Nieuw

Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding is niet van plan te werken voor zijn geld

Dick Schoof.

Hij heeft de ballen verstand van islam en laat zijn dienst met graagte infiltreren door mohammedanen onder het mom van diversiteit. Terwijl een paar weken geleden heel België op slot gegooid werd en Frankrijk zijn grenzen sloot, bleef hier de deur fijntjes open en werd het dreigingsniveau niet verhoogd. Want hee, België ligt helemaal aan de andere kant van de wereld. Toch?

De veelvuldige berichten dat IS met de ‘vluchtelingen’ meereist en nu weer dat ze van plan zijn aanslagen met biologische en chemische wapens uit te voeren is voor deze levenslange ambtenaar en lange tijd PvdA-er geen reden zich zorgen te maken. Het enige waar die zich zorgen om lijkt te maken is zijn eigen carrière.

Hij lijkt zich meer zorgen te maken om de gemoedstoestand van jihadisten en de zielerust van hun familie dan het Nederlandse Volk.

Wat Dick niet schijnt te begrijpen is dat de mohammedaanse ideologie met de paplepel door deze ouders bij de jihadisten is ingelepeld. Het probleem ligt allereerst bij de islam-aanhangende, het Westen vijandige gezinde, ouders. Daar hoeven we geen greintje medelijden mee te hebben.

Het ‘perspectief’ is noch ‘interessant’ noch helpt dit soort kul ook maar iets tegen de bedreiging die islam voor ons vormt. En zolang je dat laatste niet erkent, ben je geen hulp, geen veiligheidscoördinator, maar een last, een gevaar door je verregaande naïviteit omtrent islam.

Wanneer was de laatste keer dat jullie op eigen initiatief een haatsjeik tegen hebben gehouden? Gewoon niet, nul, nada, noppes he? Mag ik je zachtjes voor lamzak uitmaken? Maakt niet uit of je het goed vindt. Vanuit mijn ‘perspectief’ ben je het!

Dick Schoof denkt dat die met de aanvoerders van de jihad in overleg kan om terrorisme te bestrijden:

Het feit dat jij hier denkt te kunnen beweren dat terroristen islam gekaapt hebben, legt jouw totale onwetendheid omtrent islam bloot, en je ongeschiktheid voor de functie die je bekleedt. islam = terrorisme, al 1400 jaar. Dat heet jihad.

islam verspreidt zich met het zwaard meneer de terreurcoördinator, en door middel van immigratie (hijra, maar dat begrip zal je ook wel vreemd zijn).

De koran promoot ‘terror’:

0159

Terroristen van ISIS hebben islam niet gekaapt, deze vrome mohammedanen doen precies wat mohammed deed.

B6B7hzMCcAE89MW

En beweer niet dat je meer van islam weet dan Abu-Bakr-Al-Baghdadi, die heeft wél een PhD van de islamitische universiteit in Bagdad, met specialisatie: sharia. De baas van ISIS is een erkende ‘geleerde’ van islam, terwijl jij er geen ene fuk van weet, wat uiterst kwalijk is, en je oneindig te verwijten valt in jouw functie. “Know your enemy” is “The first Freaking Thing” als het oorlog is. Het is tijd dat ‘carrière-tijgers voor eigen belang’ als jij op non-actief gesteld worden, eventueel in verzekerde bewaring, en dat we ter zake kundige mensen aanstellen.

Kalm? Kalm? Kom eens van je luie stoel, man. En ga aan het werk, of donder anders een eind op. Je staat in de weg, en dat is op zijn zachtst gezegd niet handig in een oorlog.

NCTV kalm onder terreuralarm EU

Ondanks een alarmerend rapport van het Europees Parlement over biologische en chemische aanslagen ziet de Nederlandse regering op dit moment geen aanleiding om extra maatregelen te nemen.

Afgelopen week verscheen een rapport van het Europees Parlement waarin alle lidstaten worden opgeroepen maatregelen te nemen tegen onconventionele IS-terreurplannen, zoals aanslagen met strijdgassen en biowapens. Toch acht de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) het niet erg waarschijnlijk dat terroristen gebruik gaan maken van chemische en biologische wapens bij toekomstige aanslagen in Europa.

Amerikaanse inlichtingendiensten waarschuwen al vanaf augustus dat IS werkt aan nieuwe manieren om massaslachtingen aan te richten.

Telegraaf >>

Dick Schoof deed op 9 november nog een Judih Sargentinietje waar dat al lang en breed volslagen misplaatst was:

Dat is in de positie van Dick Schoof, waar die beter behoort te weten, geen gewone nalatigheid meer, terwijl die 400 man ter beschikking heeft om info te verzamelen. Dat is het faciliteren van de vijand door hem uit de wind te houden.

