Nieuw

14-jarig meisje verkracht door “vluchtelingkinderen”

Pixabay - hell

Finland – Afgelopen maandagavond is een 14-jarig meisje in Kempele in het noordwesten van Finland door twee “jongeren” overvallen en verkracht. De daders zijn gearresteerd. Het zijn twee minderjarige asielzoekers uit Afghanistan. De misdaad heeft in Finland tot sterke reacties geleid. De Finse minister-president heeft naar aanleiding van het incident dinsdag een spoedvergadering bijeengeroepen.

In de Finse media was op dinsdag de berichtgeving over de verkrachting in Kempele nog vrij vaag. Wat naar buiten kwam was dat de verkrachting omstreeks 22:30 in de avond had plaatsgevonden. Het meisje werd door de twee daders buitenhuis overvallen. Beide daders hebben het meisje seksueel misbruikt en een van hen zou haar hebben onderworpen aan een voltooide verkrachting.

De verdachten werden met behulp van een politiespeurhond in hun asielaccommodatie opgespoord.

De Finse politie heeft ervoor gekozen om niet de nationaliteit/etnische achtergrond van de verdachte verkrachters te publiceren. In de politiemededeling wordt alleen verkondigd dat het twee minderjarige asielzoekers betreft, en een tolk nodig is om ze te verhoren. Verschillende Finse mediabronnen vermelden nu dat het twee Afghaanse jongens zijn in de leeftijd van 15–17 jaar. Dit betekent waarschijnlijk dat het handelt om zogenaamde alleenstaande minderjarige asielzoekers (ama’s). Met de opmerking dat hen leeftijd beduidend ouder kan zijn dan die ze bij de Finse immigratiedienst hebben opgegeven.

De Finse premier Juha Sipilä heeft afgelopen dinsdag een crisisvergadering gevoerd met zijn minister van Binnenlandse Zaken Petteri Orpo en minister van Veiligheid en Justitie Jari Lindholm. Tijdens het crisisoverleg werd de toenemende criminaliteit vanuit asielcentrums en de verkrachting in Kempele besproken.

Juha Sipilä verklaarde tijdens een persconferentie dat in het zicht van de verkrachting in Kempele en andere criminaliteit van asielzoekers, de regering nu overweegt de wetgeving zodanig te veranderen dat men een asielzoeker kan uitwijzen zodra die een misdaad pleegt in zijn asielprocedure.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/11/24/14-arig-flicka-valdtogs-av-flyktingbarn/

(rommel: Er gaan geruchten over het Scandinavische dorpsplein dat het Finse meisje wat op zijn Afghaans geculturaliseerd is, de dochter van zijn broer is, een familiedingetje. Lees ik verder in reacties van Zweed-Finnen. Ik laat in het midden of dit waar is. Maar het zou een hoop verklaren waarom ineens die belangstelling en strijdlust van deze Finse minister-president Juha Sipilä vandaan komt om multiculturele verkrachtingen te bestrijden. Voorheen hoorde je hem nooit.)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8220 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on 14-jarig meisje verkracht door “vluchtelingkinderen”

 1. jungleelephant // november 26, 2015 om 00:52 //

  Iedere verkrachter, jong of oud, castreren en naar thuisland begeleiden! Het enige dat die lui van jongs af aan in hun botte belevingswereld hebben is sex en geweld! Laag volk!

  Like

 2. Hoe vaak moet ik het nog zeggen? Vergeet niet je witruimte, de spaties tussen je zinnen. Junglefant. Is de laatste keer dat ik het verbeter, je maakt ons ten schande.

  Like

 3. jungleelephant // november 26, 2015 om 01:07 //

  Pardon?

  Like

 4. En dan te bedenken dat ik hier meedoe.

  Like

 5. Te schande……..

  Like

 6. Iranier mept schooljuffrouw in elkaar ( kind zat 1 week op school..).
  Maar NL-rechter vindt dat geen bedreiging. Paar uurtjes taakstraf.
  Leerkracht is voor rest van haar leven psychiatrisch wrak.
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/2998257/Mishandelaar-Haagse-juf-krijgt-taakstraf

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // november 26, 2015 om 14:42 //

  Kijk Krelis dát stond er nou net niet bij op het AD dat het een Iraniër was!!
  Toeval ongetwijfeld, dat u niet denkt dat dit vooropgezet was….

  Like

 8. Die Afghanen in hun blote reet een wat omvangrijkere circumcisie laten ondergaan en dan de Noordelijke Ijszee in trappen

  Like

 9. Esperanza // november 26, 2015 om 16:26 //

  Tijl, als je een witte Nederlander bent, kom je er ongetwijfeld minder genadig van af.

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/2998440/Oud-scheidsrechter-Dick-Jol-gearresteerd-voor-mishandeling

  Like

 10. jungleelephant // november 26, 2015 om 16:34 //

  Waarom niet het land uitgezet met zijn familie plus gedwongen betalen voor de medische en psychische hulp voor de leerkracht?Dat zou volkomen normaal zijn geweest!

  Like

 11. Met een rotgang op je kutscooter over de stoep en voetgangersgebieden scheuren is daarentegen geen enkel probleem in de ogen van de wetshandhavers. Terecht dat Dick Jol daar tegen optrad.

  Like

 12. En wat was de afkomst van de scooterjihadi’s? Dick Jols counterjihad?

  Like

 13. Jol had vast gewed, dat ie ze al 2 van de scooter kon meppen!.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. Finland: 14-jarig meisje verkracht door “vluchtelingkinderen” | E.J. Bron
 2. Silvia's Boinnk!!!
 3. Eindtijdberichten en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Nico Talma – Update: 20.48 uur | Silvia's Boinnk!!!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s