Nieuw

Laat de kindren tot mij komen!

Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten

Het is nu officieel, possoms van me! Ome Frik is tot een heuse kinderneuqseksliefhebber verklaard! Ja, ik stond er ook even van te wieberen maar de aluhoedjesbrigade van Micha Kat en de anarcho-linkse Stürm Abteilung van GroenLinks verveelt zich kennelijk de kolere deze zomer en dus is het weer hilarisch prijsschieten op uw onophoudelijk uitbundige hoofdredacteur.

Naast het feit dat ik plots een bankstel zou bezitten, schijn ik gebiologeerd naar een 55 inch televisie zitten te kijken elke avond. The horror! Dat viel althans te lezen in dit stukje van Tjerk E. Muller (alias barracuda). Ondanks dat die “barracuda” gewoon een lul is omdat die mijn n.a.w.- en bedrijfsgegevens publiceerde (en daarna psychiatrisch geval Pedor Blootveld uiteraard), waardoor mijn servers werden gehackt door de Anon Stürmabteilung en ik daarmee inkomsten verloor toen, was dat niet voldoende en moesten ook de advertenties op deze site eraan geloven. Je geeft de virtuele knokploegen van de nieuwe linksfascisten een hint en de rest rolt zich vanzelf uit. Zo werkt dat.

Nu leef ik al sinds een jaar van de wind (zonder uitkering of bedrijf en met een part time baantje inmiddels) maar zelfs dat is ze nog teveel. Nee, ik denk namelijk verkeerd en moet kapoet. En hoe pak je een Totale Krieg het beste aan? Wat is het meest vernietigend voor de reputatie van iemand die tegenwoordig openlijk het lef heeft om zijn porem op de interwebs te pleuren omdat die immers niets anders doet dan zijn oprechte mening te geven? Dat bovenal nog vaak heel uitvoerig weet te onderbouwen? Hoe sloop je zo iemand stuk? Dan neem je de allerlaagste vuiligheid die nog als optie open is: Je linkt ‘m aan pedofilie.
Klaar! Het staat op internet en dus is het waar! Want waar rook is, is immers vuur?

In de comments onder dat stukje van “barracuda” wordt gesuggereerd door die verwarde koppen dat ik voor de MijnStijl zou hebben geschreven (Hoi @Pritt ! Wat schuift dat, zo’n hele krant volschrijven?) en een boekje over de babyfriemelseksuologie zou hebben geproduceerd. Maar helemaal zeker waren ze daar nog niet van. Echter het FEIT dat Joris Demmink TV van Micha Kat voortdurend aan die naargeestige “VanFrikschoten” zit te denken bij dat seksverhaal noopt om toch maar het videoarchief tot aan 2009 uit te spitten. Want “waar rook is daar is vuur”, weet u nog? Die Ome Frik gaan we effe kapotcampaignen want de zaak Vaatstra is opgelost en die Demmink krijg je toch niet te pakken. Daarnevens motten d’r wel lezertjes blijven op Klok-en-hamerspel-online tijdens de verkansie van het hoofdaluhoedje, meneer Kat zelf, niet? Af en toe een smeuïg papje drek koken op de site doet wonderen in de statistieken.

Na lezing van dit geheel op de site van Tjerk bleek ik dus een (hou u vast) racistische pedoseksuele nationaal socialist te zijn die failliet is gegaan. AW MY GAWD! Of ik over dat pedo-gedoe met name even verantwoordelijkheid wilde afleggen. Ze willen vanzelfsprekend maar één antwoord horen en dat is dat het zo is. Nou, ondanks dat ik een bloedhekel heb aan die kutblagen met hun gekrijs in o.a. de Dirk van de Broek mosten we dat dan maar eens gaan doen, hè? Ik ben namelijk meer te betichten van het schrijversschap. Onderstaand het zaaddodende en onthullende bewijs en is niet bedoeld voor tere zielen.

“Afblijven!”, riep de moeder in het Arabisch tegen haar zoontje in de Buggy voor het schap met de snoep en chocolade. Het ventje blèrde het uit alsof hij op het altaar van Abraham zou worden geslacht als een lam in naam van God. Ik liep er achter en versta enig Arabisch. Vijf jaar samenleving met een bruine Marokkaanse meneer laten hun sporen wel na. Zo ken ik ook nog wat scheldwoorden in het Russisch en weet huishoudelijke artikelen feilloos in het Russisch te benoemen door een rendezvous met een neger uit Moskou wiens vader dan weer via een communistisch uitwisselingsprogramma van universiteiten uit Gabon (West Afrika) in Rusland terecht kwam. Ja, ik ben mij daar een avontuurlijk mens.

