Nieuw

Hoe domme christenen in feite de islamisering steunen

door: Gielah

Het was me het weekje wel! Eerder deze week zag ik mij al genoodzaakt mijn abonnement op het Reformatorisch Dagblad op te zeggen… wegens trappen in de richting van meneer Wilders…. en nu kwam ik ook weer… om min of meer dezelfde reden…. zwaar zuchtend uit de kerk thuis. In een hoofdredactioneel commentaar had het Reformatorisch Dagblad op maandag 7 december j.l. het idee van Wilders om de landsgrenzen te sluiten “praktisch gezien niet haalbaar” genoemd. Alles in mij kwam daartegen in opstand. In het verleden is namelijk gebleken dat het helemáál niet moeilijk is om vluchtelingen het binnenkomen in dit land te verhinderen! In de jaren voor 1940 hield men blijmoedig en zonder enig probleem Joodse mensen, die Nederland als een veilige haven zagen om aan de dreiging van de concentratiekampen te ontkomen, tegen! Daardoor zijn die mensen vrijwel zeker wel dégelijk in die doodskampen terechtgekomen… en er wellicht niet meer levend uitgekomen.

En als dat dan inderdaad zo gebeurd is, indertijd, waarom kunnen dan nu ineens de krankzinnig grote aantallen hierheen komende islamieten weer NIET tegengehouden worden? En zóuden die mensen, als wij hen op welke grond dan ook niet toelaten, éven zeker ‘ausradiert werden’ als dat indertijd met de Joden gebeurd is? Is hún nood even reëel? Ik geloof dat niet zo. Als die nood inderdaad zó groot ZOU zijn… hadden al die alleenstaande mannen in hun dure jacks hun families dan in de diverse landen van herkomst achtergelaten? Dat lijkt érg onwaarschijnlijk!

E.J. Bron >>

Doe mee met 7.791 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (5670 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

16 Comments on Hoe domme christenen in feite de islamisering steunen

 1. Ik heb dit artikel mijn Gravatar gegeven ! Ik vind het dus wel goed !
  Dit artikel duidt tevens aan waar de schoen wringt !
  Op alternatieve media sites komen vertellen wat er mis is, maar betreffend Reformatorisch Dagblad of het betreffende Kerkgenootschap in hun koffie uurtje hierover aanspreken, ho maar, dat is net een brug te ver !
  En dat zie ik steeds en steeds weer, van eenieder, en dat kan ik zo moeilijk begrijpen ! Een boodschap willen verkondigen, maar hem niet willen uitspreken tegen de personen die het betreft !
  Is het lafheid ? Is het Over-Correctheid ? Is het beangstigende terughoudendheid ? Is het voorkomendheid ? Ik benoem het als: Over-Correcte RechtsKnecht !
  .
  Kan iemand mij dit fenomeen van ‘terughoudendheid’ verklaren ?
  .
  P.S.: Ik verwacht dus gezien mijn stellingname geen enkele reactie !

  Like

 2. Esperanza // december 15, 2015 om 05:24 //

  @wauso

  Niets erger voor een gelovige dan het drijfzand verliezen waarop zijn bestaan gegrondvest IS.

  Like

 3. @esp
  Het gaat mij niet alleen om dit artikel !
  In het algemeen zie je dat eenieder in zijn broek zeikt om ook maar een politieke persoon te benoemen, dan wil ik nog zwijgen om hem persoonlijk aan te spreken. Ze verzinnen van alles om dit uit de weg te gaan of ze negeren het volkomen. Het ‘Wegkijken’ waar we de LinksKnechten van beschuldigen geldt net zo goed voor de RechtsKnecht. Ook deze RechtsKnecht weet van geen wijken en ontkent of praat er niet over als je hem hierover zou aanspreken ! Dus de RechtsKnecht is even hypocriet als de LinksKnecht. En wat ik wil betonen is, dat beide dit niet ‘weten’ of er alles aan doen om dit niet te weten !
  We maken de ‘LinksKnecht voor van alles uit: Domkop, Krapuul, moordenaars enz., maar is dat niet hypocriet als de RechtsKnecht de LinksKnecht niet in de ogen durft aan te kijken ?
  Waarom deze Over-Correctheid ?
  .
  Wederom verwacht ik geen antwoord van een Over-Correcte ?

  Like

 4. Net de Video van Pat Condell gezien.
  Waarom zijn er maar zo weinig mensen zoals hij, die paard en kar benoemen ?

  Like

 5. Reli malloten en linkse dwazen geloven beide in sprookjes. De combinatie van deze twee leidt tot veel ellende. Zo ziet links graag mohammedaans stemvee binnen onze grenzen en hopen gristen gekkies mee te kunnen liften op de achterlijkheid van de mohammedaanse relifreaks, die onze individuele vrijheden haten.

