Nieuw

Pauw ontaardde gister in een absurdistische anti-Nederlandse freakshow

Eerst maar de foto’s van de gasten en hun kledingkeuze, via .

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Egocentrisch gekwetst-meisje Sylvana ging het zo te zien meer om Zwarte Tiet dan Zwarte Piet.

Zou dat de reden zijn dat Pauw haar elk jaar weer een podium geeft voor der jankverhaal? Zijn woonboot moet tenslotte nog met enige regelmaat gevuld.

Als het om slavernij zou gaan dan zou de woede niet op Nederland gericht moeten zijn.

01

Bekijk het maar met je zwarte-piet-tiet.

Ik ga aan de wiet-tiet.

BiERoq0CYAAN0wJ

Gelukkig is het gezeik weer over. Het heeft helemaal niks te maken met de rol van Nederland in de slavernij. Als het om slavernij zou gaan zou je de moslimwereld aanspreken, en Afrika. Het is een aanval op de Westerse cultuur van een stelletje gefrustreerden in dit geval. Het was het Westen dat de slavernij afschafte en ook tijdens de koloniale periode een deel van de islamitische wereld daar toe dwong. De aanval van de islam op het westen heeft een andere oorzaak; islam.

Ik had het idee dat deze Nederland ziekende minderheid dit jaar wat minder aandacht kreeg en dat lijkt me de beste manier om van ze af te komen. Zwijg ze dood. Jammer voor Sylvana der verdienmodelletje, maar die likt zich vast wel ergens anders naar binnen als ze ziet dat hier geen business meer in zit.

Sorry voor het plaatje ‘wiet-tiet’, ik had zo’n mooi plaatje expres bewaard met uitleg hoe St. Nicolaas slaafjes vrijkocht en ze een baantje gaf zodat ze in hun levensonderhoud konden voorzien, maar ik kan hem niet vinden :(. Sinterklaas de kindervriend en de beschermheilige van de zeevaarders. Ondanks dat dat plaatje mist waar het eigenlijk om ging, wilde ik u toch niet de Freakshow onthouden. Al heb ik dan weer niet echt recht van spreken als ik bedenk hoe ik er zelf uitzag in mijn punkfunkhippiehousetijd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

16 Comments on Pauw ontaardde gister in een absurdistische anti-Nederlandse freakshow

 1. Ik zie alles 1 dag later, maar bij Varkenskop de Leeuw, ook VARA, was het ook weer prijs. Aftandse oude wijven moesten in Pietenpak even hun gekleurde tieten laten zien. Het waren vieze gore LinksKnechtige fluiten ! En dan weer het oude en gebruikelijke van minder bedeelde mensen in de kijker zetten. Wat kots ik op de VARA en die gluiperige Varkenskop met dito lichaam !

  Like

 2. Fub, toen mijn moeder overleed liet ze me een schoenendoos met ouwe foto’s na. Daar zaten een hoop afbeeldingen bij uit mijn glorieuze beginjaren. Ik sloeg stijl achterover. Wat een rare enge magere freak.
  Je bent niet de enige.
  Gelukkig dat we uiteindelijk toch nog normaal zijn terecht gekomen.

  Like

 3. Het valt nog mee hoe we terecht gekomen zijn he.

  This was me:

  b9

  En dat was mijn normale kloffie, niet mijn uitgaanskledij 😉

  Een beetje insomnia heb ik er aan over gehouden, maar dat had ik als kind al.

  Like

 4. @Wauso

  De Leeuw kan ik niet tegen. Nog niet eens omdat die Wilders afbeeldde naast Hitler op een scherm achter hem tijdens een uitzending. Hoe smerig dat ook is.

  Wel om hoe die gehandicapten misbruikt om zijn carriere te redden. Ik heb 8 jaar een werkplaats gehad naast een geestelijk gehandicapten inrichting. En ik kan het niet aanzien wat die daarmee doet. En dat is dan zogenaamd grappig. En die kinderen stinken er wel in, die denken dat die geweldig is. Ik vraag me af of die ooit echt wat met ze gedaan heeft.

  Elke vrijdagmiddag mochten ze bij mij hun speelgoed terughalen wat ze zelf over het hek gelazerd hadden. Ik wist heus wel dat ik dan niet meer aan werken toekwam. Maar wat the heck, vrijdagmiddag, en mijn buurtjes. Die de rest van de week naar me zwaaiden en me hun speelgoed toewierpen. Blij dat ze mochten komen kijken wat die malle kunstenaar aan het fabrieken was. En ondertussen liet ik ze zelf hun eigen meuk weer verzamelen in een wagentje van de Appie van de overkant. Na een uurtje of twee bracht ik ze weer terug met een vol winkelwagentje, en de volgende week lag het weer in mijn tuin, de perfecte smoes om hun uitje te regelen ;). Dodelijk vermoeiend dat wel, je moet ze elke seconde in de gaten houden, ze zijn wat dat betreft erger dan kinderen. En ik heb een hoop dodelijk gereedschap.

  Moet bij vermeld dat het merendeel ook daar niet toe in staat was vanwege totaal onhandelbaar of de weg kwijt. Voor zover wel handelbaar: hartstikke top, ik denk dat ik het net zo leuk vond als zij.

  Hij maakt altijd (die keren dat ik het gezien heb dan) kudtopmerkingen, maakt ze belachelijk en trekt daar dan een greins bij waar men geconditioneerd om lacht. Ik zie het als pure slechtheid als ik dat zie. Ik kots op hem.

  Like

 5. Ik heb wel meer winkelwagentjes van de Appie van de overkant tot nut gemaakt trouwens:

  meubels-153
   
  meubels-151

  Liked by 2 people

 6. Tijl Uylenspiegel // december 6, 2015 om 17:46 //

  Normaliter kijk ik nooit naar Pauw, maar voor deze gelegenheid heb ik maar eens een stuk terug gekeken. Een freakshow is zacht uitgedrukt, als dit het Nederland van vandaag de dag is dan wordt het hoog tijd dat we afgeschaft worden. Rome ging ten onder aan decadentie, kennelijk zijn wij nog verder afgegleden dan zij destijds, wat een stelletje mafkezen bij mekaar zeg!

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // december 6, 2015 om 23:14 //

  Normaal gesproken ben ik niet gauw gecharmeerd van negroïde dames om het maar eens netjes te zeggen, van Sylvana heb ik in het verleden weleens gedacht dat zij een appetijtelijke uitzondering was maar bij de uitzending keek ik nog eens goed en moest ik dat toch bijstellen.
  Hoofdzakelijk door haar mond en haar lippen, dat kind heeft een scheur dat ze telkens als ze in de lach schiet moet oppassen dat haar oren niet in haar mond schieten en haar mooi geëtaleerde boezem daalt een verdieping of zes als ze haar bh uitdoet. Kortom ze weet het aardig te camoufleren en op te leuken maar ik denk dat een mens zich een ongeluk schrikt als dat ’s morgens naast hem ligt.

  Like

 8. G.Deckzeijl // december 7, 2015 om 00:13 //

  @Fubar,
  Goh, je brengt me op een idee…

  Like

 9. trebor2110 // december 7, 2015 om 01:18 //

  Nou Tijl weet je hoe Silvana er thuis bij loopt

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // december 7, 2015 om 01:34 //

  Wat een kanjer hè, is ze niet om op te vreten?
  Dat zei mijn vader vroeger ook weleens tegen ons “Toen je klein was vond ik je om op te vreten, later had ik spijt dat ik het niet gedaan had”!

  Like

 11. Esperanza // december 7, 2015 om 01:54 //

  Gaaf, die winkelwagen stoel!

  Like

 12. Esperanza // december 7, 2015 om 02:02 //

  Paars en insomnia. 😉

  Denkend aan de dood kan ik niet slapen,
  En niet slapend denk ik aan de dood,
  … En het voorbestemde doel van ’t paren
  Is niet minder dan de wieg het graf.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // december 7, 2015 om 02:43 //

  En terwijl ik op de achtergrond Nana Mouskouri zit te luisteren met Weisse rosen aus Athen voel ik me plots zo oud…..
  🙂

  Like

 14. Ik erger me niet meer aan die dagelijkse linkse bagger en als er toevallig iemand, als laatst Ed van PEGIDA, bij Pauw zit neem ik het op om alleen dat item te zien. Bedankt voor de foto van de wiettiet btw 😎

  Like

 15. Ik ga aan de wiet-tiet.
  Best of both worlds Female tit and female plant wat wil je nog meer ? .

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Pauw ontaardde gister in een absurdistische anti-Nederlandse freakshow | rechtsaf doorzee
 2. Ik Pauw…je weet nog wel…Jeroen… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s