De moeder draaide zich om en liep in haar gitzwarte niqaab naar het schap er tegenover waar de luiers liggen. “D’r zal nog wel zo’n sliert kutkoters bij d’r thuiszitten”, dacht ik nog. Vanwege die luiers. De maxicosy, of hoe heet zo’n ding, met het ondermaatse luchtalarm liet ze staan. Ik liep er langs, tussen het schap en de buggy met de blaag, want dat was het. Een dreinend hoopje uitschot. Dextro Energy had ik nodig want ik schijn tegenwoordig post te lopen en daar kan je wel wat innerlijk vuur bij gebruiken met al die portieken met trappen tegenwoordig. Een mens moet daar op berekend zijn en niet halverwege komen te stranden, zo is mijn mening.

Het gebeurde daar, dat een handje, op weg naar de Smarties, met Zwitserse precisie, tijdens mijn bukkende houding naar de Dextro mijn penis greep. Vol in het knuisje. Het was een warme dag en van dien doende was mijn mannelijk heerenlid slechts van de buitenwereld gescheiden door een dun laagje vrolijk gekleurd nylon textiel. Het ventje hield op met krijsen. Zijn oogjes glunderden als lachende halve maantjes. Hij had beet. En hij trok er aan als een havenwerker die een boot moest aanmeren! Zijn rol met Smarties was bijna binnenboord! Ten volle uit het veld geslagen stond ik daar in de bijslaapmodus. “Wat zouden de mensen wel niet denken?”, floepte er zowaar door mij heen. Dit kon zo niet langer. Het kinderhandje trok onverstoorbaar door en steeds sneller om de buit binnen te halen. Ik keek om mij heen, duizelde even een paar seconden. Gaf het kind een rol Smarties en de moeder twee Euro weet ik nog. “Da’s voor die jongen van u, mevrouw. Is van Ome Frik”, zei ik tegen het zwarte spook toen ze terug kwam. Ze keek me vragend aan door de gleuf: hoe ik die kleine Mohammed toch opeens zo stil had gekregen.

Buiten, op weg naar huis met mijn boodschapjes, voelde ik die natte plek in mijn shorts en schaamde mij. Ik hield mijn tasje er angstvallig voor. Eénmaal thuisgekomen, tijdens het omkleden, zag ik die sliertende kwak zaad en realiseerde ik mij de kille waarheid: Ik was verkracht door zo’n kutkind! Altijd die mannen op middelbare leeftijd moeten ze hebben! Het had al zo vaak in de kranten gestaan en nu was ik zelf slachtoffer van dit schandalige tuig zonder moraal! De smeerlappen!

“En nu? Hoe mij tegen dit onrecht te beschermen?”, vroeg ik mij af. Aangifte doen zou in dit land nogal controversiële narigheid kunnen opleveren daar ik dan zelf zal worden opgeknoopt als verdachte. Vieze kinderen bestaan immers niet volgens de hedendaagse opvattingen. Na zes jaar intense depressie door deze mensonterende ervaring ben ik de Stichting Pedofoob begonnen om hier eens een landelijk punt van te maken met betrekking tot deze problematiek.

Bent u derhalve onheus bejegend door een kind? Uw dochter die op zondagmorgen bij u in bed kruipt en u fiks bij de odol grijpt als man? Kleine jongetjes op het strand waar het zaakje buiten de zwembroek hangt in het speelgeweld en die u daarmee shockeren? Als opa met kleinkind op schoot ongewenst in het kruis gegrepen? Meld het ons! Stichting Pedofoob. Stop het infantiele seksueel geweld tegen ouderen!   

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Laat de kindren tot mij komen!

  1. De Pvda is toch altijd de partij van de pedo’s geweest, die sociaal gestoorden hadden zelfs een pedo senator in de 1e kamer die die perversie nog al druk aan het promoten was en dat met instemming van het partijbestuur.

    Like

  2. Ik mis je Frik, iedere dag, verlang naar je stukjes die je schreef, ik hield van je!!!!

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: