Nieuw

Door je eigen principes kapot gaan van de dorst, honger of in je blote gat rond moeten lopen : Het kan zo maar

Iedereen die wel van een pilsje op zijn tijd wil genieten die heeft toch wel één bepaald merk pils dat hem of haar net even wat beter smaakt dan al die andere pilsjes. Wat wanneer je juist door je persoonlijke favoriet op een dusdanige manier wordt besodemietert dat je eenzijdig een einde aan deze reeds jarenlange relatie moet gaan maken, kies je dan zomaar een ander merk pils? Drink je dat krat dat je in de kelder hebt staan dan nog wel leeg of schenk je deze aan de voedselbank?
.
Het scheiden van je favoriete pilsje is zwaarder dan het beëindigen van je huwelijk en ook het uitzoeken van een nieuwe favoriet is een stuk lastiger dan……. Sorry ik dwaal af
.

.
Ja beste lezers een zwaar dilemma in huize Bolo, het leven is niet zo eenvoudig dan dat het allemaal lijkt en zeer zeker niet wanneer je dit soort uitermate belangrijke beslissingen helemaal alleen moet gaan nemen, de rest hier in huis maakt het geen barst uit welk bier ik drink en er met me over praten hebben ze ook al geen zin in, dus ik dacht dan type ik het maar op en val jullie er lastig mee.
.
Ik kreeg een mailtje vorige week van Alfa bier met de mededeling dat ze partner zijn geworden van de staatsomroep oplichters “3FM Serious Request” en “het glazen huis Heerlen” je weet wel een aantal zwaar overbetaalde platendraaiers die in een huis zitten waar ze heel zielig doen, maar wel voor zo gigantisch veel geld opvreten en zuipen waar menig voedselbank een half jaar van kan draaien. Tussen de traantjes door janken ze ook nog in koor voor een “goed” doel meestal in een ontwikkelingsland met zielige kindjes in overvloed alwaar er dan door de plaatselijke verantwoordelijke nieuwe wapens kunnen worden aangeschaft om de zielige kinderen waar het geld eigenlijk voor bedoelt is samen met hun ouders van onze planeet af te knallen, Dit alles zodat deze zwaar overbetaalde platendraaiers met een goed en voldaan gevoel zich tijdens de kerstdagen iets minder bezwaard kunnen volproppen.
.
En hieraan zou ik moeten meebetalen door het drinken van Alfa bier? dacht het niet dus en er zijn gelukkig nog ruim voldoende andere biermerken waar ik uit kan kiezen dus ik ga het komende weekend maar eens een kleine privé proeverij houden om een nieuw favoriet pilsje te kiezen.
.
“Alfa beer… Dat preuf ste!” Nou hier niet meer heb zelf een kleine voor selectie gedaan en kom dan uit bij Grolsch, Hertog Jan, Krombacher, Beck’s en Gulpener dus van alle even een paar flesjes inslaan en dan mijn nieuwe keuze bepalen. Uiteraard morgenavond eerst even het internet afzoeken en deze pilsjes door Google halen aangezien ik geen zin heb om volgende week weer nieuwe verkiezingen te moeten houden.
.
Skol….  Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

17 Comments on Door je eigen principes kapot gaan van de dorst, honger of in je blote gat rond moeten lopen : Het kan zo maar

 1. trebor2110 // november 26, 2015 om 20:37 //

  Bolo , aan me wijf mag je komen maar van me bier blijf je af

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // november 26, 2015 om 20:41 //

  Het glazenhuis met die vieze gore pedo van een giel beelen die achterlijke , ze moeder had condooms moeten gebruiken .
  http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/4195783/2015/11/26/Nieuwe-internetrage-Condom-Challenge-bereikt-Nederland.dhtml
  De nieuwste internetrage, de zogenoemde Condom Challenge, heeft Nederland bereikt. Onder meer radio-dj Giel Beelen waagde zich donderdag aan de mogelijke opvolger van de Ice Bucket Challenge. Maar dat bleek nog knap lastig.

  De volgende wereldwijde achterlijkheid .

  Like

 3. Brahma bier moet je hebben Bolo 😉

  Normale blikjes:

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  En de terrasversie van 2/3 liter in een gekoelde ‘fles’.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Like

 4. Bolo je kan ook je eigen bier maken, dan weet je zeker dat je geen verkeerde dingen sponsort. Zelf geen bier drinker, drink liever zelfgemaakte whiskey. 🙂

  Like

 5. Zelf whiskey maken. Moet je dat spul niet zo lang laten rijpen dat je het pas na je dood kan drinken?

  Like

 6. Normaal minimaal 3 jaar rijpen Fubar, maar dat is met wat truukjes wel in te korten.

  Like

 7. Je favoriete bier opgeven voor je standpunt is het grootste offer dat een man kan brengen, dat gaat boven je leven opofferen.
  Respect Bolo.

  Like

 8. Of je gaat wijn drinken. Dat wordt gemaakt door vieze ouwe mannetjes die met zwerende voeten druiven persen:

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // november 27, 2015 om 00:17 //

  Wat een ellende die eeuwige dilemma’s!

  Like

 10. stap wel over op de wodka van de Russen die vechten tenminste nog wel voor ons.

  ben niet echt een whisky drinker

  Like

 11. Ik drink slik spuit snuif rook alles wat me een kick geeft. Zolang ik maar even het spoor bijster ben.

  Like

 12. trebor2110 // november 27, 2015 om 01:30 //

  Bolo ander moet je maar naar Smurfenland gaan

  Like

 13. Dat ik hier in Zweden aan gebrek aan beter gedwongen ben tot het bier te verlagen zegt veel over jullie.

  Like

 14. trebor2110 // november 27, 2015 om 01:42 //

  Like

 15. vraagje, het zou toch niet de bedoeling zijn dat ik : het glazen huis en Heerlens sr15 of nog meer volk dat weigert na te denken ga terug volgen op twitter? zucht

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s