Nieuw

Finnen woedend – ‘Vluchtelingen’ bespotten graven op christelijke begraafplaats

Een videofilm van een groep vluchtelingen wat rondzwalkt op een christelijke begraafplaats in een Finse stad terwijl ze zowel het christendom als de daar begraven Finnen schofferen, heeft in Finland tot veel kritiek en heftige emoties geleid. De man die in de video te zien is en in een asielcentrum in de stad woont heeft later zijn excuses aangeboden.

Een videoclip geüpload op Facebook laat zien hoe islamitische vluchtelingen lol trappen op een christelijke begraafplaats in de stad Kangasala in Finland. Onder andere reciteert de man verzen uit de koran, doet net alsof die verdrietig is over de doden die op de begraafplaats zijn begraven en slaat spottend een kruisteken met zijn hand terwijl zijn kompanen schaterlachend de islamitische komedie op hun mobieltjes vastleggen.

Een van de grafschenders heeft zijn video-opname op zijn Facebookaccount geüpload om de islamitische pret met zijn geloofsbroeders in de rest van Finland te delen, waarna het al snel op het sociale netwerk viraal ging en ook onder ogen kwam van de autochtone inheemsen in Finland. Die er duidelijk niet om konden lachen. Ze reageren met afschuw op de minachting en grafschennis van de islamitische ‘vluchtelingen’.

De Facebook videobijlage wordt door veel mensen becommentarieerd, waarvan velen de islamitische grafschenner in het videofilmpje dood wensen.

De vluchtelingen in de video komen uit Irak en wonen in een door het Finse Rode Kruis beheerde opvanghuis in Kangasala. Volgens de directrice Katja Ala-Kapeen betreurt de man die in de video verschijnt wat hij deed.

– Het was verkeerd en dom. De man heeft spijt van wat er gebeurd is, hij wilde niemand kwetsen, zegt ze tegen de lokale krant Kangasalan Sanomat.

De asielaccommodatie in Kangasala werd eind oktober door de Finse media onder de aandacht gebracht toen de vluchtelingen daar een voedselprotest organiseerden tegen het feit dat ze geen Arabisch voedsel kregen geserveerd.

– Ze denken soms dat Fins voedsel slecht is omdat ze in hun thuisland gewend zijn aan Iraaks voedsel, zei de directeur Ala-Kapeen tegen het Finse staatsmediabedrijf YLE in verband met het protest.

Bron:

http://nyheteridag.se/finlandare-rasar-mot-flyktingar-som-hanar-doda-och-den-kristna-tron-pa-kyrkogard/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

37 Comments on Finnen woedend – ‘Vluchtelingen’ bespotten graven op christelijke begraafplaats

 1. Tijl Uylenspiegel // december 14, 2015 om 01:42 //

  Je zou het omgekeerde eens in Saoedi Arabië of enig ander islamitisch land moeten doen dan overleef je het niet maar in ons vrije westen wordt het weer goedgepraat. Kotsen moet ik van zulke malloten.

  Liked by 1 persoon

 2. @Tijl
  Dan kots ze in hun gezicht.
  Nu kennen ze jou niet !

  Like

 3. Deze mossel doet zonder er bij na te denken hetgeen wat ‘mossel eigen’ is: Suprematie over de ander tonen. Dat heb je ook bij Apen, op het Werk en bij Politici. Die van Apen vind ik dan wel weer het meest doeltreffend !

  Liked by 1 persoon

 4. Like

 5. Naar de Redactie van Tweetie PRutte !
  .
  tommy ‏@hiertommy 3 min.3 minuten geleden
  tommy heeft geretweet W.H.J. Reiss
  @MinPres leuk volk he.. wanneer ziet u in dat deze cultuur niet in de onze past #vluchtelingen

  Like

 6. Ik moet er niet aandenken dat een zogenaamde ” hoogopgeleide islamiet ” bij het gaf van mijn familie dit doet……..ik maak hem af. Dat geld voor elke klojo uit een islamitisch land die zich niet gedaagd. Dit moet gaan integreren……..
  Wat mij betreft is het oorlog met dit soort type mensen met dit soort gedrag. Ook het linkse kut volk moet eens aangepakt worden. Ik ben het spuug zat.

  De Moker

  Like

 7. Loekie de scheffer // december 14, 2015 om 16:23 //

  Stuur die man naar zijn eigen land, zulke mensen is niet waard om te blijven. Als die mensen hun zin niet krijgt dan gaan relschoppers etc….

  Like

 8. wim van zijl // december 14, 2015 om 16:30 //

  optieven zulk uitschot!!

  Like

 9. Karel van Klaveren // december 14, 2015 om 17:00 //

  In eigen land: Asielzoekers eisen luxe en geld. Zo niet, dan volgt geweld !
  http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/nijmegen/wanhoopsbrief-vluchtelingen-aan-burgemeester-bruls-1.5541195

  Like

 10. graf open maken en dat kreng er in roten

  Liked by 1 persoon

 11. Dit is nog maar het begin.

  Like

 12. excuses aanbieden?
  niet accepteren maar deze idioot, die duidelijk niet in dit westerse land past of ooit zal passen, uitzetten.

  Like

 13. Waar is de sisuu gebleven?.

  Like

 14. ze moeten gewoon die gasten ophangen, iedereen die de grens over komt. oprotten met die gasten, ze verpesten het voor ons.

  Like

 15. christiaan // december 15, 2015 om 11:39 //

  vuile ratten ze maken alles kapot maar isis zorgt ervoor dat moslims gehaat worden terwijl die zelf geen moslim is ookal noemt hij zich wel zo moslims mogen van geloof nii moorden Enso fack isis doe normaal tegen moslims ze hebben ons nix aangedaan

  Like

 16. Ach gossie toch, Christiaan, wat een rot jongens zijn het toch ook hè, daar bij ISIS.
  Doen ze net of ze mossel zijn, de ware islam nastreven, dezelfde straffen als mo op ze agenda had staan uitvoeren, en eigenlijk zijn het dus gewoon een paar namaak mossels.
  Ze stoken ons dus enkel maar op tegen de echte mossels, en dat is niet leuk.
  Toch Cristiaan, als ik je goed begrijp.
  Laten ze het maar niet horen daar bij ISIS.
  Eigenlijk zijn ze dus best wel lief, alleen wij zien het niet.
  Jij komt er wel Christiaan, in het leven, jij hebt ‘m helemaal door hoe het in elkaar zit.

  Liked by 1 persoon

 17. Speciaal voor Cristiaan dan maar.

  Like

 18. Laten we vooral de Ongeletterdheid die staat voor dit walgelijke ” geloof” massaal importeren.
  Om alles dat wij bereikten en deze jankvolkeren nooit zullen kunnen bereiken, maar in een soort afkoop Europees evenwicht te trappen.

  Nu Finland ook kennismaakt met de intrinsieke achterlijkheid van de woestijn wordt het echt tijd.
  B-52’s…..

  Like

 19. Silber eye // december 16, 2015 om 13:01 //

  Als deze man het blazoen van zijn mede lotgenoten wil verschonen vertrekt hij onmiddellijk naar zijn land van herkomst

  Like

 20. Hou van Holland // december 17, 2015 om 11:33 //

  Wat de meesten ontgaat; vaak zijn dit geen vluchtelingen. Ze worden uit heel Afrika, M.O., en Azie AANGEVOERD. De VN-kampen zijn ingericht als verzamelplaats. Geldstromen naar de smokkelaars zijn in diverse (alternatieve) media aangetoond, alsmede in verhoren van deze massa’s.

  Soros’s ngo: deelde boekje uit met reistips en waar te melden voor juridische bijstand, onderdak, voeding, kleding, huisvesting, zakgeld, scholing en werk.

  Dit is bewuste volksverhuizing. Dat heet democide. De vernietiging van de Europese samenlevingen en culturen.
  Nationalisme wordt gelabelt als terrorisme. Zo ook democratie.

  Verzet hiertegen wordt gebrandmerkt als racisme. Het zal u inmiddels toch wel moeten zijn opgevallen dat – toevallig – tegelijkertijd onze overheid kruipt om dit goed te praten, weerstand weg te nemen, en in ‘goede’ banen leidt.

  En tevens staan er legers advocaten op om dit proces soepel te doen laten verlopen. Kamer maakt de wetgeving hiervoor geschikt. Rechtbanken maken de cirkel sluitend. Burgers betalen voor hun eigen ondergang.

  “De vluchtelingenstromen in de EU zijn het gevolg van een Amerikaanse globaliseringstrategie” –werd de globaliseringstrategie van de 4 zgn. “ongehinderde flows” (stromen) toegelicht. Die is afkomstig van de Amerikaanse militaire geostrateeg Thomas P.M. Barnett. Ik citeer Barnett: “Als voorwaarde voor het soepel functioneren (van de globalisering) moeten vier duurzame en ongehinderde ‘flows’ gegarandeerd zijn”.

  Ook de huidige vluchtelingenstromen naar Europa die de spuigaten uitlopen, blijken een deel van de strategie: “De ongehinderde stroom van immigranten” – die op Europa is gericht en volgens Barnett door geen enkele regering of instelling mag worden verhinderd.
  Nationale grenzen moeten uiteenvallen en rassen vermengd: daardoor worden waarden en religies afgeschaft en de weg naar een globale “nieuwe wereldorde” (NWO) geëffend. Barnett gaf al les over hoe oorlogen gewonnen kunnen worden door landen van binnenuit te infiltreren.
  Zoals we in ons land zien met m.n. (pseudo-socialisten) Timmermans, Koenders, Ploumen en het hele D66 vehikel Eurofascisten. Er is geen verschil meer tussen PVVDD66CDAA. 1 blok; tegen het volk. Thomas Barnett Rethinking America’s military strategy https://www.youtube.com/watch?v=d3xlb6_0OEs&feature=player_embedded

  Like

 21. Goed zo mensen lekker haten ja , alsof 1 man heel het moslim geloof bepaald. Het slechte zal uiteindelijk overwinnen en dan is er niets meer dan je naaste haten

  Like

 22. Kees // december 18, 2015 om 22:39
  alsof 1 man heel het moslim geloof bepaald.
  ————–
  Die mohammed heeft er anders wel een verdomd grote invloed op gehad. Of dacht je van niet?

  Like

 23. Het valt mij op dat er niet een reactie in normaal Nederlands is. Hebben alle reageerders wel de lagere school afgemaakt?

  Like

 24. @kat, zelfs in de krant staan spel- en grammaticale fouten; misschien kun je dat gaan aanpakken …

  Like

 25. @kat, en niet alleen in kranten, maar ook in uitgaande brieven vanuit Gemeenten en diverse instellingen.

  Like

 26. HOOPMAN // maart 4, 2016 om 21:31 //

  ALGEMEEN BESCHAAFD MET DT IS IN ONS GELEERD BRUUUSSELS NL ZOALS WIJ GEWEND IS VERTAALT ALS NETHERLANS IS NIE MOEILIJK NIE ALS BESCHAAFDE NATIE

  Like

 27. HOOPMAN // maart 4, 2016 om 21:40 //

  jongens hoe en wat wil je iets oplossen al je emotie is verklaarbaar maar wel….. jij komt met mes zijn broer komt met zwaard ik kom met .22 zijn vader komt met 9 milli mijn zoon komt met ak zijn zus komt met fall tante komt met paar eitjes opa komt met tank en tante angela drukt op de knop

  Like

 28. HOOPMAN // maart 4, 2016 om 21:51 //

  ook even dat schoolgedoe van kat er was ooit een goede scholing voor elk schoolgaand kind
  u kunt niet een ieder aanspreken die schoolgaand is geweest na de mammoet wet wilt u toch een vinger wijzen zult u naar diverse begraafplaatsen moeten want de schuldigen zijn of dood
  of als vermist opgegeven

  Like

 29. HOOPMAN // maart 4, 2016 om 22:02 //

  maar nu even iets anders ik hoor wel veel ik doe dit en als dat dan ga ik
  leuk is dat er problemen in culemborg waren de moslims van heinde en ver kwamen en over jullie als vechters bazen niets bekend is moluks of niet culemborg is nederlands je had die jongens best even bij kunnen staan

  Like

 30. HetZalWeIWeer // oktober 29, 2016 om 12:25 //

  Dat fotootje links, is ie nu eerst aan het proeven?

  Like

 31. Er is geen oplossing voor tenzij de meest drastische en dit gaat er toch van komen ….de doodstraf

  Like

 32. Is dat het enige wat je te zeggen hebt @Kat? Rot lekker op taalnazi.

  Die islamieten die zich misdroegen op de begraafplaats wens ik vele ziekten toe.

  Like

 33. trebor2110 // april 12, 2019 om 23:39 //

  Ach die jongens maken gewoon een beetje lol , ok je moet niet over de graven lopen maar volgens mij slopen ze niks .
  je moet eens weten wat jongeren hier s,nachts doen , ik keur het niet goed .

  Like

 34. Laten ze dat beetje lol dan maar op hun eigen islamitische begraafplaatsen trappen en ver van onze kerkhoven wegblijven. Met zijn vette moslimreet.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Finnen woedend – ‘Vluchtelingen’ bespotten graven op christelijke begraafplaats | E.J. Bron
 2. Finnen woedend – ‘Vluchtelingen’ bespotten graven op christelijke begraafplaats | Rechtsaf doorzee

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s