Nieuw

Norwegian school brutally kicks out students, reopens as immigration center

A failing Norwegian school has brutally kicked out all of the students living there with just a few days notice to find somewhere else to live and study. It has now reopened as a reception center for immigrants.

The school, called Waldorf, is in the Røyken municipality of Buskerud County. It had been failing for sometime, and was officially declared bankrupt on October 15th.

The school and its property is owned by Thon Real Estate, which is a major Real Estate company in Norway. The company did not want to wait any longer to get rent money the school owed it, so without notifying the school, they contacted the Directorate of Immigration (UDI).

The UDI said it was willing to pay a lot of money to rent the school building and property to turn it into an immigrant reception center.

Per Morstad, a Councilman for Røyken municipality, said that now up to 200 immigrants and asylum seekers will be living in the building. They have been moved in on November 11th.

All students studying at the Waldorf school have now had to find a new school to study at, and 49 students who were living at the school had to find somewhere to live. They were only given a few days. Thon Real Estate also demands that the bankrupt school pay all the money it owes the company.

Thon Real Estate had actually contacted the UDI before the school was made bankrupt, and was making offers of taking asylum seekers.

As any detective will tell you: follow the money.

For a long time, “refugee resettlement” has been a big industry in America. Now that industry is building up in Europe as well.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s