  Like

 6. Een en ander zou best met corruptie binnen eigen gelederen te maken kunnen hebben. Her en der worden wat oogjes weg geknepen, zodat de ander bij ‘jouw’ beurt ook dat oogje wegknijpen en op deze manier wordt ‘de elite’ in stand gehouden door dezelfde ‘elite’. Die ‘elite’ die, (zoveel mogelijk) naar eigen believen en welgevallen, de ‘besturing’ op zich neemt en/of op zich heeft genomen en welke, met behulp van diverse poortwachter-systemen, zichzelf als ongenaakbaar de hand boven het hoofd houden. Nederland. Op praktisch ieder niveau: overheid; provinciaal; gemeentelijk; wooncorporaties; ziekenhuizen; bedrijfsleven; verenigingsverbanden, etc. én zelfs op straatniveau !! Corruptie en (klein) fascisme (Samuel Ram) van hoog tot laag, door alle lagen van ons maatschappelijk systeem. Ik wil niet zeuren, maar wellicht is dit ook een van de redenen dat het ‘daarmee maar eens afgelopen moet zijn’ en we daarom ‘met z’n allen op de knieën moeten voor een Ene. Wel zo gemakkelijk hanteerbaar voor diegenen die graag de scepter(s) zwaaien.

  Het fenomeen van dat oogje weg knijpen heeft, binnen mijn visie, vaak te maken met een bepaalde wisselwerking, welke natuurlijk is van aard en/of gevormd is door middel van humanistische en/of culturele beschaving, en gebaseerd is op iets als ‘bestaansrecht’. Het bestaansrecht van het ‘zelf’ en het bestaansrecht van de ‘ander’ (van individu tot min of meer gecoördineerde verbanden). Namelijk wanneer de één het ander bestaansrecht erkent, wil het hiermee ook de ander accepteren en geen ruimte wegnemen.

  Inzake (wederzijds en/of eenduidige) kritiek/verwijten zit, praktisch niemand (!) daarop te wachten. Dat is goed om te beseffen. ‘Iemand moet wel van goede huize komen om de ander van iets te kunnen overtuigen …..’ is, wat verbasterd, een Nederlandse gezegde.
  Het ‘uitstoten’ van ‘de ander’ op grond van ‘kritiek en verwijten’ is een nog vele malen complexere zaak (zoals de meesten van ons dan ook wel weten) en is, mijn inziens, mede gebaseerd op het fenomeen van ‘wederzijds bestaansrecht’. Hier óók zit, denk ik, een ‘spanningspuntje’ binnen ons ‘Gelijkwaardigheidssysteem’. Welke ervoor mede zorg draagt dat het waarheidsgehalte binnen (alle lagen van) onze samenleving in plaats van transparant verwordt tot duizenden, minuscule, gebroken, glasscherven.

  Er zijn mensen, waaronder de zich voor christen uitgegeven mister president Barack Hussein Obama from the u.s.a. die er ondertussen breed voor uit is gekomen dat hij moslim (=islam=koran=wet=onderwerping/…) is, die deze ravage willen gaan lijmen door ons, menselijk ras, allen een koran in de hand te geven en daarmee tot islam = overgave te dwingen.

  Like

 7. LinksKnechten beledigen en bekotsen wel degelijk alles en iedereen. Het is Haat hier en Racisme daar. En het antwoord van de RechtsKnecht de Over-Correcte = NIETS, hij zwijgt.
  .
  Gelukkig ben ik geen RechtsKnecht en zeker niet Over-Correct, dus:
  .

  Like

 8. Een 10 minuten lang applaus kreeg deze dwaas en ze zij enkel hetzelfde als voorheen: Wir schaffen das. Totale Achterlijkheid bij de CDU/CSU. Daar werd toch menig oogje dichtgeknepen ! Een lui oogje ?
  .

  Like

 9. Ja, massa’s luie oogjes die voornamelijk vanwege ‘het gemak van de huidige status’ en, ik denk niet onbelangrijk, de angst deze kwijt te raken en/of van een of ander voetstuk af te vallen, of ander ongemak op te lopen. De uitspraak ‘Wir schaffen das!’, heb ik in eigen land vertaald in het NL vaker gehoord en dan binnen allerlei reguliere instanties. ‘Wir schaffen das’ en vooral maken we ons publiek (als ook bondgenoten) wijs dat ‘wir es schaffen’ en zonder (teveel) inmenging van deze te vragen en/of te accepteren.

  Weg geknepen oogjes overal: links onder links; rechts onder rechts; links onder rechts en vice versa. Selectief uiteraard en wanneer het voordeel en/of geen, werkelijke, trammelant oplevert. Van hoog naar laag, van noord naar zuid, van oost naar west en zelfs in de straat waar ik woonachtig ben. Het is, binnen bepaalde culturen en ook de onze een normaal geworden verschijnsel: wegkijken; hielen likken; wel of niet roddelend. Uiteraard zijn hierop de uitzonderingen die de regel bevestigen. Gelukkig maar !!

  E.e.a. kan ook niet anders gezien de bestaande drang vanuit een bepaald deel van de mensheid, die helaas ook de scepters zwaaien, om het leven inhoud te geven middels allerlei competities met inzet van competenties welke gehonoreerd worden op allerlei mogelijke manieren. Hierdoor ontstaat, als vanzelfsprekend, een soort van individualisme waarin ‘prestatie’ en ‘superioriteit’ van groot belang zijn (geworden/of niet) en wordt het aspect van ‘het constructief samenwerken’ onderbelicht of minstens op halve kracht uitgevoerd.

  Ik geloof dat het o.a. hierom is dat er zoveel mensen zijn die telkens opnieuw ‘het wiel uitvinden’, terwijl er reeds ik weet niet hoeveel van die wielen ergens op zolder liggen. Ik lees ‘nieuwtjes’ die dertig jaren geleden al als ‘nieuwtje’ werden verkocht en verkondigd. ‘Wir haben es nicht gewust’ (met ringel s, geloof ik, maar weet ik niet zeker !) kan vanwege deze algehele retoriek mooi in stand gehouden. Ik wed dat er overal kommetjes staan om ‘de handen in onschuld te wassen’.
  Mijzelf heb ik laten vertellen, door bepaalde wethouders (VVD) dat het het zakenleven is die over de besluitvorming gaat inzake, bijvoorbeeld het slopen van (goede) woningen, in de gemeente en dat het zeker niet het gemeentebestuur is die hierover gaat. Ik was destijds verbijsterd, maar het antwoord gaf beslist duidelijkheid inzake de procedure-ontwikkelingen én vooral het niet tijdig willen informeren van de betrokken burgers en/of de zaken zo complex te maken dat een willekeurige burger, met of zonder (de verplicht gestelde !) vereniging, maar zonder mensen die juridisch verstand van zaken hebben, vanzelf wel afhaakt. Het zijn stinkende beerputten die zwaar bewaakt worden, door zowel de ‘controlerende’ als de ‘uitvoerende macht’ en ondersteund door de media die zaken verzwijgt terwijl ze weet en/of zaken uit de juiste context trekt om eigen ‘leuke artikeltjes’ te kunnen schrijven waar in elk geval de burger alvast weinig tot niets aan heeft. De cirkel lijkt rond als een perfect opgeblazen gasballon. Het gaat er nu (en daar zijn een aantal van ons mee bezig, door stenen op elkaar te zetten en daarmee een ‘Huis’ te bouwen) om deze ballon door te prikken.

  Like

 10. Islamic Sexuality A Survey Of Evil – Een voordracht vanuit Christen-perspectief.
  Geweldig !! want …. hoe het óók kan. Een aanbeveling !!

  Like

 11. Nieuwsbron: Gatestone; ‘Waarom laat de Kerk christenen in het Midden-Oosten in de steek?’
  http://nl.gatestoneinstitute.org/7081/kerk-christenen-verlaten

  En een video, welke het beste in delen, vanwege de lengte, bekeken kan worden. Het zien van de video kán symptomen van duizeligheid bewerkstelligen, terwijl gaande weg het consumeren ervan e.e.a., alsook de rol van paus en kerken iets duidelijker wordt, maar tevens (helaas) ook gecompliceerder…

  Like

 12. Like

 13. Voor wat religieuze historische achtergrond … Voor een aantal van ons h.w.s.(!!) wat zware kost, maar voor anderen wellicht toch, of zelfs absoluut, interessant. Wetende hoeveel christenen er leven in onze landen (…) en daarmee inherente politieke partijen en instanties spekken, lijkt dit lijntje me uitermate geschikt voor dit soort monologen / hoorzittingen. 🙂
  Alleen bestemd voor de ‘liefhebber’ dus. U bent gewaarschuwd.

  Like

 14. Like

 15. Like

1 Trackback / Pingback

 1. CDA, CHRISTELIJKE MOORDENAARS (Lees | examplewordpresscom33104

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: