ook werkelijk wordt getoetst.
  Getuigenissen (zoals in dit sterke hoofdartikel zijn weergegeven) om argumenten te staven, die ten goede komen aan de dialoog waarin niet het gekibbel en gebraak het thema zouden moeten zijn, maar waarheidsvinding.

  Like

 19. N.B. Ik heb het gevonden ….. ‘No More Mister Nice Guy’.
  Okay … ik geef toe dat we dezen ook nodig (zullen) hebben.
  ….. De Dialoog Voorbij …..

  Like

 20. @Greengo
  Ik heb al vaker geopperd: Ik ben Wauso. En de betekenis hiervan uitgelegd.
  Mensen met Uw mening noem ik Rechtse Gutmenschen.
  Ze geloven nog in een gesprek/dialoog met b.v. Spekman/SamSom etc.
  U wilt een dialoog met Segers van de Christen Unie, die Syriers laat afslachten en daar in de 2e kamer geen woord over zegt, terwijl hij een controlerende functie heeft. Of mag hij niet eens vragen waarom Obama, Saoedi Arabie en Erdogan in feite ISIS hebben opgericht. Met alle gevolgen van dien. Een gesprek is dan niet meer mogelijk het zijn moordenaars en zo behandel ik ze ook.
  De media hetzelfde. Overigens doe ik hetzelfde als de Linksknechten !
  Waarom moeten Realisten steeds netjes zijn en mogen Linksknechten mensen doden en hiervoor alles bij elkaar liegen !
  Inderdaad: Mijn Tweet: No more mr. Nice Guy !!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s