01

Alledrie de aanvallers van #Bataclan kwamen mee met de ‘vluchtelingen’.

En nu, na al je blunders, ontken je dus de mogelijkheid dat jihadisten hier aanslagen met chemische wapens zouden (kunnen) plegen. Andere middelen zouden eenvoudiger zijn. Zie Telegraaf-stukje. Anderen maken zich wel al een tijdje zorgen om aanvallen met chemicaliën.

01

En terecht. Nou speel ik ook wel eens wat met drones en zo heb ik er bijvoorbeeld eentje waar een bellenblaasmachientje onder hangt. Klein kunstje om dat om te bouwen tot een Sarin-sproei-drone. Ik ben knutselaar, kunstenaar vind ik een rotwoord, dan denkt iedereen gelijk dat ik van subsidie leef.

01

Afgelopen mei had ik nota bene al meer dan zeventien maal een stukje gepubliceerd waar uit bleek dat IS wel degelijk mee naar Europa wandelt, inmiddels ligt dat aantal een stuk hoger.

01

Voor Judith kunnen we nu Dick Schoof invullen:

01

En Dick Schoof had zeker ook dit bericht gisteren gemist:

Twee Syriërs nabij Genève opgepakt die in het bezit van gifgas waren

En, dat lullige kut-droontje van mij, waar ik gerust de hele Arena of Kuip mee kan besproeien kostte me 129.95.

Als ik het kan bedenken, dan kan elke jihadist dat ook. Ik zal het niet doen, maar de jihadist wel. Ik hou het wel bij bellenblaas. Maar dat jij, in jouw functie beweert dat het het jihadistische dreigement gelijk staat aan bellenblaas, oftewel niet bestaat, dat is onvergeeflijk.

Je moet weg. En wel muito rapido!

 

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

24 Comments on Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding is niet van plan te werken voor zijn geld

 1. Ik heb hem gevonden, die Dick Schoof. Ik zal hem tweeten wat goed is voor NL !
  Een kleine Wauso voor een grote Vol-Idioot !

  Like

 2. Hij kraamt een hoop onzin uit op twitter. Het was slechts een selectie wat ik weergegeven heb. Een kwalijke, gevaarlijke, idioot.

  Liked by 1 persoon

 3. Als je maar lid van de juiste partij bent, glibber je wel omhoog.

  Like

 4. Wauso houdt altijd zijn woord: TWITTER voor Dick Schoof ! Wie Volgt !
  .
  INCOMPETENTE DICK SCHOOF PvdA van Terrorismebestrijding, SODEMIETER OP. (Lees artikel)
  https://fenixx.org/2015/12/14/nationaal-coordinator-terrorismebestrijding-is-niet-van-plan-te-werken-voor-zijn-geld/
  Permalink voor ingesloten afbeelding

  Like

 5. We blijven leren !
  .

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // december 14, 2015 om 12:04 //

  Dat Dick Schoof incompetent is staat buiten kijf, dat men het islamisme onderschat eveneens, maar er moet wel een kanttekening bij. Er is op Binnenlandse Veiligheid net als op defensie snoeihard bezuinigd, terrorismebestrijding bestaat ook alleen op papier, in werkelijkheid zijn ze onderbezet en nauwelijks voor hun taak uitgerust. Het zijn een stelletje uitgerangeerde bromsnorren die daar rustig naar hun pensioentje toe werken.

  Like

 7. Esperanza // december 14, 2015 om 15:45 //

  Ben nog steeds benieuwd naar wat zich erder afspeelde rondom Dick Schoof die, volgens wat Willemientje eerder op VDC meldde, moest vertrekken wegens incompetentie als veiligheidscoördinator bij het bedrijf waar Willemiens echtgenoot werkte.

  Like

 8. Esperanza // december 14, 2015 om 15:46 //

  Trump for president!

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // december 14, 2015 om 12:04
  maar er moet wel een kanttekening bij. in werkelijkheid zijn ze onderbezet en nauwelijks voor hun taak uitgerust.
  ————–
  Ze hebben 400 man en de AIVD heeft er ook nog een paar. Ze hebben nog nooit op eigen initiatief een haatsjeik tegengehouden. Die jongens van GeenStijl wel, met hoeveel zijn die, en wat is hun budget. Praat deze volksverlakkers niet goed. Ze doen het met opzet. Het is kwade wil, dat kan niet anders. Nooit, helemaal nooit gaan ze achter islam aan, tenzij ze gedwongen worden.
  Als wij hier met 5-6 man de hele dag alle facebooks en websites van de 600 islamitische kazernes in NL af zouden struinen zouden we al effectiever zijn dan deze NSB-ers. Ze willen niet, Tijl. Er is geen enkele andere logische verklaring.

