Nieuw

Jonge vrouw in Finland vecht terug wanneer “vluchtelingen” proberen haar winkel leeg te jatten

In Duitsland is het al zo ver dat winkeliers eenvoudigweg wordt afgeraden om van winkeldiefstallen door gelukscriminelen ook maar aangiften te gaan doen, bedoel maar zo ze zijn al zo zielig en de winkeliers kunnen op deze manier toch ook wel een steentje bijdragen aan de erbarmelijke omstandigheden waarin deze parasieten moeten leven.
 .
In Finland loopt een ware heldin rond die op geheel eigen en naar ik mag zeggen zeer overtuigende wijze optreed tegen parasieten die proberen om te jatten uit haar winkel.
 .
.
Filmpje dat laat zien dat niet iedereen naar de pijpen van deze criminelen, die volop profiteren van onze sociale voorzieningen, wenst te dansen en er nog mensen zijn die opkomen voor eigen goed.
 .
artikel, foto en filmpje via http://pamelageller.com
 .
met groet Bolo  

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Jonge vrouw in Finland vecht terug wanneer “vluchtelingen” proberen haar winkel leeg te jatten

 1. jungleelephant // december 3, 2015 om 17:37 //

  Ik had hetzelfde gedaan;zijn die badapen nou helemaal besodemieterd!

  Like

 2. polderboy // december 3, 2015 om 23:16 //

  Op Nieuwsuur spraken ze vanavond over “statushouders” en “vergunninghouders”: klinkt beter dan “vluchteling”, of “asielzoeker” natuurlijk. Dergelijke lui ben je verplicht aan een woning te helpen, zei een PVDA raadslid. Tja, ze hebben een vergunning, en status. Daarnaast is het van bovenaf opgelegd. Door wie? Men mompelde “het Rijk”…

  Ook worden leegstaande kantoorpanden nu omgebouwd tot woning. Daar staan er al veel van leeg sinds de o.g. hausse, waar elke patatboer bij onze banken voor de bouw van iedere gewenste fata morgana geld kon lenen, dus ook voor die overcapaciteit van indertijd geschat voor 100 miljard aan kantoorpanden. Die bad assets kunnen binnenkort dus ook uit de boeken bij Draghi en zijn vriendjes van de BIS te Basel. VVD ook blij.

  En bouwvakkers hebben ook weer werk, opperde iemand bij Nieuwsuur. Nou, de FNV ook dansend op de tafels natuurlijk.

  We zitten natuurlijk nog wel in onze maag met al die niet “vergunninghouders”. Dat betreft lokaal vergunningloos volk, die Nederlander heten of zoiets? Die moeten maar wachten op een woning, om een gezin te stichten. Logisch toch, het zijn vergunningloze mensen. Trouwens, wat wat doen die hier eigenlijk zonder vergunning?

  Liked by 1 persoon

 3. jungleelephant // december 3, 2015 om 23:26 //

  De Staat,ahum,heeft onze status afgepakt om die aan asielparasieten te kunnen verstrekken!Die staan nu boven ons!En wij worden geacht hun stoep sneeuwvrij te houden!Op zijn minst!Hoe verplicht je je eigen volk te buigen;les 1!

  Like

 4. G.Deckzeijl // december 5, 2015 om 05:22 //

  Ik geloof je niet, jungleelephant.
  Ik denk dat je hard zou wegrennen.

  Like

 5. mallejettje // december 7, 2015 om 17:46 //

  dikke duim meid! kl*r* l**jers dat het zijn.

  Like

 6. Stoere meid !
  Toppie. Zo pak je dat schorriemorrie aan

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Wellicht het enige wat er nog tegen te doen is…………………. | Silvia's Boinnk!!!
 2. Heldin Anna werd Helsinki’s Ereburger van het Jaar

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: