Nieuw

Komt het nog op tijd?

In veel Europese landen zie je de €U kritische en islam-kritische partijen bezig aan een opmars. Het Front National in Frankrijk, de UKIP in Groot-Britannië, de AfD in Duitsland en ga zo maar door, zelfs in Zweden zijn ze aan het groeien.

Na vele decennia Links en centrum-rechts beleid komt men kennelijk tot inkeer. De vraag is echter, is het nog op tijd om het tij te keren?

Engeland en Frankrijk hebben bij de dekolonisatie gigantische aantallen mensen uit hun voormalige koloniën toegelaten op eigen bodem, daarbij valt de toestroom van Surinamers en Antillianen in Nederland volledig in het niet. Duitsland en Nederland hebben sinds de zestiger jaren daarentegen gigantische aantallen migranten uit islamitische landen toegelaten onder het mom van arbeidsmigratie. Daarbij is volledig voorbij gegaan aan het feit dat deze mensen uit een compleet andere wereld afkomstig waren, zo anders zelfs dat integratie een onhaalbare kaart bleek. Zelfs lang nadat dit al zichtbaar werd ging men echter op dezelfde destructieve weg voort daarbij gebruik makend van de meest wonderlijke logica. Het meest wonderlijke was nog wel dat Europa door de vergrijzing arbeiders nodig had terwijl al vanaf de tachtiger jaren duidelijk werd dat automatisering een grote vlucht zou gaan nemen.

Het eerste dat slachtoffer wordt van automatisering is eenvoudige en laaggeschoolde arbeid, en waar zijn onze gastarbeiders van destijds nou oververtegenwoordigd? Juist in die twee categorieën.

Tel daarbij op dat gebleken was dat de tweede en derde generatie gastarbeiders niet of nauwelijks in staat of bereid bleek gebruik te maken van de gelegenheid zich wél te scholen en ziedaar het multiculturele drama werd zichtbaar.

Los van de geringe bereidheid gebruik te maken van scholing werd ook steeds duidelijker zichtbaar dat deze mensen een heel andere arbeidsethiek hebben zo die al aanwezig is. Men heeft de mond vol over discriminatie bij het aannamebeleid van bedrijven maar gaan er volledig aan voorbij dat er een oorzaak is voor dat beleid. Een werkgever zit niet echt te wachten op een werknemer die zijn werk niet serieus neemt en bij het minste of geringste de weg van de minste weerstand kiest. Inzet en vlijt zijn onbekende begrippen binnen die populatie.

Maar goed, steeds meer mensen zien de totale mislukking van de zo geroemde multiculturele samenleving nu wel in, maar hoe nu verder?

Een probleem erkennen is één maar een probleem oplossen is daarmee nog lang geen feit. Tel daar nog bij op dat de weerstand uit met name linkse groeperingen nog altijd substantieel is en de oplossing komt steeds verder van ons af.

Wat zou die oplossing moeten zijn en hoe zou die eruit moeten zien?

Op de eerste plaats zou natuurlijk de instroom uit islamitische landen compleet gestopt moeten worden terwijl juist het tegenovergestelde gebeurt, zeker met de huidige migratiestroom staat de kraan wagenwijd open, zover zelfs dat het water ons aan de lippen staat.

Op de tweede plaats zou er serieus werk gemaakt moeten worden van remigratie hoe moeilijk en hoe kostbaar dat ook zal zijn.

In beide gevallen zie je dat de weerstand hiertegen uit de socialistische hoek komt, PvdA, SP, GroenLinks en D66 gaan daarbij voorop.

Dat is bijzonder, socialisme was ooit de arbeidersklasse die zich omhoog knokte en nu zijn het diezelfde arbeiders die zichzelf in een underdog positie manoeuvreren. Minder gek wordt het als je kijkt naar de top van die partijen, dat zijn namelijk helemaal geen mensen die afkomstig zijn uit enig arbeidersmilieu, dat zijn academici die geboren zijn met een gouden lepel in het smoelwerk. Academici die zo graag als uitermate humanitair gezien willen worden.

Hoe het ook zij, hun onwillige houding staat het invoeren van maatregelen meer dan stevig in de weg.

De vraag is dan ook of de ommekeer in het denken van de grote massa nog op tijd is, dat wat al aanwezig is aan allochtonen zal weinig tot geen zin hebben om naar hun achtergebleven gebieden terug te keren en wat nu in dikke rijen naar binnen marcheert heb je in de komende decennia ook nog niet zomaar weg.

U begrijpt, ondanks de opmars van realistische partijen is het maar zeer de vraag of het tij nog gekeerd kan worden, na het voorgaande zult u begrijpen; Tijl Uylenspiegel is daar niet langer optimistisch over.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

13 Comments on Komt het nog op tijd?

 1. We zijn te laat.
  Ik hoop nog maar één ding:
  Dat ik nog mee mag maken hoe het gajes eerder verscheurd wordt dan ik.
  En het liefst zo gruwelijk mogelijk, op islamitische wijze.

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier // december 6, 2015 om 16:51 //

  Terugkeer promoten desnoods met een vertrek premie en in een later stadium zal
  wie niet vrijwillig terugkeert zal gedwongen moeten worden !!
  Protesten van links en andere elementen zullen in de kiem gesmoord moeten worden desnoods met gedwongen vertrek naar de landen van hen die zij gepromoot hebben !!

  Liked by 1 persoon

 3. Op de tweede plaats zou er serieus werk gemaakt moeten worden van remigratie hoe moeilijk en hoe kostbaar dat ook zal zijn.

  Het hoeft helemaal niet moeilijk en nog veel minder kostbaar te zijn.
  Te beginnen bij alle islamieten die een dubbele nationaliteit hebben. Nederlandse nationaliteit afnemen en zo er geen al reeds lang bestaand arbeidsverleden is, of een fatsoenlijk schoolverleden, dan terug naar de heimat. Bij gebleken criminaliteit sowieso. Zonder pardon, geleuter, afkoopsom of wat dan ook. Het is mooi geweest.
  Dan degenen die geen dubbel paspoort hebben, maar alleen een niet-Nederlandse nationaliteit; dezelfde weg als de dubbele paspoorters.
  Alleen voor degenen die alleen de Nederlandse nationaliteit hebben kan het wat moeilijker worden. Daar moet dus goed over worden nagedacht, maar gaan moeten ze.
  Ben ik nu racist? Volgens mij zijn islamieten geen afzonderlijk ras, al zou je het soms wel denken.
  Die lui hebben alle kansen gehad maar alleen de kansen om zonder te werken fijn te leven gegrepen. Het is mooi geweest.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // december 6, 2015 om 17:21 //

  ieznogoedh hoe aanlokkelijk zo’n oplossing ook is, het is niet realistisch te denken dat dit de eerst komende 25 jaar gerealiseerd zou kunnen worden, daarvoor is de tegenstand te groot. Dus nee, ik wil graag met beide benen op de grond blijven en kijken naar wat haalbaar is niet naar wat wenselijk is maar wat met geen mogelijkheid gerealiseerd kan worden.

  Like

 5. jungleelephant // december 6, 2015 om 17:25 //

  Totale remigratie:eerst vrijwillig en na een maand:verplicht en daarna de grenzen dicht en de wet aanpassen!Alleen nog welkom in de toekomst indien werk-contract kan worden overlegd;gezinshereniging niet meer mogelijk!Niks met racisme te maken,maar met zelfbehoud!

  Like

 6. De enige manier om uit deze problemen te komen is uit de EU, zonder dat blok aan ons been gaat het een stuk beter om dit op te lossen. En niet alleen praten over besluiten maar ze ook NEMEN!

  Like

 7. Dat de socialisten dit niet willen komt natuurlijk omdat ze dan stemmen verliezen. En als ze stemmen verliezen dan raken ze hun matsbaantjes kwijt. Het gaat ze heus niet om het sociale “opkomen voor de verworpenen der aarde”, dat is allang passé, Puur eigenbelang.

  Like

 8. Kanon0503 // december 6, 2015 om 18:17 //

  Of het te laat is weet ik niet, maar ik geloof wel dat we het dieptepunt nog niet bereikt hebben:
  – de instroom van (niet altijd) vluchtelingen zwelt nog altijd aan
  – de banken lijken nog steeds weinig geleerdte hebben van hun mede-verantwoordelijkheid voor de financiele crisis
  – het ECB zorgt voor een overmaat aan geld op de markt (met als gevolg negatieve spaarrentes, stijgende kosten voor banken en dús de consument),
  – groeiende problemen met IS waar de overheden maar geen passend antwoord op kunnen verzinnen
  – Griekenland wat maar geen grip lijkt te krijgen op hun (financiële) problemen
  – De zorg en zorgverzekeringen die maar blijven stijgen in kosten en dalen in kwaliteit.
  – De belastingdruk is flink gestegen in de afgelopen 7 jaar.
  – De staatsschuld is gigántisch gestegen in de afgelopen 7 jaar.

  En zo kun je nog wel even door gaan. Ik denk dat het nog wel een paar jaar duurt (met misschien een burgeroorlog), voor mensen gaan in zien wat er allemaal mis gaat in de wereld. Nog buiten de groeiende armoede, worden mensen ogenschijnlijk maar mondjesmaat wakker.

  Wilders en soortgelijken hebben misschien niet overal een goed antwoord op (economie e.d.), maar het feit dat ze de overduidelijke problemen ook durven aan te spreken en kenbaar te maken is een frisse wind op het gedraai en gelieg wat de gevestigde politici steeds vaker lijken te doen. In dat opzicht kan ik me goed voorstellen dat mensen het gelieg zat zijn, en dan maar een totaal andere partij hun stem geven… al-dan-niet in de zin van: “jij roept hard, hier heb je m’n stem en laat maar zien wat je kan.” Ik ben daar ook één van.

  De bekende partijen VVD/PvdA/D66/Groenlinks, liegen en draaien steeds opzichtiger, en schrijven elke vorm van kritiek af als extremist, racist, fascist of islamofoob. Die woorden zijn eerder een schoffering dan dat het de lading dekt, en dat weten ze donders goed. Als steeds meer burgers stemmen op dergelijke partijen, erken dat dan, erken het probleem, en werk aan een permanente oplossing… en doe dat met respect voor de zorgen van de burger. Want zo vreemd is het al lang niet meer dat burgers bang/bezorgd/boos worden op de continue aanslagen door en uit naam van IS. Het mag niet zo zijn dat dit soort aanslagen op ten duur zo “normaal” worden dat het op ’t zelfde niveau wordt ervaren als een fiets ongelukje bijvoorbeeld.

  Liked by 1 persoon

 9. Het Europese kalf IS al verdronken!

  Like

 10. Weet wat je stemt in April 2016.
  De vrienden van Verhofstadt, von Baalen, Pechtold en Merkel passen goed op onze spullen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24840112/__Roofkunst_op_slagveld__.html

  Like

 11. De Führer van Europa Frau Merkel heeft besloten , de heer Adolf Hitler had meer democratie in zijn linker pink dan deze nieuwe Fascist Merkel

  Like

 12. 25 Jaar afbraak en het hele sociale stelsel moedwillig op de schroothoop gooien herstel je niet in 25 jaar, daar zijn weer meerdere generaties voor nodig, jammer maar waar. Wat wel mogelijk is ………met de grote schoonmaak bepaalde wetten herzien en zelfs aanpassen. Het Instituut orde van Advocaten herzien, rechtbankpresidenten opnieuw benoemen enz. enz. enz. Zodat wij de burger in onze rechten in het vervolg beter beschermd zijn. Dat dit alles kon gebeuren denk ik omdat er zoveel hiaten in de wet zaten waardoor deze heren hun gang konden gaan, voor alles hebben zij namelijk eerst de zaken aan de wet getoetst en daarmee kwamen ze telkens weg. Het zal daarom nog een hele kluif zijn deze heren te veroordelen om bovengenoemde redenen.

  Like

 13. VECHT EN BERUST NIET!!!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Komt het nog op tijd? | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s