  Like

 10. @Fubar
  Ik denk als deze incompetente niks zeggende niksnut ook maar iets zou doen, dan werd hij teruggefloten door de LinksKnechten. Het is PvdA, het is Krapuul en zo moet je ze ook behandelen. Velen denken nog in discussie te kunnen gaan of met deze randdebielen te kunnen praten en dan iets bereiken. Rechtse naiviteit zal ook altijd blijven. Enkel oorlog en Neurenberg 2.0 kunnen dit oplossen. Helaas…..de massamedia bepaalt in mijn opinie de winnaar. Media en media kennis is de grote tekortkoming van degenen die de waarheid willen vertellen. En die is bu niet aan onze zijde !!!
  Over een uurtje krijgt ‘kotskop’ SamSom een mooie tweetie !

  Like

 11. Esperanza // december 14, 2015 om 17:42 //

  @17:36

  Ook weer niet zo vreemd in de wetenschap dat het hood algemene zaken op het ministerie van justitie vrijelijk op twitter het salafisme van Al Qaradawi mag promoten.

  http://fubar.mobi/2015/09/27/hoofd-algemene-zaken-ministerie-veiligheid-en-justitie-is-een-moslimbroedende-salafis

  Like

 12. Esperanza // december 14, 2015 om 17:58 //

  Heb dit @17:36 al eerder via privémail ter kennis van PVV kamerlid gebracht maar kennelijk wordt het (electoraal) hiet opportuun geacht daar verder iets mee te doen.

  Like

 13. Esperanza // december 14, 2015 om 18:03 //

  Like

 14. Esperanza // december 14, 2015 om 18:07 //

  Typo @ 15:45: VDC =DVC

  Typo @ 17:58: hiet opportuun = niet opportuun

  Like

 15. Esperanza // december 14, 2015 om 18:10 //

  ‘Politicus’, het zal je beroep maar wezen.

  ‘Hij heeft nog nooit gedanst. Hij kent zijn doel.
  Nog nooit is op zijn vale klerkensmoel
  Zomaar een lach verschenen, maar die nacht,
  Nadat de gek de nar had omgebracht,
  Kroop hij zijn bed uit, glimmend van de pret,
  En maakte hij onbespied een pirouette.
  Dank, dank, riep hij, het monster is geveld.
  Hij oefende het woord ‘geschokt’ voor morgen
  En sliep als twintig ossen kunnen slapen.
  Straks is hij, voor de camera, vol zorgen.
  Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
  Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
  Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
  En ziet nog steeds het echte monster niet.’

  Geerit Komrij, 10 mei 2002, na de moord op Pim Fortuyn.

  Like

 16. Esperanza // december 14, 2015 om 18:23 //

  Nee, dan Dick schoof

  ‘Voor mijn loopbaan bleek het gelukkig vooral van belang dat ik gezond verstand had en academisch denk- en werkniveau.’

  Niet te filmen, maar de oen schijnt het zelf te geloven als je die zelfvoldane harses ziet.

  http://www.intermediair.nl/carriere/cv-en-sollicitatie/cv-en-sollicitatiebrief/curriculum-vitae-dick-schoof-terrorismebestrijding-en-veiligheid?utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.be%2F

  Like

 17. Esperanza // december 14, 2015 om 18:56 //

  Leesbril zoek, dus nog maar eens een typo op 18:10.

  Gerit Komrij = Gerrit – morgen heten we allemaal Ali – Komrij.

  LIjkt ook voor onze Dick te gelden: ‘Opportunisme, pragmatisme’ en het gebrek aan herseninhoud.

  Like

 18. Esperanza // december 14, 2015 om 19:29 //

  Eureka! Hier de oplossing: rekening houden met de gevoelens van de koppensnellers.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/12/dick_berlijn_rekening_houden_m.html

  Like

 19. Esperanza // december 14, 2015 om 19:34 //

  Like

 20. Esperanza // december 14, 2015 om 23:10 //

  Zojuist op het NOS journaal een weer een fraai staaltje policor logica:
  ‘De marechaussee ter bewaking van het Binnenhof is licht bewapend om er niet agressief uit te zien’

  Like

 21. Niet alleen de veiligheidsdiensten zijn volkomen nutteloos, het leger (ze hadden al geen munitie meer) hebben hun geweertjes ook gebroken:
  Oud CdS Dick Berlijn: “Rekening houden met gevoelens van de ander stopt terreur”
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/12/dick_berlijn_rekening_houden_m.html

  Edit:
  Oh, je was me al voor, zie ik, Esperanza 😉

  Like

 22. @Fubar, die uitspraak van onze voormalige generalissimo is niet zo vreemd, per slot van rekening heeft de Berlijnse muur het ook niet zo lang volgehouden, zeker in vergelijking met andere muren.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hey Dick Schoof, ook deze twee kwamen met de ‘vluchtelingenstroom’mee | Fubar

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: