Nieuw

Orbán: Duitsland zal Europa dwingen een half miljoen vluchtelingen te ontvangen

Screendump Twitter

Door:  – Vertaling: rommel

Een geheime afspraak tussen Duitsland en Turkije zal de EU-landen dwingen om een ​​half miljoen vluchtelingen op te nemen – en dat zal binnenkort verkondigd worden, beweert de Hongaarse minister-president Viktor Orbán.
– Nonsens, zegt EU vicevoorzitter Frans Timmermans.

Tijdens de topontmoeting tussen de verschillende EU-landen in het afgelopen weekend werd er een plan gesmeed met de bedoeling de enorme toestroom vluchtelingen uit Turkije naar Europa af te remmen.

Behalve de toezegging dat de EU het lidmaatschap van Turkije in de unie opnieuw zal overwegen, krijgt het land 3 miljard Euro en een visumvrije regeling. Met de belofte van Erdogan dat die 3 miljard euro gebruikt gaan worden om de vluchtelingkampen in Turkije met 2,2 miljoen Syrische vluchtelingen te financieren en zodanig de vluchtelingenstroom naar Europa te dempen.

Maarrr.
De bijeenkomst resulteerde niet alleen maar in beloftes van geld, visumvrije regeling, en toetreding tot de Europese Unie. Achter de schermen werd er een pact tussen Turkije en Duitsland gesloten dat de EU-landen gedwongen zullen worden tussen de 400.000 tot 500.000 vluchtelingen van Turkije op te nemen. Volgens de Hongaarse premier Viktor Orbán, die namens zijn regering tijdens de EU-top aanwezig was, onthulde hij afgelopen woensdag.

– In aanvulling met wat we met Turkije overeengekomen zijn, is er ook nog iets wat niet in de openbaarheid komt. Op een dag worden we wakker – en ik denk dat dit binnenkort door Berlijn vermeld gaat worden – met de mededeling dat we gedwongen 400 000 tot 500 000 vluchtelingen direct van Turkije naar Europa over hevelen, zegt de Hongaarse premier Viktor Orbán, schrijft Bloomberg.

De bewering van Orbán wordt door de socialistische EU vicevoorzitter Frans Timmermans als “nonsens” afgeschreven, Timmermans krijgt steun van de woordvoerder van de Frans regering Stephane Le Foll.
– Frankrijk en Duitsland werken samen om de immigratiestroom te klaren, wat een uitdaging is voor ons allemaal. Afgelopen weekend heeft de Europese unie een overeenkomst met Turkije afgesloten, en Orbán was daarbij, en zou dus toch op de hoogte moeten zijn van de details, verklaarde hij tegenover de pers in Parijs.

Een Duitse regeringsfunctionaris, die ook op de EU-top aanwezig was, en liever anoniem blijft, is het niet helemaal eens met Timmermans en Le Foll dat Orbáns een dikke duim heeft met zijn bewering dat Angela Merkel in het geniep een afspraak met Turkije heeft gemaakt niet waar is.

– Het idee om vluchtelingen direct van Turkije naar Europa te transporteren was ook al een voorstel wat op het bord lag tijdens een EU-meeting afgelopen maand in Malta, maar dat werd afgeserveerd omdat sommige EU-landen, zoals Hongarije, weigerde het te slikken. En met een veto in de strot de waanzin blokkeerde, zegt Viktor Orbán.

– Er zal in de toekomst een enorme druk op ons plaatsvinden, en met ons andere Centraal-Europese landen. Als je weigert met het Merkel-bestuur vanuit Berlijn mee te gaan, word je niet alleen maar gedwongen ze binnen te laten, maar ook nog is de ellende eerlijk in quota te verdelen.

Bron:

http://samtiden.nu/23091/orban-tyskland-ska-tvinga-eu-ta-emot-en-halv-miljon-flyktingar/

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on Orbán: Duitsland zal Europa dwingen een half miljoen vluchtelingen te ontvangen

 1. Tijl Uylenspiegel // december 5, 2015 om 02:26 //

  Sterker nog; Merkel wil nu 400.000 vluchtelingen op gaan halen!! in Syrië en Jordanië.
  Benieuwd hoe ze dat denkt te gaan doen, met vliegtuigen? met een cruiseschip?
  Je weet het niet! Maar het plan is geopperd en de hele verdere santenkraam loopt blindelings achter de vrouwelijk Führer aan dus dat doet het ergste vrezen.

  Like

 2. De vuile ex-communist uit de hel van de DDR. Met haar ijzeren gordijn, en ontelbare doden over de muur. Onbegrijpelijk dat die verraderlijke communistische stasikut het stuur in Duitsland heeft overgenomen.

  Like

 3. Ophalen, wilde Timmermans in augustus al:

  EU-landen moeten vluchtelingen een beter alternatief bieden voor de diensten van mensensmokkelaars. Daarvoor pleitte eurocommissaris Frans Timmermans donderdag in een interview met het VRT-journaal.

  luchtelingen (typo, telegraaf) die recht hebben op asiel moeten volgens de Nederlander op grotere schaal worden geïdentificeerd in de regio. ,,Die haal je op een legale manier naar Europa toe. Dan hoeven ze geen duizenden en duizenden euro’s aan gewetenloze boeven te betalen”, zei Timmermans.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24423133/___EU_moet_meer_doen___.html

  Ik hoop toch zo dat die dat persoonlijk in Syrië gaat doen en zijn IS-vrindjes die jezuiet dan aan een kruis verblijden.

  Liked by 2 people

 4. 85% in Europa heeft nog steeds niet door wat zich straks gaat afspelen.

  Like

 5. De Führer van Europa Frau Merkel heeft besloten , de heer Adolf Hitler had meer democratie in zijn linker pink dan deze nieuwe Fascist Merkel

  Like

 6. Taljaard // maart 1, 2016 om 12:35 //

  De Polen zeggen nee.
  De Tsjechen willen ook niet.
  De Hongaren al helemaal niet.
  De Fransen bewijzen alleen lippendienst, maar laten er in de praktijk nog minder toe dan NL.
  De Oostenrijkers gooien straks hun Zuidgrens helemaal dicht.
  Dan rest Mutti Merkel niets anders dan een luchtbrug.
  Of een doorreiscorridor door Oostenrijk en Zwitserland
  En dat gaat de meerderheid van de Duitsers niet pikken.
  Ook wanneer Duitsland als een EU-verdeelstation voor immigranten gaat dienen komen ze in Berlijn van een koude kermis thuis.
  En zo blaast de EU zichzelf op.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: